Itt lehet a szabályzatba ütköző tartalmat bejelenteni. A megoldódott ügyekről szóló kéréseket később töröljük.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Itt lehet a szabályzatba ütköző tartalmat bejelenteni. A megoldódott ügyekről szóló kéréseket később töröljük.
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Ugy latom, eleg sok kerdes
Ugy latom, eleg sok kerdes merult fel mostanaban arrol, hogy mit szabad es mit nem ezen a honlapon, tehat ha van kerdes, akkor itt tegyetek fel. Igyekszunk mielobb valaszolni, bar nekem nincs otthon netem, Szter meg szabin lesz keddig, de elobb-utobb menni fog :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Például lehet-e olyat
Például lehet-e olyat írni, hogy:
"Ha a drogosokat fejbelőnék, nem lenne ilyen gond."
"Akasszuk föl az összes biciklist." (Empamo)
Na, most én drogos is vagyok (az alkohol is drog), meg biciklis is, és igencsak veszélyeztetve érzem magam, és nyugtalanít az, hogy a biciklisek is, meg az autósok is ki akarnak engem nyírni. :)
----------------------
Sohasem állítottam olyat, hogy normális vagyok.
Dehogy nyugtalanít. Te ezt
Dehogy nyugtalanít. Te ezt élvezed, nem? .P
Persze, hogy nem veszem
Persze, hogy nem veszem halálosan komolyan, de őszintén szólva tökre örülnék neki, ha nem kellene állandóan valamilyen kisebbséggel kapcsolatos ellenségeskedéses hozzászólásokat olvasnom.
----------------------
Szerintem nem. Ugyanakkor az
Szerintem nem. Ugyanakkor az errol szolo beszelgetesekben bennem (is) az kristalyosodott ki, hogy optimalis esetben a kozosseg maga gondoskodik az ilyen hozzaszolokrol (lehurrogjak). Szeretnenk ennek technikai hatteret biztositani (kozossegi moderacio), de sajnos a legujabb kiserletunk erre is igen lassan halad.
Jelenleg nem lehetseges az osszes ilyen hozzaszolas torlese, es a kapcsolodo vitak kezelese. A kapacitasunk kb. a reklamok torleseig terjed.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Jee, sikerult :) Legkozelebb
Jee, sikerult :) Legkozelebb nem irom bele, pontosan milyen gyogyszert reklamozo hsz-t szoktunk torolni :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Jó, addig szívesen
Jó, addig szívesen bevállalom az ellen-provokátor szerepét, ha látok valami szörnyűséges hozzászólást. :D
----------------------
Bocs, de szerintem ne tedd.
Bocs, de szerintem ne tedd. Eddig is számtalan topikot flémeltetek szét, emiatt én például lényegesen kevesebbet olvasok CM-et.
Szereld meg a bringád!, Belvárkodj!
A járdázók elütik anyádat? Küldd őket a... Bebiciklizésre!
Ez is jogos. A valodi
Ez is jogos. A valodi megoldas csak technikai lehet velemenyem szerint, ugy az offolast is le lehet szavazni. Addig is ki kell talalni valamit...
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Ja, hát igen, mindennek
Ja, hát igen, mindennek több oldala van. Téged az zavar, ha szétoffolódik egy blog, ami természetesen CM szabályzatba ütközik. Ez engem is zavar, de eközben még a többi CM szabályzat elleni vétkek is zavarnak. Read-only üzemmódban is kurvára zavart ez a fajta bűnbeesés, és sokszor emiatt hanyagoltam a CM-et, csak te arról például nem tudtál, mert az nem volt látványos. Aztán vannak olyan FELNŐTT fórumozók, akiket szintén zavar a szétoffolás, de azért a szabad véleménynyilvánítás jogán imádnak olyan hozzászólásokat írni - szétoffolva egy blogot -, amik vétenek a CM szabályzat ellen.
1. Vagy direkt provokálnak,
2. Vagy nem tudják értelmezni a CM szabályzat szövegét.
Hogyan teszel igazságot? Ezek szerint kussolni kell, és szépen ott hagyni a gyűlölködő/előítéletes hsz-eket. Csak az olvashatóság kedvéért ugye, mert régen milyen jó volt a CM, mennyire más volt. Akkor még szabadon lehetett garázdálkodni, és mindenki milyen segítőkész volt. Hogy tűnnék már el a francba! :D
Ja, meg amióta elkezdett működni/újraműködni az Off topik, azóta próbálom odacsalogatni az offolókat. Többet nem tudok tenni. Nekem a többi szabályzatba ütköző dolog is bántja a szememet, nem csak az offolás, sajnálom.
----------------------
bicikli, bicikli, bicikli,
bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, CIGÁNYBŰNÖZÉS, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, ROHADT BUZIK, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli, bicikli
:-((-------))-:
:DDDDDDDDDDDDDDD Igen,
:DDDDDDDDDDDDDDD
Igen, pontosan erről van szó, csak kifelejtetted az összes többi kisebbséget. Én mindenkit szeretek. :))
----------------------
Az ugye feltételezhető,
Az ugye feltételezhető, hogy ezen fórum látogatóira hasonló eloszlás jellemző mint az egész társadalomra. Az a halvány esély van, hogy kisebbségi bringás mivoltukon keresztül tapasztalt többségi előítéletességet nem alkalmazzák amikor ők a többség.
Gyere át az offba, mert
Gyere át az offba, mert mindjárt kapunk egy sallert. :)
----------------------
Ez is offnak
Ez is offnak minősíthető.
Talan annyi, hogy raszolsz,
Talan annyi, hogy raszolsz, belinkeled a szabalyzatot, hozzateszed hogy pl. a rasszizmus itt nem megengedett, de nem kezdesz el vitatkozni a konkret temarol. Ha nem hagyja abba, akkor szolsz itt, es toroljuk. Ennyi. Deal?
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Deal.
Deal. :)
----------------------
pedig igény az lenne
pedig igény az lenne rá
+sok **** Szereld meg a
+sok
Én a saját részemért,
Én a saját részemért, ami nem kevés, de bizonyos emberkékhez képest jóval eltörpül, azért elnézést kérek:)
Én még azért is
Én még azért is elnézést kérek előre, amit még el se követtem.
Hehe, nem mondtam ilyet,
Hehe, nem mondtam ilyet, nehogy "veletlenul" felreertsd :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Jó, akkor, ha ilyet látok
Jó, akkor, ha ilyet látok a jövőben, ide jövök árulkodni ebbe a topikba. :)
----------------------
Akkor ez a bejegyzés
Akkor ez a bejegyzés például a szabályzat 6-os pontját nem tartja be?
1 órája regisztrált a 987-es névvel ellátott versenyző.
Valoban, le is szedtem. De
Valoban, le is szedtem. De regebben mintha lett volna csere-bere rovat, majd elokotrom :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Van, él és virul itt:
Van, él és virul itt: http://criticalmass.hu/forum/20120204/csere-bere-ingyen-elviheto-ii
Kezdek rettegni a trágár
Kezdek rettegni a trágár kifejezések miatt :)
De miert rettegsz? Mintha az
De miert rettegsz? Mintha az lenne a szabalyzatban, hogy ha karomkodsz elvesszuk a biciklidet. Az egesszel csak az a cel, hogy a forum egy kellemes beszelgetohely legyen, ahol mindenki jol erzi magat, es a nyilvanos tartalomszolgaltatasra vonatkozo szabalyokat is betartsuk.
Nem kell ugy beallitani, mintha ez annyira borzalmas lenne.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Alapvetően vicceltem. De ha
Alapvetően vicceltem.
De ha már itt tartunk, sosem értettem, miért írják azt, hogy "k**va" vagy "sz@r", mikor pont ezt a szót próbálják beilleszteni a mondatba, és mindenki azonnal fel is ismeri.
Szóval pl. ha egy héten keresztül -20 fokban kell bringázni, akkor lehet, hogy egy kicsit erősebb kifejezést fogok használni annál, hogy "nagyon hideg van" :)
Én múltkor be akartam
Én múltkor be akartam írni hogy p.o.r.n.o és blokkolta a szűrő.
Az valóban
Az valóban hülyeség.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
chicoye p, 2012-05-04
chicoye
p, 2012-05-04 14:19
jelen topikban ütközik a szabályzat 4. pontjával. Kérném moderátorokat ennek megfelelően ténykedni.
Köszönöm.
Itt mindent szabad, mert
Itt mindent szabad, mert úgyis törlik. :P
----------------------
Ebben a blogban szeretnék
Ebben a blogban szeretnék kérni egy kis gyomirtást:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120620/megint-harommal-kevesebb
Köszönöm.
----------------------
:(
:(
Én is kérnék gyomirtást,
Én is kérnék gyomirtást, egy chicoye nevű agyhalott begőzölt és telefloodolta az egész topicot.
2. A fórumok,
2. A fórumok, blogbejegyzések témájának kapcsolódnia kell a kerékpározáshoz, a kerékpárosokat érintő közlekedési kérdésekhez, vagy a kerékpáros közösség önszerveződő programjaihoz. Egyéb témában csak “OFF” című topikot lehet indítani, amelyből egyidőben csak egy lehet aktív.
4. A blogokban, fórumokban, hozzászólásokban és az aláírásokban tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, pártpolitikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet népszerűsítése. Ezeket a bejegyzéseket töröljük. (Legtöbbször az ilyen témák egyébként sem kötődnek a kerékpározáshoz.)
5. Szigorúan tilos bármilyen illegális tevékenység illetve törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzés beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás.
9. A fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállalunk felelősséget.
11. A szabálysértő tartalmakat a “Kérés a modikhoz” című topikban lehet jelenteni.
----------------------
Én mondjuk eleinte azért
Én mondjuk eleinte azért gondoltam, hogy nem kellene kimoderálni, mert akkor azt hiszik, hogy kimondták a tiltott igazságot, és most politikai érdekből elhallgattatják őket.
Azt hittem, hogy ha szép türelmesen leírom, hogy mi a baj a topic első rasszista hozzászólásával, akkor lesz egy ellenpont, és látható lesz, hogy ez nem egy olyan oldal, ahol szó nélkül eltűrik ezt a fajta erőszakot.
Erre az történt, hogy még tíz fórumozó társunk fejezte ki egyetértését a rasszista világképpel.
Ez azért valamit jelent...
Ez azért valamit jelent... és nem, nem azt, hogy a cm.hu 90%-a egy rohadék fajgyűlölő baromállat.
Mindenki veled szemben megy
Mindenki veled szemben megy az autópályán?
Esetleg nem az a gond, hogy te látod rosszul a helyzetet? Lehet hogy kevered a tapasztalatot a rasszizmussal?
A szólásszabadság csak addig fontos, amíg a te véleményeden van valaki, ha az emberek 90% szerinted mást gondol, az már rossz?
Én akkor lenné szomorú, ha azt látná bármelyik idetévedő ember, hogy a cm a fejüket a homokba dugó emberek gyülekezete, akik szerint mindenki rasszista, aki velük nem ért egyet.
A valóság független
A valóság független attól, hogy milyen számú ember mit gondol róla. Lehetséges akár, hogy az igazságot ismerők száma éppen nulla.
Nem keverem a tapasztalatot a rasszizmussal, ugyanis nem vitattam egyetlen bárki által leírt tapasztot sem, sőt, egyáltalán meg sem említettem a tapasztalatokat.
Mindemellett kiálltam a szólásszabadság mellett, mert szerintem a cenzúrázás nem gyógyítja a rasszizmust, vagy bármi egyéb hibás felfogást.
Hát ez a probléma, a
Hát ez a probléma, a tapasztalatból téves következtetést levonni.
http://gepnarancs.hu/2011/12/
http://gepnarancs.hu/2011/12/a-magyarok-63-a-fajgyulolo/
Egész optimista adat.
Szerintem add fel. Nem
Szerintem add fel. Nem akarják érteni amit írsz nekik. Te minden tőled telhetőt megtettél.
-----------------------------------------
Icarus blog, Nightride.hu
Ja, azt hiszem így van...
Ja, azt hiszem így van...
Rasszistáké nem lehet az
Rasszistáké nem lehet az utolsó szó.
Meggyőzni őket nem tudod.
Meggyőzni őket nem tudod. Maximum amit lehet tenni, hogy kifejezed együtt nem értésedet.
Egy csomó tényszerűen
Egy csomó tényszerűen bizonyítható adat van a rasszizmus ellen is, azokat terjeszteni kell. Sajnos a kispályás bűnözők és a börtönlakók nagy része tényleg cigány. De a korreláció nem ilyen direkt. Egyszerű válaszok összetett kérdésekre.
