Kerestem hasonló topicot, lévén nem leltem, de volt már példa arra, hogy valaki keresett a lakatjához tartót, valakinek meg volt otthon. Legyen ez egy gyűjtőtopicja eme cseréknek, ha valaki keresne valamit, csak írja ide. Ha valaki felajánlana valamit írja ide. Lehetőség szerint ingyenes dolgokról szóljon a topic, ha valami bringaalkatrészt kidobnál, mert neked úgysem kell, hajrá. :) Találjanak egymásra boldog tulajdonosok! :)
Kiegészítettem ingyen elvihető-vel a topic címét, hátha akad ilyen is. :)

És akkor megkezdem. Ha
És akkor megkezdem. Ha valakinek volna egy totál tönkrement Cateye HL-EL135 típusú első lámpája, aminek a háza egyben van, szívesen átvenném. :)
És, hogy felajánlás is legyen. Van egy nyeregcsőbilincsem csavar nélkül.
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Ragaszkodsz a típushoz?
Ragaszkodsz a típushoz?
A lámpám működik, csak
A lámpám működik, csak letört a konzolhoz való tartó pöcke, ill. elhagytam a tetejét. :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Nekünk a kis rollira
Nekünk a kis rollira szerelt csengőből (kínai) ugrott ki valahová a kis rugó és a nyomója most csak úgy fityeg.
Ugyan csöng, ha előre-hátra mozgatja az ember a kis kallantyút, de nem tér magától vissza, ami kényelmetlen és természetellenes.
Egy alkalmas, pont bele illő rugóért szívesen adnánk három db. párolóedény gumilábat ami feleslegessé vált ugyanis a negyedik elveszett és úgyis ki kell venni őket hogy a főző alkalmatosság (Tefal, kínai?) ne billegjen.
Középúton, valahol az Alpokban tudnánk találkozni, nyélbeütni a csereberét azzal akinek jó ajánlata van, és ha az mindkét félnek megérné a kitérőt. :-)))
Toll rugó nem jó
Toll rugó nem jó bele?
Honnan tudod, hogy a reménybeli felajánlónak mi a pozíciója, hogy meg tudod saccolni a félutat??
Húzórugó kellene bele,
Húzórugó kellene bele, kialakított szemekkel vagy hurkokkal a végein. Kb 15mm hosszú és 3-4mm átmérőjű. Gondoltam a toll rugóra én is, de hajlítgatni kellene szemeket rá és a kész rugóacél azt nem mindig tűri. Majd akad valami... Mer egy baba szomorú. :)
Félút az alpokban? Ott mindenhonnan kell legyen félút. Bécs-Chamonix, Gdansk-Gibraltar. Ha meg valamelyik fél közelebb van, akkor előbb távolabb megy és onnan indul el a találkára. :D
Ha húz, akkor leváx egy
Ha húz, akkor leváx egy régi belsőből egy megfelelő méretű csíkot...
Nekem sokáig a racsniban is gumiékkel volt pótolva az eltört rugó...
Jó 5-let. Már gondoltunk
Jó 5-let. Már gondoltunk mi is hasonlóra, befőttesgumival. De parányi kisajtolt fülbe kell azt is beakasztani a fém házon, és a legkiseb gumikarika is túl nagy áthidalni a kis távolaságot, és a fül alatt a rés is túl pici a gumi vastagságához.
Lényegében egy mütyür kínai bicajcsengőnek a megjavítása nem kisebb feladat mint egy svájci karórának a megjavítása! :D
Közben már van kis rózsíszín baba-tülök, elég gond az is, igénybe veszi már nagyon a dobhártyákat. :-)
A baross utcán a
A baross utcán a körúttól kifelé menve jobb oldalt láttam egy rugó-boltot. Vagyis elég sok rugó volt a kirakatban. Ha érdekel, és arra járok, megnézhetem pontosabban a házszámot.
C'est fantastique! Meg kell
C'est fantastique! Meg kell néznem majd, ha arra járok.
Különben, engem kiskorom óta monomániásan érdekelnek a rugók. De szerencsére nem vagyok közveszélyes. ;D
Senkinek nincs
Senkinek nincs csere-berélendő cucca? :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Van egy elcserélendő
Van egy elcserélendő szivargyújtóm (mármint az autóba való).
Értékegyeztetés lehetséges!
Van egy Tiagra első
Van egy Tiagra első átdobóm, konzolos, 9 sebességes, meg egy Acor kormánymagasító adapterem. Cserélem is értelmes dologra, úgymint egyszerűbb oúti első kerék, egy kontrásra kellene.
http://apro.bikemag.hu/browse/orszaguti/valto-fek/shimano-tiagra-07-fd-4...
http://apro.bikemag.hu/browse/mtb-alkatresz/kormanyzas/acor-ahb-2307-kor...
- Kerékpáros vagyok, mert nem tudom, hogyan lehetnék nem az... -
Fehér Katarga RoadPro trekking stílusban...
De van csak a postai díjak
De van csak a postai díjak brutálisak.
van egy pár régifajta
van egy pár régifajta nagybenyúlású féktestem, vázra SZORÍTHATÓ váltókarom és első hátsó váltüm. elvileg mind tökéletesen működik. ha valakinek kell és tud érte valami értelmeset adni az viheti :D Budapest
~~~~~~~~~~~~~'''''''
Muntáns vékonykerekű,
könyöklős szörny
Adék érte 3 kiló
Adék érte 3 kiló hámozott, lukacsos szőlőt...:D
Mekkora a fékek benyúlása
Mekkora a fékek benyúlása és esetleg milyen márkájúak? :)
brillant itt a link a
brillant itt a link a képhez https://picasaweb.google.com/101870334065082194163/Fek?authkey=Gv1sRgCN6...
a pofák nincsenek rajta mert ojan kemények voltak mint a kő. a váltók most a párom bringáján vannak, de aról is rakok majd képet
Jach, hoty Altenburger
Jach, hoty Altenburger féchek? :) Ilyenből van otthon három is, kétféle benyúlási hosszal :)
De köszönöm azért a képet :)
Nekem kilométeróra kéne
Nekem kilométeróra kéne vagy ülés vagy 2 forgáspontos elsőfék, cserébe lenne shimano exage hajtásom (menetet kell bele vágatni a pedálnál) lenne még 2db 3ujjas fékkar, 1 forgáspontos nagyon használt fékek valami noname 54es outi vázis..de azis elég haszált.52,46-os lánctányérok kb ennyi.
ja meg még 2db régi orosz
ja meg még 2db régi orosz fékem,meg egy újabb duraace első átdobó.
Milyen orosz fékek? Csak
Milyen orosz fékek? Csak nem a Szputyik középhúzós szerkezete? Mert olyanokat keresek egy ideje...
Mi történt azzal az
Mi történt azzal az exage-al?!
Pont hajtást keresek, adnék is értek kilométerórát, de basszus, hogy lehet egy ilyet így tönkretenni?
-----------------
A Kétkerekű Ember
Nem biztos, hogy
Nem biztos, hogy tönkretették. Egy idő után az is el tud öregedni. Nekem is van egy Exage hajtóművem a kontrásomon, és kiszakadt középen a nagy menet, sajna épp a lánctányér oldalon, ahová a hajtókarlehúzót kell beletekerni. Úgyhogy most azon agyalok, hogyan szedjem majd le egyben a monoblokk tengelyéről, ha megadja magát a csapágyazás...
Szerintem az lesz, hogy leflexelem a tengelyt minél közelebb a hajtóműhöz, aztán valahogy kikocogtatom belőle, a monoblokk úgyis kuka.
Pedál menete már gázosabb, azt nem lehet nagyobbra fúrni, mert ugye a pedálok tengelyén lévő menet adott. Azt esetleg úgy lehet megcsinálni, hogy jóval nagyobb lyuk, és menetes hüvelyt belehajtani. Problémát okozhat, hogy a jobb vagy a bal menetes szállt-e el...:/
Ezen kívül kérdéses, hogy ér-e annyit a cucc, mint amennyibe ez a javítás kerülne...
Oké, a hirtelen felindulás
Oké, a hirtelen felindulás beszélt belőlem, szorri vagyok, bár véleményem szerint az a menet csak úgy nyírható ki, ha rendesen be nem tekert pedállal használják, vagy ferdén rákapatott pedált tekernek bele izomból.
A középső menetet már könnyebb egy rosszul betekert lehúzóval kihúzni, bár az is merénylet kategória. :)
-----------------
A Kétkerekű Ember
Az enyém egyszerűen
Az enyém egyszerűen elfáradt szerintem, sosem volt ferdén belehajtva a lehúzó, ez van, semmi nem örökéletű...
