Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonhatodik. Ez a Láttalak ám!
(by Chubby)
Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)
Előzmények:
XXV., XXIV., XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

signup --- Chubby, ki rendre
signup
---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest
az -- Eltakart arccal
az
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron
Dorcsának csilingeltem a
Dorcsának csilingeltem a Nagykörtén 3/4 6 körül, mégpedig a Baross utcai keresztnél, de inkább az előtte szenvedő autókra figyelt, és nem a csengettyűre. Üdv akkor itt! :-)
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
Drótmanó akart
Drótmanó akart nemmegismerni szbhbhf, de aztán mégis
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
szbhbhf, ez jó. :) - Ms.
szbhbhf, ez jó. :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Az öröklét nem az időben rejlik, hanem az összhang állapotában."
Tegnap előtt 4-kor Vitéz a
Tegnap előtt 4-kor Vitéz a Batyin fuvarra várva.
OFF: Épp anyukámnak magyaráztam, miért ne császkáljon a bringasávon, aminek a végeredménye az lett, hogy beképzeltnek nevezett... család sucks...
----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"
Múzeum körúton LJ
Múzeum körúton LJ prezident a járdán(!!! skandallum, miért???, a külföldi vendégeim azonnal elhaláloztak a helyszínen), szemben pedig Axelos haladt a számláló alatt.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!
Szciklon a Békén Újpest
Szciklon a Békén Újpest határában, észak felé ma délután. Helló! :)
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
Neked is
Neked is helló!
Folken dél körül @
Folken dél körül @ Városliget, tópart, pad.
Üdv néked innen is Peet!
Üdv néked innen is Peet! Simán elvoltam még vagy négyig tóparton, mert ien szinten pangás volt ma. Persze utolsó negyed órába figyelt be egyszerre két fuvar. Pedig már ültem rá a lóra h menjek haza sörözgetni. :)
Borzaskával köszöntünk
Borzaskával köszöntünk egymásnak egy nagyot a Krisztinán, ő szembe fiatalos lendülettel én a bringaúton rehab tempóval, könyökvédőben óvatoskodtam :-) Üdv innen is.
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Alapos késésben szegtem
Alapos késésben szegtem épp a szabályt, és mentem a kerékpárút helyet az úttesten. Örülök, hogy újra nyeregben láttalak. :-)
ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo
Vivi a kiskörtén a
Vivi a kiskörtén a Szabihíd felé, aztán kadath a kiskörtén a szabihíd felől. Bocs, hogy a sávban álltam, már nagyon rajtra készültem.
*CMS* RABIC
MK - KP
igen, bár kicsikét
igen, bár kicsikét megkésve jött a felismerés :)
először csak arra koncentráltam, hogy húúdea szélén áll,le ne lépjen az a lány, mert ennyi cuccal neccesen állok meg
Összefutottam pár
Összefutottam pár bringással a rakparton ők az Erzsébet híd én meg a Szabi híd felé mentem. Innen is üdv nektek :D
___
->XI. ker Újbuda<-
Sok-sok bringás tegnap a
Sok-sok bringás tegnap a Vámház körúton. Vivi oda és vissza is, Vitéz, talán Vizsu és az a srác, akinek elfelejtettem a nickjét, de blogot is írt, amíg el nem költözött a cégük Csillebércre.
szerk.: Jurta.
Ma delutan 6 korul valaki
Ma delutan 6 korul valaki ram koszont a Konyves Kalmanon, a Kobanyai uttol eszakra (ahol az ut a vonat sinek alatt megy el).
Keson vettem eszre ezert nem koszontem vissza, elnezest.
Bar gondolom ugysem olvassa, de hatha megis.
Frenkivel üdvözöltük ma
Frenkivel üdvözöltük ma egymást az Üllői-Ferenc krt. keresztbe, épp egy jó adag kereket vitt a csomagtartóján. :)
-----------
Kék fixi, zöld bagaboo
terep naci, zöld bagaboo
terep naci, zöld bagaboo és piros SS moser a fehérvári úton (befelé) 10:30 körül.
lehetett egy redsoil
lehetett egy redsoil esetleg.
*CMS* RABIC
MK - KP
Én vagyok :)
Én vagyok :)
redsoil is visszaírt, hogy
redsoil is visszaírt, hogy ő biztos nem. :)
szép a neved és láttak is már. :)
*CMS* RABIC
MK - KP
taxival voltam mögötte,
taxival voltam mögötte, nem csak a neve szép ...
Muhahha...Köszike:)
Muhahha...Köszike:)
Tegnap 6 körül Boci a
Tegnap 6 körül Boci a háza közelében gyalogosan. Vagy én voltam gyors, vagy az agyam lassú, de mire beazonosítottam, már messze jártam, és kuka maradtam. Szóval csak innen: szia!
igen. mire köszönésre
igen. mire köszönésre nyitottam volna a szám, már tova is suhantál :)
előtte meg 6 körül láttam egy Vivit a körúton a Király utcánál nem igazán zöldön átsuhanni :)
Boci
----------
MK-Belváros
...akrat icob, icoB
3:-O
gondolom épp nem jött
gondolom épp nem jött senki ;)
Musu-t a Váci utcából
Musu-t a Váci utcából kikanyarodni és csalinkázni, széles mosollyal és kacsintással köszöntem, bár én gyalog voltam mint az állatok.
---------------------------------------------------
Én megrakom, Te meg tekered és mindketten szívunk;-)
Attento_Redaz a
Attento_Redaz a kiskörúttól a bartók vasúti hídig tegnap, előtte a kálvinon löMariann
Vitézzel szótlanul pacsiztunk az astoria előtt menet közben. na az menő volt, löacci :D
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
vigyorogtál mint a
vigyorogtál mint a tejbetök bazzegg...
Salud y pedal!
@Vitéz, hát nem? mekkora
@Vitéz, hát nem? mekkora fless volt :D
@Nem te vagy? :D
---
És utána milyen jót
És utána milyen jót mentem Budaőrsig. A Deca mellett meg a lányom jó messziről kiszúrt magának a mászóka tetejéről, és visított: Apúúúúúú, ott jön apúúúúúúúúúúúúú!!! Az egész parkoló engem nézett :) No feszítettem rendesen.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
A magányos bicajos
Vitéz nagykörtén
Vitéz nagykörtén délután.
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Reggel Wackor a móriczon,
Reggel Wackor a móriczon, ő kocsival, én gyalog :D
este ugyanott talán Flow
tegnap a szigetes mk gyűlésről visszafele tartó Dorcsa többek között
---
12.50-kor IPG az Üllőin!
