Kedves Kerékpárosok!
A Balatoni kerékpárutat megjárt társaknak szólna ez a kérdőív, melynek kitöltésével a szakdolgozati munkámat segítenétek. 10 kérdés, kb. 3 perc. Az út fejlesztéseivel foglalkozom.
Köszönöm előre is!
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Kedves Kerékpárosok!
A Balatoni kerékpárutat megjárt társaknak szólna ez a kérdőív, melynek kitöltésével a szakdolgozati munkámat segítenétek. 10 kérdés, kb. 3 perc. Az út fejlesztéseivel foglalkozom.
Köszönöm előre is!
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Második oldalon nincs több
Második oldalon nincs több választási lehetőség, pedig voltam 1 napos körön is és több naposon is :)
Harmadik oldalon milyen forrásokra kérdezel rá, de csak egy lehetőséget lehet választani
Nyolcadik oldalon olyanokról is nyilatkoznom kell, amiket nem ismerek, nem vettem igénybe
Kitöltve. Én is
Kitöltve. Én is hiányoltam a "nincs válasz" opciót a nyolcadik oldalon, jobb híján a közepes-t használtam...
Dettó.
Dettó.
Kitöltve. Anti aki rendes
Kitöltve.
Anti aki rendes nevén Andris.
Járgányom pedig egy szürke-bordó Magellán Crater.
Kitöltve. Hol írod a
Kitöltve. Hol írod a szakdogád?