Áhh, nem kell ahhoz rosszul
Áhh, nem kell ahhoz rosszul betekerni a lehúzót. Az alu is fáradékony, meg ha szépen rágyógyul az acéltengelyre, akkor a lehúzó sem biztos, hogy leszedi, helyette az acél és az alu párharcából az alu menet kerül ki vesztesen.
ha amúgyis kuka a monoblokk
ha amúgyis kuka a monoblokk akkor középen megfúrod és annyi
Kovácsolt acéltengelyt
Kovácsolt acéltengelyt megfúrni? Meg lehet, bár nem egyszerű dolog...:)
Dehogynem, sima ügy. Csak
Dehogynem, sima ügy. Csak kell venni hozzá vagy egy tucat, edzett acélhoz való fúrószárat, és rá kell áldozni egy fél napot a művelethez... :)
Múltkor egy acél hajtókarba berohadt pedáltengelyet próbáltam meg végső elkeseredésemben megfúrni, bár éreztem előre, hogy hülye ötlet. Speckó fúrószárral 5 perc után sem igazán volt rajta túl sok nyoma, hogy fúrtam volna :)
Na, akkor jó, én nem fél
Na, akkor jó, én nem fél napra, hanem két órára gondoltam...:D Ezek szerint túlbecsültem magam...:)
Lehet, hogy meglenne két
Lehet, hogy meglenne két óra alatt, nem tudom, 5 perc és nulla nyom után feladtam :)
Lehet, hogy bena otlet
Lehet, hogy bena otlet es/vagy probaltad mar: Nekem acel-acel (monoblokk-hajtokar) parost sikerult ugy leszednem, hogy a csatlakozast beaztattam wd40-ben (ez volt keznel...) kilazitottam a rogzito csavart (nem szedtem teljesen ki) es mentem egy kort a haz korul. Siman lelazult.
Még nem próbáltam, és
Még nem próbáltam, és nem béna ötlet abszolút, kerékpárszereléssel foglalkozó könyvek is ajánlják a lelazított csavarral tekerést.
Majd kipróbálom, ha eljött az idő, egyelőre még nem kotyog a monoblokk...:)
Autós csapágylehúzó a
Autós csapágylehúzó a barátod, olyan, mint egy pók, megtámaszkodik lánctányérban, illetve tengelyen, és leszedi. A másik barát a zárolajzó és egy kalapács, meg egy rongy.
Blogom: http://wunderbike.postr.hu/, tömegközlekedés is not an option.
.
.
(srry,nemtudom miért ide
(srry,nemtudom miért ide tolja be,de peet-nek küldöm)Nincs tönkretéve, az eggyik oldalt lett ferdén becsavarva a pedál, és kidörzsölte a menetet belőle,amúgy semmi baja. Küldök képet ha érdekel
'Nincs tönkretéve, az
'Nincs tönkretéve, az eggyik oldalt lett ferdén becsavarva a pedál'
LOL, akkor mégiscsak tönkre lett téve...:DDD
Ha már nincs benne menet, mert kidörzsölte a pedáltengely menete, akkor nem is lehet bele vágni menetet, mert nagyobb lesz, mint az eredeti...:/
Válasz: http://criticalmass.
Válasz:
http://criticalmass.hu/comment/reply/15399/442056
Nemtudom én rég
Nemtudom én rég nemhasználom , de énis ezthittem megkérdetem egy közeli kis bringaboltba és aztmondta egy ezresé megcsinálja,de kitudja.
Ez nem a Szerelések...
Ez nem a Szerelések... topic!
Jogos. Elnézést. -
Jogos. Elnézést.
használt A4-es rajzlapom
használt A4-es rajzlapom hasonló típusú Audira cserélném.
Úgy érted, hogy az is
Úgy érted, hogy az is legyen összegyűrve? ;-)
ez jó :D
ez jó :D
Nem összegyűrve.
Nem összegyűrve. Mindketten hajtogassunk belőle pl. szarvasbogarat... :D
zsír új Shimano UN-26-os
zsír új Shimano UN-26-os monoblokkomat elcserélném. A tengelyhossza 113 mm, 70 mm-es csapágyház kell neki és olaszmenetes. Szeretnék érte kapni 70 mm-es csapágyházú, angolmenetes monoblokkot, amelynek a tengelyhossza kb. ugyanekkora. Az se baj ha használt. Az enyém még nem volt beszerelve.
Szia! Tudok adni cserébe
Szia!
Tudok adni cserébe hasonló UN-26-ost 113 v. 115-öst is, angol meneteset (van 68 és 73 hosszúhoz való is, angolban ez a két méret van, neked az utóbbi lesz jó, de bele is próbálhatjuk).
Keress meg privátban (fixalda @ gmail).
Én úgy tudom létezik
Én úgy tudom létezik 70-es angol is, régi montikon... De lehet tévedek, de szerintem nem :)
Ez mintha olyan lenne,
Ez mintha olyan lenne, szélességben: http://www.bikestore24.hu/shimano-innenlager-bbun-118mm-70mm-p-114321.html
Amit linkeltél az olasz
Amit linkeltél az olasz menetes négyszög monoblokk (UN54).
Citromsárga szelepsapkát
Citromsárga szelepsapkát narancssárgára cserélnék. :D
continental citromsárga?
continental citromsárga? mert más nemis jóó :D
Persze, hogy Conti-citrom.
Persze, hogy Conti-citrom. :) Csak nem illik a fekete-narancs bringámhoz. :D
cserélnék: van egy pár
cserélnék: van egy pár vadiúj fekete kétforgáspontos outi fékem, modern kialakításúak, de egy régebbi vázra mennének rá, így a csavarjuk túl rövid és inkább nem szenvednék fúrásfaragással.
1:1 elcserélném exage, rx100, stb. hasonló kategóriás (szintén kétforgáspontos) fékekre, az se baj, ha használt. az enyémben benne van a gyári fékpofa is.
ha valaki válaszolna, inkább privát üzenetet (kapcsolatfelvételi lap) írjon, mert mostanában nem nagyon van időm a CM fórumait bújni, a privátot meg egyből megkapom emailben.
--
--
-vasak alattam-
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!" "mindenhol lehet kerékpározni. ahol nem, ott tüntetőleg!"
Valakinek nincs egy
Valakinek nincs egy felesleges és üres műanyag tip-top defektjavító készlet doboza?
Melyik méret
Melyik méret kéne?
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
A kisebb, de ha nagyobb az
A kisebb, de ha nagyobb az se baj.
Privát mail-t
Privát mail-t küldtem
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Nekem van 2. - Kerékpáros
Nekem van 2.
Kösz a felajánlást, de
Kösz a felajánlást, de monster már segített.
Szivesen cserélnék 1db
Szivesen cserélnék 1db Cinelli,vagy Pinarelli országúti kormányt.A pinarelli szép állapotban van,a cinellit bandázsolni kell.Érdekelthet minden fixi-s vagy országúti alkatrész,akármi.
margithídi kerékpársávot
margithídi kerékpársávot cserélném arra, hogy valaki végre megmondja mi az életem értelme.
-
arghhh!
Az még mindig nem
Az még mindig nem kerékpársáv, csak pikto.
nem baj, úgyis
nem baj, úgyis elbontják.
hö-hö-hö
-
arghhh!
meg a kerékagy is megírta,
meg a kerékagy is megírta, hogy sáv.
na erre mit mondasz, he?
-
arghhh!
csak azt, hogy a kerékagy
csak azt, hogy a kerékagy sem olvas kresz-t.
ne terelj! ez egy
ne terelj!
ez egy mellékvágány.
inkább az életem értelméről beszéljél, vazze!
-
arghhh!
Na mivan!Eddig bírtad
Na mivan!Eddig bírtad trollkodás nélkül?
+1
+1
mit +1-gyezel? önálló
mit +1-gyezel?
önálló gondolatod már nincs is?
-
arghhh!
-1 a trollnak
-1 a trollnak
+1 az antitrollnak!
+1 az antitrollnak!
(Nincs téma)
eddig. broáf - arghhh!
eddig. broáf
-
arghhh!
Figyu!Nem lehet,hogy
Figyu!Nem lehet,hogy valójában fixy67 vagy?
mekkora oltás! :D
mekkora oltás! :D
De most komolyan!Nem tök
De most komolyan!Nem tök egyformán bunkók?
Ha az élet értelme
Ha az élet értelme érdekel, nézz Monty Pythont :D
-----------------------------------------
Icarus blog, Nightride.hu
A Te életednek nincs
A Te életednek nincs értelme, ezért írsz értelmetlen dolgokat. Esetleg nem lehetne, hogy külső segítség nélkül szégyelld magad?
nem. - arghhh!
nem.
-
arghhh!
Sziasztok! Nincs valakinek
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy 170mm-es ékes bal hajtókarja? (egy orosz fecske bicajra kellene) Előre is köszi a választ!
Anti aki rendes nevén Andris.
Járgányom pedig egy szürke-bordó Magellán Crater.
BringaKonyhában van elég
BringaKonyhában van elég sok kidobásra ítélt vashulladék, abban mintha lett volna (ha nem vitték el). Szerintem nézz be holnap este, max. kis adományért biztos találnak neked.
