Rendet raktam az alkatrészes dobozban, és találtam néhány kidobandó fémhulladékot. Láncok, hátsó sor. Kukába nem akarom, viszont max. 1.5 kg körüli súlya miatt szerintem a MéH telepen lazán körberöhögnének vele.
Akkor viszont mit csináljak vele? Ti hova szoktátok ezt leadni?

Egy csomó bringás foglalkozik ezeknek az újrahasznosítással. pl. a Felvarromék.
Szerintem igényt tartanak rá:)
Salud y pedal!
Hulladéklerakó telepen nem röhögnek körbe, max ne kérj pénzt érte.
vagy http://recyclemission.hu
A Zöld Pontban cseréltettem télen, megkérdezték, kell-e a lánc, meg a sor, mert ha ott hagyom, akkor ők gondoskodnak a begyűjtésről, de elvihetem, ha kell. Gondolom nem egyesével elviszik és leadják, nem kérdeztem, hogy pontosan hová viszik.
Szerk.: Ez a Bartókon lévő bolt volt, ami most zárva van aug. 8-ig.
Másodjára is sörnek olvastam.
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Milyennek, Bajornak? Búzának, vagy árpának? Világosnak, vagy barnának? :)
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
helles :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Kösz a tippeket!
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
Igazad van, ha remeg a kezed, ha a kukába dobnád, ami hasznosítható anyag! Én is így érzem.
Én a kisebb cuccokat dobom a fémgyűjtőbe a szelektív gyűjtőszigeten, de mivel elég sok képződik, és sok bringaalkatrész van aluból, azokat el kezdtem gyűjteni itthon, majd ha lesz több elviszem átvevőhöz, esetleg valaki mással együtt. Egy haverom elvitt egy autócsomagtartónyi számítógépházat, sörösdobozt, meg leselejtezett bringaalkatrészt, és kapott érte 20-30 ezer pénzt. Azért már megéri.
Én majd keresek valaki autós embert, és az összes összegyűlt fémet egyszerre elvitetem vele.
Úgy hallottam, most megint elég jó ára kezd lenni a fémnek, nem véletlen matat az a sok csövi sörösdobozok után (és borogatják a fémgyűjtőt a gyűjtőszigeten). Megéri. A válság előtt egy kiló tiszta, nem festett alu volt úgy kb 280-300 Ft. Ha belegondolsz, egy átlagos bringafelni ennek a fele, egy pár már egy kiló!
-gg-
"A bringa a mennybe megy"