Ennek a blogbejegyzésnek a kommentjei között merült fel először, hogy össze kellen gyűjteni a legjobb hozzászólásokat, oltogatásokat, vicceket, agyatlankodásokat a fórumról, majd kiadni.

Web2-es módszerrel könnyedén összegyűjthetjük a besztofokat.

1. Mindenki keresse ki a kedvenc hozzászólását a CM fórumaiból, blogjaiból!
2. Másolja be ide!
3. PnD :)

A bevezetőt Krisztab.-nak köszönhetjük :)

Előzmény:

Best of CM I.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
zseer képe

Signup! _____________________

Signup!

Jesus Freak

2
zoldszem képe

bocs :) signup

bocs :) signup

3
vaandor képe

Felavathatom? Testsúllyal

Felavathatom?
Testsúllyal viccelődni nem szép dolog, de Oversize Load talán nem bánja, ha idecitálom a beszélgetésüket Zsabor balesete kapcsán:

Oversize Load
Jobbulást!
Sisak nélkül? Ügyes voltál, nekem újabb öltésekbe került volna...

Zsabor
Ja, fejem nem ért hozzá semmihez.
Te lehet kettészakítottad volna az autót :p

Pontagy
amióta elesett a sínen Kálvinon, ott azóta háromszor szedték föl a sínt :D

- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."

4
Törzsmókus képe

15 hónap múlva lesz

15 hónap múlva lesz dugódíj? c. topikból

asztalosgabor
p, 2011-10-14 20:57

Lószar lesz 15 hónap múlva.

A bkv nem bírna el annyi plusz utast. A jelenlegieket sem képesek elszállítani normálisan.

jurta
szo, 2011-10-15 10:34

Nyilván ezen 15 hónap alatt nem lehet változtatni, valamint az autó és a BKV mellett más alternatíva (úgy mint - sorrendben a kevésbé vérfagyasztótól a vérfagyasztóbbig -

• akinek tényleg szüksége van rá, autó a dugódíjat megfizetve
  • munkahelyi különjárat*
  • telekocsi a dugódíjat (is) elosztva
  • távmunka a munkanapok felében
  • munkahelyváltás
  • kerékpár tavasztól őszig*
  • MÁV-START avagy Volán-társaság akár a *-
  • osokkal kombinálva
  • távmunka a teljes munkaidőben
  • gyaloglás*
  • kerékpár ősztől tavaszig*
  • költözés
  • munkásszálló

) nem létezik.

5
Pontagy képe

innen: http://criticalmass.hu

innen:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20111024/aki-tulkot-szeretne-fogni-...
Peta:
"Gondolod, hogy nekrofil lehetett, vagy valami ilyen extrémebb élvezeteket sem megvető arc? Mert az ilyeneknek legközelebb ajánlhatod ezt az elfoglaltságot is" >>autót szexuáló iditótára mutató link.

chuicoye:
Lehet, tényleg, hogy neki ezt jelenti az előjáték. :DDDDD

Amúgy 15 éve még elképzelhető, hogy „megdobogtatta” volna a szívem, de manapság ez már nagyon gyenge teljesítmény. Esetleg, ha elütött volna, akkor felnéznék rá egy kicsit. :) "

Pontagy:
"mármint, egy autóval dugás? Izé.."

chuicoye:
"Nem, az elgázolás, ilyen módon. Feltéve, hogy nekrofil."
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán

6
err képe

[Tomek] Szerintem ha

[Tomek] Szerintem ha kibírtunk 4950 évet 400x több baktérium között, akkor menni fog ez a továbbiakban is.

[otapi->Tomek] Nemigen bírtuk ki, legalábbis régen 30 év már időskornak számított. Az utolsó 100-150 évben növekedett meg drasztikusan a várható életkor majdnem a duplájára, találd ki miért :)

[feb->otapi] Azért nőtt meg az életkor, mert a 150 évvel ezelőtt születettek már tudták, hogy 120 év múlva lesz mosogatógép, és nem akartak meghalni anélkül, hogy ki ne próbálják.

http://criticalmass.hu/forum/20111122/mosogatogep-vagy-kezi-mosogatas

7
err képe

[Fly] Az a 400x több

[Fly] Az a 400x több baktérium arra kell, hogy az immunrendszer el ne lustuljon. Ma már úgyis minden túl steril, lassan már az ember nem tud kimenni a természetbe anélkül, hogy utána 2 hétig nyomja az ágyat. A régiek valahogy nem voltak ilyen nyeszlettek...