És akik engem a piacon mindig átvernek egy kukacos alma hátulról a zacskóba csempészésével, a szalámivég a szép szeletek közé rakásával, a rohadt eper bekeverésével, azok mind tősgyökeres magyarok. Akik nem úgy szeretnek este hazamenni hogy ma mindenkinek szép árut adtam, korrekt üzleteket kötöttem, adót bevallottam, hanem úgy hogy eldicsekszenek az asszonynak hogy ügyesen túladtak a szar árun is, számla nélkül okosban, milyen jó üzletemberek. A szalámivégessel volt is egy konkrét megbeszélésem erről. És ezek mind meg vannak győződve arról hogy ők rendes, okos emberek a szemét cigányokhoz, zsidókhoz, buzikhoz, pirézekhez, buta adóbefizetőkhöz képest. És csodálkoznak erősen hogy hova tart az ország.
Hogy a munkám során történő üzleti átb...okat ne is említsem. Meg van itt valami biciklibolt-feketelista is, ha jól tudom.
És ezzel most mit akartál
És ezzel most mit akartál mondani? Mert ez nem igazán cáfolja Csigáék eddigi tapasztalatait.
Annak szól aki érti. Ha
Annak szól aki érti. Ha nem érted akkor moralizálj Csigával a cigánybűnözésről.
Magyarország párhuzamos univerzumokból áll.
szuper, nem akarjátok az
szuper, nem akarjátok az összes topikot ezzel szétoffolni? van még néhány, rajta.
Nem akarok semmit sem
Nem akarok semmit sem szétoffolni, se itt se máshol.
Kedves Ciklon, engem többet ne figyelmeztess hogy offolok ha rasszista beszólásokra reagálok. Én még egyetlen egyszer ilyen témát nem hoztam fel, szerintem sokkal jobban undorodom mint te, de rasszistáké nem lehet az utolsó szó. Még ha neked úgy megfelelne, akkor sem.
Én tisztelem a bringás aktivitásodat, megértem a problémádat, undorító a hosszas vita az undorító témáról.
Ha úgy érzed hogy hozzá kell mégis szólnod, akkor tegyed meg az első hozzászólásra válaszolva.
Tudod, monster, szép dolog
Tudod, monster, szép dolog itt osztani a rasszistákat, de mégis egyedül a Kükünek jutott eszébe, hogy az összemocskolt emlékműhöz kimenjen egy üveg oldószerrel, és megtisztítsa.
Ennyit a sok szabadságharcosról.
És ugyanez vonatkozik a bringás aktivizmusra is.
+1 és
+1 és muhaha
--------------------------
www.barzongorista.eu
+1, bizony, bizony.
+1, bizony, bizony.
Milyen emlékmű lett
Milyen emlékmű lett összemocskolva, és miképpen? Egyszer vártam a szentendrei HÉV-re a Békásmegyeri állomáson, és ott is valamilyen emléktáblára horogkereszt volt ráfújva.
http://fenteslent.blog.hu/201
http://fenteslent.blog.hu/2012/06/07/lemostuk_a_gyalazatot
Jaj, ebben Kükü
Jaj, ebben Kükü kompromittálja is magát!
Ha Hotyhogy az egész szoborgyalázási folyamatot látni akarja, itt össze van gyűjtve az összes:
http://index.hu/belfold/2012/05/16/nem_horthy_volt_az_elso_akit_meggyala...
Látom, köszönöm. Ébredt
Látom, köszönöm.
Ébredt is most egy modern, festék ellenes szoborterv ötletem. A szobor eleve le van öntve különböző színű festékekkel, és már úgy van pszichológialiag bevédve a festékes támadásoktól.
Csak úgy csöpögnek vastagon rajta ronda csíkokban a festék lefolyások. Ki törődne akkor már még egy vödörrel ráönteni? Azzal semmi különbséget nem érne el.
A baj annyi csupán, hogy nem tudok szobrot faragni. Asszem megint csalnom kellene. Egy már készen kapható vagy saját kezűleg előállított hullát kellene rigor mortis előtt alkalmas pózba beállítani, és bevonni cementáló, hermetikusan konzerváló réteggel. :D
http://www.imdb.com/title/tt0052655/
Köszönöm. Elmarasztalónak
Köszönöm.
Elmarasztalónak hangzol a rasszista osztással kapcsolatban. De látod, ez itt egy értekező tér, a szavak tere, és a szavak is fontosak.
A tetteknek is megvan a helye, és jó abban bíznunk, hogy sokszor észrevétlenül esnek meg dícséretes tettek. De az észrevehető dícséretes tettek nagy nyilvánosságuk miatt nem feltétlenül nemesebbek olyan titkos jó cselekedeteknél, és ez fordítva is érvényes.
A körkörös gondolat itt azzal zárul be, hogy Kuku nyilvánosságra hozott nemes cselekedete is szavakat generált ott azon az oldalon. Hevesen összecsapó táborok szavait, ezreket. Emberi gyarlóságunk ebben is látszik: egy cselekszik, míg a léha seregek körülötte pofáznak. Gonoszságokat is. :-)
Talán a megoldás az, hogy tetteinket elkülönítjük ettől a szószátyár, határtalan tértől, ami csak szavakat és pofázást és összecsapásokat vonz csak azért, hogy azzal önmagát lehetetlenül kitöltse? :D
Bocsi az offért, a lélek erős de a test gyönge...
Bembo, a márciusi
Bembo, a márciusi Csigafattyús Skarpea trilógiában 1000 hsz-en keresztül értekeztem velük "tudományosan". :) Szerinted történt azóta valami előrelépés? :D
Teljesen fölösleges. :( A legszomorúbb az egészben az, hogy ennyit jelent ezeknek a gyomnövényeknek a CM iránti tisztelet. :(
----------------------
Akkor legyen itt azért egy
Akkor legyen itt azért egy olyan véleménye is aki szerint mindenki hülye:
Az történt hogy Csiga nyitott egy szobát majd beleszart a közepébe majd jött 2-3 ember aki akkurátusan szétkente a padlón, falakon, majd átment egy másik szobába panaszkodni.
Annyira zárt a te és csiga világa is hogy teljesen esélytelen bármilyen kommunikáció közetek. De ha már belekezdtél akkor küzdj.
Vegyél példát Sikoly r.ftzls-ről, akit a kitartásáért becsülök is.
Fel is adhatod de írd már oda hogy sajnos érvelési tudásod és ismereteid nem elegek arra hogy sikert érj el.
Ha ellenséget hibáztatod azért mert nem fog rajta a golyód sose nyersz. Cseréld le a stukkert valami hatásosabbra. :-)
Ezt most kikéri majd magának mindkét fél de leírom hogy innét messziről nézve számomra nagyon egyformának tűntök.
Szinte ugyanúgy mozogtok a saját kis szűk területeteken az meg nem rajtatok múlik hogy ezek a területek egymástól fényévekre vannak.
Láv písz és bringa!
Az egész világ rasszista a
Az egész világ rasszista a maga módján.
__
Zöld Mali Cobra, fehér Vuelta felnikkel és neonzöld bowdenházakkal, csontfehér sárvédőkkel, valamint vigyorgó bringás visszapillantós kék bukósisakkal.
No, akkor pontosítsuk a
No, akkor pontosítsuk a képet.
Ez egy ház, szigorú házirenddel, ami kimondja, hogy mindenki nyithat benne szobákat ahova mindenki szabadon belátogathat, csak senki ne szarjon bele a közepébe.
Erre Csiga mégis csak beleszart a saját kinyitott szobája közepébe.
Az oda látogatók nem kenték azt szét. Hanem inkább oda szóltak méltatlankodva, hogy hé, Csiga, há micsinátá? Mér szartál a szobád közepibe? Már megmondtuk a másik szobádban is, ahova akkor is oda szartál, pedig azt nem szabad tenni ebben a házban. Kimondja a szabályzat.
De ám akkor Csiga elkezdte szétkenegetni a szarát, dacból. És az ellenségek ellenségei akik a segítségére siettek, azok közül is többen úgy tettek.
Ám a szabályzatra rámutatók és a szar kitakarítását kérők nem kentek sehol szét szart. :-)
Abban biztos lehet mindenki,
Abban biztos lehet mindenki, hogy Chicojovich kémnő-rendsörtiszt mindegyik csigaszarral telerakott szobát meg fogja torpedózni a CM szabályzattal egészen a 300. találatig. :D
----------------------
Szép cél. Kemény
Szép cél.
Kemény kihívás.
Sikerélmény.
Boldog élet.
No és persze kőkemény előítélet.
Nem cél. Tök
Nem cél.
Tök egyszerű.
Szórakozás.
Bringázás = boldog élet.
Náci vagyok.
----------------------
Mennyi kellemetlen
Mennyi kellemetlen pillanatot kéne átélned mire ezt kimagyarázod, ha valami mókamiki feljelentene...
__
Zöld Mali Cobra, fehér Vuelta felnikkel és neonzöld bowdenházakkal, csontfehér sárvédőkkel, valamint vigyorgó bringás visszapillantós kék bukósisakkal.
"és egyéb
"és egyéb megkülönböztetés, előítélet népszerűsítése. "
akkor tiltsunk ki mindenkit, aki előítéletesen a bringagyászok veszélyességéről beszél.
Tiltsunk ki mindenkit, aki arról beszél hogy az autósok nem adják meg az elsőbbséget, aki arról beszél hogy a gyalogosok a bringaúton járkálnak. Ezek is szörnyű előítéletek
"illetve törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzés beírása, "
töröljük azokat a hozzászólásokat, amelyek a bringaút melletti úttest használatára buzdítanak akkor is, amikor az tilos.
"7. Tilos a floodolás és a topik témájáról szóló beszélgetést akadályozó offolás."
ez alapján chicoye húzzon oda, ahol szívlelik az agyhalott floodolást.
Te meg húzhatnál mondjuk a
Te meg húzhatnál mondjuk a kuruc.info-ra, és biztosan sokkal jobban érezhetnéd magadat ott.
2. A fórumok,
2. A fórumok, blogbejegyzések témájának kapcsolódnia kell a kerékpározáshoz, a kerékpárosokat érintő közlekedési kérdésekhez, vagy a kerékpáros közösség önszerveződő programjaihoz. Egyéb témában csak “OFF” című topikot lehet indítani, amelyből egyidőben csak egy lehet aktív.
4. A blogokban, fórumokban, hozzászólásokban és az aláírásokban tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, pártpolitikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet népszerűsítése. Ezeket a bejegyzéseket töröljük. (Legtöbbször az ilyen témák egyébként sem kötődnek a kerékpározáshoz.)
5. Szigorúan tilos bármilyen illegális tevékenység illetve törvénysértés elkövetésére bujtó megjegyzés beírása, vagy ilyen tartalommal rendelkező képek, weboldalak linkelése, vagy arra hivatkozás.
9. A fórumra írt hozzászólások tartalmáért és hitelességéért nem vállalunk felelősséget.
11. A szabálysértő tartalmakat a “Kérés a modikhoz” című topikban lehet jelenteni.
----------------------
Nem fárasztó a folyamatos
Nem fárasztó a folyamatos floodolás, agyhalott?
Nem. :) Imádom nézni,
Nem. :) Imádom nézni, hogyan nő a gyom. :D
"A gyom, dudva, vagy gaz olyan növények gyűjtőneve, amelyek jelenléte kultivált, megmunkált környezetben, termőföldön, virágoskertben, konyhakertben, pázsiton nem kívánatos, de nem mindig vonzó még parkban, erdőben vagy mezőn sem, különösen ha egy területet túlnépesít. Így a kifejezés különösen érvényes agresszíven szaporodó honos, vagy nem-honos növényekre. Másképpen kifejezve a gyom olyan növény, amely nem kívánatos helyen nő, és amelynek az eltávolítása a terület kultiválásának egyik fő feladata.
A kívánatosság hiányának lehet több oka is. Lehet, hogy a növény egyszerűen csúnya. Az is lehet, hogy tolakodó magatartásával, árnyékával elnyomja a kívánatosabb, hasznosabb, vagy szebb növényeket, vagy azoktól elvonja az öntözővizet, illetve tápanyagokat, de gyomok hasznos növények kórokozóit is rejtegethetik, tüskéiknek, illetve nedvüknek lehet irritáló vagy mérgező hatása is, leveleik, magházuk az öltözethez ragadva, vagy környezetünkbe behatolva ezeket csúnyíthatja. Gyomok mérgesítő tulajdonsága az is, hogy ott is megjelennek (kövezett úton, épületek mellett stb.) ahol semmiféle növényre sem lenne szükség."
----------------------
Szomorú amit itt előadtok.
Szomorú amit itt előadtok. :(
Sajnos a CM-en nincsen
Sajnos a CM-en nincsen rasszizmus, pedig kifejezett igény van rá.
