UPDATE!!!!
a banner kicsit magas lett fent, 1280x800-on nagyon leviszi a tartalmat. Aki userCSS-sel akarja eltűntetni, annak a header-ben le kell cserélnie a text-align:centert, így:
#header {
display:none;
}
-----------
Nos, nagy munkám van benne, nem is csodálom, hogy évek óta nem jutott rá idő, hogy implementálják a fejlesztők.
Megszenvedtem vele, de megérte. Kb. 5 perces munka volt. Tovább keresgéltem, hogy hogy kell user-css-t készíteni, mint a munka maga.
Sajnos a fenti banner szélessége fix, így kicsit hülyén néz ki a dolog, dehát ez van. Ellenben mostmár nincs 7.-8. szint környékén olvashatatlan keskenységű komment, 1280 széles monitoron bőven jól olvasható a dolog.
Szóval a kód maga:
#page {
width:90% !important;
}
#primary {
width:65% !important;
}
#header {
text-align:center !important;
}
Opera:
Létre kell hozni egy user_cm.css nevű filet (végülis mindegy mi a neve), a fentieket bemásolni majd a CM oldalon jobb klikk - Edit Style Preferences - Display és itt a My Style Sheet-nél kijelölni ezt a file-t. Praktikusan valahol ott hozzátok létre, ahol nem törlitek le véletlen.
Csatoltam a file-t, a .txt végződést töröljétek ki, de csak így engedte feltölteni.
Ha bugos, vagy nem jó valami, szóljatok.
Többi böngészőre valaki okos majd megmondja, hogy pontosan hogy kell.
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| user_cm.css_.txt | 113 byte |

Csináltam gyorsan egy ilyet
Csináltam gyorsan egy ilyet is:
http://criticalmass.hu/forum/20110909/gyorsitott-oldalbetoltes-no-fb-twi...
Megalájk! ------------------
Megalájk!
-----------------------------
http://www.freeweb.hu/dhpage/
Remélem hasznos lesz:)
Remélem hasznos lesz:)
Végeztem egy gyors tesztet.
Végeztem egy gyors tesztet. A rendes, fixed layoutban a 10-11. szint néz ki úgy, ahogy 1280 széles monitoron a 18. szint. Nagyobb monitoron tovább növelhető az olvashatóság.
Krómra ezt hogy? Az Operát
Krómra ezt hogy?
Az Operát lebontottam mert Ubuntu alatt nagyon csiga lett. :-(
Úgy látom a linkek miatt
Úgy látom a linkek miatt megette a spamszűrő a kommentemet.
Ami egész jó pluginnek tűnik Chromehoz (manuális megoldást nem találtam), az a StyleBot. Ezt érdemes lehet kipróbálni. Okosnak tűnik a videó alapján.
Illetve ott a UserScriptCSS nevű plugin is, az egy egyszerű text mezőt ad, ahova beírhatod a CSS-t, ha jól láttam.
A Stylish extension Firefox
A Stylish extension Firefox es Chrome/Chromium alatt is mukodik.
---
LGee
rc.S if you know what I mean ;-)
Ó jessz és a Stylish-hoz
Ó jessz és a Stylish-hoz van széles fáccse css is! Faja. :)
-----------------------------
http://www.freeweb.hu/dhpage/
Király! Köszönöm!
Király! Köszönöm!
THX - Zsurmi
THX
-
Zsurmi
Többi böngészőre valaki
Többi böngészőre valaki okos majd megmondja, hogy pontosan hogy kell.
Várjuk!
Megjegyzem, a zavaró mértékű szűkülést leginkább csak a parttalan, személyeskedő vitáknál értük el. (Kivétel: Frenki és a mezőgazdaság jelenség :-))
Jávor Tamás
Budapest-Krisztinaváros
Csináltam belőle egy fix
Csináltam belőle egy fix 1000px széleset, nekem így jobban tetszik, Firefox alatt Stylish-sal tuti működik. Így is elég sokkal szélesebb mint alapból. Majd vasárnap összeírok egy ugyan ilyen 1200-asat ha valakinek szüksége van rá.
#page {
width:1000px !important;
}
#primary {
width:660px !important;
}
#sidebar-right {
width:270px !important;
}
#block-block-35 {
width:270px!important;
text-align:left !important;
}
#header {
text-align:center !important;
}
____
KTM Formula | KTM Strada CX fixi | Shimano hajtóművek
Na, így már bőven van
Na, így már bőven van választási lehetőség :)
Köszi!
