Biccentések, integetések, tekerés közbeni pacsik, átkiáltások, ragmegek, és véletlenszerű észrevételek dokumentációja. Immáron a huszonhatodik. Ez a Láttalak ám!

(by Chubby)

Már rég gondolkodtam egy ilyen topikon, amelyben megemlíthetjük, ha látunk valaki ismerőst innen a fórumról. Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel.
(by Peta)

Előzmények:
XXVI., XXV., XXIV., XXIII., XXII., XXI., XX., XIX., XVIII., XVII., XVI., XV., XIV., XIII., XII., XI., X., IX., VIII., VII., VI., V., IV., III., II., I.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Oleever07 képe

errorka, Te nagyon

errorka, Te nagyon ráérhetsz, ha mostanság Te írogatod be ezeket a fórumokat. :-)
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

2
ucaBob képe

oleever itt einstand

oleever itt einstand volt.:)

az error teljesen le stipistopizta a láttalak ám-ot

3
err képe

Vigyazza, nehogy aztan

Vigyazza, nehogy aztan elvegyem a billentyuzeted is :P

Amugy meg nemis, hanem az ugy volt, hogy ideneztem, es 294, es akkor ugy gondoltam, hogy hat az sok, es akkor igy kattintgattam meg minden, erted?

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

4
GriN képe

Csak anya nehogy rászokjon,

Csak anya nehogy rászokjon, hogy minden egyes "elveszem a kislapátod" mondatra, "akkor masincs vacsival" válaszol. :D

G®in
Bringák
Pólók
Mixek

5
Spikk képe

Vacsi nélkül még csak

Vacsi nélkül még csak megvan az ember valahogy. :)

6
err képe

Akkor eletbe lep az a

Akkor eletbe lep az a szabaly, hogy eroszakot is alkalmazhatok :P

Egyebkent meg marhajol tudok pizzat rendelni :)

(Na de nem offolok tobbet, mar megvolt a signup :)

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

7
Csinszka képe

Tegnap délután egy

Tegnap délután egy Superman Árpád híd budai hídfő. Egy órával később még egy Superman a Népligetnél. Több lehetőség van: 1) Ketten hordanak ugyanolyan Superman feliratú pólót. 2) Képzelődtem. 3) Tényleg 2x találkoztunk. :)
Piros Csepel, ennyi mindent elmond róla :)

8
AttentoRedaz képe

. Angelus Pali _ _ _ _ _ _ _

.
Angelus Pali
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A magányos bicajos

9
Chubby képe

Egyetértek. --- Chubby, ki

Egyetértek.

---
Chubby, ki rendre piros-fehér bukó alatt piros pöttyös (vagy inverz) fejkendőben száguldozik
BME-VBK | BME Testnevelés Központ
Magyar Kerékpárosklub Kelet-Pest

10
stp1 képe

Borzaska 17:15-kor a közlek

Borzaska 17:15-kor a közlek múzeumnál a ligetbe be

11
Borzaska képe

Te pedig megint bringa

Te pedig megint bringa nélkül, néztem is, hogy ki köszönget a járdáról :-) Egyben a single speed?

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

12
stp1 képe

civil programra mentem

civil programra mentem :D
egyben van, remélem. kapott egyből új lámpakonzolt már reggel.

13
AttentoRedaz képe

Imlét és Vitézt láttam

Imlét és Vitézt láttam még jóval a CM előtt, úgyhogy ez ér.

Angelus Pali

A magányos bicajos

14
Francee képe

ma éjszaka (~23:30) 4-en a

ma éjszaka (~23:30) 4-en a Damjanichon:) Lelkes csengetésemre viszont csengettek, állatdudáztak?, alléztak:) Innen is üdv nektek! Remélem jól telt az éjszaka!

15
Borzaska képe

Ha minden igaz, lrdr-t

Ha minden igaz, lrdr-t spottoltam köztük, de túlzottan vacogtam már ahhoz, hogy nagyon figyeljek :-)

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

16
PTeker képe

Jó volt biza a Kertemben

Jó volt biza a Kertemben egy kutya széttépett egy sünt a szemünk láttára :( (ez most tényleg sün volt, nem jagelló) Szót beszélgettünk.

Sör nélkül rakom, oszt?

17
err képe

Nagyon elkanaszodtak ezek a

Nagyon elkanaszodtak ezek a kutyak. Tenyleg kene rajuk rendszam. Agressziv dogok...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"

18
Wilika képe

Csízösz.. o_O Szegény

Csízösz.. o_O Szegény pára :(
Egyáltalán hogy a francba fogják meg?

(Gumival RAKOm, oszt?)

19
guk képe

Borzaska remélem hallottad

Borzaska remélem hallottad ahogy visszakurjantottam tegnap cm-en, amikor a Királytól az Oktogon felé parkolópályán bambultam, te pedig egy adag emberrel tovagördültél. :)

20
Borzaska képe

Hallottam, bár nem voltam

Hallottam, bár nem voltam benne biztos, hogy rájöttél, ki kiabált. :-)

21
stp1 képe

Vitéz a budafokin, 12:15.

Vitéz a budafokin, 12:15. asszem.

22
Axelos képe

Üdvözletem annak a

Üdvözletem annak a kötekedő srácnak, aki úgy gondolta, hogyha a bringasávban zöld van, akkor az úton is elmehet simán piros alatt. Nem engedtem el, erre kaptam a hangos anyázást, meg hogy milyen bunkó vagyok. Innen is helló. xD
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D (Egy szép KTM Knoxville tulajdonosa) blog:D

23
Nincsmáritttöbbé képe

Ez inkább a

Ez inkább a szégyentopic-ba kellene, nem ide.

24
Axelos képe

dupláztam.bocs -------------

dupláztam.bocs

25
Nincsmáritttöbbé képe

Trábert Dóri Cm-ről

Trábert Dóri Cm-ről hazafelé húzott el a körúton f12-kor miközben vártuk a 6-os villamost a Király utcánál.

Juhász Balázs du. h6-kor miközben rohantam lábbusszal munkába a Dob utcát keresztezve.

Mcysh Astorián f8-kor elhúzott a Deák felé.

Láttalak ám titeket...

jazzpeta

26
mcysh képe

Nem láttalak, pótheló!

Nem láttalak, pótheló! :-(
===
bácsi a biciklin

27
doreszka képe

Ó, én is meg vagyok

Ó, én is meg vagyok említve :)

28
petic képe

Kaptam egy hatalmas "heló

Kaptam egy hatalmas "heló petic!" üdvözlést a Szabadság-hídon SzCiklontól, és bár az autók és a villamossín között egyensúlyoztam, én is kurjantottam meg intettem egyet :-) Biztos többen voltál, gondolom a Járda Jár! (?) eseményről jöttetek, de a többieket nem volt időm megfigyelni - sziasztok!

----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!

29
SzCiklon képe

Jaja, járdáztam, ott volt

Jaja, járdáztam, ott volt velem a gyerek is. Zongorán, ja nem is, biciklin kísért Hegylakó és Zenmacska. A zongorista (Kisember) korábban elkopott :)
És valóban, a Járda jár. És járni fog.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!

30
Nuvanda képe

Én is láttalak ám

Én is láttalak ám titeket! Persze csak, miután rám kiabáltál. :-)

31
Oleever07 képe

akkor Te vagy az, akinek a

akkor Te vagy az, akinek a bukóján egy biciklit emelő emberke van? meg tegnap egy narancs CM mezben voltál? ha igen, akkor utólag üdv itt! :-)
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

32
Nuvanda képe

Piros az! :-) Amúgy üdv,

Piros az! :-) Amúgy üdv, és igen, CM napokon fejemen is bicót hordok már pár éve.