:-((((((((((((((((((
A legszomorúbb, hogy valaki
A legszomorúbb, hogy valaki 14-szer másolja be egyetlen thread-be ugyanazt a szöveget.
Fel nem tudom fogni.
--
Every day I'm riding the 'Tour de Fuck You'
Ki volt az a retkes piréz,
Ki volt az a retkes piréz, és hol csinálta? Lecsapom a rohadékot!!!
----------------------
Lehet a
Lehet a felfogóképességeddel van a probléma? Van aki az elsőből felfogja, van akinek 14 sem elég.
Ha neked 14x mondják hogy
Ha neked 14x mondják hogy hagyd abba abbahagyod?
Attól függ hogy mit kell
Attól függ hogy mit kell abbahagyni, ki mondja és hogyan.
Mindenki pontosan így
Mindenki pontosan így gondolja.
Szegény monster... Olyan
Szegény monster... Olyan széles vigyorral rohan bele az irdatlan nagy pofonokba, hogy kezdem sajnálni. :D
monster: Rakd sebességbe az agyadat, mielőtt elindítod a kezedet a billentyűzeten. ;)
__
Ha te tudnád, hogy én
Ha te tudnád, hogy én csomószor megírok egy-egy választ, majd nem küldöm el hanem szépen kitörlöm...
Amúgy azok a pofonok nem azokat minősítik, akik kapják, hanem akik adják.
Ha a kacsa nem tud úszni,
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye. :)
__
Tiszta többségi
Tiszta többségi demokrácia. Ha 51% cigánygyűlölő, akkor a maradékra is kötelező szerinted?
Hétvégén a Balatonon
Hétvégén a Balatonon melóztam net nélkül. Már nem tudtam, mi hiányzik xD
Net nélkül hogy lehet
Net nélkül hogy lehet melózni?!?!
aláírás: Kocka Kázmér
:-D
Letölti egy DVD-re. Pornó
Letölti egy DVD-re. Pornó nélkül pont ráfér.
www.barzongorista.eu
innen
innen lehet:
http://www.w3schools.com/downloadwww.htm
Vízimentéshez nem sok kell
Vízimentéshez nem sok kell :) Csütörtöktől vasárnapig csak madárcsicsergés, balatonpart, szolgálaton kívül meg bicajozás, meg pihenés az aligai mszmp-üdülő egyik eldugott épületében az erdőben. Jobb volt, mint ez a topik itt :D
Hivatásszerűen kukkolni a
Hivatásszerűen kukkolni a lányokat távcsővel. Nem hangzik rosszul. :-D
Na, ezért nem járok én
Na, ezért nem járok én strandra! Mer' ezt csináljátok! :D
----------------------
Nem mindenkit néznek meg.
Nem mindenkit néznek meg. :)))
www.barzongorista.eu
:D Tudom, engem sem néznek
:D Tudom, engem sem néznek meg, csak szimplán néznek, mert ott vagyok. Ezért nem megyek oda, hogy ne lássanak. Csak az a baj, hogy bárhol is vagyok, legtöbbször lát valaki. Ezért jó a bicikli, mert hamar elillanhatok vele a látószögekből. :)
----------------------
"Ezért nem megyek oda, hogy
"Ezért nem megyek oda, hogy ne lássanak."
Igazán chicoye, sok mindent gondoltam rólad, de azt nem, hogy ilyen tapintatos vagy.
:)))))
www.barzongorista.eu
Rossz hírem van: a strand
Rossz hírem van: a strand és távcső hiánya nem jelenti a fenti eljárás hiányát , csak módosítja azt. :-D
ON lennék. Engedjétek át
ON lennék.
Engedjétek át a hsz-em az ingyen kisbicós topicba mihamarabb. THX!
szerk: igen cifrákat tudnék most mondani, hogy 12 órával az eset után sincs még meg a hsz-em, amit kb 20 percig írtam, kerestem hozzá linkeket, majd figyelmeztetni nem figyelmeztet, hogy kopizd ki, mert megszopod. Most meg nincsenek linkek, mert a modik nem dolgoznak. Zsír. És *******************************************************. Ez a kimoderálandó gondolatom. Most már tényleg rohadványos jó lenne, ha az egész CM megújulna, és ezer éves felhasználók hsz-ei nem tűnnének el az éterbe, de regelő robotok meg irhatnak.
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
+1, lehetne mar kezdeni
+1, lehetne mar kezdeni valamit ugyanugy a spamszuressel mint a kozossegi moderacioval is...
Paran informatikusok szerintem szivesen meg is csinalnank, csak konyorgunk engedjetek mar oda minket - vagy pedig csinalja a dolgat akinek ez lenne...
http://criticalmass.hu/commen
http://criticalmass.hu/comment/reply/16935/502058
Ez az ürge kicsit túllőtt a célon, valaki megtenné, hogy moderálja?
__
Ez a hozzászólás már nem
Ez a hozzászólás már nem létezik
Mert itt vagyok :)
Mert itt vagyok :)
Hol?
Hol?
Reggel töröltem. Itt
Reggel töröltem. Itt vagyok a fórumon.
2012.08.01. 15:47-kor
2012.08.01. 15:47-kor mentettem mht állományba. Google cash?
Szénhidráttal rakom oszt?
Powered by ALPSKO mleko
Csatlakoznék az elöttem
Csatlakoznék az elöttem szólóhoz, javaslom inkább az egész bejegyzés törlését : http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120731/meg-egy-tolvaj-rendorkezen
Gilran a térképész
Szerintem elég a
Szerintem elég a kommenteket kitakarítani.
__
Ezzel nem ertek egyet mivel
Ezzel nem ertek egyet mivel ne akadalyozzunk meg egy jo kezdemenyezest egy hulye miatt.
+1 :) A bejegyzéssel semmi
+1 :) A bejegyzéssel semmi gondom - pedig Csigafattyúval szemben az átlagosnál kritikusabb vagyok :D
Gondoltam úgyis ír egy
Gondoltam úgyis ír egy másikat "egy bővebbet", ahogy le is írta vala előzőleg
Gilran a térképész
De feléledt a közösség.
De feléledt a közösség. Reggelre kaptam mellé három levelet is. Csak így tovább. :)
Töreki, légyszi töröld a
Töreki, légyszi töröld a fórumot xd
Vagy ha mást nem, legalább ennek a topiknak az uccsó 20 benyögését.
törölni kéne az egész
törölni kéne az egész internetet. Nagyjából két mondatot érzek ideillőnek:
1, "Az internetben az a csodálatos, hogy mindenki elmondhatja, amit akar. Ez egyben a legrosszabb része is."
2, "Az internet legborzasztóbb tulajdonsága, hogy a lokális hülyékből globális hülyék lesznek."
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán
Ezek tök jó
Ezek tök jó gondolatok.
Pont ma mondta a barátnőm hogy szerinte betegesen internetfüggő lettem.
De miért kérné valaki, hogy az egész netet töröljék? Hiszen az a legegyszerűbb, be se kapcsolni. Azért, mert tényleg függővé vált, s csak úgy tudná elkerülni, ha megszűnne.
http://xkcd.com/386/
http://xkcd.com/386/
Tipp: ha a barátnőd már
Tipp: ha a barátnőd már szólt, akkor jobb ha hallgatsz rá :)
Üdv:
egy barátnő
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Akkor ezt úgy értsem, hogy
Akkor ezt úgy értsem, hogy te azt javaslod hogy tűnjek innen el?
Nyugodtan mondjad ki a frankót.
Nem, én azt tudom, hogy pl.
Nem, én azt tudom, hogy pl. az alkoholistáknál is, ha a családjuk/párjuk/barátaik úgy érzik, hogy ők függők, az pluszpont abban a tesztben, amiben megállapítják, hogy alkoholisták-e vagy nem. Ne aggódj, én teljesen nyugodtan mondom pont azt, amit gondolok :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Monster, Krisztab. szerint
Monster, Krisztab. szerint egy alkoholista netfüggő vagy, aki lenézi a nőket!
Manipulátroll! *CMS*
Manipulátroll!
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Kérem
Kérem törölni:
http://criticalmass.hu/node/16950/502416
Kérem megtartani! Bocs de
Kérem megtartani! Bocs de ezt mégis miért kellene törölni?
SZERK: Jah, már látom :) Először nem értettem hogy miért akarod az egész blogot töröltetni - már látom hogy csak arra a hozzászólásra gondolsz.
Ügyesen megtanultam hogyan
Ügyesen megtanultam hogyan kell kicserélni node-ra amit ki kell a válasz ablak címsorában.
mi történt? rendszeresen
mi történt? rendszeresen elhal az oldal. nincs belépés,oldalak nem érhetőek el..
Hozzáférés
Hozzáférés megtagadva
Nincs megfelelő jogosultság a lap megtekintéséhez.
miért mondja minden oldal ezt?
Valamit mókolnak az adminok
Valamit mókolnak az adminok és átállítgatják a jogosultságokat.
Nem, a szolgáltatónál
Nem, a szolgáltatónál vannak problémák és már rajta vannak.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Az fura. A szolgáltatónak
Az fura. A szolgáltatónak mi köze a Drupal jogosultágrendszeréhez?
Tudnátok erről valami bővebb infót? Akár magánban is, érdekel :)
Gyanítom adatbázis
Gyanítom adatbázis probléma - az szerintem elképzelhető hogy ilyen gondokat okoz :)
De egy meghibásodott tábla
De egy meghibásodott tábla nem játssza el naponta, és javul ki magától. :)
A teljes db meg él, hisz akkor semmi nem működne az oldalon.
--
semmi. de mi nem "mókolunk"
semmi. de mi nem "mókolunk" semmit. De rákérdeztem akkor most konkrétan erre is.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
izzé, nálam is
izzé, nálam is folyamatosan ez van kb egy hete.
nincs jog a listázó oldalakon(se főoldalak, se tracker)
és az oldalsó navi dobozom is hiányos, van saját adatok, meg kilépés... eddig mintha több menüpont lett volna.
még jó, hogy a direkt fórum|blog linkek működnek, így legalább pár oldalt legalább meg-meg nézhetek...
elsőre azt hittem bannolt vki, majd azt h megtámadták az oldalt... de szolgáltató..?? több szolgáltatón lóg a site?
"elsőre azt hittem bannolt
"elsőre azt hittem bannolt vki"
+1 :D
Amúgy nem lehet, hogy valaki illetéktelen szórakozik az oldallal?
mostjóóó...nemmozog!!!
mostjóóó...nemmozog!!! :))))
Hát igen, sajna mindenkinek
Hát igen, sajna mindenkinek ez van még az adminoknak is :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Viszont a képek
Viszont a képek megjelenítése elkezdett normálisan működni, legalábbis mikor működik az oldal.
Ha már mókolás... Nálam
Ha már mókolás...
Nálam van a hiba, hogy a blog-/fórumbejegyzések utolsó sorát takarja a Faszbúkos lájkbutton? Kissé idegesítő...
Netán Opera bug?
Itt a firefoxban jól
Itt a firefoxban jól látszik.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Én Firefoxozom általában.
Én Firefoxozom általában. Most megnyitottam Operával (11.10), és eléggé egyformának tűnik az alja. Ha egyforma szélesre állítom be mindkettő ablakát. Viszont az Opera automatikusan tördeli a hosszú sorokat ha keskenyítem az ablakot, a Firefox meg hagyja hosszúnak és az ablak aljára betesz egy jobbra-balra scrollt.
Lehet a tördelés rontja el neked az alját.
Lehet... Nem tudom, nálad
Lehet...
Nem tudom, nálad milyen széles, én teljes képernyőn használom, 1024*768-ban.
Az is érdekes, hogy sok esetben, mikor egy oldalt megnyitok, bejön a szöveg+minden, aztán alulról szépen felscrollozik a FB like-gombja a bejegyzés utolsó sorára...hacsak közben nem scrollozok le pár sort, mert akkor megáll ott, ahol éppen van -és ott is marad...
Nekem 1280x768 a monitor, de
Nekem 1280x768 a monitor, de sohasem használom ki egy ablakhoz, szeretem ha kilátszanak egymás alól, gyakran össze is tolom még kisebbre őket hogy mindenből lássak egy darabkát.
Opera túl okos talán ezzel az automata sortöréssel. Nem lehet benne kikapcsolni és úgy megnézni mit csinál?
Gyerekek, tudom, hogy nem az
Gyerekek, tudom, hogy nem az első alkalom, hogy megkérdezik, de ha egyszer elkövettem azt a hibát, hogy feliratkoztam valamelyik városra és már rohadtul unom, hogy emiatt folyton számomra irreleváns anyaggal telik meg a postaládám, akkor hogyan tudok VÉGLEG leiratkozni?
Minden alkalommal leiratkozom, de annak hatálya csak az aktuális témára szól, a következőnél megint meg kell tennem...