[Cseya -> Fly] A régiek ma már halottak.
Na ugye...

Szinten: http://criticalmass.hu/forum/20111122/mosogatogep-vagy-kezi-mosogatas

8
Puding képe

Nem komment, hanem

Nem komment, hanem blogcímek egymás alatt:

-"Ez egy ünnepélyes átadás, nem egy sajtókonferencia"
-Tényleg?

----------
egyenbillengészeti körduplányidomár
(by Fly)

9
Cseya képe

Nem fórum, kicsit CM és

Nem fórum, kicsit CM és sokkal inkább MM:
Tavaly az egyik Utolsó Péntekin a József körúti pihenőnél elhaladt mellettünk egy srác, hatalmas kartondobozt cipelve a feje fölött.
Na a kis csapat sem volt rest: http://www.kepfeltoltes.hu/111226/P1000885_resize_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

10
SzCiklon képe

SzCiklon Valaki vágja, hogy

SzCiklon
Valaki vágja, hogy ez a zombivonulás mi volt? Csak, hogy ha pár év múlva majd ötvenezren lesznek, háromszáz rendezővel, akkor tudjam hová tenni őket.

krisztooo 13
Én most hallottam a hírt:
Nyáron kezdik építeni a zombi sávot a kiskörúton!!!

mkm 14
Halott ügy. :D

innen
Szereld meg a bringád!, Belvárkodj!
A járdázók elütik anyádat? Küldd őket a... Bebiciklizésre!

11
zenmacska képe

Pixel az Andrássy úti

Pixel az Andrássy úti sáv-avatás ürügyén:

Tarlós minden szavát úgy ejti ki az indexes videón az átadáson, mintha az édesanyját kellene kényszer alatt káromolnia. Neki ez még mindig hülyegyerekek hóbortja.

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120526/happy-mass-3-kedden-felava...

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

12
err képe

[bató] Tudtok olyan

[bató] Tudtok olyan kerékpárversenyt Magyarországon, ahol "roncs" bicajokkal versenyeznek? Tehát semmi karbon, semmi full extra, csináld magad kerékpár, "500 éves" alkatrészek.

[Stanci] alleycat :)

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120531/verseny#comment-493300

13
err képe

[Shag] Ez nem igaz.

[Shag] Ez nem igaz. Kezdjétek már el nevelni a népet, ha már kicsődítettétek az utcára őket. Szörnyű, egyszerűen szörnyű.

[sagan] Ha Shag tömegközlekedésre váltott volna,most BKV figyelő blogon lenne egy Álljatok jobbra a mozgólépcsőn blog...

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120809/aztajobudos

14
sagan képe

Hotyhogy és a

Hotyhogy és a fejátültetés :))

"Bírálóim mégis arcomba vágták hogy nem vagyok sebész és jobb lenne ezt a munkát képzet sebészekre bíznom. Hahaha...!!! Hát hol vannak a képzett sebészek?? Egyik se tudja megcsinálni a jól felszerelt kórházukban azt amit mi elkeztünk. Itt a Kosuth utcában, három összetolt konyha hokkedlin."

A teljes szöveg itt:
http://criticalmass.hu/forum/20120705/18

----------------------
Hogyan kezdtem kerékpározni
Kerékpárral csak 10 perc

15
SzCiklon képe

ez az egész hozzászólás

ez az egész hozzászólás kész, pusztultam.

16
SzCiklon képe

"A topik szubjektív

"A topik szubjektív összefoglalója:

-Ady gerinctelen
-Kovácske és Frenki közt elpattant a rugó-barátság :D
-Monsti újra és újra megőrül, ha dëmszkaját szídják
-az szdsz értékeire nem volt érett a társadalom, azon belül az szdsz sem, sőt, ők legkevésbé

Csak ha valaki nem akarna minden kommentet átrágni :D"

Peta itt

17
monster képe

Annyit fűznék hozzá, hogy

Annyit fűznék hozzá, hogy a "-Monsti újra és újra megőrül, ha dëmszkaját szídják" rosszindulatú sunyi csúsztatás, a valósághoz köze sincsen.
--------
A CM-en nincsen rasszizmus, de igény az van rá.