Bringaboltokban is vannak
Bringaboltokban is vannak után gyártott ékes hajtókarok. Kérdés, hogy 170mm-es van-e.
Asszem van itthon komplett
Asszem van itthon komplett hajtóművem az említett típushoz...
Ha Csákberény fele jársz, viheted...
Sziasztok! Bringakonyhán
Sziasztok!
Bringakonyhán találtam egy szimpatikus balos hajtókart, fent van a bicajon, de még nem tudtam meghajtani, sok dolog van még a gépen addig. Köszi a segítséget!
Anti aki rendes nevén Andris.
Járgányom pedig egy szürke-bordó Magellán Crater.
Majd nézz be a kerekekkel
Majd nézz be a kerekekkel is :)
Fixi, kockás ing, felhajtott gallér, Bagaboo.
Elcserélném "A
Elcserélném "A tengerparton" című Fürkész könyvemet a "Fák" címűre.
Értékegyeztetés gyanánt adhatok hozzá még 1-2 presta szelepsapkát is.
frissítés:
megvettem a Fák címűt, de a tengerpartosat még mindig elcserélném.
Van gombák és halak.
Van gombák és halak. Talán Erdő 1-2 is.
A Gombák nekem is
A Gombák nekem is megvan.
Elcserélnéd az Erdőt a Tengerpartra?
Hétvégén megnézem, ha
Hétvégén megnézem, ha megtalálom akkor igen.
Genius egeremet cserélném
Genius egeremet cserélném valami noname vagy használt láncbontóra.
pl. http://neuzer.webaruhaza.eu/termek/74011/kategoria/7SEL/lancszem-kinyomo...
Tulajdonságai: fekete színű, párszor használt, elvileg 800dpi, optikai, usb-s de ps2 átalakítót tudok hozzá adni.
Cateye HL-EL135-ös
Cateye HL-EL135-ös lámpához való H-34-es bilincset/bilincseket keresek sör/csoki ellenében.
köszi.
http://kerekpar.hu/termekek/k
http://kerekpar.hu/termekek/kiegeszitok/lampa/tartokonzol/5852+cateye+fl...
köszi, de ez pont
köszi, de ez pont háromszor drágább mint egy sör/csoki. :)
Meg pont az a fajta, ami 2
Meg pont az a fajta, ami 2 évi napozás után egyszerűen eltört. A bringa használva sem volt, de álltában elöregedett.
Pont az ilyen drága és
Pont az ilyen drága és silány tartókonzolok miatt nem lesz soha cateye lámpám. Inkább felrakok kettő powerbeamet vagy longust, még akkor is ha együtt sem lesz akkora fényük.
Akkor biztos irtó
Akkor biztos irtó szerencsés vagyok, hogy a 4 éves cateye lámpatartót oda tudtam adni stp1-nek. Hát még ő. :)
jaja, a ss kormányára lett
jaja, a ss kormányára lett végül felrakva és épp elég lett, egy mm se lóg ki a szárából :)
Örömteli hír! használd
Örömteli hír! használd egészséggel!
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Nekem van egy félig
Nekem van egy félig törött végű, de működő darab.
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
írok priváT.
írok priváT.
Keresek balos
Keresek balos négyszögtengelyes hajtókart 170mm-es hosszal, az alábbihoz nagyon hasonló (akár megegyező:) kiadásban:
ilyenem van cserébe egy darab:
Vagy sör/csoki/pénz
Keresek egy darab BBB
Keresek egy darab BBB kormányvégdugót, ilyet. Az egyik elveszett költözésnél :S
Köszi előre is :)
Flicka
Van valahol kettő
Van valahol kettő (bandázscserénél a régi dugót raktam vissza), ha még aktuális, szólj :)
--
Read 'n' Ride
Óh, nagyon köszi. :)
Óh, nagyon köszi. :) Írtam e-mailt.
Flicka
Sziasztok! Author x-guard 5
Sziasztok!
Author x-guard 5 lámpához és egy névtelen hátsó villogóhoz keresek egy-egy konzolt.
Képek: http://vittorio.imgur.com/konzol#00KeV
Köszi előre is!
A hátsó villogóhoz lehet
A hátsó villogóhoz lehet lesz ilyen konzolom, meg kell néznem otthon! A bilincset már megtaláltam, holnap még áttúrom a pincét a maradékért, mert valahová nagyon elraktam!:)
köszi Tomek! :)
köszi Tomek! :)
Hátsóhoz nekem is van,
Hátsóhoz nekem is van, csak a csavar hiányzik belőle, de azt akárhol lehet kapni 20Ft körüli áron. Ha kell dobj egy privátot.
Köszi, privát ment!
Köszi, privát ment!
Hahó! Fogyás miatt
Hahó!
Fogyás miatt eladósorba került néhány mez:
2 db Blacky (egyik sárgás, lánc-mintázat van rajta; másik fehér szürke-piros vékony csíkokkal). És egy replika Radioshack-mez (új, még a címke is rajta van). Ezek rövidujjúak.
Méretek: a két Blacky-é - mellbőség 53 cm, hossza elöl 63 cm, hossza hátul 76 cm. A Radioshack mellbősége 56 cm, hossza elöl 63, hátul 74 cm.
És van egy hosszúujjú noname mez (inkább talán aláöltözet) szürke színben (a hónaljától lefelé oldalt van egy sárga csík). Mérete: mellbőség 53 cm, hossz elöl 61, hátul 67 cm.
Legszívesebben elcserélném őket spd/look bringás cipőre és/vagy pedálra, akár értékegyeztetéssel. Mivel a klipszes pedálom kezdi leszedni a körmömet a nagyujjamról...(Méret: 24,5 cm belső talphosszúság.)
Ha Valamelyikőtöket érdekli a dolog, teszek fel a képeket is...csak jelenleg nem találom a fényképezőt... :)
"Mivel a klipszes pedálom
"Mivel a klipszes pedálom kezdi leszedni a körmömet a nagyujjamról..."
Háát, én klipszhez is hordok cipőt... :D (Bocsi)
---
Inkább vagyok büszkén bringázó bomlástermék, mint idióta politológus...
:D :D Én is...de csak
:D :D Én is...de csak sportcipőt, és nem túl erős az orr-része.
van egy uvex sisakom
van egy uvex sisakom (montis) amit két éve vettem. Nem estem benne, nem repedt, jó állapotú, ha kell valakinek, viheti. Amit szeretnék cserébe érte: spd pedál, aminek állítható az erőssége/feszessége ki-be csatoláskor(nem tudom, hogy nevezzem), nem tudom, mennyire van meg az ár-érték arány.
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán
Keress meg privátban, még
Keress meg privátban, még válogathatsz is :-)
Mit kérnél egy spd
Mit kérnél egy spd pedálért?
Már elcseréltük sajnos.
Már elcseréltük sajnos.
Ja a válogathatsz alatt azt
Ja a válogathatsz alatt azt értettem, hogy van egy csomó :)
Ami maradt az elég rossz
Ami maradt az elég rossz állapotban van (ipari csapis, de a lezáró műanyag a tengelyen beletört így már soha nem bontható ki a csapágyrész), illetve a másiknak a rugója gyenge.
Ha ilyen érdekel olcsón, mittomén 2e/db akkor dobj privit.
Én téli gépekre szánom őket.
Annyiért érdekelne az
Annyiért érdekelne az iparis, ha szerinted kibír még 1-2 évet az bőven jó, nincs most $kedvem$ 7-8-9ért venni. Még így is meg kel fűznöm keresztanyámat, hogy a szokásos őszi "veszek neked egy cipőt" tárgya spd-re módosuljon. Klipsz van hozzá? Esetleg ha valami ezek közül érdekelne:
-Bikepositive fém pedál, ilyen:
http://kerekpar.hu/termekek/hajtas/pedal/normal-alu-haz/3059+bikepositiv...
csak balos, odaadom a jobbost is, tengely, keret jó de a csapágygolyó utat vájt magának kifele.
-Bikepositive V-fék első+hátsó, szinte csak kipróbálva lett
-Zoggie 11-28-as 7-es sor, nem sokáig használt.
-Van ugyanilyen HG-30 is de a 2-ből az egyik 11-ese kell.
-Araya alufelnis, altus/acera 7-es kazettás agyas kerék, van egy pár küllőn felületi rozsda, meg 2-ben egy pici kanyar, de elég stramm cucc, biztos kibír pár évet.
-3x7-es shimano tourney marokváltó
Érdekelne spd pedál, meg 8-as kazettatest.
Hát ezek közül sajnos
Hát ezek közül sajnos semmi nem érdekel illetve abban is kételkedem, hogy a pedál pár hónapot kibír :)
Nyílván ár/érték.
Most nyílt egy új webshop ahol 6500 körül van az 520-as spd, miért nem beruházol egy olyanba?
Kazettatestet bikemagon árult még egy srác, ha kell priviben megadom a számát (már nem árul csak rendelésre).