33
Oleever07 képe

affene, hogy tudtam, hogy

affene, hogy tudtam, hogy ismerős az arcod, de én marha meg nem köszöntem... ájjjjj. a Blahánál lett volna a köszönés, de nem jött össze. na mindegy, majd legközelebb. :-)
----

34
Oleever07 képe

no, a Minimal Mass-en

no, a Minimal Mass-en összejött. :D meg előtte az Oktogonnál 1/4 6 után.
----

35
Spikk képe

Vizsu a Szabadság hídon ma

Vizsu a Szabadság hídon ma du. 4 után! Szevasz, pupák!
A túlsó járdáról csengettem, csak én toltam. ;-) Láttam, hogy forog a fejed, de akkor pont bementél a vas tartószerkezet mögé és nem vettél észre.

36
mcysh képe

A Hunyadi téri piacon

A Hunyadi téri piacon Ciklon meg az a srác, aki mindig vele van, nem vagyok biztos a nickben, a nevét meg nem akarom ideírni, Airdace? Meg egy batárnagy kék bicikli.
===
bácsi a biciklin

37
airdace képe

nyert. ______________________

nyert.

Ezüst Magyarország
Arany a szegélye
Beteg a királyunk
De boldog a népe

39
mcysh képe

Engedd meg, hogy

Engedd meg, hogy elsőként.
===
bácsi a biciklin

40
IPG képe

A gyereket nem magyarázod

A gyereket nem magyarázod ki. :P :D

41
Nuvanda képe

Őket én is láttam, mikor

Őket én is láttam, mikor a családi piknikhez vitték a bútorokat. :-)

42
mcysh képe

Ménincs küllőprizma azon

Ménincs küllőprizma azon a családi autónhe?
===
bácsi a biciklin

43
SzCiklon képe

Vettem rá villogós

Vettem rá villogós szelepsapkát, de lelopták, hogy rohadna le a keze a tolvajnak :-(

44
mcysh képe

Ásna négyeshatost az

Ásna négyeshatost az ilyen.
===
bácsi a biciklin

46
fattyu képe

Nem kicsi duma

Nem kicsi duma :D

-------
Káros szenvedélyektől mentes: avagy milyen unalmas is lettem

47
feb képe

Ders a spár marathon

Ders a spár marathon céljában. Asszem.

48
szabomikulas képe

Kori jött szembe a

Kori jött szembe a Késmárk utcában.

49
ucaBob képe

Fishur-né a gellért

Fishur-né a gellért téren, kora délután.

50
Nuvanda képe

Tegnap este 3/4 7 felé vki

Tegnap este 3/4 7 felé vki a Nagykörúton a Baross-József utcák között a Blaha felé, miközben igazoltatta egy rendőr. Érdekelne, hogy miért állított meg?

51
Amirann képe

Francee!!Láttalak reggel a

Francee!!Láttalak reggel a múzeum előtt;-) Te is láttál engem?:D

Bordó Merida Crossway TFS 500 - fehér piros kék Merida Road 901 kékgumikkal-szerelem 1 szerelem 2-

52
Francee képe

"Persze utolsó péntek,

"Persze utolsó péntek, Milli, meg CM nem ér, csak ha nem megbeszélten futunk össze valakivel." Szóval azt hiszem ez nem ér:D de igen láttalak:)

És innen üzenném a ma reggel az Üllőin néha leszakadó, néha minket megelőző MTB-os srácnak, hogy a láncnak nem árt néha egy kis olaj:) és értem, hogy nagyon menő 2 outist lenyomni akik nem sietnek, de ha utána kifárad és mindig előzhetem vissza a kocsisorok között az már kevésbé f*sza...

53
Amirann képe

Szóval akkor az nem

Szóval akkor az nem ért.......:D Pedig azt hittem:)
Csak ne lennék olyan álmos.....
Bordó Merida Crossway TFS 500 - fehér piros kék Merida Road 901 kékgumikkal-szerelem 1 szerelem 2-

54
Triglif képe

Szia :-) itt is annak a

Szia :-) itt is annak a fixis leányzónak aki tegnap (27.)délután budafokin mosolygott rám. Ismerős vagy tavalyi Night rideokról de akkor még outid volt. :-)
Ugyan itt IPG a CBA-ban. Üdv neked is :-)

Celerina a zöld Kettler városi romboló

55
IPG képe

Heló innen is!

Heló innen is!

56
fattyu képe

Tegnap 6 fele fixis

Tegnap 6 fele fixis kollégával szóbaelegyedés Váci úti tesco előtt lakatolás közben. Örültem.

Mod: és köszönöm az útbaigazítást rakpart bringaút kapcsán másik kollégának valamikor 8óra felé.

-------

57
SzCiklon képe

Pule a Budafoki-Karinthy

Pule a Budafoki-Karinthy #-ben, valamint Sápa-tag a Szabihídon.

58
Wilika képe

Drótmanó egy perce itt a

Drótmanó egy perce itt a városmajorin szembe, én a járdán.

(Gumival RAKOm, oszt?)

59
proof88 képe

Őhh, Hajtás-Pajtás

Őhh, Hajtás-Pajtás leányzó Práter utcai panelban múlt héten valamikor? :D Ma meg gyalog találkoztunk hazafelé. :)

60
Idus képe

Ott lakom:) Tegnap meg futni

Ott lakom:)
Tegnap meg futni voltam.

61
proof88 képe

:)) igen ez már kiderült

:))
igen ez már kiderült élőben :)

62
Francee képe

Üdv annak a piros dirt

Üdv annak a piros dirt bukós srácnak, akivel tegnap (09.29) 18:00-18:10 környékén futottunk össze a Tétényi út#Bartók-nál Borzaskával.

Jól rakod a motorossávot, öröm volt mögötted menni a Kosztolányiig! Remélem összefutunk még valamikor:)

63
Wilika képe

Azon a környéken piros

Azon a környéken piros dirt-ben egy régi zöldes-akrámis, sárhányós országútival Érc szokott tekeregni.

(Gumival RAKOm, oszt?)

64
Francee képe

Ő lesz az:) csak én nem

Ő lesz az:) csak én nem tudtam ilyen szépen megfogalmazni a kerékpár leírását...

65
Amirann képe

Üdv a zöld fixis srácnak

Üdv a zöld fixis srácnak aki tegnap 3/4 hétkor a műjég előtt a városligetben figurázott:) Tök jól pörgetted:)

Ja és üdv Ficzura Ferinek tegnap reggel az Üllőin:)

66
Amirann képe

Borcsa ma fél12kor Váci

Borcsa ma fél12kor Váci úton Lehel felé a Westend mellett. De nem láthattál mert a másik oldalon gyalogoltam:)

67
jatravartid képe

Akkor most innen egy üdv!

Akkor most innen egy üdv! :)

Rám meg nem sokkal ezután a Lehel úton szólt rám egy bringás, hogy menjek már gyorsabban, amire roppant keresetlenül válaszoltam, de mikor jobban hátranéztem, Mica vigyorgott rám nagy erőkkel :) mégegyszer helló!

Borcsa- a képregénylány az egysebességes Kék Villámmal

68
Idus képe

Ma 14:22, Krisztina tér -

Ma 14:22, Krisztina tér - Borzaska és a hátán a legeslegszebb bagabúú:)

69
Borzaska képe

Ó, köszönöm! Sajna, most

Ó, köszönöm! Sajna, most nem láttalak, pedig megnéztem volna, hogy száguld a felújított bringád :-)

70
AttentoRedaz képe

Reggel Drótmanót láttam,

Reggel Drótmanót láttam, de már elfelejtettem, hol.

Du 6-kor Bendzsó rakta neki a Petőfi hídon.