12.50-kor IPG az Üllőin! Sajnos későn vettelek észre, szemben jöttél (mentél) velem. Üdv innen is!
Anti aki rendes nevén Andris.
Járgányom pedig egy szürke-bordó Magellán Crater.
Hello, épp tepertem ki a
Hello, épp tepertem ki a 18kerbe.
.
IPG
fehér fixi, kék bagaboo
Krys a Király utcán. Nameg
Krys a Király utcán.
Nameg sokmindenki Bánkon.
Ágó reggel 3/4 8-kor a
Ágó reggel 3/4 8-kor a Fehérvári x Bocskainál.
Mire sasszemeimmel kiszúrtam, hogy ő az, már tovább is kerekezett.
ma három ismerős
ma három ismerős arc:
frenki a lágymányosin,
vitéz az utcánkban
és a sárga malis fiatalember, aki a májusi minimasson cserélni akart velem
Frenki nekem is megvolt
Frenki nekem is megvolt ma
/jöhet ciklon a drodyval :P /
nem tudom h, jól láttam-e, de a frenki hátán nem egy meritő háló volt?
te is láttad?
talán horgászni ment...
én dél körül a corvin
én dél körül a corvin mozinál láttam egy vázzal a hátán :)
nagykörtén én is
nagykörtén én is összefutottam vele, akkor ment épp buda felé.. :))
Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.
Hétfő délután Vitéznek
Hétfő délután Vitéznek köszöntem a Fő utcában, kedden meg talán Madam-ot (?) láttam a Sziget bejáratánál úgy kb. 5-fél 6 fele. (hátulról láttam, ezért vala ottan a ? :D )
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
Lehettem arra, egy
Lehettem arra, egy Pilismarót-Visegrád hegyekenátos körről jöttem vissza és köszöntem be Árnyékcickánynak. Kifelé még 10 körül Dorccsával kaptuk fel a fejünket a Nánásin.
----
megint vitéz,de most a
megint vitéz,de most a thököly#dózsán reggel 9kor.:)
fodrásznál?
fodrásznál? :)
csak éppen kiugrottam kávéért.
j_gergő fixizett bele az
j_gergő fixizett bele az Alagútba este n8 körül a CÁ tér felől, én a másik irányból jöttem ki. Későn ismertelek fel, innen szevasz! :)
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!
:-) Ezt jó későn vettem
:-)
Ezt jó későn vettem észre...
Majd' egy hónap - semmi az
Majd' egy hónap - semmi az :-)
Ma sok-sok mindenki: Mica a
Ma sok-sok mindenki:
Mica a Klauzál téren, Buppa a Kálvinon (számlált minket a számláló ám), Ogre a Ferenc körút-Üllői keresztben, aztán a Blahán Tibology.
Hoppá, tényleg! :) Jó, de
Hoppá, tényleg! :) Jó, de akkor én is láttalak ám! ;)
------------
Kerékpárosan szép az élet! Hallga csak! ;)
er13a18 reggel 3/4 9 körül
er13a18 reggel 3/4 9 körül a Szabihíd budai hídfőjénél. Én épp a Gellért-hegyről baktattam le, nem kiabáltam át a túloldalra.
ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo
A nick magadtól ment, vagy
A nick magadtól ment, vagy puskáztál? :-)
Szerinted? Naná, hogy
Szerinted? Naná, hogy puskáztam. :-D
Én meg csütörtök
Én meg csütörtök délután mintha az Ő bicaját láttam a Bajcsy bringagyászon lelakatolva az egyik korláthoz. Ha ott voltál mellette, akkor üdv itt! :-) elsuhantunk, és későn vettem észre a bicajt. :D
----
ööö, mindenki engem vél
ööö, mindenki engem vél látni? :)
ez sem én azaz nem a bicóm volt
hát pedig ugyanolyan fehér
hát pedig ugyanolyan fehér színű volt, mint a tied. :D ja, és ilyen összecsukható lakattal volt odakötve. de ha nem, hát nem. :-)
----
milyen az összecsukhatós
milyen az összecsukhatós lakat? a bordo?
fúúú, nekem feketének
fúúú, nekem feketének tűnt, de lehet, hogy bordó színű volt. egyrészt nem emlékszem rá, másrészt eléggé színtévesztő vagyok. :D
----
A típusa Abus Bordo, a
A típusa Abus Bordo, a színe valóban fekete :-D
Fubazmeg de durva
Fubazmeg de durva :DDDD
Lamest of CM topicban a helye...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
:) mind1 is, nekem U van
:)
mind1 is, nekem U van
http://picasaweb.google.hu/sa
http://picasaweb.google.hu/saganbp/Kerekpartarolo#5446366686109066290
----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc
de sem a bringa sem a lakat
de sem a bringa sem a lakat nem az enyém ;)
sztem az nem én voltam
sztem az nem én voltam :)
mostanában lánchídon járok át melóba, s óbuda felé megyek
Váci út nem lenne
Váci út nem lenne haladósabb?
a vácin már elég
a vácin már elég lerobbant az aszfalt, s az árpád híd sokkal hosszabb, meg oda feljutni/lejutni a pesti oldalon...
a fő utca-bem rakpart-árpád fejedelme-lajos utca-pacsirtamező-szentendrei nekem nagyon bejött. elég sokáig margit szigeteztem, de a monszunok idején ott mindig sár volt, ha nem esett akkor is, meg az aszfalt is khm ott is.
Bánkra menet nem tűnt fel,
Bánkra menet nem tűnt fel, hogy olyan rossz lenne az aszfalt (az Árpád hídig), viszont a budai oldal valamiért rossz minőségűként maradt meg bennem.
Persze te jársz arra nap mint nap!
Pedig a budai oldal a jobb
Pedig a budai oldal a jobb minőségű, én is inkább arra járok.
