Az alábbi linken igen kedvezményesen vásárolható meg a CM rendezői polója.
Hiába nagyszerű lehetőségek közül választhatunk :(
Gratulálok az eladónak.
http://sport.vatera.hu/kerekpar/kiegeszitok_felszerelesek/critical_mass_...
Az alábbi linken igen kedvezményesen vásárolható meg a CM rendezői polója.
Hiába nagyszerű lehetőségek közül választhatunk :(
Gratulálok az eladónak.
mi ezzel a baj?
Szervezői póló szervezés nélkül? Így szivárog be az utca embere... Pahhh!
........................
Formaharc és sci-fi.
Én vettem anno 1500-2000ért most ha eladnám csak 5kért akkor nyernék rajta 3kt minimum.
És sehol nem említi az eladó hogy visszafordítaná a pénzt a cm-re/-nek tehát a non profit fogalom sérül szerintem.
Ettől több ez mint egy egyszerű üzlet.
Olyan ez mint a matrica picit (bár ott nem fizetek érte és eladom)
Sör nélkül rakom oszt?
Elgondolkodtam a potenciális vásárlón. Próbálom magam elé képzelni ki fizet dupla-tripla pénzt egy agyonmosott pólóért.
Vagy relikvia?
Ez full gáz!!!
Nem vagyok regisztrálva ott, de ha valaki igen és erőt érez, akkor én simán "betámadnám", hogy hé öreg, akkor ezt most hogyan?!?
Hajrá! Szedjétek szét! :)
-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)
Én nem érzem olyan borzasztónak. Ha rendező volt, és végigdolgozott egy CM-et, akkor szerintem semmi közünk hozzá hogy portörlésre használja vagy eladja. A zöld póló nem támogatói, hanem rendezői. A vásárlója azzal támogatta az ügyet hogy rendezett. Ráadásul sok embernek nem is jut póló a saját méretében a CM napján.
Ha Budapest Koppenhágává válik 30 év múlva, akkor ez a póló félmillió lesz. Inkább béna volt hogy most adja el. :)
De a legvalószínűbb hogy direkt önkéntes CM PR akció valaki jófej CM aktivistától.
--------------------------------
Kürti Gábor, Újpest
Lépj be a szakszervezetbe
No erre nem is gondoltam :) fontos a pozitív gondolkodás. :)
Sör nélkül rakom, oszt?
Igaz, semmi közünk hozzá, hogy ki mit csinál a használt pólójával... Hacsak nem TE raktad ki, akkor ne legyünk már ál-naivak (önkéntes PR akció?!?)... ez tisztán a hipe meglovagolása és pénzt akar csinálni egy "erekelye" eladásából, mert tudja, hogy lesz olyan (b)ALEK, aki megveszi.
Nah, írt neki valaki, hogy vattöfák?!? .D
-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)
Nem de meghosszabbította. Bár ahogy elnézem senki nem fogja megvenni, hála Istennek.
Sör nélkül rakom, oszt?
írtam, de törölték...
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
miért lepődtök meg? Japánban használtbugyi-automata van, biztos hagyományt akar teremteni a csóka.
Itthon is láttam már olyan honlapot, ahol a hölgy használt (kimosatlan) bugyiját meg lehetett rendelni.
Ha egyszer becsődölök, esetleg felrakom eladásra az alsónadrágjaimat. Hátha... :)
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Simplon
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
www.bendzsobringaruha.hu
Lássad meg benne az üzletet, Bendzsó! Használt, finoman teleizzadt női mezek? :)
Nyamika.
Túl jól sikerült a PR:
"A bringás körökben legbüszkébben hordható póló"
Legalja. En amugy csak egy ezrest fizettem a poloert, szal Peti teged is lehuztak :D
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
meg csak nem is hosszuujjas vagy narancssarga...
el kellett volna látni évszámmal a szervezői pólókat is. úgy még nagyobb lenne a rispektje.
szeritnem ő dolga, hogy eladja-e vagy sem. én nagy pólógyűjtő vagyok és mindegyik a szívem csücske, nem válnék meg egyiktől se semmi pénzért
Az élményt úgy sem tudja megvenni a pólóval....
----------------------------
- Udvariassági Dragonyosok - Az aszfalton kedveskedés elit csapata -
p.s.: részmunkaidős futármelót keresek, vagy valami hasonló jellegűt....
Szerintem a legjobbkor rakta ki. Teljesen más: A szeptemberi CM-re még vannak szabad rendezői helyek. Aki időben jelentkezik, jelképes áron limitált példányszámú rendezői pólóhoz is juthat. A póló tulajdonjoga a CM után, a csoportvezető/kereszteződés felelős (? :) ) ellenjegyzésével száll át a rendezőre.
Hol lehet jelentkezni és pólót venni?
Jelentkezni mint résztvevő a CMre? Nem kell jelentkezni csak gyere.
Jelentkezni mint szervező a CMre? Merlin ma 18:00 feladatkiosztó.
Nem rendezői pólot venni? A helyszínen aznap.
Rendezői pólot? Ez jó kérdés, többiek?
Sör nélkül rakom, oszt?
Ott leszek 18 -kor ha nem jön közbe semmi.
Helyszínen hol? Indulási (tudom fix indulási nincs)vagy érkezési helyszínen, vagy útközben valahol? Amúgy mindkét póló érdekelne ha lehet rendezői, ha nem lehet akkor nem rendezői.
Ma a megbeszélés lesz, a Merlin színházban, (Deák tér) 18kor.
Sör nélkül rakom, oszt?
Szerintem úgy érti, hogy a CM helyszínén hol lehet majd kapni dolgokat.
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, kék hátizsák, hosszú haj, szemüveg. Néha Ezüst Respro City, vagy fehér 3M.
Akkor sorry, az még nem alakult ki szerintem.
Sör nélkül rakom, oszt?
Meddig tart a megbeszélés?
2 órát