Angelus Pali

A magányos bicajos

71
Borzaska képe

Peccel futottunk össze az

Peccel futottunk össze az Angyal utcában, épp Marika nénitől vásárolt hamburgereink maradványait tüntettük el Franceeval.

ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga
bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo

72
Tomek képe

Innen is helló a

Innen is helló a baseballsapis leányzónak, akinek kerékpár-bérlete van a vonatra, és előre engedett a nyugatiban, hogy le tudjak szállni a bringával! Jól esett, köszi!;)

73
fattyu képe

Bendzsó a budai oldalon a

Bendzsó a budai oldalon a bringagyászon. Üdw innen is.

Épp egy benzinkútra mentem haver kerekével belsőcsere után :S
-------

74
sagan képe

Hang alapján Borzaska

Hang alapján Borzaska kiabált rám miközben az aszfalt repedéseire koncentrálva zúdultam lefelé a Batthyányin.
Szia!!

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

75
Borzaska képe

Szia! Épp állampolgári

Szia! Épp állampolgári kötelességemet igyekeztem teljesíteni. :-) Előtte Zsaborral pacsiztunk a Moszkvánál.

76
Zsabor képe

Borzaskát értem utól fél

Borzaskát értem utól fél négy körül a Csaba utcából a Moszkva tér felé kanyarodva.

77
hunblaz képe

Ma délután Pap-réten egy

Ma délután Pap-réten egy Carrera bringás lány, lenyűgözött kedves mosolyával :)

B.

78
Oleever07 képe

Tegnap délután Vitézzel

Tegnap délután Vitézzel volt tali a Városligetben, a 70-es vonalon, az új troli (link) közelében.
És ma délután a Renivel futottam össze a Bánki Donát utcai bringagyászon. Szia még egyszer! :-)
----
Össztelós montival rakom, oszt? :D

79
Zsabor képe

Wilika a Margit híd

Wilika a Margit híd közepén. Bringával volt, de nem a kétkerekűvel :)

80
Wilika képe

Ahá! :D Ne haragudj a

Ahá! :D
Ne haragudj a sietősségért, csak barátnőm cukorból van (mmmmh... ^_^ ) aztán nem örült az esőnek. :)

(Gumival RAKOm, oszt?)

81
Nuvanda képe

Tegnap este hatkor Feb a

Tegnap este hatkor Feb a Petőfi hídról lefelé. Nagyon sasoltad a kocsikat és nem hallottad meg a vékony hangocskám. :)

82
feb képe

Nem hallottam. Tegnap reggel

Nem hallottam.
Tegnap reggel egy órával korábban mentem munkába a szokásosnál. Akkor azt hittem, azért centizgetnek többen, mint általában, de este 6 fele ugyanolyan furcsán közlekedtek. Talán a front hatása volt.

Te merre voltál?

83
Nuvanda képe

Túloldalon, még felfelé a

Túloldalon, még felfelé a hídon.
Egy hátranézés mentett meg egy trolitól még a Drávában, utána a hídon meg egy centizgető busz vákuuma majdnem odaszívott. Szerencse, hogy nem 50 kiló vagyok. :-)

84
Borzaska képe

Drótmanó gurult ma velem

Drótmanó gurult ma velem szemben az alagútban, 3/4 2 körül.

85
IPG képe

Dr. Ótmanót ma a

Dr. Ótmanót ma a Csalogányon szpottoltam öt előtt. :)

.
fehér fixi, kék táska

86
fattyu képe

Leginkább talán ide

Leginkább talán ide illik.
Kérdés: Westend irodaház A toronyban dolgozik ( talán Unysis ) Zöld 3* Schwinn Royal, kék talán farmer vázvédő, két U lakat az egyik egy krypto evo mini és egy darab nightride küllőkártya.

Ismeri valaki? :D Csak mert mellette szoktam parkolni nem sokkal.

-------
FOR PONY!!!

87
Saddalim képe

signup -- Eltakart arccal

signup
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

88
_Kori_ képe

Valakivel Nagytarcsától a

Valakivel Nagytarcsától a Csaba térig raktam együtt. (Fehér Merida Road race HFS??) Innen is üdv neki! Plusz a kék felsős srácnak, akivel Rákoskert sugárúton is meg Nagytarcsán is összefutottunk. Kék b'twin országútival voltam, nőnemű egyén. :)

89
Icarus képe

Olyan fura hogy mindig

Olyan fura hogy mindig kereszturon megyek keresztul de veled sosem futok ossze :-(

-----------------------------------------
Icarus aka Kockandur
Nem allok le amig nem lesz egy igazi Crescent Moon-om :-P

90
Amirann képe

Ma reggel egy "őrült

Ma reggel egy "őrült fixis" az Üllőin a körút felé 3/4 kilenckor motoros sávoztunk. Kicsit megfagyott bennem a vér ahogy egy fehér furgon és egy még nagyobb busz szendvicsét bevállaltad és még skiddeltél is köztük.....
Üdv innen!

91
_Kori_ képe

Icarus, szerintem ennek az

Icarus, szerintem ennek az az oka, hogy kora reggel jössz arra. Nem lehetséges? Mert mikor más rendes ember már/még dolgozik, az ilyen KMK-k, mint én, akkor mennek biciklizni. Mert megtehetik. :) De nem is Keresztúr felé szoktam menni, hanem a Zrínyi, Péceli út felé, majd onnan Nagytarcsára. Tegnap még Dányba is "elkanyarodtam", mert miért ne. :) Még XV. kerületbe szoktam átjárni sokat, azt korábban is, de arrafele se esik útba keresztúr. Viszont, ha minden jól megy, hamarosan a belvárosba fogok járni, úgyhogy majd sasollak. :)

92
Csinszka képe

Ma délután hat és hét

Ma délután hat és hét között a budai oldalon a Margit híd után picivel a srác akit kísértem mellettem ment egy szakaszon, mert nem ismerte a terepet és nem tudta milyen forgalmas tud lenni az a rész. Ezzel hátráltatott egy piros-fehér-feketébe öltözött gyorsabb bicajost, aki tök türelmesen próbált megelőzni minket, de sehogy se ment neki. Azért írok, hogy bocs a srác nevében is, nem volt szándékos, csak tényleg nem járt még arra sose. És köszi a türelmedet ^^

--------------------------------------------------

93
LaGrenouilleBleue képe

Ma délután találkoztam

Ma délután találkoztam egy nővel a Csodák Palotájában, aki három gyerekkel is két keréken közlekedik, pontosabban a legnagyobb már saját két keréken, de a másik kettő még nem: egy iker elől, egy iker hátul. Gratulálok, csak így tovább!

94
Csinszka képe

Őket már én is láttam,

Őket már én is láttam, örültem is neki. Igen így kell ezt csinálni :)

---------------------------------------------------------

95
peet képe

Ma reggel fekete kötött

Ma reggel fekete kötött sapkás, fekete táskás, kék feltűrt farmeres, csinos bokájú országútis leányzó a Deák-Astoria-Kiskörút-Szabihíd-Budafoki vonalon.
Szépen raktad, láttalak ám! :)
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Royal fixi

96
petic képe

Vitézt láttam ma reggel

Vitézt láttam ma reggel 9h15 magasságában a Szabadság-hídon, szevasz!

97
Zsabor képe

Hajtás Pajtás cargo bike a

Hajtás Pajtás cargo bike a BME I épület előtt valamivel 14h előtt.
Ez kiállítva volt itt, vagy hoztak vele valamit? :)

98
petrovics képe

http://picasaweb.google.com/1

http://picasaweb.google.com/110252906795734781455/Kargobajk#552687386849...
ez vólt az,véletlenül arrajártam.

nagy kempingkormánnyal rakom,oszt?