óóó, itt nagyon jóó! a
óóó, itt nagyon jóó!
a lajos utcában volt 1-2 csatornafedő körül mélyedés, az elmúlt 1-2 hónapban megcsinálták azt is (azért nem tökéletes) de a többi.. haladós! :)
Csütörtökön Viola
Csütörtökön Viola bicaján kívül Kovácsot láttam elsuhanni a Gellért téren, úgy 6 előtt. Éppen vizet vételeztem a kútból, és mire megláttalak, mán el is suhintottál. :D Úgyhogy üdv itten! :-)
----
Tegnap (csütörtökön) du
Tegnap (csütörtökön) du Vitéz a BS-nél megcsodálhatta a szép új biciklimet, valamint nejem vadonatúj kerékpáros mezét. Kicsit később K. Fixista a király utcában, HP előtt. Ő a biciklit már látta, így teljes figyelmet szentelhetett az asszony mezének.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Irigyellek/irigylem
Irigyellek/irigylem :D
---
ellesz
ellesz getti?
gondolom te is :P
Járgányom 1 agyon gyötört 2006-os Magellán Serpens ...
elöl CM matricákkal, hátsó villák betekerve piros/narancs/zöld -es zsineggel :P
Szciklon láttalak a
Szciklon láttalak a minimalmass -on :D
gondolom te is :P
Járgányom 1 agyon gyötört 2006-os Magellán Serpens ...
elöl CM matricákkal, hátsó villák betekerve piros/narancs/zöld -es zsineggel :P
Utolsó péntek nem
Utolsó péntek nem számít, de azért helló!
Tudom,hogy nem számít,de
Tudom,hogy nem számít,de csatlakozom én is nagysanyához.
---
óigen. autóval, a rajtam
óigen. autóval, a rajtam lévő bringáscipő és táska csak megtévesztés volt. :-)
Jatravaitid a Szent István
Jatravaitid a Szent István körúton száguldva, pár perccel a világvége előtt. Remélem hazaértél épségben.
Igazából épp otthonról
Igazából épp otthonról jöttem, sietve valahova, el is áztam, de a zöme előtt már fedezékben száradtam :)
Borcsa- a képregénylány kék egysebességessel
Sokak a konyhán ma este is.
Sokak a konyhán ma este is. Aki biztos:
- borzaska,
- jatravartid Borcsa
- Szciklon Orsi
- Szter Eszter :),
- Gajdov Géza,
- nerror,
Több név nem ugrik be, a többieknek is örülök ám, hogy összefutottunk! :)
Ott volt még Qal, Nuvanda,
Ott volt még Qal, Nuvanda, tizpercbringa sagan, sdd, versenyen kívül mítingen LJ el prezidente és kvir, pixel, gaze, airdace, ki még?...
Beh... ----------------------
Beh...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Ne aggódj, Franci, Francee
Ne aggódj, Franci, Francee és lrdr is kimaradt, és még nyilván sokan mások. :-)
jóvanna, annyian voltunk,
jóvanna, annyian voltunk, mint az oroszok.
Chubby 4 perce, itt a
Chubby 4 perce, itt a batyin.
El sem hiszem, hogy lebuktam. Honnan vettél észre? :D
---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
Épp kijöttem a metróból
Épp kijöttem a metróból és mentem vásárolni, csak azé' nem ragmegeztem utánad, mert még messze voltam az úttól és nem akartam a tér közepén a vakvilágba kajabálni. :)
Ach so. Éreztem ám, hogy különös pillanat az ott a Batyin, mert a gyalogos piros ellenére senki sem akart elémlépni, csodálkoztam is rendesen. Amúgy a menetszéltől még a járda széléről küldött kiabálást is ritkán hallom, indoklásod pedig tökéletesen elfogadom. Üdv utólag is :)
---
Sinya tegnap kétszer,
Sinya tegnap kétszer, egyszer melóban kelenföldön, egyszer nem.
---
Nem Szciklont láttam a
Nem Szciklont láttam a Vígszinházzal szemben a körúton véletlenül? Tegnap du 4 körül.
De igen! Szerájba mentem
De igen! Szerájba mentem enni éppen.
az finom. én meg hazafelé
az finom. én meg hazafelé tartottam a bányából
Ma sikerült összefutnom
Ma sikerült összefutnom Vitézzel a Fővám térnél délben, majd tíz perccel később (azaz 12.10-kor :D ) Kovácsnak intettem a Nagykörtén, a Dohány utcánál.
----
reggel álmos
reggel álmos énekelgetésemet szakítottam félbe, majd váltottam erős légzésre, amikor felbukkant a Szentmihályin piros-fehér bringájával az a srác, aaki mögött végül klasszul elstéhereztem, cirka 10-zel magasabb átlagtempóban, mint előtte.
Jó vót, legalább jó korán beértem.
Az a busz, mit én inkább elengedtem, meg pont jókor jött, mert már fontolgattam, hogyan fogom kiköpni a tudőm a felüljáróra fölfelé menet.
*CMS* RABIC
MK - KP
Volt szerencsém ma
Volt szerencsém ma délután megismerni személyesen is errorkát és Ucabobot. Szevasztok! :)
Dehat ez csalas :P Aze szeva
Dehat ez csalas :P Aze szeva :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Merm'ér? :) Nem volt
Merm'ér? :) Nem volt megbeszélve. Vagy de? :)
"Persze utolsó péntek,
"Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér"
BK is ez a kategoria :) Ha a kovit is en irom ki, majd beleirom ezt is :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Borcsát láttam ma 3/4 4
Borcsát láttam ma 3/4 4 körül átsétálni a körtéren. Innen is üdv.
óóó, utólag is szia
óóó, utólag is szia :)
Borcsa- képregénylány egysebességessel
Ágó tegnap éjjel a
Ágó tegnap éjjel a Rákóczin, ma pedig Áron a Wesselényin.
Valamint, mivel már nincs eliket, innen üzenem annak a mcyshkék színű vázzal rendelkező, piros nyerges sárga meg valamilyen más színű felnis, miche fékkel rendelkező fixisnek, aki olyan b@lf@sz módon lakatolt rám a wesselényi-kazinczy sarkon, hogy negyed óráig b@szakodtam a járgányom kiszabadításával, közben egy ottfelejtett sört is a lábamra öntöttem, és felborítottam, majd talpra ráncigáltam a biciklijét, hogy... ehh, nem is tudom, mit üzenjek, nem tűr nyomdafestéket.
Kettő MKk.-os kollégával
Kettő MKk.-os kollégával összefutottam a Békásmegyeri Hévnél,úgy negyed egy körül.
A Dagatthaverommal vóltam.
biztos örül a kedves
biztos örül a kedves jelzőnek :)
Haveri körben így
Haveri körben így hívjuk,amúgy nem egy sértődős..
Ma László Jánost láttam
Ma László Jánost láttam a feleségével gyalogosan 4 óra körül a Szabadság téren a vízicsatázó tömegben. :-) Amúgy jó kis csata volt. :D
----
Reggeli útjaim két
Reggeli útjaim két állandó szereplője:
- a Békén észak felé járdázó hetyke szöszi egy apró országútin (Fáy utca magasságában)
- Podmaniczkyn egy kopasz srác ingben, szintén a járdán.