18
kovácske képe

ez egy tartalmi idézet

ez egy tartalmi idézet szöveghű idézete, nem egy állítás, relax.
----------
sárga vót az...!

19
Törzsmókus képe

na, már kezdi is ;) (ne

na, már kezdi is ;) (ne vegyél komolyan)

kecsketejet amúgy olvastad már? ;)

20
Peta képe

Még jó, hogy a többi pont

Még jó, hogy a többi pont betűről betűre igaz ;)

21
asztalosgabor képe

Valóban nem igaz, hogy

Valóban nem igaz, hogy megőrül, ha demszkáj szóbakerül, hiszen nem csak őt mosdatja, hanem a többi bukott, elítélt ballib politikust, polgármestert is.

22
monster képe

A méltatlan, sunyi,

A méltatlan, sunyi, igazságtalan gyűlölködés, vádaskodás ellen állok ki. Ha mondjuk azt írná valaki hogy a Dúró Dóra cigánygyerekek vérében fürdik reggelente hogy szép legyen, azt is szóvá tenném.
De... a gyengébbek, elesettek, nyomorultak, vesztesek védelme sokkal fontosabb azokénál, akik amúgy is meg tudják magukat védeni, vagy van nekik bőven fogadatlan prókátoruk.
--------

23
Peta képe

Offban, jó?

Offban, jó?

24
monster képe

Nem jó. -------- A CM-en

Nem jó.
--------

25
Peta képe

Ha jó, ha nem, oda írtam a

Ha jó, ha nem, oda írtam a választ :P

26
Peta képe

Köszi Orsi, 6 év alatt

Köszi Orsi, 6 év alatt másodszor a Hall of Fame-ben \o/ Ontom az aranyköpéseket :D

27
vaandor képe

A sós-hólé bejegyzésben

A sós-hólé bejegyzésben kikristályosodott az összefüggés a hólé, a kamáslik, a kutyák, és a cipőméret között.

[Kovácske]: "látszik, hogy nem húztál még óvszert kutyára:)) "

Újoncként azt hiszem ez egy életre elriasztana a CM-től! :-)
(Nem-újoncoknak a többi környékbeli hozzászólást is ajánlom!)

- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."

28
chicoye képe

Komatykoma a Fohász

Komatykoma a Fohász Kükühöz, és a többi moderátorhoz című topikban:

Fohász

Mi céem pont hunk, ami a szerveren vagy,
Szenteltessék meg a te neved,
Jöjjön el a te drupálod,
Legyen meg a te akaratod,
Amint a moderátorban, úgy az adminisztrátorban is.
Mindennapi trollbejegyzésünket
add meg nekünk ma,
És tűrd el álnok szavainkban vétkeinket,
Miképpen mi se bocsátunk meg
az ellenünk szavakkal vétkezőknek,
És vígy csak bátran minket a kísértésbe,
És szabadítsd ránk a gonoszt

amen

29
Vid képe

Szintén szubjektív

Szintén szubjektív topikösszefoglalók Petától a kecsketejes topikkal kapcsolatban:

"-Frenki CM-CV-je bővül állattartással, virológiával, bakterológiával, tejtermeléssel, szennyvízkezeléssel"

30
Peta képe

És azóta tovább bővült

És azóta tovább bővült belgyógyászattal is ugyanott xD

31
Vid képe

A best of tél

A best of tél 2010-ből:(tényleg érdemes elolvasni az egészet)

DemonDani 5 p, 2010-12-03 12:18

Jó írás :)...
Bnőm faterja volt úgy, kérdezi hogy jók az új gumik így a hóban? (CityRide-ról váltottam nemrég Smart Sam-re)
Mondom, háááát alig akar csúszni...
1perces néma csend volt a válasz XD, nem tudom azon gondolkodott-e hogy jól halotta, vagy csak simán hülyének nézett, és nem akarta szavakba önteni :))

32
stp1 képe

kovácske - 2013-01-21

kovácske - 2013-01-21 00:05

Frenki azt szeretné, ha minden kerékpárost megállítanának a rendőrök és ellenőriznék a vázszámot. (a vázon, az első felnin, a hátsó felnin, az első agyon, a hátsó agyon, a jobb pedálon, a bal pedálon, a villán, a kormányon, a stucnin, az üléscsövön, a lánctányérokon, a gumiköpenyeken, ha van akkor még a csomagtartón és a sárvédőkön.)