100
Icarus képe

Es nem is a BME I epulete

Es nem is a BME I epulete elott keszult a kep :-D Szinte mindig latom amikor Wesselenyin megyek a deak fele :-)
Icarus aka Kockandur

101
Zsabor képe

Az fekete-narancssárga

Az fekete-narancssárga volt, egy beépített ládával, tárcsafékekkel, és egy Alfine 8 sebességes agyváltóval.

102
petrovics képe

Találkoztam olyannal

Találkoztam olyannal is
"Viszikli" néven

nagy kempingkormánnyal rakom,oszt?

103
stp1 képe

borzaska fél5-kor a fővám

borzaska fél5-kor a fővám téren.

104
Borzaska képe

És tényleg! Épp fixit

És tényleg! Épp fixit építeni siettem, nem láttalak.

105
stp1 képe

nem csodálom, a túloldalon

nem csodálom, a túloldalon várakoztam a téren. csak egy elsuhanó sárga bandázst láttam, aztán néztem a bagaboot. :)

106
Borzaska képe

Már értem. :-) A fixire

Már értem. :-) A fixire lehet, hogy nekem is fehér bandázs megy, a tiéd hogy bírja a strapát? Valami koszlepergetős kellene, vagy marad a bordó...

107
stp1 képe

szakadt, olajos, koszos és

szakadt, olajos, koszos és most már egy helyen véres is. :D
de ha van kedvem akkor pár perc alatt le lehet szedni mosószeres vízzel. viszont egyre ritkábban van.
gyönyörűen látszik a különbség ha megemelem a fékkar gumiborítását, ahol még eredeti állapotában pompázik.

108
SzCiklon képe

Tegnap fél öt felé a

Tegnap fél öt felé a bringád a Belvár új főutcáján lakatolva...

109
Borzaska képe

Te is? A Katonában voltunk

Te is? A Katonában voltunk jegyet beszerezni, aztán egy isteni spagettit ettünk a Vapianoban.

110
peet képe

BAM reggelin GG a Deákon.

BAM reggelin GG a Deákon. Úgy látszik, egyoldalú volt a felismerés, mert nem jött válasz a "- Cső Géza"-ra. Vagy tényleg láthatatlan vagyok, egy szellem.

111
SzCiklon képe

Vagy Géza nagyon álmos

Vagy Géza nagyon álmos volt.
Én a lámpánál futottam össze vele, és ráordítottam, hogy helló. Eléggé összerezzent szegény :-)

112
feb képe

Vazer, ma volt BAM reggeli.

Vazer, ma volt BAM reggeli. Lekéstem róla.

113
SzCiklon képe

Szimpatikus fiatalember

Szimpatikus fiatalember szépen köszönt nekem jó reggelt a Baross-Mária keresztben a lámpánál, 3/4 kilenc körül.
Egy autóval kevesebb és egyéb matricák a vázon.

114
Wilika képe

Tennap Apali köszönt rám,

Tennap Apali köszönt rám, csak lassan dolgozott az arcfelismerő algoritmus, de azért remélem a viszontheló hallatszott. :)

Ma meg Jazzpetáékkal futottam össze a Bringabutik előtt.

(Gumival RAKOm, oszt?)

115
AttentoRedaz képe

Hallatszott. Angelus Pali _

Hallatszott.

Angelus Pali

A magányos bicajos

116
SzCiklon képe

Bánkieszter és Borzaska a

Bánkieszter és Borzaska a Grandió-Wesselényi sarkon.

117
peet képe

Wilika és nerror a

Wilika és nerror a Bringabutik előtt.

118
Nincsmáritttöbbé képe

+ nerror váza a BK-ban,

+ nerror váza a BK-ban, részvétem :-(

119
stp1 képe

eltörte?

eltörte?

120
Nincsmáritttöbbé képe

Nem tudom mi történt,

Nem tudom mi történt, repedés volt a láncvillán kb. a nagytányér magasságában (aluváz).

121
zoldszem képe

Viola a Magellánjával a

Viola a Magellánjával a BAM-on, lehet? Üdv!
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

122
er13a18 képe

attól függ melyik :)

attól függ melyik :)

123
zoldszem képe

Nahát, őszi BAM sok

Nahát, őszi BAM sok virágos nevűvel :)
Üdvözlet minden Violának, Nárcisznak és Rózsának is, és tovább ..!
kulcsszavak : kona lava dome samu arpad sorry zold

124
Amirann képe

Ma reggel egy montis

Ma reggel egy montis sráccal próbáltuk legyűrni egymást az Ecseritől a Deákig (kockás térdzokni volt rajtad). Nem ér a piroson átmneve előnyt szerezni... ;-)
De jó kis sprint volt:)

125
SzCiklon képe

Tegnap Pule a Budafokin, meg

126
Oleever07 képe

Tegnap egy kék sapkás

Tegnap egy kék sapkás srácot láttam elsuhanni az Astoriánál úgy du. 5 óra tájt. Polimer, Te voltál az az illető? :D
----

127
feb képe

Tegnap este 7 fel mintha

Tegnap este 7 fel mintha Nuvanda Peti suhant volna el a Rákóczinál a nagykörtén. Megvolt a piros bicikli, sudár termet, hátul egy erősen világító plusz egy villogó lámpa, piros sisak.

Egy valami volt gyanús: az illető átment a piroson, amit Peti nem szokott...

128
Nuvanda képe

Néha szoktam azért...

Néha szoktam azért... :)
Esetleg fél 8 után lehetséges (Margit híd irányába), mert dühömet hajtottam ki a belső sávban épp. :)

Piroson csak átcsorogni szoktam, mert hüle azért nem vagyok! :)

129
feb képe

Szóval csak akkor állsz

Szóval csak akkor állsz meg minden lámpánál, ha együtt megyünk.

Láttalak ám!

130
Nuvanda képe

Persze, ha látnak kisangyal

Persze, ha látnak kisangyal vagyok. :)

131
Nincsmáritttöbbé képe

Bendzsó és még sokan

Bendzsó és még sokan mások reggel a Szabi híd tövében.

jp

132
IPG képe

Jp, Lukinyuszi, meg én

Jp, Lukinyuszi, meg én voltunk akikről még tudok...

.
fehér fixi, kék táska

133
peet képe

Érzek némi zavart az

Érzek némi zavart az erőben. Jp = Fixálda, akkor saját magáról szerintem tudta, hogy ott van. :)

134
Zsabor képe

Ez egyáltalán nem annyira

Ez egyáltalán nem annyira magától értetődő. Én már sok embert láttam, aki nem tudta, hogy ott van :)
(Bár Jp-ről ezt elég nehéz elképzelnem konszolidált megjelenése alapján :) )

135
IPG képe

Ejha! Pedig Jp még

Ejha! Pedig Jp még fáradtan is konszolidált. :D

.
fehér fixi, kék táska

136
Nincsmáritttöbbé képe

Igazából éjszakai műszak

Igazából éjszakai műszak után voltam olyan állapotban, hogy lehet, hogy én sem voltam ott :-)

137
Icarus képe

Volt ma valami event hogy

Volt ma valami event hogy ennyien ottvoltatok ?

Icarus aka Kockandur

138
Oleever07 képe

semmi. ---- Össztelós

semmi.
----

139
Nincsmáritttöbbé képe

Bendzsó osztott promóciós

Bendzsó osztott promóciós anyagot és sokan járnak arra, ennyi.

140
Vérszem képe

Alighanem TT-t láttam ma

Alighanem TT-t láttam ma Törökbálinton Pöst felé fél 9 körül, beöltözve :) csak a mellettem elhaladó bringát ismertem fel.
Bogárüzemmódban voltam, a Deák-buszmegállónál.