Keresek powerbeam lámpához
Keresek powerbeam lámpához tartókonzolt. Tegnap sikerült valakinek feldöntenie a bringámat és széttörött.
Egyenlőre sötétben sajnos marad a gyalogolás, ha senkinek sem akad akkor valami tipp olcsó de használható lámpára?
https://shop.sunrisetri.com/item-picture/59483/picture
Nekem van egy csomó, de a
Nekem van egy csomó, de a power beam lámpák sem egyformák ám, nem jó bármelyik bármelyikkel. Írj emailt, ha kell.
--------
bringawiki.hu - Szerkeszd te is!
Én ilyenre
Én ilyenre cseréltem:
http://www.bringabutik.hu/vasarlas/kerekpar-alkatresz-kiegeszito/vilagit...
Ugyanolyan f*s elektronikailag mint a Power Beam de egyben az egész leszedhető és kizárt, hogy eltörjön.
háát, részemről inkább
háát, részemről inkább a szigszalag, mint a gyaloglás... :)
holnap (ma) ha felkeltem és eszembejut, akkor feltúrom a kacatokat, szerintem van nekem olyan konzolom.
--
--
-vasak alattam-
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!" "mindenhol lehet kerékpározni. ahol nem, ott tüntetőleg!"
Esetleg eros gyorskotozo,
Esetleg eros gyorskotozo, dupla U-alakra hajtva es a lampa a kormany ala (sulypont miatt.)
na, megvan a tartókonzol,
na, megvan a tartókonzol, 2db is akadt belőle, ráadásul még használva sem voltak, úgy tűnik.
--
--
-vasak alattam-
írtál nekem a
írtál nekem a kapcsolatfelvételin, válaszoltam is emailben, de most jött vissza egy hibaüzenet, hogy még nem tudta kézbesíteni a gmail a levelet. nincs véletlenül rossz emailcímed megadva itt a CM-en?
--
--
-vasak alattam-
Jó mail cím van
Jó mail cím van megadva.
hutter.mihaly csiga gmail.com Esetleg ez?
egy hotmailes volt, most
egy hotmailes volt, most megpróbálom erre a gmailesre elküldeni.
--
--
-vasak alattam-
Ez a power beam működött
Ez a power beam működött valakinek valaha normálisan? Nekem az első döccenőnél elaludt állandóan, csak zseblámpának jó...:/
nekem hónapokig
nekem hónapokig működött, csak aztán eltört, a másiknak meg meghalt az eletronikája. szóval ja, nem egy tartós darab, de valaha működött :)
--
--
-vasak alattam-
Nekem asszem Longus
Nekem asszem Longus feliratú lámpám volt ugyanilyen kinézettel.
Az is rázkódás hatására működött/ nem működött.
Biztos ugyanabban a kínai gyárban készült.
igen, a longus az ugyanaz,
igen, a longus az ugyanaz, csak más cimkével.
a mágneskapcsoló miatt történnek ezek az anomáliák.
--
--
-vasak alattam-
Fél éve megvan, mindig
Fél éve megvan, mindig jól működött. Vettem egy szürkét is, azzal viszont voltak gondok. Mindig leesett a konzolról és széttörött. Átmenetileg vettem egy kripton izzós lámpát, 2db lr14-es elemmel. Nincs valakinek infója, hogy hány órát bír ki? Mert ezen a héten meg a hétvégén elég sok fele kell mennem.
csereberélnék: - van egy
csereberélnék:
- van egy 39 fogas lánctányérom, 130-as lyukkör, 5 furattal, Truvativ országúti hajtókaron volt egy rövid ideig kistányér, de szinte új állapotú. 9-es vagy talán 10-es rendszerrel kompatibilis. ezüst színű (de felületkezelt) alu, váltást könnyítő bigyulák vannak rajta szépszámmal. (itt pihen a szekrényben már vagy 2 éve)
- szeretnék helyette egy 42 fogas, hasonló paraméterekkel rendelkező darabot. (újszerű állapot, színe fekete vagy ezüst, 130mm BCD, 9 sebesség kompatibilis, váltást könnyítő bütykök nem lényegesek, mert egytányéros hajtást használok)
--
--
-vasak alattam-
Nálam pihen pár vadonatúj
Nálam pihen pár vadonatúj 42-es tányér, elvileg 9-es lánchoz is jó (eredetileg 8-ashoz van), acél, strapabíró, stb. és 130 BCD. Ha kell egyet vihetsz ingyen.
Van sötétkék alu suntour-om is ami jó a fenti paraméterekhez, de az már használt (kb 70%-os).
Dobj privit.
Nálam meg van egy 28-as,
Nálam meg van egy 28-as, Alivio trekking hajtóműről való kistányér, 4 csavaros.
Elcserélem valami mindegy mire...:D
http://www.expressz.hu/auto/s
http://www.expressz.hu/auto/szemelygepjarmu/hirdetes-27555872/
Köszi. A hízó nekem is
Köszi. A hízó nekem is eszembe jutott...:)
De rég voltam jó kis disznóvágáson, valaki meghívhatna...:D
megoldódott:)
megoldódott:)
Nincs valakinek egy hentergő, használható állapotú Exage hajtóműve? Tányér nem muszáj, csavarok viszont jó, ha megvannak, egy Tiagra 9 sebis első átdobót adnék érte, 100-150 km van benne, karcmentes, meg egy 28-as, shimano trekking/mtb hajtóműre való, 4 csavaros 0km-es lánctányért. A váltó konzolos, tehát olyan bilincset veszel hozzá, amilyen a vázadhoz kell.
Van még esetleg régi Shimano 200GS hosszúkanalas hátsó váltóm is, használt, de jó állapotban, pucolás ráfér, fekete alu nyeregcsövem, montiba való, vastag fajta, megmérhetem, ha érdekel valakit.
Katarga RoadPro - KTM Formula SS
Sziasztok! Van egy vadi új
Sziasztok!
Van egy vadi új fekete-piros női M-es kesztyűm, géles,rövid, egyszer volt rajtam, kicsit nagy a xs-es kezemre.Valami normális gepida alboinra való hátsó kosárra, vagy valami szép kormánytáskára cserélném.
Ezen kívül van egy egyszerű kerékpáros szemcsim, nem használtam, ha van valakinek aluminium váza első kosárra, csak váz annak odaadnám a szemcsit cserébe.
Cseréket a szelveszkisasszony@windowslive.hu -ra kérnék.
Előre is köszönöm.
Keresek használt vagy új
Keresek használt vagy új eladó, noname küllőkulcsot.
Vatera a
Vatera a barátod!:)
http://sport.vatera.hu/kerekparozas/alkatresz/kullohuzo_kulcs_kerekpar_b...
Vatera az ellenségem.
Vatera az ellenségem. Bojkottálom mert lehúzzák az embereket.
NyilasMisitől megkaptam a
NyilasMisitől megkaptam a hátsó lámpakonzolt (köszi!), ami kísértetiesen hasonlít az általam korábban belinkeltre, de éppen nem jó bele a lámpám, mert egy kicsit szűk. Akinek kell, vigye el. :)
Én meg nem találtam meg a
Én meg nem találtam meg a pincében a konzolt, de még van egy tippem hol lehet, majd kutakodok még egy kicsit!
Addig meg ajánlom neked is a vaterát, 1 forintot megér ez is (illetve 51-et a licitlépcső miatt..)
http://www.vatera.hu/kerekpar_elso_hatso_lampa_jobb_mint_egy_buntetes3_1...
Azóta igencsak fölment az
Azóta igencsak fölment az ára, de köszi :)
Egy Campagnolo 980-as
Egy Campagnolo 980-as hátsó váltó, egy Campa elsőváltó, meg a hozzájuk való konzolos vázváltókarok értek meg nálam cserére, vagy eladásra.
A váltók hibátlanok, frissen tisztítva és kenve, de nekem nem kellenek, mert egysebi készül éppen.
Így néznek ki.
Ha valakinek megér egy pár háromujjas fékkart, némi aprót, vagy van bármi ajánlata cserébe, szóljon.
Van egy pár Campa Look pedálom is, ütött-kopott, de nem kotyog és nem laza, nekem nem kell, jöhetne helyette valami klipszes, vagy klipszezhető fémpedál.
Vagy más. Vagy ha kell valakinek ajándékba, vigye. Képet küldök róla, ha kell.
Pár napon belül felszabadul egy Campa 3ttt stucni is, nekem túl hosszú, ahelyett meg rövidebb kellene.
---
Look pedál engem érdekel.
Look pedál engem érdekel. Mit kérsz érte? Van egy klipszes fémpedálom, nem nagy durranás, de tökéletesen működik. Kontrásomra raktam, de Look-ot használok az oútin is, és a kontrásra is át szoktam tenni télre. Így nem kellene cserélgetni. Képet küldjek róla?