véleményem:
Kedves Frenki, állítsanak meg téged minden nap a rendőrök, lehetőleg többször is.

esetleg még további önkéntesek és szabadcsapatok is állítsanak meg. naponta. többször is.

ha már megállít, utasítson rá, hogy bringagyalogon tekerj, bírságoljon meg, amiért odáig nem azon jöttél.

oktasson ki, hogy viseljél sisakot, fényvisszaverős mellényt.

ellenőrizze a lámpádat (izzókészletet, tartalékelemeket), csengőt, szondát fújassa meg.

oktasson ki/bírságoljon amiért nem tartottál a lehetőséghez mérten elegendő mértékben jobbra, és amiért nem "indexeltél" a megálláskor.

kiegészítő javaslatom:
ha mindezt sikerül kiharcolni, akkor tedd közzé a lakcímedet és hogy mikor tartózkodsz otthon, hogy a várhatóan nagyszámú boldoggá tett kerékpáros kifejezhesse háláját személyesen. továbbá evdd át az empampó dísztagsággal járó oklevelet és aranyozott kipuffogócsövet, amelyet biztosan neked ítélnek, mint a városi kerékpározás ellehetetlenítéséért legtöbbet tett hősnek.

33
G.Tomi képe

Innen:

Innen: http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20130115/rekviem-egy-gyarert (Frenki Sachs-os blogja)
sze, 2013-01-30 20:40 — elfroland 54

És az SA gyártott SS agyat is?
(bocs, nem bírtam kihagyni :-D )

34
Törzsmókus képe

Én megértem az autósokat,

Én megértem az autósokat, hogy ingyen, a kapuban szeretnének megállni.
Én is lusta vagyok, ezért járok bringával.

/SzCiklon, 2012-10-18 08:10/

35
jurta képe

tkacsa reflexiója a 2013.

tkacsa reflexiója a 2013. március 15-ei ítéletidő kezelésére (valóban, hogy miért a CM.hu a legmegfelelőbb hely ennek közlésére, azt én sem értem)
"Minden hét utolsó munkanapján péntek délután átlagosnál nagyobb forgalom van az autópályákon. 3 napos hétvégén ez hatványozódik csütörtök délután. Napok óta dumáltuk barátnőmmel,h jön a szaridő,bátyám 2 héttel előtte ezt papolta a 3 napos hétvégére visszajön a szaridő.Persze a sielni vágyó több ezer túrista ezt másként értelmezte.Hurrá jön a hó,kötelezően irány a sípálya."

2013-03-17 23:30 — Lemminkainen
Mondjuk a legelképesztőbb dolog az egészben, hogy csomóan kamionnal mentek síelni, amikor valami kisebbel is mehettek volna. Felháborító.

36
tkacsa képe

Spanyol paradicsom Tesconak

Spanyol paradicsom Tesconak nagyon fontos volt...
Kamionosok miert nem szoltak radion egymasnak,h ne gyere utanam beragadtam.

37
G.Tomi képe

Nem akartak egyedül maradni a

Nem akartak egyedül maradni a hóban.:D

38
Törzsmókus képe

A Lánchíd mindenkié:

A Lánchíd mindenkié: kamionforgalmat és vasúti összeköttetést a lánchídra! Továbbá nemzetközi vadkan és őzátkelőt is építsünk, természetesen csak magyar lelkületű állatoknak.

/ feb, Autómentes Lánchíd, 2013-03-27 08:57 /

39
err képe

[tkacsa] Kinek,miert jo a

[tkacsa] Kinek,miert jo a Critical Mass?
[ridelife] egyetlen alkalom amikor eljon velem bringazni a baratnom:D
[Peta] Nekem az egyetlen, amikor biztos nem :D

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20130330/criticalmass-ben-az-jo-mert

40
SzCiklon képe

Én: "Hiányérzetem van. Az

Én: "Hiányérzetem van. Az EMPAMO már nem is adott ki ellenünk sajtóközleményt.
Megöregedtem :-("
Icarus: "Mi ez? Bástya elvtársat már meg sem akarják gyilkolni? http://www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI bocs de ez ugrott be így elsőre :DDD"