Országúton, vagy kempinggel, Törökbálint-Óbuda. Igyekszem mindennap =)

141
TT képe

Esélyes. :) Legközelebb

Esélyes. :) Legközelebb hadonássz kicsit, elviszlek a zsákomban, nehogy poros legyen a cipőd. :)

142
peet képe

Kánaán tegnap este 3/4

Kánaán tegnap este 3/4 9kor, a Lehelen. Megraktuk.

143
Icarus képe

Es milyen jo hogy hoztad NR

Es milyen jo hogy hoztad NR elejere is, igy vegre tudom hogy ki a Kanaan IRL :-D

Icarus aka Kockandur

144
Oleever07 képe

Ma Wilikát és párját

Ma Wilikát és párját láttam a Batyinál a buszról olyan 5 körül. És negyed 6 körül Kovács rakta neki az Irinyin.
----

145
Wilika képe

Vásároltunk a

Vásároltunk a hagymaleveshez.
(és párja a zokninak van :P)

(Gumival RAKOm, oszt?)

146
Ypse képe

Bubs 10 körül a

Bubs 10 körül a Damjanichban, kirakatrendező suli ajtaján leskelődött befelé..

Bordó Trek 970-es srác Fekete Sisakban.

147
AttentoRedaz képe

Feb, nem voltál 7 körül a

Feb, nem voltál 7 körül a Budafokin a Lágymányosi hídnál? A forgalom miatt nem láttam a lovat, hogy zöld-e.
Angelus Pali

A magányos bicajos

148
Nuvanda képe

Ciklonnál volt kicsit

Ciklonnál volt kicsit később, tehát lehetett ő is. Főleg, ha pirosozott. :D

149
feb képe

Dede, kb akkor értem oda a

Dede, kb akkor értem oda a Belvár gyűlésre robogva, és természetesen -nem- pirosoztam.

Miért nem jöttél 3. hétfőzni?

150
SzCiklon képe

Reggel Oversize a

Reggel Oversize a Dohány-Nagykörút #-ben, délután Jatravaritid (???) (Borcsa) és utána nem sokkal Mica a Kálvinon.

151
om képe

Ma délután háromnegyed

Ma délután háromnegyed kettő magasságában az Óbudai Egyetem bécsi úti épülete(a mozdonyos) előtt 4es kocc. Én a Doberdóról fordultam ki a bécsire a síneken, egy srác ugyanezt tette csak a mozdonyostól, és még két arc indult el onnan teljes harci díszben :). Egyből jobb kedvem lett

152
Csinszka képe

Sötétedés után a budai

Sötétedés után a budai alsó rakparton egy szemben haladó idősebb úr zsémbelősen megjegyezte, hogy "LÁMPA" majd tovasuhant. Üzenem, ha a kormányomat figyelmesen megnézte volna, ott csücsül a tetején a lámpácska, hátizsákomon égett a piros villogó és még küllőprizmám is van, kerekenként egy pár. Ha nem tíz perccel azelőtt fogyott volna ki az első lámpából a kakaó akkor az is égett volna. Rosszul esett na ez a random beszólogatás.

153
Wilika képe

De ezek szerint tényleg nem

De ezek szerint tényleg nem volt korrekt a lámpád.
(ha a biciklisen kell keresni a lámpát, és nem a lámpa körül a biciklist, az már rossz :D )

(Gumival RAKOm, oszt?)

154
Icarus képe

+1 Barmennyire is faj, a

+1
Barmennyire is faj, a legjobb is hibazhat :-). En sem szeretem de belatom h igazuk van, lenyelem es kovetkezo alkalommal jobban vigyazok. Sot, meg orulok is hogy szolnak hogy lampa ha mondjuk elfelejtettem bekapcsolni a hatsot (erre kb 1szer volt pelda :-))

Icarus aka Kockandur

155
SzCiklon képe

Nekem is volt egyszer egy

Nekem is volt egyszer egy ilyen, hogy bekrepált a lámpám, és egy 10 év körüli kisklambó biciklizett szembe velem, és mély megvetéssel közölte, hogy "Lámpa!".
Nagyon szégyellettem magamat :-(
Azóta kettő is van.

156
Csinszka képe

Hátezaz én is szégyelltem

Hátezaz én is szégyelltem magam, de nálam amúgy volt egy tartalék fehér villogó is, amit utána fel is raktam előre, akkor épp azért nem, mert meg akartam várni a következő lámpát (400m) ahol úgyis meg kellett állni.

Tény, persze igaza volt, csak mondom rosszul esett.

--------------------------------------------------------
Piros Csepel helyett átmenetileg piros Laura.

157
peet képe

Én is be szoktam szólni

Én is be szoktam szólni ilyenért. Akár öregnek is tekinthettek. Legutóbbi NR-on sokkoltam a társaságot a korommal. Járok is arra rendszeresen. De ez most nem én voltam. :)

158
Icarus képe

Nem a koroddal, hanem azzal

Nem a koroddal, hanem azzal hogy nem nezel ki annyinak mint amennyi vagy valojaban :-D
(ez a kep kivetel :-D)

Icarus aka Kockandur

159
stp1 képe

egyetértek :D

egyetértek :D

160
peet képe

az én fiatalítógépem a

az én fiatalítógépem a borotva. ha 2-3 hétig nem használom, megvan a reális korom, esetleg +4-5 év, ha előveszem és megborotválkozom, akkor -7-8 év. :)

161
Zsabor képe

Jól hangzik. Holnap asszem

Jól hangzik. Holnap asszem kipróbálom :)

162
Csinszka képe

Budai felső rakpart,

Budai felső rakpart, Erzsébet híd közelében, magas szőkésbarna srác fejelt meg egy fát. Kérdezem; mit mondtak a mentősök a fejedre, összerakták-e a kezedet újra, és jól kötöttem-e ki a bicajodat? Remélem nem lopták el.

Piros Csepel, helyett átmenetileg piros Laura.

163
Nuvanda képe

Mi a különbség az alsó

Mi a különbség az alsó és felső rakpart között? Néztem a két írásod, de én ott csak egy bringaizét ismerek.
De látszik, hogy milyen veszélyes is az.

164
feb képe

Az alsón jobban lehet rakni

Az alsón jobban lehet rakni

165
er13a18 képe

166
Csinszka képe

Őszintén halványlila

Őszintén halványlila gőzöm nincs róla, a mentősök mondták mikor betelefonáltam, hogy felső rakpart, én meg elfogadtam annak :) Amúgy vmi Várkert rakpart vagy mi volt kiírva.

Piros Csepel helyett átmenetileg piros Laura.

167
Nuvanda képe

Ezt írtad előtte:

Ezt írtad előtte: "Sötétedés után a budai alsó rakparton egy szemben haladó idősebb úr..."
Én meg összekeveredtem, mi hol volt? :)

168
Csinszka képe

Általában az Árpád híd

Általában az Árpád híd felől tekerek a Lágymányosi hídig a budai oldalon, aztán a többit már Pesten. Előbb volt a "LÁMPA" kb a Komjádi uszoda vonalában, aztán a baleset, az már az Erzsébet hídnál. Bocs nem voltam egyértelmű ^^ nők és térképek ugye...persze nekem is van egy, de lusta voltam elővenni a hozzászólás megírásához :P

169
trembidia képe

Zsabor tegnapSte? Dob utca -

Zsabor tegnapSte? Dob utca - Lámpás?