---
Megoldva, korábbi user
Megoldva, korábbi user ugyanazzal az emillel volt feliratkozva.
Köszönöm! :) ---
Köszönöm! :)
---
Kérem törölni, rasszista
Kérem törölni, rasszista uszító tartalom:
http://criticalmass.hu/comment/reply/17068/507041
Gratulálok az összes
Gratulálok az összes jogvédő okostojásnak és flood bajnoknak....fél év múlva hol fogjátok osztani az észt?
Először CM nem lesz utána meg a fórum...mondjuk minek is, már majdnem minden ügyet tolni akaró embert sikerült elüldözni az unalmas szócsépléssel.
"Nem nyúl a fékhe', nem nyúl a fékhe'!"
Frenkikém, jobb lenne ha a
Frenkikém, jobb lenne ha a vasakra koncentrálnál, jogvédésből maradj ki.
Sztem meg ne te mínőstsd a
Sztem meg ne te mínőstsd a képességeimet.Én ugyanis beszélek azokkal is akik 3 éve nem írtak ide egy sort se.A legtöbbjük tömören megfogalmazva azt mondta:
"A faszom tele van már a sok hülyével ott!"
És mennek CM-et rendezni, és nem az egésztől fordultak el csak a fórumtól.Magam is gondolkodtam ezen kb egy éve már.Nézd meg csak az elmúlt 2 évet kik és hogyan nyüzsögtek a fórumokon és azok közül kik vannak még itt aktívként?
Elárulom, a nyáron már én se írtam ide semmit heteken keresztül...többször leírtam ha lenne egy alternatív fórum már ott lennék.
+1 **** Szereld meg a
+1
Zutty, bele a
Zutty, bele a szalonrasszista skatulyába.
Pedig te ebből próbáltál kimaradni, de tessék, egy óvatlan pillanatban mindenkiből előbújik a kirekesztők kisördög, hacsak egy +1 erejéig is.
a probléma az, hogy nem 1-2
a probléma az, hogy nem 1-2 jó ember hagyta itt a CM-oldalt, hanem több tucat. Ezek után lehet, el kéne gondolkodni, hogy nem alaptalan a kijelentésük..
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán
Az van, hogy nekem is
Az van, hogy nekem is rohadtul elegem van a trollokból és a trolletetőkből. Minden szinten.És megírtam a véleményem: itt mindenki jelenti a moderátornak, meg politikailag korrektkedik, de a bemocskolt Holocaust emlékműhöz csak az egy Kükü vonult ki letakarítani.
Erről ennyit.
A cm diófa körüli
A cm diófa körüli gyomirtás is legalább annyira fontos, mint az emlékmű.
----------------------
Szerinted erről ennyit,
Szerinted erről ennyit, más szerint meg nem ennyit.
Én precíziósan ezt nevezem szalonrasszizmusnak. Egyenlőség jelet tenni a nyíltan cigányozó, uszító, kirekesztők és az azok által összemocskolt holokausztemlékművet nem lemosók közé.
Valamint azt ha valaki a rasszizmus ellen történő felszólalást parttalan vitának, trollkodásnak, trolletetésnek nevezi és "elege van belőle".
Tehát már az is rasszista,
Tehát már az is rasszista, aki bár nem ír SEMMI rasszizmusra utalót, viszont szeretne a témáról beszélgetni, anélkül, hogy a jogvédők kisajátítanák az adott helyet, és megölnék a beszélgetést?
"Aki nem velünk van, az ellenünk van." Liberális egy hozzáállás.
--
Nem minősítettelek,
Nem minősítettelek, minősíted te magadat. Azt javasoltam, maradjál ki abból, ha más kéri a moderátorokat egy rasszista beírás törlésére.
Le kéne már esni a
Le kéne már esni a tantusznak attól 4-5 öten bármit szét tudtok kúrni, még mások is beszélni szeretnének ezeken a fórumokon, és attól hogy rombolni tudtok még nem lett igazatok, sőt a többség se osztja az eljárást.Viszont szétmegy egy fórum ahol a végén csak ti magatok fogtok maradni, és ezt már leírtam fél évvel ezelőtt is....
Örülnék neki már, ha
Örülnék neki már, ha leírnád, hogy kik akadályoznak meg a szabályzatba nem ütköző tartalommal bíró beszélgetésben kiket, mert még mindig nem vágom.
---------------------
Neked essen már le a
Neked essen már le a tantusz. Ahelyett hogy nekiláttam volna "parttalan, off, romboló vitát folytatni" egy teljesen nem odavaló szemét, rasszista, kirekesztő, gyűlöletkeltő, sunyin, csúsztatva szemétkedő bejegyzéssel ott ahol keletkezett, óriási önuralmat tanúsítva itt az erre való topicban kértem hogy törölje a modi. Amúgy törölte is, vagyis lehet hogy nekem volt igazam. Erre fogod magad és nekem esel. Ha van valami rasszizmusvédő vitára vágyad vár az offtopic topic, szívesen vitatkozom bármiről.
"A faszom tele van már a
"A faszom tele van már a sok hülyével ott!"
:DDD Ilyet én is szoktam gondolni, még read only módban is volt.
----------------------
Mióta aktívan itt vagyok,
Mióta aktívan itt vagyok, legalább 3 garnitúra fórumozó cserélődött ki, és én az esetek többségében ezt gondoltam :D Ezért nem mentem rendezni évekig. Aztán csak rájöttem, h a fórum, és a valóság két külön dolog.
Örüljünk együtt, hogy erre Frenki is rájött! Xd
"a fórum, és a valóság
"a fórum, és a valóság két külön dolog."
Nemtom, én ugyanolyan mocsok vagyok élőben is! :D
----------------------
Én mindenütt ugyanolyan
Én mindenütt ugyanolyan vagyok.Életem nagy résztét nem elektronikus beszélgetésekben szocializáltam.
Pont ez az! Mivel
Pont ez az! Mivel mindannyian élő emberek vagyunk, élőben teljesen mások vagyunk, mint itt. A kis szórólapos mítingünkön Monsti, meg te is sokkal jobb arcok voltatok élőben, mint itt :D A banya meg rosszabb arc XD, de a lényeg, hogy nem ugyanolyanok, mint fórumon, írásban, metakommunikáció nélkül!
De ezt te is mondtad. Van a fórum, ahol vannak valakik, de a valóságban meg mások vannak, vagy ha vannak személyi átfedések, azok sem ugyanolyanok, mint itt.
Én a valóságban sokkal
Én a valóságban sokkal előbb lehülyézek valakit szóban mint a fórumon írásban. Akkor ez most jó vagy rossz?
Menj a francba! :D Amúgy
Menj a francba! :D
Amúgy nem értek ezzel egyet teljesen, de majd az offban leírom valamikor.
----------------------
+1! ------ Én azért vagyok
+1!
------
Én azért vagyok Kerékpárosklub tag, hogy a tagdíjamból fizetést kaphassanak azok, akik elvégzik azt az aktivista munkát, amit én a szabadidőmben már nem tudok.
Kb. neked is ugyanaz, mint
Kb. neked is ugyanaz, mint Ciklonnak. Csak te már nem először véded a rasszistákat, nem hat újdonság erejével.
ki védi a rasszistákat?!?
ki védi a rasszistákat?!? Te beteg vagy, komolyan mondom :D menj friss levegőre és bringázz pár kört!
------
Én azért vagyok Kerékpárosklub tag, hogy a tagdíjamból fizetést kaphassanak azok, akik elvégzik azt az aktivista munkát, amit én a szabadidőmben már nem tudok.
Elnézést ha rosszul
Elnézést ha rosszul értelmezem a +-ot ami adsz egy rasszista hozzászólás törlésére történő felszólítás után Frenki által ilyennel indított vitában:
"Gratulálok az összes jogvédő okostojásnak ....... mondjuk minek is, már majdnem minden ügyet tolni akaró embert sikerült elüldözni az unalmas szócsépléssel."
Mivel nem ismerlek, csak az itteni hozzászólásaid alapján, azokban véltem felfedezni enyhe előítéletességet. természetesen akinek nem inge ne vegye magára.
Természetesen örülök ha nem tartod unalmas szócséplésnek a rasszizmus mindenfajta elítélését.
csak szólok, hogy Frenki
csak szólok, hogy Frenki nem rád reagált (ismeri a válasz gombot ;-)) szóval kicsit belepörögtél ebbe... Amúgy én vagyok az utolsó, aki rasszista(gyanús) hozzászólást tesz, szóval ezt is kicsit benézted vagy összekeversz valakivel...
Lehet hogy ismeri a válasz
Lehet hogy ismeri a válasz gombot, de nem mindig használja. Akkor és ott rám reagált.
Ja, és ti is csak a
Ja, és ti is csak a rasszista írásokat csesztétek szét.....mindegy, szorítsátok erősen.
Jogvédeni meg a jogvédőknél kell.
Ez nem igaz! Az
Ez nem igaz! Az emancipációs írásodra is ugyanúgy ugrottam. :D A statisztika/vallás degradálásra szintén. A különbség csak annyi volt, hogy ezek nem topikindítók voltak, hanem már eleve szétoffolós hsz-ek.
Szelektív a memóriád. :(
De ezennel megígérem neked, hogy bármilyen általánosító/előítéletes dolgot írsz a jövőben, ide fogom belinkelni törlésre. Rendben? :)
----------------------
Pont erről beszélek, a
Pont erről beszélek, a rasszista blogok a végén már csak drámai vég volt.Téma lényegtelen, a vélemény a fő.
Miután már egy halódó CM árnyékában írkálunk itt még így gyakorlatilag már lényegtelen mit ígérsz.Jómagam is azon dolgozom épp már hogy az éppen leválasztandó űrmodulom csatlakozóit hova kössem át......az MK nekem nem alternatíva.
Igen. És meg is született
Igen. És meg is született a megoldás a problémára:
1. Van OFF topik.
2. Itt van a Kérés a modikhoz topik.
Innentől kezdve a téma nagyon is fontos, a többi rajtad/rajtunk múlik. Ha szabályzatba ütközően fogalmazol, akkor a véleményed törlődik, ha nem, örökre megmarad. :)
----------------------
http://criticalmass.hu/comment/reply/17068/507041
Továbbra is kérem a fenti beírás eltávolítását.
Rasszista tartalom gyengébbek és nehéz felfogásúak kedvéért: *moderalva*
Utána kérem ezt az idéző hozzászólást is eltávolítani.
írj privátot
írj privátot Toreki-nek.
donez *CMS* _~o
donez
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
http://criticalmass.hu/forum/
http://criticalmass.hu/forum/20120828/mennyire-veszelyes-xi-ker
----------------------
Folyton azt hiszem, hogy
Folyton azt hiszem, hogy tényleg van valami tennivaló, hiszen 6 új hozzászólás van. Légyszi, ezt máshol!
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Nem lehetne az egész vitát
Nem lehetne az egész vitát törölni innen, természetesen ezzel a hozzászólással is együtt? Ha úgy tetszik ez is egy kérés a modihoz :)
+1 kérés tőlem
+1 kérés tőlem is
----------------------
Ezeket kérem
Ezeket kérem törölni:
http://criticalmass.hu/comment/reply/17151/509022
http://criticalmass.hu/comment/reply/17151/509052
+1 Aktivisták azon a blogon
+1
Aktivisták azon a blogon megint szélsőségesek és nem elegánsak. S nevetségessé is teszik magukat azzal, hogy nevetségessé akarják tenni a bohócot!
Csakhogy a moderátorok nem
Csakhogy a moderátorok nem törik kezüket lábukat a törléssel. Lássak benne összeesküvéselméletet?
A moderátorok dolginak is
A moderátorok dolginak is néha, mert a moderátorságért nem fizetnek valami jól. :)
Aki vak akar maradni tegye,
Aki vak akar maradni tegye, de ne takarja el a más szemét a kezével, ez a szólásszabadság, nem ez a Rákosi elvtársas hangulat....komolyan tiszta 50-es évek.Kellemes feljelentgetést!
Vagy a klasszikusok szerint:
"De kérem miniszter elvtárs, ez egy igen komoly géppel írt névtelen feljelentés volt...."
Egyre zavarosabbak a
Egyre zavarosabbak a hasonlataid. Többet kéne aludnod a tolvajkergetések után.
Aki ezt nem érti az nem
Aki ezt nem érti az nem tud olvasni és nem ismeri a Tanú c Bacsó filmet.
Kimodiztathatjátok a beírásokat, de azok a ti véleményeitek.Ráéerőltethetitek másokra csak attól még nincs igazatok.Ráadásul ha hír Tv bemondhatja és nem bírságolják, ORTT-eztik ki akkor vaszeg nem ütközik jogszabályba.Nem ismerem a jogszabályi hátteret, de gyanítom már bírság hegy lenne náluk ha nem így lenne.