Sziasztok! (Gyertek le az útra, sokkal jobb!)
Biztos olvassák a CMet ;)
Biztos olvassák a CMet ;)
Tuti
Tuti ;)
Ucabob és Errorka, újra a
Ucabob és Errorka, újra a Gellért térnél láttalak titeket fél 3 körül.
és te hol? mi nem
és te hol? mi nem láttunk.kár, h nem találkoztunk...
Én megint kocsiban,
Én megint kocsiban, sajna... dolgoztam.
Bonnie-t láttam tegnap du
Bonnie-t láttam tegnap du épp számoltatta magát a múziumnál.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Ma délután Gellért
Ma délután Gellért térnél petrovics suhant el a lánchíd írányába ha jól láttam.
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D Egy szép KTM Knoxville tulajdonos) blog:D
Jól láttad, a Szász
Jól láttad, a Szász Károly utca felé tartottam éppen.Mentem biciglit javítani.Üdv
Ez a kép épp akkor készült rólam.
http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/2010Aug24LattAm#551020...
Kaptam egy kis erot hogy ejszakazni tudjak :-)
-----------------------------------------
Nem allok le amig nem lesz egy igazi Crescent Moon-om :-P
Hát akkor üdv neked is.
Hát akkor üdv neked is. Jönnöd kellett volna velünk föl a Hármashatár-hegyre.
Szóval akkor: Délután az Ecseri-Üllői kereszteződésnél KPéter, estefelé Kockandúr az említett szakaszon, a Batthyányin meg Grin.
Szivesen veletek tartottam
Szivesen veletek tartottam volna ha nem huznam most is az igat, de majd ha vege itt a hajtasnak akkor tuti melletek szegodok egyszer :-D
szia Nyehi! --- "Úgy
szia Nyehi!
---
Frenkinek ragmegeztem a
Frenkinek ragmegeztem a sorin 5 körül, ki úgy festett mint Mr T a két vázzal a nyakában. :D
G®in
Bringák
Pólók
Mixek
hajnali 4 előtt nem sokkal
hajnali 4 előtt nem sokkal üllői-tarkő keresztben két nem-bróken kerékpáros pakolta ki a vasakat egy taxiból.
ebbe az irányba a városból ilyen időben lehet ám vonattal is menni, az olcsóbb ;)
esetleg ha nem annyira fáradt az ember, lehet közlekedni is. :)
0:55 fele egy csomagtartón
0:55 fele egy csomagtartón szállított lányt és sofőrjét láttam a nagykörtén.
Reggel meg egy lila fixis csákót a Petőfi híd JÁRDÁJÁN, egy láthatósági mellényes csákót meg a sínen.
tegnap delutan airdace
tegnap delutan airdace kruzolt a kalvinon a csarnok fele, en a jardan toltam, lehet hogy ezert nem vettel eszre ;]
Igen, egészen a Kálvin
Igen, egészen a Kálvin téri CIB bankig mentem, miután kb 4-5 percet vártam az Üllőiről balra kanyarodó sávban arra, hogy a rendőr végre engedje azt az irányt is menni. Már kb elaludtam a biciklin..
Vajon miért van az, hogy mikor rendőr irányít, 2-3-szor olyan hosszú fázisokban engedik a forgalmat, mint a lámpák? Le vannak lassulva...
De boldog a népe
Ez másnak is feltűnt: az
Ez másnak is feltűnt: az Üvegtigrisben hangzik el ez az örökérvényű mondat: "Mindkét irányban hosszas várakozásra lehet számítani, annál is inkább, mert a forgalmat rendőrök irányítják" :-)))
Hajnali 5-körül a Vácin
Hajnali 5-körül a Vácin Újpest városkapunál matt fekete ruhás, kapucnis fixista fekete fixin lámpa nélkül. De lehet hogy csak egy szellem volt. :)
vagy
vagy ninja.
Lehet, hogy volt lámpája,
Lehet, hogy volt lámpája, csak fekete volt, és feketén világított.
Nuvandát láttam ma du a
Nuvandát láttam ma du a Megyeri út külsőn.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Üdv! Én nem láttalak.
Üdv! Én nem láttalak. Süket is voltam? :-)
Nagyautóból nem
Nagyautóból nem üvöltözök biciklisnek, mert félreértehető lehet :)
Angelus Pali
A magányos bicajos
Nem gond, simán
Nem gond, simán visszaüvöltöztem volna. :-)
Sdd a Dob
Sdd a Dob utcán.
Szerencséje volt airdace-nek, hogy nem adtuk neked a levesét.
Zsabor az Ajtósin, ma
Zsabor az Ajtósin, ma délután.
Most kivételesen még
Most kivételesen még időben kapcsoltam, hogy ki kiabál-integet, és visszaköszöntem :)
Hadi úrfi a Királyon,
Hadi úrfi a Királyon, egyből kapott is új hajtókart :-)
Vitézzel pacsiztunk tegnap
Vitézzel pacsiztunk tegnap éjszaka a vásárhelyi koli mellett.
JP a lövölde téren pont
JP a lövölde téren pont egy hete
---
Ucabob a Soroksarin :D (Ezt
Ucabob a Soroksarin :D (Ezt most csalok es beirom, mert mashova volt megbeszelve, csak elbasztam, es igy legalabb nem tevedtem el, hehe :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
te voltál 13:45 körül a
te voltál 13:45 körül a Blahán a duna felé menet?
Boraros fele haladtam kb.
Boraros fele haladtam kb. akkortajt, ugy 13:50 fele, szal stimmelhet :)
(Blaharol amugy majdnem minden iranyba van Duna :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
akkor nem. népfürdő
akkor nem. népfürdő utcánál a pirosban láttam a hasonmásod az oktogon felé menet.
A mocsok... Raadasul
A mocsok... Raadasul Nepszinhaz lesz az sztem :) Foleg raadasul nem nagyon szoktam pirosozni. Probalom a kerekparosok johiret kelteni :P
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
nem megy ez ma. az utca igen
nem megy ez ma. az utca igen akkor az. a pirosat meg úgy értettem, hogy állt be, nem ment át.