170
Zsabor képe

Énvoltam :) (Viszont jól

Énvoltam :)
(Viszont jól jönne valami CM-fotóalbum, mert így elég nehezen megy a nickek és az arcok összekapcsolása)

171
stp1 képe

én NR-on felismertelek az

én NR-on felismertelek az avatarodról. :D

172
Spikk képe

CM-fotóalbum

173
Zsabor képe

Ó, köszi, ez zsír, csak

Ó, köszi, ez zsír, csak az avatarok 80% olyan, hogy soha nem jövök rá, ki a hozzá tartozó név :)

174
trembidia képe

:-) Esetemben nem segít,

:-)
Esetemben nem segít, nemismersz.
Viszont én jól rábambultam a szamaradra & a vagányosított elsőkerék beugrott.

175
Zsabor képe

Vagányosított?

Vagányosított?

176
trembidia képe

Igen, tudod arra az "S"

Igen, tudod arra az "S" alakú első táskatartóra gondolok, amitől a seszínű cangád átmegy felismerhetőbe:)

177
Zsabor képe

[sértődötten,

[sértődötten, felháborodva] Az nem seszínű. Az olivazöld.
(legalábbis azt hiszem :) )

178
trembidia képe

Láttam, széééép

Láttam, széééép ;-)
Nekem egy snassz gyári kék-szürke Vedorám van (nem is tudom pontosan 6/8 db? :-P).

179
fori képe

Ma reggel fél 8 körül

Ma reggel fél 8 körül Zsoltee a Kerepesin a pláza és a Hungári közt. Egymás mellett álltunk egy lámpánál (én kocsiban), de nem hallotta meg az 1. ragmegezést. Amikor elindultunk újra rákiáltottam, arra már kicsit talán észbe kapott. Betudtam a korai időpontnak :)

13:20 körül Milót láttuk szintén kocsiból a Jászberényi buckáin pattogni. Ő nem kapott semmi biztatást tőlünk, mert már későn észleltük.

180
Zsabor képe

Ma (illetve most már

Ma (illetve most már tegnap) 17h után valamivel Saddalim az Astoránál. Azt hiszem nem vett észre, mintha valami szereléssel lett volna éppen elfoglalva.

181
Saddalim képe

Épp egy arra járó

Épp egy arra járó biztonsági őrnek mutattam be kérdésére a bicikli speciális alkatrészeit, miközben vártam valakire, akivel előzőleg az aluljáró túloldalán váltunk el azzal, hogy nem akarok aluljárózni, találkozunk a túloldalon :-) De elnézést a figyelmetlenségemért...
Ha már itt tartunk, Tamás spottolva Kálvinon :-)
--
Eltakart arccal suhanó alak kamionvilágítást meghazuttoló fénytechnikával megáldott fehér Caprine szamáron

182
Nuvanda képe

Tegnap este 6 után Sinya a

Tegnap este 6 után Sinya a Nagykörút Üllői út kereszteződésben.

183
Saddalim képe

Ma talán 15h környékén

Ma talán 15h környékén Sagan a Moszkván közönyösen tekert tovább a Batthyányi felé egy nagy HELLÓ ellenére is :-)
--

184
sagan képe

Az úttestre és a

Az úttestre és a forgalomra koncentrálok :)).
Egyébként nem voltam közönyös csak lefele jól lejt az út. Plusz megállapítottam,hogy még Doppler effektust is éreztem a köszönésben :DD
Szóval sziaaaa.

----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc

185
vizsu képe

Ma reggel fél 10 körül

Ma reggel fél 10 körül dome53-nak integettem a Somogyin. Biztos nem ismertél meg, eléggé álcáztam magam :-)

186
ucaBob képe

sdd ma du. a

sdd ma du. a thököly#dózsán???

187
sdd- képe

pontosan, mentem a recseibe

pontosan, mentem a recseibe utolso penzemen almot meg tapot venni a dognek ;]

188
Oleever07 képe

IPG-vel volt egy kis

IPG-vel volt egy kis beszélgetés tegnap a Blahánál úgy 3/4 4 körül. :-)
----

189
IPG képe

és csak én voltam

és csak én voltam kerékpárral... :P

190
Zsabor képe

. <- mégegy feketepont

. <- mégegy feketepont oleeveernek :p

191
Oleever07 képe

én kérek ma egy piros

én kérek ma egy piros pontot, mert ma bringával voltam. :-)
----

192
Icarus képe

Pirospont nemjart azert ha

Pirospont nemjart azert ha valamit normalisan csinalsz ;-) suliban sem kaptunk piros pontot mert hazit csinaltunk ;-)

Icarus aka Kockandur

193
Saddalim képe

nálunk egyszer

nálunk egyszer (hangsúlyozottan 1x) eljátszották amikor rengetegen nem csináltak hf-et, hogy nem fekete járt a hiányért, hanem piros a meglétért. kevesebb pontot kellett osztani :-)
--

194
Zsabor képe

Nem láttalak :p

Nem láttalak :p

195
Oleever07 képe

majd holnap este a Hősök

majd holnap este a Hősök terén látni fogsz. :P :D
----

196
Saddalim képe

(hogy ezt miért rakta ide,

(hogy ezt miért rakta ide, azt nemtom...)
--

197
stp1 képe

Zsabor a Villányin du.

Zsabor a Villányin du. 1-kor, ugye?

198
Oleever07 képe

aztán meg fél 5 körül a

aztán meg fél 5 körül a Blahánál. :-)
----

199
Zsabor képe

Szegény Oleever bicikli

Szegény Oleever bicikli nélkül volt. Úgy megsajnáltam :)

200
Oleever07 képe

jaj, most mi lesz? ma is

jaj, most mi lesz? ma is bicaj nélkül voltam. :P :DD
----

201
ucaBob képe

. <- beírtam egy fekete

. <- beírtam egy fekete pontot most már

202
Oleever07 képe

melléírhatsz 1 pirosat is.

melléírhatsz 1 pirosat is. :-)
----

203
Zsabor képe

Hát igen, ezen a hétfőn

Hát igen, ezen a hétfőn sem sikerült túl korán elindulni a melóba :)

204
Oleever07 képe

Tegnap Grinnel tekertünk

Tegnap Grinnel tekertünk egy jót, ma meg Zsaborral találkoztam a fent említett időpontban és helyszínen.
----

205
manu képe

Laszlo Janos, ma 11:45-kor a

Laszlo Janos, ma 11:45-kor a Mikszath teren, a sehany °C-ban.

207
Oleever07 képe

Milóval találkoztam a

Milóval találkoztam a Gödörnél este 6 óra után. Ő a tanúm arra, hogy én ma bringával voltam. :D
----

208
AttentoRedaz képe

Krisztab toltszembe a

Krisztab toltszembe a Margiton tegnap.
Angelus Pali

A magányos bicajos

209
Krisztab. képe

Már szerintem többször

Már szerintem többször is, de sosem vagyok biztos, ezen a képen annyira másképp festesz!

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

210
AttentoRedaz képe

A Margiton csak most

A Margiton csak most futottunk össze asszem, ritkán járok arra. Majd felteszek egy képet, amin sapka van rajtam :)
Angelus Pali

A magányos bicajos

211
Krisztab. képe

Akkor ki lehet, aki minden

Akkor ki lehet, aki minden nap szembejön :) Van a hozzád hasonlító pasas, a vörös copfos lány, az ázsiai nő, aki nem száll le, meg a pasas, akinek elöl-hátul gyerekülés, és még félbringa is van a bringájához csatolva.

*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)

212
feb képe

.

.

213
SzCiklon képe

Bubs a Wesselényin, és a

214
SzCiklon képe

Pucca a Corvin sétányon

215
feb képe

Üdv annak, aki rám

Üdv annak, aki rám integetett a Margit-szigeten.
Láttalak ám, csak -rövidlátó lévén- nem ismertelek fel, és siettem.