A CM olyan szabályzatot írhat amilyet akar, ha beírás jogszabályba nem ütközik kalap-kabát, most pereljünk?
Magyarul a moderátori segítségetek van egyedül.
Még csak többségben sem vagytok.
Na ez bármi lehet csak nem véleménnyilvánítás szabadsága....
Nézd meg én hányszor írtam ide miattatok az elmúlt 1 évben? Nekem nem kenyerem a feljelentősdi.
Ráadásul hiába töritek magatokat, mert lesz saját fórum és ott nem lesz a modi a barátotok, az érdeklődők meg innen is vannak....
Elég sok esetben áll már
Elég sok esetben áll már rád a mondás: Hallgattál volna okos maradtál volna. Ne tetézzed a bajt.
Vagy inkább rád...jogi
Vagy inkább rád...jogi kérdésekben pl még nejed se tud meggyőzni, ha már személyeskedünk....több topicban kiosztottak már véleményed miatt és nem csak a velem rokonszenvezők az se hatott...kell azért ehhez egy kis önbizalom. További kellemes feljelentősdit Bástya elvtárs....
"Mi?! Engem már nem akar senki se megölni!?"
"több topicban kiosztottak
"több topicban kiosztottak már véleményed miatt és nem csak a velem rokonszenvezők"
ha ez rám való hivatkozás akart lenni, akkor kikérem magamnak. az én véleményem az, hogy monster fele akkora lökött, mint te. bár valóban, az is elég lenne egy űrhajó föld körüli pályára állításához.
mindketten nagyszerű fórumtársak vagytok ezzel együtt, igazi egyéniségek. viszont te sokkal jobbakat írtál a heggesztésről, mint monsti:)
amúgy az én bátyám egy fejjel magasabb mindkettőtöknél, úgyhogy igazam van.
----------
sárga vót az...!
Az a baj, hogy Csiga nem
Az a baj, hogy Csiga nem fér a bőrébe, és minduntalan csak előjön a cigány témával, amin hárfáztok.
A fortélyos sugalmazás, hogy cigányok voltak a leleplezett elkövetők, nem segíti azt az igaz ügyet, ami szerint csakis az elkövetők, mint szűken és elégségesen meghatározott személyek, ellen kellene föllépni.
Ez a cigány sugalmazás veszélyesen megtéveszthet sokakat, és ők azt fogják föl ebből, hogy a cigányok ellen kell föllépni. S az a megtévedés rosszhoz, hamis társadalmi háborgáshoz és úgy igazságtalansághoz vezethet.
Nincs vakság. Küzdeni kell az elkövető rossztevő ellen, le kell őt leplezni és a törvény végrehajtóira bízni a hivatalos eljárást ellene.
De értetlen fafejűséggel az ördög cinkosai hozzáfűzhetnek majd olyan tetszőleges és nem az ügyhöz tartozó dolgot, hogy az elkövető már megint ilyen bőrű, olyan hajú, ilyen nemű meg olyan miminden volt. :-(
Ehhez már nem sokat tudok
Ehhez már nem sokat tudok hozzátenni. Kb. ezt akartam leírni én is.
Talán csak még ennyit:
Érdekes módon, ha egy fehér bőrű, magyar, stb., lop, csal, gyilkol, akkor nem emelik ki a nemzetiségét... Vajon miért?
Emlegetik, fehérbőrünek
Emlegetik, fehérbőrünek hívjuk.Ami sértőbb mint a cigány hiszen ez utóbbi etnikum név az előző meg jelző.
Itt nem emlegetik mert hiába a szájhúzgálás a videókból világosan kiderül, a börtönbeli etnikai arányok nem a bíróság miatt állnak be, már az input is tartalmazza az eltérést.Okát tehát nem végrehajtószerveknél és az igazságszolgáltatásnál kell keresni.
Más etnikum, más kultúra, más elkövetési mód, más konfliktuskezelés.
Fanyalgás helyett jobb lenne figyelni és hagyni beszélni minket, mert egyszer nyúltok félre egy vitában egy elkövetővel és a végén ti lesztek rács mögött.....
Érdemes volna
Érdemes volna statisztikákat is olvasnod a bűn elkövetőkről. Láthatnád, hogy a roma elkövetők valóban túlsúlyban vannak a kisebb fajsúlyú bűnök esetében. A súlyosabb cselekményeknél ez megfordul.
Akkor most beszéljünk fehér bűnözésről?
Én kerékpárlopásokkal
Én kerékpárlopásokkal foglalkozom ott ez van.Cigánybűnözés alatt sem azt értik hogy minden cigány bűnözik, hanem pontosan a rájuk jellemző bűnözési ágak és a elkövetési módok kombinációját.
nyilvánvaló ha valaki a nevét is alíg tudja leírni vagy 14 év alatt járja ki a 8 osztályt az nehezen lesz informatikai eszközökkel dolgozó szélhámos, és nagyobb a valószínűsége az alacsonyabb státusú bűncselekmények elkövetésének.De ugyanúgy meg lehetne vizsgálni azt is hogy a szervezett és csoportosan elkövetett cselekmények, főleg a garázdaság, védelmi pénz szedése, prostitúció területén vajh tényleg több-e fehérbőrű?
Továbbra is és egyre
Továbbra is és egyre inkább kérem törölni sunyi aljas csúsztatottan gyűlöletkeltő rasszista cigányozó tartalom miatt ezeket:
http://criticalmass.hu/comment/reply/17151/509052
http://criticalmass.hu/comment/reply/17151/509022
ezekben hol látod leírva a
ezekben hol látod leírva a "cigány" szót? Amúgy, a tények, amik ezekben a bűnelkövetésekben benne vannak, tények maradnak, függetlenül a paranoiádtól.
Lehet nem tudsz olvasni,
Lehet nem tudsz olvasni, leírom mégegyszer: sunyi aljas csúsztatottan gyűlöletkeltő rasszista cigányozó tartalom.
2 eset van: a) nem érted b) érted, de úgy teszel mintha nem értenéd
Egyik rosszabb mint a másik, de a bejegyzéseket a te, Frenki és más nem szalonrasszisták pártoló véleménye ellenére törölni kell, minél előbb.
úgy van, mert ha nem, akkor
úgy van, mert ha nem, akkor mi lesz? Semmi? Ja, értem. Ja, mégsem.
Ha nem, akkor nem lesz
Ha nem, akkor nem lesz semmi, csak a CM oldal nagy szégyenbe kerül. Mit a fenét tanítottak neked ott amit mondtál hogy tanultál? Ezt?
a CM-oldal szintje nehezen
a CM-oldal szintje nehezen tud süllyedni, már nem nagyon van hova. Amúgy, jogvédőnek nem képeztek ki, de a "Ne lopj!" az egyik alaptétel volt. Egyébként azt, hogy mit teszek magamévá egy tanulási folyamatból, azt hiszem, senkinek semmi köze.
Az nem úgy van hogy
Az nem úgy van hogy válogatunk azt ami tetszik, ami meg nem azt otthagyjuk. Csomag van. Abban meg benne van felebarátunk szeretete is. Még akkor is, ha lop, ugyebár.
Nem vagyok egy nagy
Nem vagyok egy nagy keresztény, de a Tízparancsolatban nincs olyan, hogy szeresd felebarátodat, ellenben a "Ne lopj" gyakorlatilag kétszer is: 7. és 10.
Én meg abszolúte ateista
Én meg abszolúte ateista vagyok, ezért megnéztem:
http://hu.wikipedia.org/wiki/T%C3%ADzparancsolat
A zsidó héber szövegtől az evangélikusig sehol nincs benne.
Megölni ezek szerint nem szabad felebarátomat, de gyűlölni igen....
Sutty bele a szalonrasszista
Sutty bele a szalonrasszista dobozba. Vannak ott már sokan, nem leszel egyedül, ne félj.
Rövid a memóriád, engem
Rövid a memóriád, engem egyszer már régen bedobtál abba a dobozba - és továbbra sem érdekel, hogy te előítéletesen kit hova skatulyázol: aki neked ellentmond az rasszista, tök mindegy mit mond.
Kérném atom21
Kérném atom21 felhasználó tilitását
"4. A blogokban, fórumokban, hozzászólásokban és az aláírásokban tilos a személyeskedés, a kulturálatlan viselkedés, az obszcén és vulgáris szavak alkalmazása, a faji, nemzeti, vallási, nemi, pártpolitikai és egyéb megkülönböztetés, előítélet népszerűsítése. Ezeket a bejegyzéseket töröljük. (Legtöbbször az ilyen témák egyébként sem kötődnek a kerékpározáshoz.)"
és
"7. Tilos a floodolás és a topik témájáról szóló beszélgetést akadályozó offolás."
alapján, ezért:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20120922/debrecenben-irtjuk-tolvajokat
Csigafattyú, zavar téged
Csigafattyú, zavar téged ez a bejegyzés? Mert akkor törlöm.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Elképesztőnek találom,
Elképesztőnek találom, hogy ha Csigafattyú nevű bloggert más véleménye zavarja, akkor akad olyan moderátor, aki bemondásra hajlandó törölni - ki tudja, hogy mit, mert nincs értelme bejegyzés törléséről írni, amikor egy komplett blog linkjét adták meg neki. Vagyis biankó bármit?
Egyébként melyik bejegyzést törölnéd? Több is van.
A hozzászólásaim az öntömjénező, rasszista, törvényen kívüli gyakorlattal érdekérvényesítő csoport kritikája, amely tevékenységhez a CM blogját használják propaganda eszköznek.
Öntömjénező: Amely propaganda olyan "eredményeket" sulykol az olvasó felé, amelyek nincsenek arányban a valósággal.
Rasszista: a tolvajok elfogása témájú cikkekből az adott népcsoporttal, mint nemzeti kisebbséggel szembeni, láthatóan általános és oktalan indulat könnyen kiolvasható - egy CM-nek, megítélésem szerint - nem lehet része ilyen szemlélet propagálása.
Magyarországon 10000 kerékpárt lopnak el évenként, ebből 10-20-30(?) esetet érinthet a fenti csoport működése.
U lakat használatának propagálásával, csak megfelelő helyre kötve, lehet érdemi változtatást elérni - elég megnézni a jobb oldalon található ellopott kerékpároknál alkalmazott - néha kibogozható - elkeserítően hatékonytalan védekezési formákat.
Abban a hitben vagyok, hogy kritizálni jelenségeket, a CM honlapján, lehet, ha tényeken alapszik.
Ha valakinek, a környezetének sértő, olyan tények leírása, hogy 6 év alatt 3-szor ítélte el bíróság, ebből kétszer(?) fizikai bántalmazás miatt, akkor nosza, írjuk át a történelemkönyveket. (A fenti konkrétumokat, nem mellesleg, nem én írtam így le, hanem az a személy, akivel ez megtörtént.)
Ajánlom, hogy ha netán belenézel ezek után az adott blogba, akkor nézd meg, hogy milyen ténylegesen személyeskedő minősítések kerültek leírásra, és kiknek a részéről. És kik írtak hivatkozásokat és érveket a vélt vagy valós igazuk mellett.
Kíváncsian várom, hogy milyen elvek mentén és milyen eszközzel lesz - esetleg - folytatás. És hogy kinek, kiknek az írásai ütköznek a CM blogírásának szabályzatába és a magyar törvényekkel.
(Ha már valakit nevesítettek, nyilvánosan, mint vélelmezett szabálytalankodót, nem illene jelezni felé? Főleg, ha odáig jut az eset, hogy egy másik tagnál érdeklődnek a mi legyen iránt?)
Hagyjuk már ezt az U
Hagyjuk már ezt az U lakatos szarakodást kérlek, mert olyanok szokták hangoztatni akiknek ha azt mondom Martenzit max a wiki után tudják megmondani miről beszéltem.
Zárakról lakatokról úgy nyilatkozzunk már hogy legalább 1-2-őt csináltunk, javítottunk, építettünk.
3 éve megpendítettem már ezt a témát és lakatfetsizmus még sem csökken.
Ismét elmondom:
Mit egy ember bezár, azt egy másik kinyitja.
Hogy mikor nem kérdés:amikor megéri.
Hol is olvastam kb két hete hogy Bp-en egyre értékesebb gépekkel járnak népek?
Taktikailag is két külön dologról beszélünk:
A lakat a megelőzést szolgálja, de a fő védelme a tulajdonos aki a lakat kinyitása előtt megakadályozza a cselekményt, vagy a cselekmény feladására készteti az elkövetőt.
A védelem fő ereje a védelem sikerének a kockázatával tehát a tulajdonosra hárul.