Vagy van Tiagra első átdobóm is, szinte új, 9 sebis, de ha SS-t építesz, az gondolom nem annyira érdekel...
A campa váltókért esetleg wellgo spd pedált tudok adni, nálam meg az hentereg feleslegesen.
A pedál-pedál csere
A pedál-pedál csere tetszik, a campák közben elkeltek. Küldtem egy privátot, kérlek, szólj, ha nem ment át.
---
Oké, most jött meg, írtam
Oké, most jött meg, írtam is a választ.
Thx. Hétfőn megy a
Thx. Hétfőn megy a pedál.
---
Van valakinek elfekvő
Van valakinek elfekvő 590-es külsője?
Tudok adni 630-as külsőt meg más apróságokat.
van! keress meg Tradicio és
van! keress meg
Tradicio és Minőség! 1954-ota :D
Köszi! Küldtem üzenetet.
Köszi! Küldtem üzenetet.
Van egy MOSER 3ttt stucnim,
Van egy MOSER 3ttt stucnim, ami nekem túl hosszú, valami rövidebbet szeretnék. A méretei: 22,2 mm-es átmérő, az előrenyúlása 11 cm. Legalább 4-5 cm-rel rövidebb kellene.
A felirat szép rajta, a felülete is szép, a tetején közvetlenül a bilincs előtt van némi karc, mert az előző tulaj fémbilinccsel tartotta rajta a lámpát, de nem vészes.
Más: Shimano 3cc agyváltó. Kerékből kibontva kaptam, váltókar, működtető elemek nélkül, így nem tudom, működik-e. Ha kell valakinek, vigye.
---
Mosernél esélyes, hogy a
Mosernél esélyes, hogy a befogó 26mm.
Igen, ez kimaradt, annyi.
Igen, ez kimaradt, annyi. Kösz. :)
---
Ha valaki nem akar sokat
Ha valaki nem akar sokat áldozni, hogy esetleg kipróbálja az spd-t, van nálam egy 100km-t futott wellgo spd pedál, kétoldalas, azt elcserélem valamire. Mondjuk egy Exage oúti hajtómű jó lenne, tányérok nélkül is akár.
Én szeretném, de nekem
Én szeretném, de nekem nincs ami neked kell :( Fentebb van egy lista, hogy mim van esetleg.
A HG30-as sorban milyen
A HG30-as sorban milyen fogaskerekek vannak? Mármint fogszámra érdekelne.
11-13-15-18-21-24-28
11-13-15-18-21-24-28
Értem. Nekem egy 16-os meg
Értem. Nekem egy 16-os meg egy 18-as kerék kellene. Vagyis egy olyan sor, amiben van ilyen fogszámú kerék. A zoggie-ban sincs 16-os?
Egyszer csináltunk ilyen
Egyszer csináltunk ilyen vegyes sort Sram + Zoggie-val. Megbántuk.
Nekem is vegyes sorom van.
Nekem is vegyes sorom van. Már nem tudom pontosan melyik milyen, de vegyesen 8-as és 9-es fogaskerekekből (mindkettő hg-50) van, és a 13-mas miche. És néhol kicsit nehezen vált. Egyszerűen nincs meg a spirál. Amúgy rossznak se rossz. A váltáskönnyítés kidolgozása: A Zoggie igen szerény, nem nagyon van mélyítve. A HG-30 és a 8-as outi HG-50 rendesen meg van csinálva. A 9-es mtb HG-50-es viszont ennél sokkal jobb, mélyebbek a váltáskönnyítő bemarások, lyukakkal vannak kikönnyítve a fogaskerekek, az egész sokkal jobb minőséget sugall, de semmivel nem drágább mint a 8-as outi. Max régebbi talán azért.
Nem használom a 19-et és a
Nem használom a 19-et és a 21-et (12-21 sor). Viszont a 15-17 közül hiányzik a 16, a 17-es után meg elég lenne a 18. Szóval egy 12-18 hetes sorra van szükségem.
Én egyszer csináltam
Én egyszer csináltam 11-17-es 7-est az se volt rossz :) És akkor a 16 és a 18 híja van ugye?
Igen. Most úgy van, hogy
Igen. Most úgy van, hogy 12-13-14-15-17-19-21. Utolsó kettő ugrana, és jönne a 16 harmadik fokozatnak, meg egy 18-as egyesnek. 11 nem kell, mert nem használnám, a 12-t is ritkán koptatom.
A zoggienak is pont ugyanez
A zoggienak is pont ugyanez a kiosztása.
Off: Fogarasi tescoban 489 a brigéciol :)
Ja egyébként a Bikefun
Ja egyébként a Bikefun Forester pedálom is felszabadulna ha lenne spd-m. Mondjuk ez merész kijelentés, mert cipőm még nincs. Gondoltam rá, hogy csinálok, de aszongyák a merevség a lényeg. Aztán arra gondoltam, mi lenne, ha MBT cipőből csinálnék? Olyan még úgy sincs, úgyis kidurrant a masai sensor, és egyébként egy baromi merev konstrukció.
Ma is kotorásztam a cuccok
Ma is kotorásztam a cuccok között, előkerült még két hátsó váltó, amire nincs szükségem, és elcserélem valamire:
Shimano 200GS hosszúkanalas és egy Sram 3.0, még az első szériából (Grillon-műanyag), nagyon jó kis váltó mindkettő.
A Shimanonak nem tudom az előéletét, de elég jó állapotban van, a Sram 5-6 éves, újonnan vettem, és nem egész egy évet használtam, azóta csak pihent.
Villogó szelepsapkát
Villogó szelepsapkát keresek presta szelepre, vagy valami ezzel egyenértékű megoldást (küllőre rakható villogó). Vagy aki tudja, hol lehet ilyet kapni, ne tartsa magában.
Szelepátalakítóval rá
Szelepátalakítóval rá tudod rakni simán és stabilan az autószelepes villogót.
nekem van küllők közé
nekem van küllők közé rakható villogóm. szívesen odaadom, nem használom, mert nálam hamar lemerült. (mozgásra/rezgésre bekapcsol én meg egész nap itt vagyok a villamos remiz mellett : )
Engem érdekel, mit kérsz
Engem érdekel, mit kérsz cserébe?
Ja, még mindig itt van ez a parabola cucc (digi), ha nem viszi senki, megy a kukába...:)
Ezen kívül ha valakinek van rossz kerékpárlámpája, bármilyen törött, nem működik, hiányos, stb., és már kidobásra ítélte, az szóljon, ha elfogad cserébe egy sört vagy csokit, elmegyek érte és megszabadítom tőle...:)
Gépsárkányaim - Cserebere cuccok
sör jöhet. írj privit.
sör jöhet. írj privit.
Vettem egy dekás kantáros
Vettem egy dekás kantáros hosszú gatyót ... M-est. Kissé elmértem ... sztem 170cm-es drótszamár lovagnak jó. Egyszer használtam. Egy sörben, vagy kettőben megegyezhetünk, ha érdekel valakit.
lehet, érdekelne, kicsivel
lehet, érdekelne, kicsivel magasabb vagyok mint 170cm (175) de egy próbát megérhet.
---
Én meg mögéd állok a
Én meg mögéd állok a sorban, ha neked kicsi, rápróbálkozok én, az egyensúly kedvéért úgyis alulról közelítem a 170-et... :) (167 cm-rel)
---
persze, sima ügy, ha nekem
persze, sima ügy, ha nekem nem jó, akkor tovább is passzolom neked :)
---
OK, ment a levél
OK, ment a levél mindenkinek. ;-)
Sziasztok! A Lidl-ben most
Sziasztok!
A Lidl-ben most bringás kantáros nadrágot, és racing felsőt - hosszú ujjú -lehet kapni, egyéb bringás cuccal együtt, ha valakinek kell ilyen.
Csináltam albumot, alul a
Csináltam albumot, alul a linken megnézhetők a cuccok, amiket cserélek.
Nem bringás téma, de a
Nem bringás téma, de a házból lelépett egy lakó, és itt hagyott egy digitv-s parabolaantennát, vevőfejjel, fali tartókarral együtt. Ha valakinek kell, és el tudja vinni, akkor nosza, mert amúgy ki kell dobnom.
Hétvégi házra szerintem még jó lehet, és akkor csak a beltéri egységet kell vinni nyaraláskor. Gondolom én.
instant tűzrakóhelynek sem
instant tűzrakóhelynek sem rossz egyébként :)
vagy gettóspoke
vagy gettóspoke bikepólóhoz...
Helyileg hol? Mert engem
Helyileg hol? Mert engem érdekelne? Mekkora? Új kis 40 centis buszon szállítós, vagy 60-80-as kocsival szállítós?
A 60-80-as, de ha kemény
A 60-80-as, de ha kemény vagy, kézben is elviheted...:D
Azt hiszem, a szerkezet alu, és a tányér acél meg a csavarok. De ilyen biliacél a tányér, vagy még az sem, egy egészséges pukit lehet, hogy nem bírna ki...:D
Írj egy privátot, és megadom a részleteket.