:) ---------------------- err
:)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Ma du. er13a18 előzött a
Ma du. er13a18 előzött a Bajcsin, és láttam még Szabógyörgyit a 7-es elején.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Én meg szerintem téged
Én meg szerintem téged láttalak ma hat után a szabihídon motorossávozni a villamos és a kocsisor között. :)
.
fehér fixi, kék táska
Ott szoktam, ha nincs nagy
Ott szoktam, ha nincs nagy oldalszél :)
Angelus Pali
A magányos bicajos
és aztán a károly
és aztán a károly körúton meg a mocisrendőrökkel karöltve balról előztük a tömött sorokban álló 2 sávot. csak ők a pirosnál megálltak ;)
Negyed 7 körül
Negyed 7 körül tízpercbringa Sagan húzott el mellettem a Krisztina térnél, majd fél 7 körül stp-t riasztottam fel a töprengésből egy hangos hellóval a városligeti trolimegállóban.
meg is lepődtem :)
meg is lepődtem :)
Oda mentem ahová te is
Oda mentem ahová te is jöhettél volna :)).
Egyébként valószínűleg a szokásos se hall se lát üzemmódban (a forgalomra koncentrálok).
Utólag is Szia!! :))
----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc
Tudom, tudom, csak a héten
Tudom, tudom, csak a héten minden programom olyan, hogy vagy minimum 2 helyen kellene lennem egy időben, vagy épp semmi dolgom. Legközelebb igyekszem ott lenni :-)
Neszéné a Wesselényin
Neszéné a Wesselényin reggel :-)
Drótmanó az Ocstogonon,
Drótmanó az Ocstogonon, és Borcsa szembe a Margiton.
kétszermond kétszermond
Drótmanót tegnap én is
Drótmanót tegnap én is szpottoltam a Barosson a Körútnál, még rá is kiabáltam, és meg is ijedt.
Megértem, miután kettőt
Megértem, miután kettőt látott belőled. :-)
Már többször mondtam,
Már többször mondtam, hogy Drótmanóra ne kiabáljatok. Alva teker. Még a végén baleset lesz.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Bocs, h annyira rohantam
Bocs, h annyira rohantam :)
Borcsa- képregénylány egysebességessel
3/4 6 körül egy bőrig
3/4 6 körül egy bőrig ázott jgergo jött szembe az alagút kijáratánál.
B Noémi reggel az Oktogon
B Noémi reggel az Oktogon utáni akadálypályán Angelus Pali
A magányos bicajos
Astoria? :) "Never
Astoria? :)
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Délután nerror a Somogyi
Délután nerror a Somogyi Bélában, később délután Jazzpeta a Rákóczin.
+ Hadi Krisztián és Frenki
+ Hadi Krisztián és Frenki a Csepelboltban (konzumidiótaként én is bevásároltam a féláras cuccokból).
Illegálpiroson mentem még jó hogy kinéztem balra :-) A pénzváltós tippért meg külön köszönet!
Peetet stéhereztem meg a
Peetet stéhereztem meg a Kiskörúton ma délután. :)
.
fehér fixi, kék táska
Jujj, de nagyon szétvágtuk
Jujj, de nagyon szétvágtuk a dugót a kiskörtén! :)
Bakker, Te láttál rajta
Bakker, Te láttál rajta utoljára. :(
Legalább dicső utolsó útja volt.
:( . fehér fixi, kék
:(
.
fehér fixi, kék táska
IPG három fele a
IPG három fele a gellérten
---
Legyen inkább vagy kettő
Legyen inkább vagy kettő vagy négy, de háromkor pont nem (asszem) :)
.
fehér fixi, kék táska
László Jánost láttam ma
László Jánost láttam ma 11 felé a Kékgolyó utca végén a turul szobor felé bekanyarodni, szépen indexelt közben :)
Tegnap 6 felé Miki az
Tegnap 6 felé Miki az Üllőin.
Tegnap számháború alatt
Tegnap számháború alatt Györgyi a nagyvárad tér környékén
---
Axelos tegnap a
Axelos tegnap a Bajcsy-bringagyászon a Toldi előtt.
(Ember, ne menj azon az izén, töxar!)
Családi futárkodtam és
Családi futárkodtam és arra volt a leggyorsabb, de ha fontos hanyagolni szoktam.
Ne dudálj, biciklizz!!=D (Egy szép KTM Knoxville tulajdonosa) blog:D
Pláne, ha sietsz, ne menj
Pláne, ha sietsz, ne menj azon, rakd át inkább magad az úttestre.
Nekem az utóbbi időben az alábbiak voltak ott: turisták, jobbhorog, balkanyar, valamint a szembesávban életvitelszerűen kerekező hatéves (ez volt a legdurvább,ott voltam a korlátok között, se jobbra, se balra nem lehet kerülni, nem is tudom, hogy kerültem el az ütközést, na azóta nem megyek rá a bringagyászra).
j_gergo tegnap fél5 körül
j_gergo tegnap fél5 körül a Királyhágón, sisak nélkül (ejnye...)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron
Amióta fixin vagyok,
Amióta fixin vagyok, fizikailag képtelenség, hogy 30-nál gyorsabban menjek, úgyhogy gondoltam, talán mégse szenvedek a sisakkal...
Asszem még pénteken
Asszem még pénteken láttam Jazzpetát járdázni a Múzeum krt-én, mentségére legyen mondva, hogy gyalog volt. Én meg rohantam, ezért nem tudtam megmutatni neki a biciglit, amit csináltam, bakker.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Úgy van, éjszakai
Úgy van, éjszakai melóból kóvályogtam hazafelé :-) De a felni a nyakadban megvolt :-D
Kollégámnak vittem, az
Kollégámnak vittem, az övé eltörött. De a felni nem a nyakamban volt, hanem a táskához 3 ponton rögzítve.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Benéztem, hát ennyire
Benéztem, hát ennyire reggel volt nekem... :-)
Tegnap (2010. 09. 04.) egy
Tegnap (2010. 09. 04.) egy narancs bukós lányt láttam a 24-es villamosról, ahogy teker 10 előtt nem sokkal a Fiumei úton a Keleti pu. felé. Hédi, Te voltál-e az a lány? :-)
Aztán fél 12 körül Violával találkoztam bicikli nélkül egy idősebb hölgy kíséretében. Anyukád volt az az illető? :-)
És délután 3 óra után Zsaborral futottam össze a Várfok utcában, és hagytam, hadd menjen a lejtőn lefelé. :D
Majdan a mai nap (2010. 09. 05.) Milót láttam a Combino-ról 12 körül a Teréz körúton, ahogy a Nyugati felé imbolygott az autók között.