Innen

41
chicoye képe

Elfroland szubjektív

Elfroland szubjektív topikösszefoglalója:

Új szelek pirosozás ügyben

A szelek nem újak de legalább fújnak. :-)

10 -A piros az tilos!
20 -De nem is mindig!
30 -De de de mert veszélyes!
40 -Sok minden más is!
50 -Nem tartozik ide. És a pirosozás miatt centiznek le!
60 -De nem is!
70 -De!
80 -Nem!
90 -De! A szabályt be kell tartatni!
100 -Te se tartod be mindet
110 -De!
110 -Nem! Például XYZ
120 -Jó de az más. A piros az tilos!
GOTO 20

http://criticalmass.hu/forum/20121031/szubjektiv-topikosszefoglalok

42
Vid képe

Venyerin Tarlós 20

Venyerin Tarlós 20 pontjában:

"De mondjuk ez általános, az "éljünk nyugisan, normálisan" sajna nem az a téma, amire tömegmozgalmak alpozhatók."

:)

43
jurta képe

horvathr (7 hete felhasználó)

horvathr (7 hete felhasználó) röviden és egyszerűen jelentette első bejegyzésében, hogy elkezdett télen a felesége bringájával járni munkába.

2014-02-16 21:31 — promontor

Isten hozott. (Meg a bicaj.)

Remélem tudod, hogy hogy ideje kialakítanod a mélyen átgondolt, kérlelhetetlen és megfellebezhetetlen véleményedet sisakviselés, sárgamellényviselés, járdázás, pirosozás és még sok más egyéb kulcsfontosságú ügyben... ;-)

44
Törzsmókus képe

in: A pirosozás hatása a

in: A pirosozás hatása a közlekedésbiztonságra a statisztikák szerint

jeremy spark

(...) Azért pirosozunk, mert türelmetlenek vagyunk. (...) Neked nem ér rá az a 10 másodperc a lámpánál? (...)

elfroland

Mától az én kedvemért minden zöldnél állj meg és számolj el 10-ig és csak utána indulj.
Ha nem teszed meg akkor türelmetlen vagy, minden más csak hazugság. :-)
"Neked nem ér rá az a 10 másodperc a lámpánál?"

45
Peta képe

Elmagyaráznád, hogy ebben mi

Elmagyaráznád, hogy ebben mi az értelem?

46
Törzsmókus képe

csakmost, csakneked:

csakmost, csakneked: elfroland (meg én is) néha úgy érzi, hogy az értelmetlen (pl autós zöldhullámra hangolt) piros lámpa kivárása teljesen feleslegesen vesz el perceket az életéből. ezt próbálta egy olyan hasonlattal érzékeltetni, amelyben a teljes feleslegesség másnak is nyilvánvaló.

47
Peta képe

Rosszul érzem, hogy a zöldnél

Rosszul érzem, hogy a zöldnél való megállás egy hangyányit feleslegesebb időtöltés, mint a pirosnál? Egész konkrétan az egyik baromság, a másik meg baromság, de kötelező.

48
Vid képe

Szóval baromság, és pusztán

Szóval baromság, és pusztán azért csináljuk mert kötelező?

49
aPala képe

Pontosan. Mint ahogy baromság

Pontosan. Mint ahogy baromság életben hagyni a piroson áthajtókat, de kötelező.

50
KergeKacsa képe

Baromság a völgyhíd is, mégis

Baromság a völgyhíd is, mégis kötelező adót fizetni.

51
Peta képe

Nehéz ügy ez a társadalomban

Nehéz ügy ez a társadalomban élés c. téma, mih? :D

52
G.Tomi képe

Az első fizikatanárom

Az első fizikatanárom mondat:"semmi sem kötelező,csak meghalni". :)

53
Peta képe

Akkor gondolom pl. a

Akkor gondolom pl. a Newton-axiómák, vagy az energiamegmaradás rá nem értelmezettek :D

54
G.Tomi képe

Végülis abban sincs semmi

Végülis abban sincs semmi kötelező, legfeljebb nem tudsz mit tenni ellene. :)

55
Peta képe

Ugyanez az érvelés a halálra

Ugyanez az érvelés a halálra is igaz :D

56
G.Tomi képe

:D

:D

57
Törzsmókus képe

Rosszul érzem, hogy a besztof

Rosszul érzem, hogy a besztof topik nem a tartalmi vita helye?