216
Cseya képe

Icarus a Pesti úton jött

Icarus a Pesti úton jött szembe. Remélem jól sikerült a Papp-réti kiruccanásotok!

217
Icarus képe

Udv Cseya! nem voltam 100

Udv Cseya! nem voltam 100 szazalekig biztos hogy te voltal az reggel, eddig :-).
Vege a kiruccanasnak Vac lett, mert a kollegamnak nem igazan jott be a fout feeling, de igen, jo volt :-). Ezt a tervet meg majd megvalositom egyedul, ha idom lesz ra es nincsenek ilyen "kotottsegek"

Icarus aka Kockandur

218
Oleever07 képe

Ma délután 4 után egy

Ma délután 4 után egy outis üdvözölt a Dél-budai tehermentesítő úton, alias Galvani utcán. Üdv itt is!
Aztán Milóval volt tali a Lágymányosi híd budai hídfőjénél fél 5 előtt.
----

219
Vérszem képe

Először egy hölgyet

Először egy hölgyet stéhereztem ma Budaörs városházától olyan este 6körül (kék MK csomagtartótáska, és rengeteg BAM! matrica), majd előztem, aztán este 8? körül ért utol Budaörs-Törökbálint határában egy kolléga, akivel raktunk egy jót Törökbálinton :)
Üdv nektek innen is!

220
Györgyi képe

óóóóó hát én voltam

óóóóó
hát én voltam az a kék táskás, akit olyan nehezen, de megelőztél :D

.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!

221
stp1 képe

IPG délben a bartókon a

IPG délben a bartókon a gellért felé.

222
IPG képe

hali innen, épp rohantam a

hali innen, épp rohantam a zegytemre :)

.
fehér fixi, kék táska

223
feb képe

Miért nem mész

Miért nem mész bringával?
Sokkal gyorsabb ;)

224
IPG képe

pont azért mentem

pont azért mentem bringával, mert rohantam... :)

225
petic képe

Reggel 8-kor Wilika a Margit

Reggel 8-kor Wilika a Margit körúton. Asszem biccentettem, de nem mernék rá megesküdni, helló! :)

226
Wilika képe

Hellóháj, hol, és ki

Hellóháj, hol, és ki voltál? :)
(8-kor... ehh, megint késésben voltam)

(Gumival RAKOm, oszt?)

227
petic képe

Pontosabban 7:58-kor :) Én

Pontosabban 7:58-kor :) Én a híd felől jöttem, egy saroknyit ha mentem a körúton, de a templomot már elhagytam, te pedig a sínek között tekertél.
S hogy ki voltam? Ne kutass túl sokáig az emlékeid között, egyszer vagy kétszer voltam olyan NightRide-on, amin te is, még tavaly :))

228
Vérszem képe

Györgyi, ma este

Györgyi, ma este Budaörsön, egy gyors integetést adtam, és egy hellót kaptam :)

229
Györgyi képe

én meg

én meg téged.

230
peet képe

innen is üdv a

innen is üdv a narancssárga biciklit hajtó káposztási srácnak. tegnap is, meg ma is.

231
.Zs. képe

Üdv innen is a két

Üdv innen is a két srácnak, akikkel együtt vonatoztam tegnap a Nyugatiból Ferihegyig az utolsó előtti vonattal. Jót beszélgettünk, meg nagyon sztájler volt az a kék favorit.
Na meg a rózsaszín blackburn flea a Csepelen :P.

PUCH, kockás ing, felhajtott gallér, Bagaboo.

232
Icarus képe

Tenyleg, sikerult osszarakni

Tenyleg, sikerult osszarakni tegnap a BK-ban a bicajt ? Ha jol sejtem igen, kulonben nem mentel volna a bringas kocsiban :-D

Icarus aka Kockandur

233
.Zs. képe

Nem volt bringás kocsi az

Nem volt bringás kocsi az elején sem, épphogy elfértünk hárman.
A bringa most egyben van, de vannak még vele gondok, nem fért be az új fék, szóval most első van hátul, és fúrni kéne... na meg még centír sem ártana.

234
Icarus képe

Jaj szegenyke :-( Pedig

Jaj szegenyke :-( Pedig kivancsi lennek hogy egyben hogy szuperal :-)

Icarus aka Kockandur

235
.Zs. képe

Nahm, megoldódtt minden,

Nahm, megoldódtt minden, szervizben kicsit megfúrták nekem a vázat meg a villát, úgyhogy mostmár tiptop a PUCH :)

236
Icarus képe

No hat akkor minel

No hat akkor minel kellemesebb hasznalatot ;-) Es gyere holnap Nightridera ha ki akarod probalni :-D

Icarus aka Kockandur

237
.Zs. képe

Mikor, hol, meddig? :) PUCH,

Mikor, hol, meddig? :)

238
Icarus képe

20:30kor gyulekezo a

20:30kor gyulekezo a szabadsagteren a szobor mellett, 21:00 indulas... es addig tart amig kedved van maradni :-D altalaban ejfel es egy kozott van vege :-).
Ha gondolod akkor meg ki tudok menni eled vecsesre (gyomrorol nem nagy kerulo :-)) Ha erdekel email a parameterekkel :D

Icarus aka Kockandur

239
Axelos képe

Mintha sinyát előztem

Mintha sinyát előztem volna meg a Fehérvári úton negyed három körül.

240
Györgyi képe

láttalak

láttalak vérszeeeeeeeeeeeem...

241
Vérszem képe

Én is! :) Országúton,

Én is! :)

242
Györgyi képe

mivel én fészbuk buzi

mivel én fészbuk buzi vagyok, találtam egy ilyet:
http://www.facebook.com/topic.php?uid=56424458260&topic=15696
bár a "a legcsinibb rucidban " picinkét elgondolkodtatott, beírjam é ide, ámde bátor is vagyok.

243
Oleever07 képe

Szacsvay Lászlót

Szacsvay Lászlót üdvözöltem az Alkotmány utcában olyan 5 óra körül. Ő is tekert, meg én is. :-)
----

244
pikopeti képe

Bendzsó 2 előtt a

Bendzsó 2 előtt a Móricz-on? Csak az avatarja alapján gondolom, egy bajszos embert láttam, küllői között "képek" voltak. Meg persze sok mást ezen a szép napos napon, de csak őrá van tippem.

245
stp1 képe

kék bicója van, kék

kék bicója van, kék bandázsos bullhornnal, sárhányókkal.

de amúgy tényleg egy jelenség, én is felismertem ismeretlenül. :D

246
IPG képe

reális, tolta az alleycat.

reális, tolta az alleycat.

247
Györgyi képe

küllőkártya a neve a

küllőkártya a neve a küllők közti képeknek.

248
pikopeti képe

Ah köszi, nem jutott

Ah köszi, nem jutott eszembe sehogyse, pedig már hallottam.

249
sdd- képe

penteken 23:41-kor a nyugati

penteken 23:41-kor a nyugati elotti jardan LJ

250
fori képe

Ma de. egy csapat bringás

Ma de. egy csapat bringás tekert az Astoria felől a Ferenciek tere felé. A sereghajtó Cseya volt, a többieket a forgalom miatt nem tudtam megfigyelni és beazonosítani. Remélem épp túrázni mentetek ebben a szép időben.

251
Cseya képe

Igen, elmentünk az

Igen, elmentünk az Üvegtigris büféhez (Piliscsaba-Tinnye).
Nem láttalak ám.