A csali bringa az elkövetőt célozza, tehát a cselekmény kísérleti stádiumát is hamis célra irányítja.Feladata a bűnöző forgalomból való kivonása és a fenyegetettség növelésével a cselekménytípus vissza szorítása.
A védelem kockázata megoszlik az önkéntesek és a rendőrség között, vagyis védi a tulajok testi épségét is.
De az utóbbi pl védi a lakatodat a rongálás ellen is, míg az előbbi egy folyamatos és parttalan harc, mert az erősebb lakatra ha megéri lesz új nyitási taktika.
Ezt végigjárták szinte az összes fegyvernem estében a hadtörténetben, ajánlom figyelmedbe pl páncél-ágyú fejlődési vonalat.Soha a világon nem lett vége felváltva kerül hol egyik hol másik fél előnybe, de a játszma zéró összegű.
Mi az ellenséges haderőt célozzuk, nem egy új ágyút akarunk.
kérném monster
kérném monster felhasználó kitiltását, miután minden egyes hozzászólása ellenkezik a szabályzat hetedik pontjával.
Köszönöm.
Linkeljél már ide egyet
Linkeljél már ide egyet légy szíves a hozzászólásaim közül, amit törölni kéne! Ne csak vagdalkozzál általánosítva.
nem a hozzászólásaidat
nem a hozzászólásaidat kéne törölni, hanem téged.
itt például mindegyik, vagy elfogadhatatlan hangnemű, vagy teljesen offtopik. Érdekes hogy a moderátor csak azt veszi észre amit te kifogásolsz.
Talán mert akiket
Talán mert akiket kifogásolnak azokat jobban zavarja a megmondalak apukámnak hangulat, mint maga a hsz.
Ennek a fórumnak van egy
Ennek a fórumnak van egy szabályzata, amit el kéne fogadnia annak, aki ide ír. Neked, és csigának is, mivel egyikőtök sem hülye, hogy ne értene meg egy ilyen jellegű szöveget. Az már egy másik kérdés, hogy a szabályzat bizonyos, önkényesen választott pontjainak betartatása annak a Monstinak fontos ennyire, aki saját bevallása szerint sem tartja magát a szabályzathoz.
Mindenesetre megnézheted
Mindenesetre megnézheted hogy én vagy Csiga hány Hsz-t jelentettünk be törlésre...én nem csatlakozom a Rákosis hangulathoz.
Egyszer nyomtam fel egy Hsz-t csak hogy lássam a rendszer működését.Nekem ez is elég volt...
A privátban felnyomás az
A privátban felnyomás az tényleg inkább ávós hangulatú, mint itt felvállalni nyíltan...
----------------------
Már eleve a felnyomás szó
Már eleve a felnyomás szó is sértő.
Ez valami virtus, betyárbecsület öröklődésének következménye egyes emberekben, abból az időkből, amikor egy diktatúra, egy önkényuralmi rendszer (Habsburgok) elnyomta a magyar népet.
Ébresztő.
Jelenleg a lakosság demokratikusan választott törvényhozás által hatályba léptetett törvények, szabályok rendszerében él. És nincsenek pandúrok, meg ÁVH.
Ebben a környezetben felnyomásnak hívni, ÁVH-val összefüggésbe hozni azt az esetet, amikor valaki - nem nyilvánosan, hanem bizalmas alapon - jelzi, hogy szabálytalanságot, törvénytelenséget tapasztalt, olyan, mintha a szabályrendszert korlátozottan tartanánk érvényesnek.
Adott helyzetben még akár konkrét és elfogadható oka is lehet annak, ha valaki nem kürtöli világgá, ha valamit szabályellenesnek vélelmez.
Vagy amit nem tudok, amit nem tudok elképzelni, az nincs is?
Akkor ez a betyárbecsület
Akkor ez a betyárbecsület nevű izé úgy öröklődik mint cigányoknál a lopási hajlam? :-D
Persze, hogy sértő.
Persze, hogy sértő. Frenkinél ez már mindennapos. Nem tudom, hogy mi akadályozta meg őt abban, hogy nyilvánosan tegye, mindenesetre nálam kizárt, hogy privátban jelentgessek, nyugodtan lássa csak mindenki, hogy milyen egy mocsok gerinctelen spicli vagyok.
Ettől függetlenül senkit sem ítélek el azért, mert privátban jelentget.
----------------------
Pár robotot jelentettem be
Pár robotot jelentettem be privátban a nyáron és egyszer rákérdeztem Töreki Attilánál hogy ugyan mi a franc van a moderálással, mert nem nagyon látnám az éles szemét a talán a te egyik hsz-nél.
És azért privátban mert vele volt bajom konkrétan, ugyan is rám is írt hogy nem kellene így meg úgy.Miközben azt láttam hogy az ellenoldalnál valahogy nem serénykedik.
De maradjunk már annál verziónál, ha nem tudod bizonyítani hogy privátban jelenthetek fel akkor nem kellene ilyeneket állítani rólam. Fogalmam sincs
honnan veszed ezt,ugyanis itt is azért nincs bejelentgetésem mert lerendezem a hsz-ben vagy hagyom a fenébe.
Kissé tévesen vonod le azt a következtetést hogy pusztán mert nem moderáltak ki a te álláspontjaid a helyesek.Lehet hogy nem volt aki bejelentse, mert neked beszélt nem egy "apukának" a homokozó szélén.
Csak emlékeztetőül, hogy is volt az a 4000X belinkelt Cm szabályzattal? Az teljesen szabályos volt ugye?Persze..
Azzal hogy el kussoltatom, nincs az én mércém szerint rendezve azzal a dolog azzal aki pl. sérteget.Ha nem sérteget a témától függően scroll, vagy vita.
Az egyoldalú moderáció mögött pedig már látom, hogy fele részben ez áll, van akinek ez az élete hogy itt játssza a fő rendőrt, míg ahogy én látom se én, se Csiga nem ezt a stílust használjuk.
Mikor észleltem, jöttem már ide hogy rászóljak a jónépre, hogy igen stílusos ez a mód,plusz a fórum igen jól mutatja tőle a valós vélemény különbséget, ergo idegenek, újak előtt teljesen torzan mutatja be a valódi vélemény arányokat, plusz igen felnőtt megoldás is.
De leginkább demokratikus.Pont mint a CM maga.
Mi van??? :D Azt hiszem,
Mi van??? :D
Azt hiszem, hogy mintha te magad írtad volna:
Frenki sze, 2012-09-26 02:14
"Egyszer nyomtam fel egy Hsz-t csak hogy lássam a rendszer működését."
A mindennapos jelző pedig a sértegetéseidre vonatkozott, nem a feljelentgetésre.
"Csak emlékeztetőül, hogy is volt az a 4000X belinkelt Cm szabályzattal? Az teljesen szabályos volt ugye?"
Nem tudom, hogy szabályos volt-e. Akkor abban a pillanatban úgy ítéltem meg, hogy már 4000-szer leírtam, mi a probléma, de nem láttam az eredményt, hogy el is jutott volna a célszemélyekhez, ezért odadugtam szó szerint az orrotok alá többször is, hátha akkor elolvassátok. Más mondandóm nekem ott nem volt, csak a szabályzat szövege. Szóval úgy gondolom, hogy eleget vitáztam már veled róla, csak lehetetlen küldetés az, hogy megértsd. Feladtam, és hát látom, hogy még mindig nem érted…
Neked is jogod van ide beírni, ha én, vagy bárki más megsérti a szabályzatot. Az, hogy te meg Csiga nem éltek a lehetőséggel, se nyíltan, se privátban, az a saját egyéni döntésetek. Nem lesztek ettől erkölcsileg se nem jobbak, se nem rosszabbak.
"Kissé tévesen vonod le azt a következtetést hogy pusztán mert nem moderáltak ki a te álláspontjaid a helyesek."
Hol írtam én ilyet? Vedd úgy, hogy senkié sem helyesek, de ha ide akarsz kommentelni a CM-re, akkor le kell nyelned a békát. Vagyis, ha a szabályzatba ütköző tartalmat látsz, akkor:
1. Az OFF topikba viszed a vitát, ha a másik fél annyira óvodás, hogy nem odaírja.
2. Ide beírod.
3. Privát üzenetben jelented a moderátornak.
Melyik része van a fentieknek nehezen emészthető módon megfogalmazva?
"Az egyoldalú moderáció mögött pedig már látom, hogy fele részben ez áll, van akinek ez az élete hogy itt játssza a fő rendőrt, míg ahogy én látom se én, se Csiga nem ezt a stílust használjuk."
Semmi meglepőt nem látok abban, hogy ha felnőtt emberek óvodásként viselkednek, akkor óvodás szinten is kezelik őket. Miért lenne egyoldalú a moderáció? Balhéztok, aztán meg hisztiztek, toporzékoltok, ezért kapjátok a sallert, meg a sarokbaállítást az óvodapedagógustól.
Egyébként meg tök mindegy, hogyan oszlanak meg a vélemények, idejössz törzsfórumozóként, vagy újoncként, elolvasod a CM szabályzatot, és annak megfelelően írsz hozzászólást. Így nem lesz szükség moderálásra sem.
----------------------
"Egyébként meg tök
"Egyébként meg tök mindegy, hogyan oszlanak meg a vélemények, idejössz törzsfórumozóként, vagy újoncként, elolvasod a CM szabályzatot, és annak megfelelően írsz hozzászólást. Így nem lesz szükség moderálásra sem."
Ha azt látom a Tv-ben nem tiltják amitől írok akkor van joigszab háttere.
Bárki bármilyen szabályzatot írhat csak az nem lehet ellentétes a jogszabokkal. Elvielg ezt az országot még a tv-ek és nem fórumszabok igazgatják.
Sallert kaptunk? Egy frászt, rátok hagytuk, mert ez az életetek, de nehogy már beállítsd magatok hihetetlen felvilágosultnak miközben ugyanúgy megsérted a fórum szabályzatot.A saját magad által belinkelt szabályzatban iss ott volt ha jól emlékszem a floodolás, offolás ennyi.Mindenki el tudta olvasni a szabályzatot csak volt akit téma érdekelt volna, ti meg nem hagytátok hogy kommunikáljanak mert fontosabb volt az öntömjénezés, mert egyeseknek ez az érdeke hogy azt támogassa.Még azon az áron is hogy tkp a fórum a tagjainak fontos kérdésekben szart se tud segíteni, de kellemes és probléma mentes langyi-pancsi kommunikácót eredményez ez és nem lehet belekötni és iszonyúan felvilágosult és menő fórumnak látszik tőle.Csak szart se ér.
Na, tulajdonképpen lent
Na, tulajdonképpen lent válaszolt erre Kükü teljes mértékben. :)
----------------------
Konkrét hozzászólást
Konkrét hozzászólást vesz észre, amit valaki linkel. Te még nem linkeltél egyet sem, csak általánosítgatsz.
Kissé dedós ez a
Kissé dedós ez a moderálásra jelentgetősi a web2-3 vagy mi korában, de ha már gyomlálunk, akkor a te összes olyan hozzászólásodat törölni kellene, ahol konkrétan lerasszistázól valaki. No nem azért, mert valami rasszista dolgot írt volna, hanem csak azért nem ért veled egyet.
Konkrétan azért látom ezt nagyon álságosnak, mert olyan sokat használod feleslegesen, hogy szép lassan és módszeresen elkoptatod a rasszista szó jelentését. Ez pedig csak a valódi rasszistáknak lehet a céljuk, ugye te nem vagy az? Már annyiszor lehet olvasni ezt a szót itt a CM-en, hogy már senki sem kapja fel a fejét rá :(
normális fórumokban van
normális fórumokban van egy "gomb" (kommentenként!) amire ha rámész, akkor írhatsz a moderátornak, hogy mi bántja a lelkedet a kommentben és ha olyan, törlik, majd privátban figyelmeztetik a delikvenst, aki olyat írt, amit nem kellett volna. Ez működik, és akkor nem kell dedós módon egymásra mutogatni. Sokkal civilizáltabb, mert nem lesz személyes rinya minden kommenten.
A szerinted "normális
A szerinted "normális fórumok" nem közösségi terek. Az adminokat maximum a nick-jük alapján ismered. Így ha a pivát üzenetre reagálnak, akkor a háttérben maradnak. Ezzel szemben itt, ha egy privát üzenetre törölnénk, egyből mi kerülnénk célkeresztbe. úgy, hogy a bejelentés nyilvános, legalább mindenki felvállalja hozzá a nevét.
azt a marhaságot honnan
azt a marhaságot honnan veszed, hogy nem közösségi terek? Azok a fórumok, amiket látogatok, olyanok, hogy szinte mindenki ismer mindenkit, az admin is, meg fórumozók is egymást, 90%-ban. A moderálás is olyan, ahogy írtam, és nem nagyon volt hiszti moderálás esetén sem.