58
Peta képe

Igen, mert nem minden való

Igen, mert nem minden való ide mindenki szerint. Ebben az esetben én nem értettem, hogy ez mit keres itt. De ha téged ez ennyire zavar, miért itt válaszoltál? Írj e-mailt, írj fészen, vagy ha nagyon keresel, még a telefonszámom is kitúrható a netből. Hajrá.

59
Törzsmókus képe

szerintem abszurd és vicces

szerintem abszurd és vicces volt az idézett hsz, azért tettem be ide.

neked azért ide válaszoltam, mert az itt elkezdett tartalmi vitával volt a bajom (ilyet frenki szokott csinálni a topikösszefoglalósban), nem pedig veled. majd ha veled lesz bajom, előtúrom a számod ;P

60
Peta képe

Nekem meg az idekerült

Nekem meg az idekerült besztof-jelölttel volt bajom, ez ébresztette a gondolatokat. Na mindegy, túlragoztuk :D

61
Törzsmókus képe

Hotyhogy A biciklis-vonatos

Hotyhogy

A biciklis-vonatos ingázás erősen elterjedt az Egyesult Királyságban. London forgalmas pályaudvarain mindenhol lehet látni a vonattal érkező vagy induló biciklis utasok sokaságát.

Ezeknek körulbelul fele az összehajtható kis kereku gepekkel látható, aminek praktikussága és népszerűsége így nyilvánvaló. A bicajos ingázók fegyelmezetten tolják bicajaikat át a peronokon és az állomás csarnokokon, és csak a kijáratnál pattannak azokra föl.

Egyikuk se rollerozik a bringán, egyikuk se hajtogat kifogást, hogy "csak gyökkettővel", meg hogy "vigyázva" tekernek az utasok között, meg hogy "nincsenek is olyan sokan, tehát nem veszélyes", meg hogy "miért tilos?", meg az értetlen akaratos vitakedvelő kérdéseik, hogy "de miér? de miér? de miér?"...

Továbbá ezeken a közlekedés-professzionista, helyváltoztatás-központú, hivatásos-utazó, bejáró-alkalmazotti, emberközpontú-emberi embereken egyből látszik az a szerkójukról, hogy kik ők. Az öltönyös úr, aki felveszi a láthatósági mellényét és a sisakját, feltűri a nadrág szárát és kinyitja az összecsukott bringáját, az például egy ember.

A sisakos, kopogó SPD cipőivel lépkedő Lycra gatyás, fixit toló hátizsákos fazon is ember. A rajz dossziét vivő női vázas tanyabicajt toló sikkes leány is ember. Meg az anorákos, túra bakancsos, antik bringáját vivő nyugdíjas korú fickó ott, ő is világosan embernek látszik.

Nincs közöttuk olyan bugyuta nézeteltérés vagy vita, akár viccelődő akár komoly, hogy melyikkről látszik az, hogy ki a rendesebb biciklista. Nincs ilyen faszkodás közöttuk. S amikor rápattannak a bringára az állomáson kívul, akkor bele olvadnak a forgalomba, sisakkal vagy anélkul, mellényben vagy anélkul, fixivel vagy tanyabicajjal, outival vagy kempinggel, és a nagy sokaságuk megáll a pirosnál az autósokkal egyetemben.

Mennek az egyetemre, a hivatalba, az uzemekbe, a céljuk felé a dolgukra. Angliai biciklisták, vonatosok. Emberek. Nem faszkodó, affektált, szofisztikált ön-kép alkotó és valló fanatikus szektások, hanem egyszerűen emberek.

62
Vid képe

Chicoye megpihenésével

Chicoye megpihenésével kapcsolatban a motorháztetőn:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20140310/amikor-csoves-szipus-hippi...

cs, 2014-03-13 14:59 — monster
224
Most már megszólalhatna a bömöst a bringasávon hagyó sofőr is. Kíváncsi lennék érveire, szempontjaira.
De lehet szegény nem tud magyarul csak szlovákul.

válasz

cs, 2014-03-13 15:20 — Pontagy
225

Biztosan retteg. Nehéz kenyér a szlovákbűnözés :D