Ha valakinek volna
Ha valakinek volna felesleges kormányszarva otthon elfekvőben, egy sörért/csokiért szívesen viszem. :)
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Ezüst van amire már
Ezüst van amire már ráhúztam egy gumimarkolatot.
Köszi! Közben már
Köszi! Közben már megoldódott!
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
sziasztok, régen sokat
sziasztok,
régen sokat jártam ukrajnával, és hiányzik, ezért szeretnék újból beszerezni egyet. ha valakinek esetleg porosodik a sufniban, akár vidéken is, szívesen elmennék érte. megegyezhetünk cserében, viszonzásul valamilyen szívességben (értek egy-két dologhoz), vagy netán kisebb összegben (legutóbb 3 pénzért vettem ukrajnát egy faluban).
az ukrajna (украйна), azaz 'fecske', a Харьковский велосипедный завод (ХВЗ) terméke, emblémájában ez a 3 betű, és egy fecske képe szerepel. ez a hagyományos kontrás kerékpár, tehát nem a турист vagy a спутник (melyek szintén a ХВЗ termékei voltak).
----
(ex-vizipok)
« a személyautó például elsősorban egy idióta játékszer, és csak másodsorban közlekedési eszköz »
Internationale Situationiste #1, jun 1958
Milyen előnyei vannak?
Milyen előnyei vannak? Nagyapámnál porosodik egy, kerekek lomtalanításkor ki lettek téve a sárvédővel együtt, már jó ideje szemezgetek vele, hogy egy olcsó SS vagy nem skidelős fixie lehetne belőle. Gyárilag 622-es volt, szóval ez talán pozitívum.
hát, hogy hasonló
hát, hogy hasonló kategóriás bringákhoz képest van-e előnye, azt nem tudom. a tengelytávja jó hosszú, talán nagyobb, mint a többi tanyasi biciklinek. jó nehéz. ezen kívül meglehetősen vastag felnijei vannak, és ha kétszer megtekered a pedált, utána végiggurul fél újpesten további energiabefektetés nélkül. ugyanakkor a középcsapágy hajlamos kilazulni, a hajtókarban a menet elkenődni, stb.
----
(ex-vizipok)
« a személyautó például elsősorban egy idióta játékszer, és csak másodsorban közlekedési eszköz »
Sziasztok! Van valakinek
Sziasztok!
Van valakinek elfekvőben ilyen kormányadaptere?
http://ebike.hu/termekek/kormany/kormanyfej/adapter/16276+acor+ahb+2711+...
Az sem baj,ha csak a bilincs van meg,némi pénzmagért örömmel átveszem.
---Egyedül rakom,oszt?---
én egy ideje azon
én egy ideje azon morfondírozom, hogy miből lehetne ilyet csinálni:) jól jönne, ha valakinek van ötlete, bátran ossza meg:)
Vesztek ketten egy
Vesztek ketten egy ilyet:
http://ebike.hu/termekek/kormany/kormanyfej/adapter/15894+acor+ahb2307+k...
Aztán elfelezitek, van két adapter...:)
A baj csak az,hogy ez
A baj csak az,hogy ez 25.4-es,amit linkeltem,az meg 31.8-as,nekem meg az kell(OS kormányom van).De ettől még jó ötlet,simán lehet hogy páran összeállnak.
Off: pöpecek a "gépsárkányok"!
---Egyedül rakom,oszt?---
Értem. Aztán eszembe
Értem. Aztán eszembe jutott ugyanez L-alakú kormányszarv szettel kapcsolatban is...:)
most egy régebbi fajta
most egy régebbi fajta csengőt és egy fékkar bilincset sikerült összekombinálni, már csak egy kormánydarabot kell vágni bele:)
Szépnap! Bedobnék a
Szépnap!
Bedobnék a közösbe egy Acor oútis SPD pedált, ha éppen valakinek ilyenre van szüksége. Külcsín épp elmegy, belbecs jól.
Nekem viszont kéne bármilyen Oúti hajtómű, az nem nagy gond, ha már aero, de sokat nem számít az se4m, ha nem az.
Emellett meg, ha hétvégén végre sikerül megcsinálni a karbon egysebi monti projektet és megyek érdre, akkor hozok föl majd sok kacat, amiből lehet mazsolázni.
És meg egy: nincs valakinek fölös kormányvégdugója, illetve maradék fehér bandázsa? Monti kormányáta kell, minimális mennyiség is elég, csak két hagyományos markolatnyi helyre szükségeltetik.
régen volt friss post a
régen volt friss post a blogon, pedig olvasnám.
Csak ippeg nem kicsit széthullott az életem és így a munka és alkohol kétszögéből nehéz a kitekintés. De majd egyszer összeszedem magam és lesz újra : )
Hát hajrá! Ha sokat iszol,
Hát hajrá! Ha sokat iszol, meglátszik a munkahelyi eredményeiden, amiért kirúgnak, nem lesz pénzed piára, tehát élhetsz az írásnak:) Na jó, csak humorizélek:) Várom az új postokat!
http://wunderbike.postr.hu/biciklivel-a-nyolckerben
bár nem teljes poszt, de próbálkozom. Amúgy meg nem iskola az, hogy ne járjak be másnaposan dolgozni...
Szerintem van fehér
Szerintem van fehér használt bandázsom. Kicsit koszlott már de ki lehet mosni. Meg aszem vég dugó is van. Hétvégén megnézem őket.
Sziasztok! Nincs valakinek
Sziasztok!
Nincs valakinek véletlenül eladó négyszögtengelyes hajtókarja? 170-es kéne, lehetőleg 46 fogszámos. Igazából valami régebbifajta,vékonyka kéne, nem ilyen erősebb bumszli.
Ehhez hasonló:
http://ebike.hu/termekek/hajtas/hajtomu/negyszog-tengelyes/14282+noname+...
Nagyon szépen köszi!
Üdv.: G.
http://www.bikecentral.hu/ter
http://www.bikecentral.hu/termekek/54/1/Hajt%C3%B3m%C5%B1
A legalsó olyasmi, nagyon olcsó. Most vettem egyet, üt is meg nem központosan szimmetrikus. Ha veszel, ellenőrizd a boltban amennyire csak lehet.
Csepelboltban is van hasonló 2000 Ft alatt valamivel. Igencsak vékonyka, lemezből van stancolva.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Ilyet hoztam most neki 900
Ilyet hoztam most neki 900 ft-ért, csak még nem jött érte :)
Weinmann 750 Vanqueur 999
Weinmann 750 Vanqueur 999 középhúzású hátsó féktestet adnék bármilyen középhúzású elsőért. Leginkább Shimano Tourney-ért, mert olyan a vázon lévő másik hátsó fék. Vagy hosszú belevaló csavart ajándékba elfogadok. (Mondjuk elég masszívan van benne az a rövid csavar.) Vagy beszerzési hely infót megköszönök.
Úgy kell annak, aki csak úgy pénzt ad egy doboz alkatrészért anélkül hogy ellenőrizné, és elhiszi, hogy minden a vett vázhoz tartozik.
Villavállba benyúló hosszú anyával nem akarok variálni, kicsi furatot felfúrogatni.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Nálam van hagyományos
Nálam van hagyományos patkófék tengely elsőhöz (direkt átalakítgatásokra vettem), ha küldesz képet akkor ránézek hogy belehekkelhető-e.
Nagy, lapos a felfogó
Nagy, lapos a felfogó csavar feje, és le van lapolva elfordulás ellen. Majd küldök képet, kicsit macerás nekem fényképet varázsolni a pc-mre.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Retrobringában lehet kapni
Retrobringában lehet kapni ilyen hosszú csavart, amivel fel lehet tenni a hátsó féket előre, nem kell buherálni semmit.
http://retrobringa.hu/index.php?cat=6
Wtf? Ennyiért én adok 4et
Wtf? Ennyiért én adok 4et :-)
A gond eredetileg is az volt, hogy fel kell fúrni hozzá hátulról a villát 6-ról 8,1mm-re.
Az milyen villa? Első
Az milyen villa? Első villán nekem alapból 8-as a furat, a hátsó fékhidakon van a kisebb...
Japán. Japánban mindent
Japán. Japánban mindent miniatürizálnak, a lyukakat is ;-).
https://picasaweb.google.com/papp.daniel.istvan/KogaMiyataAKAPiroska
Hosszú távon a hátsó fékhez passzoló első féket keresek erre a bicóra.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Minden villa 6mm-re volt
Minden villa 6mm-re volt fúrva eredetileg (hisz a M6-os tengely túlment a villán és anya rögzítette).
Azóta 8-as a furat, hogy megjelentek a süllyesztett anyás megoldások (90-es évek eleje).
Van egy pár csaknem
Van egy pár csaknem vadiúj,krómozott, rozsdamentes cruiser-sárvédőm
, megy egy ugyancsak cruiserről bontott, kifogástalan csomagtartóm.
