Vissza kéne állítani a linkek default aláhúzását CSS-ben. Így nagyon nem látszik, hogy mi link, mi nem, főleg, ha egy hosszú linket "a href"-fel szúrok be.
Köszi!
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Vissza kéne állítani a linkek default aláhúzását CSS-ben. Így nagyon nem látszik, hogy mi link, mi nem, főleg, ha egy hosszú linket "a href"-fel szúrok be.
Köszi!
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Ezt aláírom, aláhúzom
Ezt aláírom, aláhúzom én is.
Ha amennyiben jól és helyesen beszélünk, akkor abban az esetben tömörek, kompaktak vagyunk. De viszont azonban ha nem úgy beszélünk, akkor a különbség, a distinkció az, hogy nem vagyunk tömörek, kompaktak. (Én)
megkülönböztethetetlen
megkülönböztethetetlen linkek mondjanak le
Monnyanakle! ________________
Monnyanakle!
Ha amennyiben jól és helyesen beszélünk, akkor abban az esetben tömörek, kompaktak vagyunk. De viszont azonban ha nem úgy beszélünk, akkor a különbség, a distinkció az, hogy nem vagyunk tömörek, kompaktak. (Én)
+1 --~-P-~-E-~-C-~-- "Never
+1
--~-P-~-E-~-C-~--
"Never trust a smiling scout!"
Ide gyujtsuk az ilyeneket,
Ide gyujtsuk az ilyeneket, hatha egyszer vegig futnak rajtuk:
http://criticalmass.hu/forum/20100331/webmesternek-ii
(ugyse :/)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Nem találtam hirtelen.
Nem találtam hirtelen.
de akár szövegszinezéssel
de akár szövegszinezéssel is meg lehetne különböztetni a linkeket, az talán még feltünőbb lenne.
csak valakinek vennie kéne a fáradtságot, ha már megcsinálta ezt a szépújsablont és megcsinálni normálisan, hogy használható is legyen.
szerintem csak pár sornyi CSS finomítás kéne bele.
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
"szerintem csak pár sornyi
"szerintem csak pár sornyi CSS finomítás kéne bele."
Jó kódhorgolók fürge ujjaikkal pillanatok alatt meg tudnák csinálni azt a kis terítőt. Egy síma egy fordított. :-)
Egyetértek ! De ha vissza
Egyetértek !
De ha vissza állítanák a régi színeket, az vólna a legtökéletesebb.
Üdv. mindenkinek!
:-)