Üdv itt újra Mindenkinek! :D
----
Én voltam a narancs bukós,
Én voltam a narancs bukós, üdv innen is :) az Állatkertbe siettem épp :D
Borcsa- a képregénylány egysebességessel
aham. hát, elég feltűnő
aham. hát, elég feltűnő volt a narancs bukó, gondoltam, hogy ismerős lehet, ezért ideírtam. :-) de Téged még nem ismerlek, de majd egyszer csak összefutunk. Üdv még egyszer! :-)
----
igen, anyummal sétáltunk
igen, anyummal sétáltunk arra
Lehet, hogy Küküre
Lehet, hogy Küküre köszöntem ma XI-ben az Infoparkba menet, Ő meg onnan kifelé jövet. De nem biztos.
Éjfél körül valakivel
Éjfél körül valakivel jól megraktuk Újpest központtól Kápmegyerig a Vácit+Megyerit. Helló!
Bobikát láttam és
Bobikát láttam és köszöntem nagyot a Népligetben, ő pedig kedvesen visszaköszönt... ÓÓÓ micsoda pillanat volt :) :) (szelte a kilómétereket, mint egy fecske aki repül melegebb éghajlatra) :)
Sör nélkül rakom, oszt?
:))) Peti, h
:))) Peti, h találkoztunk,az volt a napom fém pontya.
Jatravartid Borcsa este a
Jatravartid Borcsa este a Haller#Soroksárinál.
.
fehér fixi, kék táska
mentem spagettit enni
mentem spagettit enni :)
Nem is szereted a tésztát,
Nem is szereted a tésztát, Kedves :)
szept 1-én du. 5 körül a
szept 1-én du. 5 körül a Deákon pumpálás közben megkérdezte egy srác, hogy segíthet-e, de mivel nem volt nagy gondom, így visszautasítottam. De azért KÖSZI! Utána szólt, hogy menjek másnap CM-szervezőire. Egy határozott "talán" után elváltak útjaink.
Tegnap este fél 6 körül
Tegnap este fél 6 körül Wolf bringája várakozott türelmesen a Kelenföldi pályaudvarnál :-)
Tegnap este 7 felé Ábris
Tegnap este 7 felé Ábris az Üllőin.
Ábri lesz az, Ábrók
Ábri lesz az, Ábrók Norbert :D
---
Hú, elírtam. :D Mégis
Hú, elírtam. :D
Mégis csak Tarapcsák 601-et kellett volna írnom.
Az mégiscsak stílszerűbb
Az mégiscsak stílszerűbb lett volna, ha már láttad, mert annyira lassan ment :D
---
Annyira lassan állt a
Annyira lassan állt a lámpahelyettesítő rendőr előtt, hogy felismertem. :-)
Láttam ma mindenkit
Láttam ma mindenkit :D
Láttam Küküt.
Láttam Oleever07et.
Láttam egy kedved hölgyet aki adta a matricát a Bajcsy végén a lámpánál. :) Köszi a matricáát :)
___
->XI. ker Újbuda<-
na, már megint elsuhantál
na, már megint elsuhantál mellettem, és nem mutatkoztál be? ajjaj... :D
----
Oks legközelebb
Oks legközelebb (be)-szólok, hogy hééé én vagyok :) Amúgy fekete pulcsiba, piros outival, sárga bandázzsal léptem fel :)
___
->XI. ker Újbuda<-
lehetséges. hogyha
lehetséges. hogyha privátba küldesz 1 képet magadról és a lovadról, akkor könnyen működni fog az arcmemória funkció az agyam membránjaiban. :D
----
Ma Györkössel futottam
Ma Györkössel futottam össze a Gyáli úti alagútnál úgy fél 3 körül.
Ja és sok emberrel találkoztam a Bajcsy-Andrássy keresztnél, mint pl. Dorccsa, Miló, a narancs bukós Borcsa, Fori, és még sokan mások, köztük Coller, akit még mindig nem ismerek, de ő engem ismer. :D :D
----
engem napközben nem ér
engem napközben nem ér látni...
épp azon gondolkoztam
épp azon gondolkoztam amikor indultam haza, hogy vajon hol tudnék vadászni Hédinek és magamnak CM matricát. Tőletek megkaptam. Köszi!
nincs mit. :D ---- Fábián
nincs mit. :D
----
Zsurmi ma megint a
Zsurmi ma megint a thököly#dózsánál. :)
Qal a Szabihídon, szerda
Qal a Szabihídon, szerda délután.
És Rózi hozta az ebédemet :-)
valamint Gida integetett bogármódra a Deákon.
ez állati, gida, bogár.
ez állati, gida, bogár. ihihih
gida
IPG, meg sokan mások
IPG, meg sokan mások (waczkor, ábri, stb.) amikor pont Isti bevitt a járdára az Astorián.
jazzpeta
nem kell magyarázni,
nem kell magyarázni, tudjuk, hogy mindig járdázol :D
---
CM matricaosztogatók a
CM matricaosztogatók a PHBH-nél, továbbá egy csajszi aki kedden a BME I elől 6-kor ugyanakkor indult, mint én, ma pedig az E elől szintén, Zwack múzeumig kb. mögötte is jöttem, aztán letértem. Gondoltam leírom, hello.:)
Esküvőre igyekezvén egy
Esküvőre igyekezvén egy csapat triatlonos szervezőbe futottam, akik hangos Allez, allez! bíztatással jutalmazták a magassarkús, miniszoknyás motorossávozásomat útban a Bem rakpart felé, köszi srácok, megraktam. :-) A Margit híd északi oldalánál Bendzsót láttam ácsorogni a bringagyász lámpájánál, míg én az Árpád fejedelmen száguldottam tovább.
ezüst Bianchi országúti, arany fékekkel, fekete-narancs Bagaboo
Ischler79 a Lowe Alpine-ban,
Ischler79 a Lowe Alpine-ban, ugyanazt a kamáslit nem tudtuk megvenni, mert pont elfogyott. Ragmeg! :)
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Royal fixi
Végül melyikőtöké lett
Végül melyikőtöké lett a kamásli?
Egyikünké sem. Mindketten
Egyikünké sem. Mindketten névjegykártyával távoztunk, hogy majd érdeklődjünk a hét második fele környékén. Nem volt a méretünkben.
Köszönöm a matricákat,
Köszönöm a matricákat, LaGrenouilleBleue! Árpád híd Budai oldal @ ~7:30 :)
Komótost láttam 11 körül
Komótost láttam 11 körül a Szabi hídon. Üdv régen láttalak nagyon. :-)
---------------------------------------------------
Celerina a zöld Kettler városi romboló
Hali, alighanem épp
Hali, alighanem épp gyakorlótanítani mentem (btw ide).