Ha kell valakinek valamelyik, beszélgessünk.
---
A sárvédőkért mi
A sárvédőkért mi érdekelne?
Momentán jellemzően egy
Momentán jellemzően egy normális minőségű egysebességes hátsó agyra vadászom, ha van ilyened, értékegyeztethetünk.
Vagy amid van. :)
Az egysebis agy ügyében, ha valakinek van egy elfekvős, 130-as papucstávra, zaklasson vele nyugodtan.
UPDATE: bocsánat, de közben a sárvédők elmentek direktben.
---
Novatech fixi flip-flop
Novatech fixi flip-flop (amire racsni is rátehető) van nálam 130-as, illetve tudok szerezni olcsón egyoldalú alacsonyperemes miche-t (ez jó széles, ha csak 1 oldal kell és a flipfloppal ellentétben tologathatod a láncvonalat).
Utóbbi is kihézagolható 130-ra (és utána fűzöd középre), és egy mocsok erős agy.
Mennyi az az olcsón
Mennyi az az olcsón miche?
Dobj privit, oldalon nem
Dobj privit, oldalon nem szívesen reklámozom az eladó cuccaim.
Adok sört
Adok sört bringaalkatrészért.
2db 20-as kerék nem kell?
2db 20-as kerék nem kell? Kempingből van, küllők kicsit lazák, de jó állapotú.
Sajnos ilyen méretű
Sajnos ilyen méretű bringám nincs, Bringakonyhába viszont bedobhatod (ők sört nem adnak még sajnos :( ).
Misi, nekem kéne a 2 db
Misi, nekem kéne a 2 db 20-as. Horgászladiktolókocsit szertnénk építeni egy haverrel.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Írtam.
Írtam.
Újabb lejm: nincs valakinek
Újabb lejm:
nincs valakinek elfekvőbe menetes, 1 1/8-ados villa kormánycsapágyához elfordulásgátlós alátétje? Amin egy kis fül van belül, ami illeszkedik a villa nyakán lévő vájatba...
Ha középméretes menetes
Ha középméretes menetes kormánycsapágyra gondolsz ahhoz van mindenem darabokban, alátét is (ingyen viheted). Dobj privátot.
Hali! Arra gondolék,
Hali!
Arra gondolék, illetve öt darab percre kérnék kölcsön majd egy kazettaleszedőt. Privát ment.
csereberélem csengettyűre
csereberélem csengettyűre dudára kolompra csingilingikre a következőket
1 db pingált első sárvédő, minimál fkete műa. kivitel, a jelentkezőnek kedve szerint újrapingálom
1 db kriptolock silver lakattartó bilincs
meg ha találok még valami kotorásznivalót...
Gilran a térképész
Tudom, hogy kicsi az esély
Tudom, hogy kicsi az esély rá, de ha valakinek van hányódó ABUS Bordo 6000-hez tokja, akkor vevő lennék rá. Praktikussá tenné a kétbringás használatot...
---
Külön nem lehet venni?! De
Külön nem lehet venni?! De gáz...
Szevasztok! Még új vagyok
Szevasztok! Még új vagyok az oldalon.Eladó egy szürke-fehér terepmintás Oakley Monster dog napszecsó. Tudom, hogy ez nem a Vatera, de gondoltam fölrakom.
Egy eladó napszemüveg
Egy eladó napszemüveg miatt regisztráltál?
Van egy olyan érzésem, hogy ezért durvákat fogsz kapni.
Nem.Nem csak, ezért
Nem.Nem csak, ezért regisztráltam. Hanem azért is mert kb. 1 éve kezdtem el bringázni itt Pesten, és már idén sikerült valakinek ellopnia a bringámat a házból ahol lakom. Ismerkedtem az oldallal és gondolta földom a csere-bere rovatba.
Van egy csak kipróbált, de
Van egy csak kipróbált, de am nem használt respro city maszkom, egy ilyen sárvédőm, meg egy ilyesmi noname, fekete bukóm.
Aminek örülnék az dobfékes első agy (36h), illetve valami ilyen hajtőmű.
Görgőfékes agyam van ha
Görgőfékes agyam van ha érdekel. Nemtudom mire gondoltál dobfékes gyanánt.
Alapvetően valami ilyenre
Alapvetően valami ilyenre régi cucc, ha jól tudom, gondoltam hátha kallódik valakinek valahol egy.
Mindenesetre valami agyfék lenne a jó, szóval persze érdekel, ha tudok érte adni valamit, csak persze olyan kéne amihez már nemigazán kell semmit vadászni.
Hát ez
Hát ez ilyen:
http://ridebike.hu/termekek/kerek/kerekagy-elso/dobfekes/17453+shimano+n...
illetve HB-IM30 de semmi különbség. Csak ehhez kell még a fék kb 3000-ért. Ez csak agy.
Most a ridebike-ban pár
Most a ridebike-ban pár napig 20%-os bónos kedvezmény törzsvásárlóknak!
Én ilyen agyat akartam tőlük venni, azt mondták nem hoz a nagyker. Német eBay-on vettem végül.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Konkrétan volt ma egy
Konkrétan volt ma egy doboznyi a kezemben ebből, dobálják ki olcsón, mert nem viszik.
Lehet, én hűtőtárcsás
Lehet, én hűtőtárcsás görgős első fék - hozzávaló agy kombót kerestem. Magában tényleg nem jó annyira az agy.
------------------------
2 kerék jó 4 kerék rossz
Az alábbi képen levő
Az alábbi képen levő elfekvő dolgaimat cserélném a keresett alkatrészekre, esetleg pénzre.
Kínálok:
- 1 Ambrosio 622-es felni (asszem 36 lukas);
- 2 weinmann fékkar;
- 1 altrix alu stucni;
- 1 altrix acél stucni;
- 1 custom négyszöges hajtókar;
- 1 menetes villa Puch vázból, dinamótartó füllel, 16 cm hosszú nyak (5cm menetes rész);
- 1 menetes villa BCA vázból, fekete, 22,5cm hosszú nyak (3,5cm menetes résszel)
Keresek:
- 1db duplafalú alu felnit 26" (559) méretben, fékfelülettel, (ezüst színben), városi cirkálóba
- 1 db lakattartót Abus Granit X-Plus-hoz
Acor hátsó sárvédő, 28" kerékhez cserélendő Soproni 1895-re. http://mali.hu/hu/kiegeszitok/sarvedk/502-alt-2507
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Üdv nekem lenne egy
Üdv nekem lenne egy viszonylag jo állapotban lévö fehér csepel torpedom, 4 fékkarral 14 sebességes shimano tourney váltoval fehér peremes gumival.
fekvö vázas kerékpárra cserélném ( rá fizetek) akit érd bövebb info az hivjon.: 06305130024
Kellene valami széles, jól
Kellene valami széles, jól rugózó, kényelmes női vagy cruiser-nyereg. Jóanyám szétülte a bringája nyergét.
Fizetős vagy cserélős dolog is szóbajöhet (ha van mire, majd teszek fel ide alulra tétellistát.)
---
Van egy pár felesleges
Van egy pár felesleges Camping bringa kerekem.
Zöld ecsetmetál színre festve.
Nagyon szívesen elajándékoznám.
Nekem kéne, ha tényleg
Nekem kéne, ha tényleg elajándékoznád...:)
Sógoromnak kifeküdt a kempingjében a kerék.
ingyen elvihető két
ingyen elvihető két kryptonite lakattartó konzol. én nem a vázon hordom a lakatom, de látom, hogy mások használnak ilyemit...
----
(ex-vizipok)
Nekem nagyon jól jönne az
Nekem nagyon jól jönne az egyik! Küldtem privátot.
Keresek nem leharcolt 16
Keresek nem leharcolt 16 fogú egysebességes racsnit, ha adódik valakinél ilyen, ne kíméljen...
---
Huhh, kicsit meghalt a
Huhh, kicsit meghalt a topik...
Egyrészt köszönöm Elfrolandnak a kormányvégdugókat, másrészt pedig lenne:
VDO CYTEC C 10 WL kilométerórához vezeték nélküli jeladó, illetve egy Avocet mountain W30 zselés, elég rendesen leharcolt ülésem.
Ha valakinek kell valamelyik, akkor Stadionoknál szívesen odaadom napközben. Sört és˛vagy köszönömöt elfogadok.
Nekem van egy cytec-"data"
Nekem van egy cytec-"data" km-órám,vezeték nélküli.Lehet kompatibilis az adóddal.Egy próba valamikor??Az ülést is megsasolnám.Aztán megegyezünk,mennyi sör,és mennyi köszönöm az ára :-)Ha lesz nálam elég fizetőeszköz,lehet mindkettő érdekel :-)))
Hali! Még megvannak a
Hali!
Még megvannak a cuccok, kapcsolat fülön dobj rám egy mélt, mert elég hektikusan vagyok erre...