252
sdd- képe

nekem az a hely garancsi

nekem az a hely garancsi to'ke'nt ismert ;p

253
Oleever07 képe

Grinnek ment egy üdvözlés

Grinnek ment egy üdvözlés Csepel, Szent Imre térnél úgy 4 körül. :-) Üdv itt is!
----

254
GriN képe

Jólmegragtam az út

Jólmegragtam az út szélét fél kézzel.
Másikkal meg integettem serényen. :)

G®in
Bringák
Pólók
Mixek

256
er13a18 képe

kevésbé indirektül ;)

kevésbé indirektül ;)

257
Loser képe

Fekete-Ezüst Mongoose

Fekete-Ezüst Mongoose játszótéri keverék :)
tegnap este sisakos bringás fiatalamberrel néztük egymást erősen , hátha felismerjük a másikat , az Egresyn a Nagylajos után .

258
Wilika képe

Namost ugye a kezdő

Namost ugye a kezdő bringásnak megvan az a tulajdonsága, hogyha hátranéz, akkor befele csavarja a kormányt. Na ez bringagyászon, szembe pont felém mutat... és még nem is világít közben.
Persze hogy leordítottam a fejét, hogy "Előre nézz, és világíts."
Szóval nem láttam ám, csak éppenhogy.

(Gumival RAKOm, oszt?)

259
vizsu képe

Szombat este láttam az

Szombat este láttam az eliketeseket a Nagykörút#Dohány sarkon, és valaki rám is kiabált... Fixista, vagy talán Pule?

260
Csinszka képe

Hellóztam egy nagyot ma

Hellóztam egy nagyot ma este a budai oldalon az Árpád hídtól nem messze a Hév felüljáró aljában. Nem tudom kinek :D csak jó volt látni, hogy rajtam kívül is vannak még őrültek akik szeretnek bőrig ázni :D

261
stp1 képe

peet reggel 8kor az

peet reggel 8kor az astorián, ugye?

262
peet képe

stimmt, raktam a

stimmt, raktam a darálóban. te hol?

263
stp1 képe

villamosmegálló. :D (ideje

villamosmegálló. :D (ideje lenne már összerakni a gépet, csak nincs időm)

264
peet képe

arra emlékszem csak, hogy

arra emlékszem csak, hogy sokan voltak a megállóban :) helló akkor innen :D

265
Wilika képe

Whiplash du. 3 felé @

Whiplash du. 3 felé @ Bécsi út # szépvölgyi

(Gumival RAKOm, oszt?)

266
Csöre képe

No lebuktam, hogy elkezdtem

No lebuktam, hogy elkezdtem futárkodni:)

267
fori képe

UcaBob du. 1kor a Hungária

UcaBob du. 1kor a Hungária melletti bringaizén a Salgótarjáni utcánál. De jó látni ilyen időben is aktív bringásokat!

268
ucaBob képe

:) de, te

:)
de, te merre-hol?
cangával voltál?
próbálom felidézni,h ott láttam-e bringást ,de nem ugrik be...

269
fori képe

Mostanában akárhányszor

Mostanában akárhányszor látok vmi ismerőst, azt mindig kocsiból teszem, ezért ritkán tudok köszönni. Amikor meg tekerek, nem találkozok senki ismerőssel. Lassan úgy járok, mint JezzPeta, hogy majd rámfogjátok, hogy nem is szoktam tekerni. :D

270
ucaBob képe

akkor oké. már azt hittem

akkor oké. már azt hittem megint bamba voltam.
néha olyan csőlátású tudok lenni, h simán elmehetnék metró kocsi vezetőnek.

271
peet képe

Láttamám Komótost ma

Láttamám Komótost ma reggel a Kálvinon, csőittis.

Később XI-ben, a Neumann Jánosra fordult ki egy szép kis piros fixi... ragmeg! :)

272
Györgyi képe

budaörsre befele jön

budaörsre befele jön minden este 3-5 fiú, hat és fél hét között, amikor én onnan ki és mindig köszönünk egymásnak. és ők kik, ez a kérdésem.
(persze mert az egész világ láttalakámot olvas, ja.)

273
Borzaska képe

Borcsának kurjantottam egy

Borcsának kurjantottam egy nagyot tegnap a Krisztina körúttal párhuzamos bringaúton. Innen is üdv. :-)

Bordó-fehér Puch fixi, vagy ezüst Bianchi arany fékekkel, fekete-narancs Bagaboo

274
jatravartid képe

Igen - igen, üdv

Igen - igen, üdv mégegyszer! :)

Borcsa- a képregénylány az egysebességes Kék Villámmal

275
Nuvanda képe

Tegnap este Lévai Orsi a

Tegnap este Lévai Orsi a Nagykörúton. Nindzsából láthatóvá tettem. :)

276
lmariann képe

Pedig épp most varrok neki

Pedig épp most varrok neki nindzsasapkát:D

Salud y pedal!

277
Nuvanda képe

Legyen rajta

Legyen rajta fényvisszaverő is! :)

(és kiderült, más is jár tapinaciban, mert a lábamról nem ismert meg :D)

278
azsofi24 képe

Bendzsó ma reggel 3/4 9

Bendzsó ma reggel 3/4 9 körül a Mester utca és a Ferenc körút sarkán. Korábbi Láttalak ám beírások alapján ismertem fel:D

279
Loser képe

Tegnap este 20-15 20-30

Tegnap este 20-15 20-30 között Szegeditöl a Thökölyig utánnam tekerő , hölgytöl kérdezném , nem kell segítség a csörömpölés megszüntetéséhez ? ;) :D

280
vaandor képe

Néztem, hogy szerda,

Néztem, hogy szerda, csörömpölés, thököly... ez én is lehetnék! Csak a hölgy nem stimmel.

Én pont a Thököly-Dózsa sarkán szereztem be a csörömpölőmet aznap (ja, és két órával korábban). A buszmegállón át suhantam a busz után a sárgán, és ott egy sínszállal kintebb kell sorolni. Na, az a sínszál volt vizes... Három sávnyit csúsztam keresztbe a Dózsán, pedál megsemmisítette önmagát. :-S

Legalább a hajtókar ép maradt. Ja, meg én is!

- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."

281
Loser képe

Ja azt elfeledtem a Rónán

Ja azt elfeledtem a Rónán át :D

282
peet képe

Vitéz @ Király, 15h

Vitéz @ Király, 15h körül. Cső!

283
AttentoRedaz képe

Ciklont, körút-Rákóczi

Ciklont, körút-Rákóczi #, meg Wackort, már mittomén hogy hol.
Angelus Pali

A magányos bicajos

285
AttentoRedaz képe

Kora délután valamiokr.

Kora délután valamiokr. Mindig elfelejtek órát nézni :)
Angelus Pali

A magányos bicajos

286
SzCiklon képe

Ja, rohantam haza a

Ja, rohantam haza a mosógépszerelő miatt, aki végül nem jött :-(((

287
IPG képe

és gondolom elérni se

és gondolom elérni se tudtad, mert csapba esett a telefonja...

288
SzCiklon képe

Beszédes kpéter/pteker és

Beszédes kpéter/pteker és szótlan barátja az Andrássy-Nagymező #-ben, hazakísértek, de nem kértek csokit.

289
shutruk képe

Tegnap láttam két futárt

Tegnap láttam két futárt (1db hajtipajti, 1db iszkiri) sodronnyal bringát zárni, utána a Margit-híd pesti oldalán a járdán láttam egy gyökketővel csorgó Drótmanót, aztán egy halom - egyelőre - számomra ismeretlen mokány bringást, majd hazafelé egy Economist állt gyalog az Árpád-híd HÉV megállóban, és jól felismert.
__
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.

290
Oleever07 képe

László Jánost

László Jánost üdvözöltem tegnap h4 körül az MHB-nál, kétszer is. :-)
----

291
err képe

Folyti @

Folyti @ http://criticalmass.hu/forum/20101113/lattalak-am-xxviii

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"