Sziasztok! Tegnap kora este
Sziasztok!
Tegnap kora este olyan 6-7 között a budai oldalról fel a Lágymányosi hídra, az emelkedőn leelőztem egy kék-fehér mezes és talán fehér sisakos srácot. Valami extravékony versenybringán volt, talán ezüst színű de nem nagyon figyeltem. Én egy közel 30 éves piros Csepellel mentem. Ha valaki magára ismer, akkor van egy kérdésem. Hagytad magad? :P
Persze, meg akartalak nézni
Persze, meg akartalak nézni hátulról is ;)
Hiszi a piszi, akkor
Hiszi a piszi, akkor kénytelen leszek megint lehagyni ha találkozunk. ;)
Fújok még 2 bart a
Fújok még 2 bart a kerekekbe, hogy ne legyen oly könnyű dolgod.
Nekem is megmutatod a fehér
Nekem is megmutatod a fehér sisakod? :D
Persze, a kék-fehér
Persze, a kék-fehér mezemmel együtt!
Ha legközelebb leelőz egy
Ha legközelebb leelőz egy harminc éves piros bicikli, akkor érd utol és hívd el a 4. hétfőre! :-)
Szia Csinszka! Ha egy piros
Szia Csinszka!
Ha egy piros feliratos színtársulat? v. színjátszó csoport? póló volt rajtad akkor engem előztél hétfőn este - akartam mondani, hogy klassz a cangád, de a fülhallgató miatt végül mégsem törtem magam :o)
üdv pilóta
ui.:amúgy hagytam magam :o)
feb, ez bukta :)
feb, ez bukta :)
Asszem rossz helyen
Asszem rossz helyen válaszoltam :) igen fekete póló piros felirat, de nem szólt ám hangosan a zene :P
Kösz, jó volt! ^^
Tegnap láttam Bendzsót
Tegnap láttam Bendzsót tetőtől talpig harci díszbe öltözve a Bocskai út járdáján a bringáját tolni.
Kedves virágos bukós
Kedves virágos bukós mosolygós lány, háromnegyed kilenc és kicsivel a fehérvári-okt23 kereszt előtt, made my day! :)
---
Nekem vannak virágok a
Nekem vannak virágok a sisakomon és jártam is arra éppen akkor, ó!! :) (és azt is szokták mondani, hogy kedves, meg hogy mosolygós lány vagyok :), akkor most magamra ismertem?) :)
Esélyes :) --- "Úgy
Esélyes :)
---
Vivivel találkoztunk a
Vivivel találkoztunk a Lánchíd pesti hídfőjénél, miközben mi lefele suhantunk. Most már tudom, mikor jársz munkába :)
ahogy sikerül :) de ált
ahogy sikerül :)
de ált 8kor indulok otthonról
Kükü és még vki 20
Kükü és még vki 20 perce, a Megyeri úton a temetőnél.
Mondjuk annyira párás volt a szemüvegem pont, hogy biztos nem vagyok benne.
Akkor én is
Akkor én is beszállok:)
Tegnap Nyehljudov-ot láttam 16:00-16:10 között a Dohány - Nagykörút keresztnél
17:30-17:40 környékén IPG a Budafoki - Okt 23 keresztnél
és ma reggel 8:40 környékén Rit-t láttam el suhanni a Fővám téri Vásárcsarnok előtt
Szia innen is. :) . fehér
Szia innen is. :)
.
fehér fixi, kék táska
Üdv duplán :-) Fekete
Üdv duplán :-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Szia, én sajna nem
Szia, én sajna nem láttalak reggel a második kv-ig, csak annyira vagyok képes, hogy valahogy kikerüljem az autókat :-)
Tehát, üdv innen :-)
Fekete Moser v.
Piros double disc KTM
Piros Hauser
Megint szia
Megint szia fbobe.
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Namegeccer
Namegeccer :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Jó-zsír! Tegnap kerepesin
Jó-zsír! Tegnap kerepesin arena plázánál olyan 5 körül. Cupp kicsiszivem.
Tegnap Kovács 4-kor a
Tegnap Kovács 4-kor a Schönherznél, Berencsik HP kolléga a Clark Ádámon fél órával ezután.
Ma sok kedves matricaosztogató ember a Szabihíd tövében, sajnos pont melóban rohantam, tehát a beköszönés lemaradt, ezúton is utólag :-)
)
A héten már mentem át a
A héten már mentem át a Szabi-, a Lánc- és a Petőfi hídon is, de sosem láttam matricaosztókat :(
Lehet, hogy nem osztottak
Lehet, hogy nem osztottak matricát, de nagyon integettek :-)
csak nézegetni kell ama
csak nézegetni kell ama bizonyos matricaosztó órarendet, és ott megtudod, ki(k), hol, mikor osztogat(nak).
egyébként üdv itt JazzPeta! :-)
----
Szciklon az Astorián
Szciklon az Astorián helózott nagyban 7 előtt. :)
én lelkiekben már a nyomvályúkra készültem.
Visszafelé viszont pteker
Visszafelé viszont pteker oltott le, hogy mit telefonálok a sáv szélén állva. Úgyhogy elindultam telefonálás közben.
JazzPetán kívül még
JazzPetán kívül még Ákossal beszélgettünk a Szabi hídnál. No meg ugyanott Kovács rakta neki a Bartók Béla út felé. És rengeteg bicajos a Szabi hídnál, üdv Nektek itt is! :D
----
Kisember, Kisemberné meg a
Kisember, Kisemberné meg a Kisemberkutya a Wesselényin...
Kivel szikerült ma este
Kivel szikerült ma este hellóznom háromnegyed 8 körül a Könyves Kálmán körúton az iroda házaknál a lurdy után a liget felé? :D
Ne dudálj, biciklizz!!=D (Egy szép KTM Knoxville tulajdonosa) blog:D
jár vlki a XVI.-és Budafok
jár vlki a XVI.-és Budafok vagy vlami hasonló viszonylaton?
Én szoktam menni XVI-ből
Én szoktam menni XVI-ből Budafok–Téténybe de hétköznap ritkábban, inkább csak pénteken vagy szombaton.
Én járok
Én járok Diósd-Budafok-Nyugati pu vonalon, de néha inkább a 7-esen megyek Kelenföld felé.