Igen, jo lenne kozossegi
Igen, jo lenne kozossegi moderalas, egy darabig ugy volt, hogy lesz is belole valami. Meg nem adtam fel :)
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
monster et al. által
monster et al. által kifogásoltak törölve.
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Köszönöm és
Köszönöm és elnézést.
Megint elburjánzott a gyom
Megint elburjánzott a gyom Debrecenben:
----------------------
Kérem törölni ezt a náci
Kérem törölni ezt a náci propagandát:
http://criticalmass.hu/comment/reply/17158/509687
Igazából szerintem az
Igazából szerintem az egész blogbejegyzést...
Szvsz bármennyire is
Szvsz bármennyire is hasznos a tolvajkergetés, de csiga megjelenése inkább hártányos volt ENNEK az oldalnak, semmint hasznos.
A debrecenes topik után már tényleg ráférne egy ban, na nem mintha ne regisztrálhatna csigafattyú1 néven egyből újra, ez inkább jelzésértékű lenne, hogy állítsa már kicsit le magát.
Szerintem nem kéne banolni,
Szerintem nem kéne banolni, egyszerűen törölni az összes irányú hozzászólást, ez bőven elég jelzésértékű lenne, nem egyszemélyben felelős a sok kommentért.
Vagy akkor banoljuk mindkét oldal prominenseit, és akkor kevésbé lenne részrehajló.
De szerintem továbbra is az lenne a megoldás, ha naponta benézni valami moderátor, és kivágná a hozzászólásokat. 2 nap után nem lenne téma már.
--
Megérkeztünk oda, hogy a
Megérkeztünk oda, hogy a nácikat meg az ellenük szólókat egy kalap alá vesszük. A kabáttolvajokat meg akiknek ellopták a kabátját. Elfelejtetted beleírni, hogy "parttalan vita".
Egyszer azt hallottam az
Egyszer azt hallottam az igazságos döntést onnan lehet megismerni, hogy vagy mindkét fél örül vagy mindkettő elégedetlen....
Miközben Kükü halálra aggódja magát hogy megosztódik a bringás közösség, mintha nem tűnne fel neki hogy az egyoldalú véleménynyilvánítás már a megosztottság jele.Meg a szólásszabadság totális halála.Ez így manipulatív, spekulatív, és kirekesztő.
Mindezt gyűlölködés nélkül.
Szóval ha csipkefüggöny van a gázkamra ablakán akkor már nem is olyan gonosz a dolog.A lényeg szépen és kulturáltan legyen előadva, akkor mehet.
Sajnállak Frenki. Téged
Sajnállak Frenki. Téged beszippantott az erő sötét oldala, pedig jobbra lennél való. Azt a príma kognitív disszonancia redukciós megoldást javasolom, hogy ezért ne magadat hibáztassad, hanem azokat, akik ellopták a biciklidet.
Nem vagyok felkenve arra,
Nem vagyok felkenve arra, hogy lenácizzak bárkit, és határokat húzzak vélemények között. Adminként egyedül a totál és végeérhetetlen offok miatt lépek fel. Meggondolom mit tegyek. Tény hogy kb. 5 ember floodolja a cm.hu-t, amin biciklis témák helyett agymenések ömlenek.
--------------------------------
Kürti Gábor
Én azért vagyok Kerékpárosklub tag, hogy tagdíjamból fizetést kaphassanak azok, akik elvégzik azt az aktivista munkát, amit én a szabadidőmben már nem tudok.
"A cigánybűnözés
"A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is."
Ha ez neked elfér a fórumodon, jó étvágyat hozzá.
AZONNAL KÉREM TÖRÖLNI AZ ALÁBBI HOZZÁSZÓLÁST:
http://criticalmass.hu/node/17158/509687
Eszeteknél vagytok ti?
Utána kérem ezt a kérést is törölni.
5 ember floodol? Ki az az 5? Akinek ellopják a kabátját, és reklamál, az is kabátlopási ügybe keveredésnek számít?
Igen, kedves monster, csak
Igen, kedves monster, csak te floodolsz.
Az hogy valaki leírja a véleményét, amivel te nem értesz egyet, az nem floodolás. Az, hogy te mindegyikhez hozzáfűzöd ugyanazt a megjegyzésedet, az floodolás.
Ennyit még segítek.
Aha. Sokszor leírni
Aha. Sokszor leírni ugyanazt a (most ne minősítsük) véleményt, az nem floodolás. Mindegyikre válaszolni ugyanazt, az floodolás.
De várom továbbra is valamelyik floodoló hozzászólásom konkrét linkjét. Csak egyetlen egyet, hogy én szegény tudatlan megtudjam hol csináltam rosszat.
te nagyonokos, az egész
te nagyonokos, az egész itteni tevékenységed egy nagy floodolás, nincs olyan hogy egyetlen egy floodoló hozzászólás...
Tehát ahányszor ellopják
Tehát ahányszor ellopják a kabátodat, és azt te minden alkalommal szóvá teszed, akkor te floodolsz?
Hogyne lenne már egy floodoló hozzászólás? Sok egyből lesz a flood, ha jól veszem ki a netetikettszakértőktől, akik inkább saját szemükben keresgethetnék a gerendát a mások szemében szálkák helyett.
--------
A CM-en nincsen rasszizmus, noha igény az van rá.
Kérlek ne dagaszd ezt a
Kérlek ne dagaszd ezt a kérdést.
Itt pl. te kezdted újra. Nehéz megérteni, hogy se pro, se kontra nem ide való ez a téma?
--------------------------------
Kürti Gábor
Én azért vagyok Kerékpárosklub tag, hogy tagdíjamból fizetést kaphassanak azok, akik elvégzik azt az aktivista munkát, amit én a szabadidőmben már nem tudok.
Ne dumálj, te álszent! Ne
Ne dumálj, te álszent! Ne kérjél tőlem semmit. Majd ha törölted ezt:
"A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is."
Méghogy én dagasztom! Hogy újrakezdtem a moderátorokhoz való kérést? Akkor mi a szent szart szolgál ez a című blog?
A CM-en nincsen rasszizmus, noha igény az van rá!
Nem álszent vagyok, hanem
Nem álszent vagyok, hanem takarító. Egy ideológiai ütközetet próbálok lekeverni erről a fórumról. Ezt meg is teszem. Természetesen van saját álláspontom, de nem tartom szükségesnek épp egy bringás oldalon kifejteni.
Amíg ez a hozzászólás
Amíg ez a hozzászólás (és még több más is, de ez eddig a legpenetránsabb) fenn van a fórumon, addig nem lehet takarításról beszélni, csak álszenteskedésről:
Nem ideológiai ütközet van. Hanem van egy álláspont, amely kirekesztő, gyűlöletkeltő, másságot elutasító, náci. És van egy másik, amelyik ezt elítéli. Aki ezek közé egyenlőségjelet tesz és álszent szemforgató módon azt mondja, hogy ő nem tudja megítélni az ideológiai vitát, az az első álláspontra helyezkedik.
Hogy te is felfogjad, ez nem pirosozás-kreszbetartás vagy sisak-nemsisak vita. Esetleg úgy lejön a hasonlat, hogy ez olyan mintha a kerékpárlopás mellett és ellen érvelők közé tennél egyenlőségjelet.
--------
Rossz hasonlatok. Azokban
Rossz hasonlatok. Azokban ott a bicikli, a piros meg sisakflame elől nem zárkózhatunk el. A ti vitátok elől igen.
Természetesen van véleményem a témában, ami közel sem a tiéd, vagy Csigafattyúé. De nincs kedvem itt leírni, mert off.
A szememet valóban szoktam forgatni. :D
nem szeretném minősíteni
nem szeretném minősíteni a vitá(k)ban résztvevőket, ezt jobbára mindenki megtette saját magáról.
szerintem kulcsmondat Frenki 2012-09-29 11:09 mondata: "gyűlölködés nélkül".
ha ez nem sérülne, a probléma 99%-ban föl se merülne.
----------
sárga vót az...!
Gyűlölködés. "Parttalan
Gyűlölködés. "Parttalan vita."
Egy részeg ül a buszon, s a zötykölődés felkavarja a gyomrát. Egyszer csak lerókázza a vele szemben ülőt, aki elkezd kiabálni:
- Micsoda részeg disznó!
- Én vagyok disznó? Hát nézzen magára, hogy néz ki!
Sziasztok. Nekem nincs
Sziasztok.
Nekem nincs felhatalmazásom arra, hogy ideológiai alapon töröljek blogbejegyzéseket. Fogalmam sincs hol a határ "nácik meg libsik" között, ehhez én nem vagyok eléggé művelt. Viszont mivel ez egy kerékpáros oldal, így az idológiai, közrendvédelmi, etnikai szakvitákat, különösen ha azok megosztó veszekedésbe mentek át, kezelni fogom. Bár szükséges lehet néha, viszolygok mások millió karaktereinek és erre fordított idejének megsemmisítésétől, így első körben nem ezt a megoldást alkalmazom. Az eloffolódott bejegyzéseket megtaláljátok 2004.szeptember 21-es dátumnál. Hozzászólni nem fogtok tudni, de egymás véleményét látjátok, így a vitát is folytathatjátok a kapcsolati űrlapon keresztül küldött levelekben (aki igényli ezt, az állítsa be, hogy kaphasson ilyet). A tolvajkergetős posztokat továbbra sem érinti ez az intézkedés automatikusan, csakis akkor ha a poszt maga off gerjesztő, vagy a hozzászólások válnak alatta durván azzá. Egy-egy off hozzászólás továbbra sem lesz ok a műveletre, a mérték eldöntésére fenntartom a moderátorok jogát.
A cm.hu-n továbbra is mindenki szívesen látott vendég. Jó beszélgetést.
(a moderációval foglalkozó bejegyzések alól azonban lazán törölni fogok ezentúl minden fenti ideológiai vitát, egyszerűen csak azért, hogy az ilyen bejegyzéseket ne kelljen lezárnom)
Na, ha fogalmad sincsen,
Na, ha fogalmad sincsen, akkor nem minősítelek ezért, noha tudnálak, minimum álszentnek. De neked nyilván a 80 százalék masszív cigánygyűlölőt kell beléptetned a kerékpárosklubba, nem szabad magadra haragítanod őket. Azért segítek. Ez náci: "A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is." A jobb módszert korábban részletesen leírta. Egy normális fórumról egy ilyen hozzászólás után repül az illető.
És egy normális fórumról
És egy normális fórumról repülne az állandó offoló is.
Könyörgöm, most lett rend rakva, nem lehetne, hogy végre mindenki abbahagyja a mániáját?
--
Majd akkor lesz rend, ha
Majd akkor lesz rend, ha kifogásolt a hozzászólások eltűnnek. Kit értesz állandó offolón, ha szabad érdeklődnöm? Ha engem, linkelj majd olyan hozzászólásomat, amely nem válaszként született valami űbernagy igazi off szemétségre, ami felett szemet húnyt a szalonrasszista többség. Amúgy egy ideje próbálom magam visszatartani a vitától, csak a modikat kérem a kifogásolt hozzászólás törlésére, de úgy látszik már ez is baj.
Tűnjenek innen a kapátlopáson vitatkozó offoló barmok. Ja, hogy egyik ellopta a kabátot, másik meg reklamálja ezt? Akkor is tűnjenek innen! Mindkettő!
"Kit értesz állandó
"Kit értesz állandó offolón, ha szabad érdeklődnöm? Ha engem"
alighanem beletrafáltál.
Várok egy off
Várok egy off hozzászólásom linkjét. Csakhogy tanuljak, tudod.
--------
http://criticalmass.hu/comment/reply/16415/509961
+1 az elvi
+1 az elvi állásfoglalásnak.
Figyelem a gyakorlatot.
Egy kérdés, kerékpárlopás és annak körülményei bringás téma -e?
"A jó fejedelem számára az egyetlen jelző ami megfelelő az Igazságos"
Machiawelli
Szerintem az. A
Szerintem az. A körülményei is. A tolvajok szociográfiája már nem. Illetve az is lehet érdekes, de légyszi azt ne itt beszéljük meg.
Az a baj hogy az elkövető
Az a baj hogy az elkövető személye kényes téma.
Az hogy ez baj vagy nem , jó vagy rossz lehet vitatkozni. De nem itt.
A cél érdekében kerülni kell ezt.
Ezzel mindenki jobban járna.
A cigánykérdést nem a CM fórum fogja megoldani így felesleges itt háborúzni.
Köszönöm!
Pont így van ahogy
Pont így van ahogy írod.
Annyira egyszerű. És eddig is olyan jól ment.