Köszi Jurta, nem gondoltam
Köszi Jurta, nem gondoltam hogy valakit érdekel, de gondoltam aki akarja elolvassa, unom már ezt a vidéki élet vadromnatikát itt városon.
No a lényeg, segg hülyének elmondjátok hogy mit és hol kell csinálni hogy ne legyen papirusztekercs és ne egy órán át jöjjön be a CM Vindows 7-alatt?Explorer 7-en?
"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"
Nem kötözködésből, de
Nem kötözködésből, de váltás valami értelmes böngészőre?
Az a baj, hogy tesztelni se tudom Explorer 7 alatt a dolgot, mert Mac előtt ülök.
Szerk: próbáld ki a Chrome-ot, mostanában nagyon dícsérik, szemben a Firefox-szal, amit egyre inkább szidnak.
http://www.google.com/chrome
Gyors, könnyű böngésző és ehhez már tudunk segítséget adni.
+1 Shag_Beckur
+1 Shag_Beckur tanácsára
Érdemes már csak a kevesebb biztonsági sebezhetőség miatt is megpróbálkozni a Chrome-mal. Régebben firefoxot használtam de mostanában az is tetű lassú, IE meg nem alternatíva.
-----------------------------------------
Icarus blog, Nightride.hu
Winhét alatt szerintem ie8
Winhét alatt szerintem ie8 a legkisebb, viszont IE7 alatt meg minden szar, amiben java vagy fless van, ezen meg maximum a sóval töltött napalmos atombomba tud segíteni, citrommal a tetején. Munkahelyen sajnos szinté ie7 van és semmire sem jó. Amúgy mostanában chrome, bár a Flahs azon is fagy rendesen, de legalább annyira nem durván, mint FF alatt.Amúgy nagyon sokáig Firefox ment, de sajnos szeretett memóriát enni, nem is keveset. Ami mindenképpen hátránya, a magas hardverigény, viszont ezt ellensúlyozza azzal, hogy van rá rengeteg bővítmény. Krómhoz annyira nincs sok minden, viszont legalább gyors, meg egyenként meg lehet ölni benne a tabokat. És singlespeed.
Blogom: http://wunderbike.postr.hu/, tömegközlekedés is not an option.
Az a baj segg hülye vagyok
Az a baj segg hülye vagyok ehhez, ráadásul hol ezt hallom hol azt.Év elején egy csomóan a firefoxot dícsérték....úgy állok itt mint a kiscsaj a bringafelújításkor az alkatrészvásárlásokkal...
Az a baj hogy a
Az a baj hogy a böngészőválasztás ugyan olyan hitvita mint a sisak-kérdés vagy a fixi vs. singlespeed... Mindenki használja azt ami jobban bejön neki, persze érdemes kipróbálni több félét is.
Én most Firefoxot használok, inkább legyen egy kicsit lassabb, de a Chrome-tól a hajam égnek áll (túl puritán, meg vannak hülyeségei). Régen meg Operát használtam, de az újabb verziók nem tetszenek már. Ami biztos, hogy az IE továbbra is borzasztó, Safarit meg nem is próbáltam.
Szóval érdemes kipróbálgatni őket ha ráér az ember egy kicsit, aztán ha valamelyik tetszik, akkor az átállás hamar megy.
____
KTM Formula | KTM Strada CX fixi | Shimano hajtóművek
A Chorome-val tényleg nem
A Chorome-val tényleg nem szarakodik annyit, gyorsan betölti és nem nyavalyog valami bővítmény engedélyezés miatt, meg nem fagy.
Viszont, hogy tudom az IE-ből átimportálni a kedvenceimet?Egyáltalán a Chrome-ban hol vannak a kedvencek?
http://www.xmarks.com/ ezt a
http://www.xmarks.com/
ezt a cuccot feltelepíted, hagyod, hogy az összes könyvjelződet is feltolja a saját szerverére, meg még feltelepítesz egy LastPass nevű alkalmazást(minden jelszót elment) és az új böngészőben is feltelepíted ezeket. Az is jó bennük, hogy bárhol elérheted a könyvjelzőidet és jelszavaidat. Pl, én alig tudom megjegyezni a jelszavaimat, meg használok win7et és ubuntut párhuzamosan, és ezekkel a progikkal minden simábban megy, plusz ha újradobom a rendszert, akkor is mindent vissza tudok állítani:)
Köszi! Nem is hallottam
Köszi! Nem is hallottam róla.
Update-eltem a postot a túl
Update-eltem a postot a túl magas banner miatt.