A tranzakció sikeres
A tranzakció sikeres volt,köszönöm a részvételt,és a dolgokat.További szép napot :-)
Szívesen, máskoris, lassan
Szívesen, máskoris, lassan megint szét kéne túrnom a gyűjteményeim, biztos van még csomó fölösleges cuccom...
Keresek 190-200 mm hosszú,
Keresek 190-200 mm hosszú, 1" átmérőjű nyakú villát 26"-os kerékhez, V-fék "kompatibilist". Merev villa kéne, és minél egyenesebb, de az a leginkább elhanyagolható:) Tehát ha volna valakinek egy fölösbe occsóért, arra lehetséges, hogy lecsapnék. (Egy régi 28"-os Weiss Mamfréd vázba kéne)
Ha valakinek lenne kidobásra váró váza, aminek a középrésze ép -és lehetőleg angol menetes- akkor arra vevő lennék :)
Talán egy másik fórumban már írtam, hogy van ilyenem, dobj privátot.
Csepel Sas kb 58-as,
Csepel Sas kb 58-as, szürke, Győrben, ha érdekel:-D
amatőr kerékpárberhelő
Van egy Northwave montis SPD
Van egy Northwave montis SPD cipőm amin lett egy kis lyuk, de amúgy egyben van. A berohadt stopliért szét fogom vagdosni. Hacsak nem kell valakinek SPD-t kipróbálni, szandált gyártani vagy bármire.
mekkora?
mekkora?
42-43
42-43
hmm az még jó is lenne
hmm az még jó is lenne rám. adok érte egy új spd stoplit?
Az jó megoldás.
Az jó megoldás.
hm, az még passzolna is
hm, az még passzolna is talán.
(kapcsolat fül létező emailre van bekötve?)
igen
igen
amúgy ilyenről van
amúgy ilyenről van szó:
http://www.mikesport.pl/images/detailed/13/1_45d33ee707d9.jpg
Az egyik külső oldalán ahol a keményebb felsőrész találkozik a gyöngyvászonnal kikopott a gyöngyvászon.
Altrix windstopper kamásli,
Altrix windstopper kamásli, S-es méret. Full új. Cserélném értelmes dologra, privátban keress, egyeztetünk. :)
keresek bajusz vagy ahoz
keresek bajusz vagy ahoz hasonló KÖNNYŰ kormányt fixihez.Van 42,52 lánctányérom, shimano look pedálom ,egyenes kormányom,meg hasonló dolgaim érte.
Schwinn es Csepel feliratu
Schwinn es Csepel feliratu matricak, ezer evesek, retro design, sok darab. Kell-e valakinek? :) For free...
Fénykép van róla?
Fénykép van róla?
www.objektivek.com/temp/P1190
www.objektivek.com/temp/P1190040r.jpg
12xCsepel
3xSchwinn (+1xchwinn, ha valakinek csak betu kell :)
90-es evek legvegen kaptam, amikor meg ott tekertem :) Elkepeszto orulet volt, ha barmit kaptunk :)
Szépek. Ezek ragadnak még?
Szépek. Ezek ragadnak még?
Ha leszedem megnezni, akkor
Ha leszedem megnezni, akkor utana tuti nem :)
Nem bánod, ha lehúzlak egy
Nem bánod, ha lehúzlak egy csepelessel? Posta megoldható?
Ha bannam, nem irtam volna
Ha bannam, nem irtam volna ki :) Rengeteg van belole, vihetsz tobbet is, hatha valamelyik nem ragad :)
http://criticalmass.hu/tagok/errorka <- itt tudsz nekem uzit kuldeni, hogy hova kene postazni.
Keresek menetes 17T fixi
Keresek menetes 17T fixi lánckereket 1/8" lánchoz.
Cserébe akad (értékegyeztetéssel):
-160mm négyszögtengelyes h.mű (zsírúj, Truvativ Isoflow, 4 csav. MTB osztókör)
-175 mm integrált h.mű csapágyakkal (FSA gamma drive)
-Esetleg KMC 810 (belül fekete-kívül nikkel szemes, új)
Meg még ami eszembe jut, ha lenézek a műhelybe.
17 fogas eléggé
17 fogas eléggé hiánycikk, most én is csak drágán, Miche adapteres verzióban tudtam szerezni (miche fogas + adapter menetes agyhoz).
Ráállok a gyártásra, és
Ráállok a gyártásra, és megszedem magam!
Győrben, vagy környékén
Győrben, vagy környékén élőknek én is fel tudok ajánlani néhány dolgot:
-piros Csepel Lady váz szép állapotban
-noname női városi váz nem szép állapotban, de baja nincs
-keréktengelyek régebbi biciklikhez, csapágygolyók, hajtóművek, koskormányok,csomagtartók, kis biszbasz alkatrészek
Cserébe érdelekne duplafalú 622-es első kerék, természetesen értékegyeztetéssel.
amatőr kerékpárberhelő
Szépnap! Valakinek nincs
Szépnap!
Valakinek nincs egy fölösleges szűkítője első átdobóhoz? 31-ről 28-ra kéne...
Nincs valakinek fölös
Nincs valakinek fölös shimano 8/9-es kazettateste? Akinek van írja meg mit szeretne cserébe, meglátom mim van.
Volt régebben a bikemagon
Volt régebben a bikemagon egy srác aki vadiúj kazettatesteket árult, ráadásul zsírozva beállítva 1800-ért (én is bespájzoltam hármat), de már nem látom a hirdetését.
Én sem találtam semmit
Én sem találtam semmit bikemagon, csak egy 7-es ug-set. Gondolom nem válsz meg a bespájzolttól, elvégre okkal vetted :) Azt néztem, hogy 3,5 körül van csak a test, 4 az agy kompletten akkor már inkább megvenném azt és mehetne rá a mostani 7-es.
Ja azt számolgattam, hogy ha "re-dish"-elem a kereket nem is kell új küllő, még 5 milliméternyi eltolás is csak 0,7 mm-nyi küllőhosszváltozást eredményez. A gyors cirkálót (mtb váz, országúti hajtás) akarom áthézagolni, mert a hajtómű beljebb esik, mint az mtb-s, és nem tudom használni a külső fogaskerekeket, balról áttennék egy kb 4 millis hézagolót jobbra. Csak most bajom van, mert a kazetta levétele nélkül nem tudom megfogni a kontraanyát, láncostorom meg nincs.
Faja láncostorpárt lehet
Faja láncostorpárt lehet csinálni egy régi elsővilla két szárából megy egy öreg láncból. :)
---
Nem rossz, de jelenleg csak
Nem rossz, de jelenleg csak egy majdnem ugyanilyen csak lila Weltkrone vázam van fölösbe,
http://retrobringa.hu/index.php?menuid=32&id=136
http://rolfm.files.wordpress.com/2009/01/weltkrone.jpg?w=452&h=308
amin egyrészt nincsenek sárvédő/csomagtartó szemek, másrészt talán valaki szívesen csinálna még belőle városi bringát. Ingyen kaptam, csak az 52/42-es hajtómű meg az FH-RM30/Araya felnis hátsó kerék miatt hoztam el. Satuval szoktam régebben, de rájöttem, hogy deformálja a felnit, ha nekifeszítem a satunak, amibe a láncot befogtam.
Szét ne szedj csak ezért
Szét ne szedj csak ezért egy gépet, nekem szerencsés véletlen, hogy adott volt a hulladékban az alapanyag. :)
---
Szét van szedve, csak
Szét van szedve, csak egyrészt lehet még ebből gép, másrészt a sárvédő/csomagtartó szemek hiánya miatt nem is alkalmas rá. Nem tudom mennyire márka a Weltkrone amúgy. Ér ez valamit?
Folyti @
Folyti @ http://criticalmass.hu/forum/20120204/csere-bere-ingyen-elviheto-ii
Hétfőn gondoltam
Hétfőn gondoltam egyet,össze szereltem egy 24-es ösztelos,kényelmes kis bicot elől 3 lánc tányér, hátul 6-os fogas sor, ugye mondanom(írnom)sem kell minden alap rajta kisebb hibákall egész pontosan kettő, az egyik a hátsó gumi kopott és ugyan csak a hátsó kerékben ,enyhe 8-as így a fék beállítás kicsit problémás de dolgozok rajta.Képek rolla itt találhatok ingyen alkatrészek társaságában. http://bicoalkatresz.5mp.eu/kepgaleria_nagyitas.php?azonosito=bicoalkatr...
Szóval ha valakit érdekel akkor esetleg valami kis apróságért szívesen óda-adóm vagy valami kis pénz magért.Ui:Bármi szóba jöhet.
Ha valakinek van felesleges
Ha valakinek van felesleges ingyen elhozható verseny kerékpárja kerekekkel(ütött-kopott, rozsdás működésképtelen, váltó nélkül is), vagy csak kerekek (vékony) engem érdekelne, kérem írjon:lujolajos@freemail.hu