Csak azt nem ertem h ennek
Csak azt nem ertem h ennek jegyeben miert nem torolsz minden erre vonatkozot
Majd egyszerre, ha
Majd egyszerre, ha szükséges. Még egy picit beszélgethetünk erről.
"A cél érdekében kerülni
"A cél érdekében kerülni kell ezt.
Ezzel mindenki jobban járna."
Csak ezt a két mondatot írom,le:
Milyen cél érdekében?
Igen, kivéve akit megloptak.
Cel: nornalis kozosseg
Cel: nornalis kozosseg illetve kevesebb lopas vagy nektek nagyobb tamogatottsag. mind a kettonek segitene ha nem irnatok megoszto dolgokat.
Megis miben segit az a lopott bringabtulajanak h tudja milyen etnikumu vitte el a bicajat? Szerintem semmiben sem. ha nagyon ki akarjatok hajazni arra a vonatkozasra is hogy hol erdemes jobban vedekezni akkor is inkabb a helyszinek erdekelnenek jobban (5ker vagy 8) es nem az hogy eppen egy munkanelkuli roma volt vagy mondjuk egy politikus az elso kerbol...Vedekezes szempontjabol a bringalopasokra vonatkozo ilyen statisztikaknak meg latnam is az ertelmet
1 megkaptuk már Kükütől
1 megkaptuk már Kükütől azt se lehet leírni hogy mélyszegény elkövető.
2 mit segít a kerület?Mindennap átmegyek a Diószegin szinte a hentes pl nem cigány...azért van neve mindennek mert az asztal nem tál.Erről megy a vita kb fél éve.
3 Egyre kevésbé félek a támogatás hiányától:
a, akinek ellopják a bringáját sztem lazán fogja minket támadó hsz-ekt scrollozni valami praktikus infó után.
b, számomra is meglepő, hol és mennyi helyen beszélnek rólunk.Teljesen más kör mint a bringás itt,mondhatni van élet a CM-en kívül is.És a weboldalon még úgy tudom egy videó sincs fenn csak az intro, Csiga még csinálja őket.
Lehet újdonságnak tűnik,
Lehet újdonságnak tűnik, de korrekt tájékoztatás keretében akár a cigány elkövetőt is meg lehetett volna írni az elején. A probléma a minősíthetetlen mocskolódásban, gyűlöletkeltésben, kirekesztésben és sértő hangnemben volt igazán. Mely egyre inkább eldurvult, ahogy azt mellékelt náci hozzászólás mutatja, melyet még mindig kérek törölni:
--------
A szeretetet nem lehet
A szeretetet nem lehet puskatussal terjeszteni.
Leírtam mit teszek, azt is
Leírtam mit teszek, azt is hogy miért. Nem fogom törölni. Elsüllyesztettem, így szélesebb közönségnek már csak a linkjeid keltik életre.
Na erre kíváncsi leszek
Na erre kíváncsi leszek hogy működik majd.Lövésem sincs hogy fog ez hatni, de remélem bejön.
Baromira nem értek az ilyenekhez. Érdekes ötlet.
Az enyémeket nyugodtan törölheted, mert a sok veszekedés miatt a lényeget se tudtam elmondani, meg nem is azokkal beszéltem akiket érdekelt.Ha valaki kérdezett is valami használhatót az is 80 hsz múlva kapott választ.Szóval az enyémeket gyalulhatod.
Kérem törölni a lentebb
Kérem törölni a lentebb linkelt hozzászólást a következő náci tartalom miatt:
"...A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is."
--------
Cél: a Tolvajkergetős
Cél: a Tolvajkergetős téma ismertetése, elismertetése, támogatók szerzése.
Jól gondolom?
A leendő meglopottakon nem segít az "Óvakodj a cigányoktól!" felütés mert a bringát nem emiatt kell védeni hanem amúgy is. Nincs cigánytól-védő lakat.
És amellett hogy nem segít felheccel egy csomó olyan embert aki amúgy lehet hasznos lenne nektek, nekünk.
Szerintem.
Támogatókról úgy kezd
Támogatókról úgy kezd kinézni nem a CM fog gondoskodni hanem maguk a tolvajok.Múltkor hajnali kettőkor egy fiatal lány engedett be egy házba minket és később beszélgetés közben kiderült hallott rólunk.Az utóbbi idők médiakussában nem úgy tűnik hogy ne terjedne híre.
Nálunk nincs olyan probléma mint az MK-nál ahol azon lamentálnak, hogyan lehet tagokat toborozni, szolgáltatásokkal vagy érdekképviselet hangoztatásával.Itt a józan érdeke mindenkinek világos.
A cél tehát inkább az lett volna hogy felhívjuk a figyelemet, hogy van eszköz már egy régi gondra, van taktika, bár mindkettőt még fejlesztjük.És van fenyegetés a tolvajoknak ugyanis fixa ideám hogy azok is olvassák a CM-et.
Nincs cigányoktól védő lakat, de így az gondolkodik aki lakatban gondolkodik.Évekkel ezelőtt se akarta senki megérteni a passzív védelem ideiglenes védelem, úgy látom most se.Hát, mindenki a saját kárán tanul.
Van viszont különböző elkövetői kör akik egy problémára-megjelenik valaki a cuccáért pl- másképp reagál.Ha nem lehet csoportokba szedni őket akkor semmit sem lehet leírni.
Az nekem a különös az itteni érvelésben hogy mindenki nagyon felvilágosult meg nagyon ért ehhez a dologhoz, és kimondják sokan hogy a magyar társadalom 80%-a rasszista a rendőrség dettó, meg most már mi is.
Csak az egész társaságból egyedül a rendőrség foglalkozik ezekkel az ügyekkel tömegesen, meg mi a mi mértékünk szerint, meg mondjuk az az Adácsi polgárőr akivel tegnap beszéltem és szerintetek ő is rasszista lenne, meg mondjuk a teljes lakosság 3/5-e aki vidéken él és pl szétlopják a kertjét, elviszik a jószágait, szerszámait, értéktrágyait, és kivágják a fáját.
De mindenki hülye és rasszista, csak nektek lehet itt igazatok.Mások tapasztalati nem érdekesek azok csak előítéletek lehetnek kizárólag.
Ha itt az az uralkodó vélemény hogy csak az lehet az igazság ami tetszik akkor az lesz itt az igazság.Csak mindenütt másutt nem....
Oké. Nekem 8. De már
Oké. Nekem 8.
De már ismert hogy itt mire milyen a válasz reakció.
Már ne tessék meglepődni kérem szépen! :-D
Miért milyen? Egy rész
Miért milyen? Egy rész elítél bennünket és egy másik meg szimpatizál.A szimpatizánsok egy jó része hallgat és nem kockáztatja azt hogy megbélyegezzék.Az ellenzők hangosak és folyton felrúgják a port.
Még az sem biztos hogy az ellenzők vannak többségben, viszont a hangoskodók hallatszanak jobban.
Ez így teljesen torz képet mutat az itteni valódi vélemény képről.Különösen hogy ha hozzá teszem, az itteni megtűrt offrohamok hatását.
Lesz saját oldal,fórum nem tudom, de ha valaki nem akar meghallgatni az maga lesz szegényebb.
Te ismersz kicsit, naponta nyomtam neked a rasszista szélsőjobb propagandát míg a géped csináltam nem?Mégis náci lettem itt.
Kérném törölni chicoye
Kérném törölni chicoye felhasználót az alábbi hozzászólásért, amely interferál a szabályzat harmadik és negyedik pontjával:
http://criticalmass.hu/node/13860/509940
köszönöm.
A szabályzat harmadik
A szabályzat harmadik pontját hol sérti?
Mellesleg a hozzászólása nem a legpontosabb, de tény, hogy a bűnözés kapcsán is fontos génkutatások folynak. Erről olvasni is lehet a neten és a National Geographic is készített filmet a témával kapcsolatban ( MAOA-gén, harcoss gén).
Enyhe túlzás felhasználó
Enyhe túlzás felhasználó törlését kérni. Eddig a hozzászólások törléséről volt szó.
--------
Kérem Zápkörte
Kérem Zápkörte felhasználó nyilvános amnesztiáját és felhasználói jogainak teljes visszaállítását.
Az ő régi, bosszantó "biciglis" ellenes szólamai nem lehettek akkora bűnök, mint most itt néhányak törvény határokat súroló közleményei.
Mégis, ő néhány éve száműzve lett innen, feltehetően egy örök időtartamra. Azóta se lett senki más úgy száműzve, eltekintve a kártevő idegen robotoktól akik úgyse folytak volna bele társaságunkba.
Ahogy ez most nekem látszik, Zápkörte, a szegény betyár aki mégse követett el főben járó bűnt, akasztva lett, míg nála rettenetesebbek élnek és megússzák az ő úgy igazságtalan sorsát. :-(
szerintem azt irreális
szerintem azt irreális elvárni egy magán fenntartású honlapon, hogy demokrácia szabályai érvényesüljenek. Ez egyértelmű: ha valaki fenntart egy honlapot saját erőforrásokból, akkor ott az ő általa szabott kereteken belül ő (és az általa megbízhatónak tartott, moderációt végző személyek) az úr, tetszik vagy sem. Még azokban az országokban is így van ez, ahol 300 éve nyírják a pázsitot, és az olyan országokban is, mint a miénk. Ez nem demokrácia és jogok kérdése. Ilyen egy jól működő "diktatúra".
Bármilyen fenntartású
Bármilyen fenntartású honlapon elvárható hogy a törvények érvényesüljenek. Pl. az ilyen náci tartalom tiltása, törlése:
"...Közrendvédelmi telep egyébként nemcsak egy szögesdróttal körülvett barakktelep lehet. Tele van Magyarország olyan területekkel, ahol kitűnően lehetne hasznosítani a rehabilitálandók munkaerejét a mezőgazdasági vagy ipari termelésben. Fizetésüket természetben vagy csak a telepen érvényes kuponban kapják, de egyébként a telepen belül azt csinálnak, amit akarnak, amíg persze az törvénybe nem ütközik. Ha bizonyos idő után úgy ítélik meg, hogy az illető alkalmas a társadalomba való visszatérésre, szabadon engedik, és megkapja a munkájával keresett összeget útravalóul.
A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is."
--------
A CM-en nincsen rasszizmus, de igény az van rá.
kutya kötelességed
kutya kötelességed megtenni a feljelentést ha bárminemű törvénytelenséget tapasztalsz akár ezen az oldalon is.
van egy ún. "netikett" ezt
van egy ún. "netikett" ezt szokták normális helyeken használni és alkalmazni, ettől függetlenül a saját honlapján bárki azt tart meg, vagy töröl, amit csak akar. Ez meg a vélemény szabadsága, akárhogy is károgsz. Ha nem tetszik, menjél feljelentgetni, mit bánom én?
Ez nem vélemény, ez
Ez nem vélemény, ez nácizmus:
--------
akkor fordulj a
akkor fordulj a Wiesenthal-központhoz, hogy találtál egy nácit, örülni fognak neked, úgyis fogyóban van a nyomozati anyag, halnak ki az öregemberek is.
Komolyan nem érted mi
Komolyan nem érted mi monster problémája? Speciel én is elég problémásnak találom azt a hozzászólást és fel vagyok háborodva hogy az még ott van...
Azzal a hozzászólással
Azzal a hozzászólással csak egy nácinak nincsen problémája.
Mellékesen kérem a modikat, hogy azonnal töröljék az lentebb linkelt hozzászólást, a következő náci tartalom miatt: "...A cigánybűnözés problémájának ez az egyik megoldása, a másik a cigányok kiirtása. Utóbbit, bár némi egészséges kárörömmel nézném végig, alapvetően nem támogatom, hiszen van jobb módszer is."
Mennél tovább fent van a CM-en, annál nagyobb gáz. Ebből arcvesztés nélkül kimászni már nem lehet, esetleg az arcvesztés mértékét lehet csökkenteni.
--------
Ha monster nem pampogna
Ha monster nem pampogna miatta állandóan, már rég feledésbe merült volna, és senkit nem zavarna.
Az nem zavar titeket, hogy miattatok hetek óta ez a téma?
Szerinted ennek a szövegnek
Szerinted ennek a szövegnek van helye a CM fórumon:
--------
1, ha szerinted nincs helye,
1, ha szerinted nincs helye, akkor miért ismételgeted több100szor?
2, szerintem a te többi hozzászólásodnak sincs itt helye, mégsem írom vele telük az összes fórumot, bőven elég azokból egy példány is.
Hála annak a magasságos
Hála annak a magasságos atyaúristennek, hogy te ilyen kulturált lény vagy. Ilyenből kéne még sok mindenhova.
--------
Nem lehet mindenki
Nem lehet mindenki copy-paste flame warrior.
Szénhidráttal rakom oszt?