Angelus Pali
A magányos bicajos
Én is gyakran járok
Én is gyakran járok arra,ha tekerek le Diosdra,leginkább akkor.
Sok ismerős arc az
Sok ismerős arc az Autómentes Napon: XaB, Kovács, Szciklon, LJ, Kükü. Sziasztok!!! :D :D
----
Ma Áronnal találkoztam a
Ma Áronnal találkoztam a Bajcsy-Andrássy keresztnél délután 5-kor. 1 órával később László János suhant el ugyanitt. És ugyanitt a bicikliző Szacsvay László művész úrral is sikerült találkoznom, cserébe adtam Neki egy matricát. :-) Majd 7-kor Grinnel találkoztam a Vágóhídnál. Üdv Mindenkinek! :-)
----
Mi meg téged láttunk a
Mi meg téged láttunk a nagykörtén a Mester utcánál 16:45 körül. Lebuktál!
affene. :D igen, így volt,
affene. :D igen, így volt, éppen megálltam inni. így könnyű, hogyha a körútra néz a lakásod ablaka. :D
----
pedig nem ott lakok épp a
pedig nem ott lakok
épp a vilitől sétáltunk haza (kicsit odébb)
téged pedig a lámpa tartott fel a Blaha felé irányuló közlekedésedben
aham, értem. hát nem
aham, értem. hát nem tartott fel a lámpa, hanem megálltam inni. :D
----
Üdv mégegyszer.
Üdv mégegyszer. Körterakó. :)
G®in
Bringák
Pólók
Mixek
ja, és Vitézt is láttam a
ja, és Vitézt is láttam a Deák téren, csak elfelejtettem beírni. :-)
----
ráadásul duplán láttam.
ráadásul duplán láttam.
Szerintem megint Pilóta ma
Szerintem megint Pilóta ma a budai oldalon a Szabadság híd, Erzsébet híd között lefele délután. Én felfele. És még sokan mások, de neveket még nem tudok csatolni az arcokhoz.
Meg valakivel előzgettük egymást a Margit hídtól a Lágymányosi hídon át majdnem a Ligetig. Jó volt, köszi ^^
sajna tuti nem én voltam
sajna tuti nem én voltam
Tegnap hazefelé a
Tegnap hazefelé a Budafokin, kék csepeles a rózsaszín csepelesnek:
- Szép a csepeled!
- Köszi.......(felismerés) A tied is!!!
No most én is írhatok ide!
No most én is írhatok ide! HF és Kükü az Andrássyn szombaton bogárüzemmódban:D
- Udvariassági Dragonyosok - Az aszfalton kedveskedés elit csapata -
p.s.: részmunkaidős futármelót keresek, vagy valami hasonló jellegűt....
Én majdnem minden reggel
Én majdnem minden reggel szemből találkozom egy jól ismert foszöld Konán(ha jól láttam, de hogy terepszín az tuti) ülő lánnyal, amolyan fiúsabb bicajos, nem az a csajbringás suhanó. Ha magára ismer, akkor üdvözli őt a mályvalila Gepidás srác, akivel majd minden reggel elsuhannak egymás mellett.
Vegyülj el
Lány terepszín, fiú
Lány terepszín, fiú mályvalila biciklin... Ágyő, nemi sztereotípiák! Végre!
Igen, ez már önmagában
Igen, ez már önmagában dícséretes.
"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts
Azért ez egy sötét
Azért ez egy sötét mályva, nem túlzottan csajos bringa...remélem..:D...a fekete sárvédő és fekete kiegészítők(na nem buzi kellékekre gondolok:) javítanak a helyzeten..:D
Vegyülj el
asszem én is ismerem, itt
asszem én is ismerem, itt lakik egy saroknyira, de amikor ő megy dolgozni, én még alszom :D
---
nyélen rakom, oszt?
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt a
Akkor honnan ismered?
Akkor honnan ismered? :)
Apdet: ne vegyek el helyet mashonnan, itt az uj: http://criticalmass.hu/forum/20100921/lattalak-am-xxvii
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
adamekp lehetett reggel
adamekp lehetett reggel fél8 felé a damjanich#dózsa kanyarban?
meg Vitéz az R mögött 2kor.
Ma is sok emberrel
Ma is sok emberrel találkoztam, illetve láttam a Szabi hídnál 5 és 3/4 7 között, úgy mint adamekp, petic, Kovács és Saddalim.
----
Még én is ott voltam
Még én is ott voltam :-)
Elosztogattam az utolsó kb 100db matricát.
áhhám, akkor Te voltál a
áhhám, akkor Te voltál a mostani BAM-os pólóban? :-)
----
Igen
Igen :-)
-------------------
Szürke sárga RANGER
És mit csináltam épp,
És mit csináltam épp, hogy nem láttalak?
Mindegy, ma bepótoltam, átkiabáltam a körút túloldalára, hogy "Heló Olivér" - vagy valami hasonlót :-) De hát mivel CM, ez nem ér - mint az közismert :-P
Te a Szabi hídról a Szt.
Te a Szabi hídról a Szt. Gellért rakpartra kanyarodtál, és zöld volt a lámpád. én meg a másik oldalon voltam, ugyanúgy, mint CM-en. :D csak a CM-em el mertem üvölteni magam, akkor meg nem. :-)
----
Matricaosztók (2en, fiatal
Matricaosztók (2en, fiatal srácok) du. fél 5 körül a Margit híd budai végénél. Bocs, hogy nem álltam meg, de nem voltam túl szociális hangulatban. Amúgy észleltem a felém nyújtott matricát... Sorry. Písz.
Áron(?)tegnap a
Áron(?)tegnap a Lajos#Galagonya sarkon, olyan negyed 6 fele
Van már új topic.
Van már új topic. :)
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, hosszú haj, szemüveg. Fekete csomagtartó-táska, néha fehér 3M.
Hol? :D Régen volt egy
Hol? :D Régen volt egy ilyen "láttam egy csajt a 7es buszon ilyen olyan ruhában nagyon bejött" forum ez nem olyan? :D :D XIV ben láttam gyönyörű bringás lányokat.Azt hiszem szerelmes vagyok..
CM? kontra Lányok?
Ki csajozott már be CM en? :D :D
Ez megér egy új topicot
----------------------------------------
Értem én, hogy gőzgép de mitől megy?
Udv SZCiklon es a tobbiek a
Udv SZCiklon es a tobbiek a Gellert sarkon :-)
Hogy sikerult a korzos event ?
Icarus aka Kockandur