A Google Earth szerint Váctól a 2/A folytatásán kéne végigmennem, de valahogy nem szimpi az a rengeteg kocsi és kamion, ami ezen az útvonalon közlekedik...
Ha valaki tudna bringás-barátabb utat Diósjenőre, és közzétenné annak megköszönném :)
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
A Google Earth szerint Váctól a 2/A folytatásán kéne végigmennem, de valahogy nem szimpi az a rengeteg kocsi és kamion, ami ezen az útvonalon közlekedik...
Ha valaki tudna bringás-barátabb utat Diósjenőre, és közzétenné annak megköszönném :)
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Én egyszer végigmentem. A
Én egyszer végigmentem. A záróvonaltól kifelé még van 5-10 centi aszfalt (felfele elég széles, lefelé meg van olyan tempó hogy nem kell azt használni), és a sávok sem szűkek, én nem nagyon éreztem veszélyben az életem ott.
----------
egyenbillengészeti körduplányidomár
(by Fly)
Nem tilos ott menni?
Nem tilos ott menni?
nem kell minden butaságot
nem kell minden butaságot komolyan venni.
papíron az.
Igazából előfordulhat,
Igazából előfordulhat, hogy van pár szentháromság-tábla, de igazából nincs alternatíva, hacsak nem montival vagy. Plusz egyébként ha nem zavarsz senkit, akkor nem hiszem, hogy megszólna bárki is.
----------
egyenbillengészeti körduplányidomár
(by Fly)
van alternatíva, csak
van alternatíva, csak majdnem mind hosszabb:
-Vác-Verőce-Katalinpuszta (itt lehet visszajönni a kettes útra, akkor azon csak 5km-t kell menni) Szendehely-Nógrád-Diósjenő.
-vagy Vác-Rád-Penc-Keszeg-Ősagárd-Nőtincs-Nógrád-Diósjenő
-vagy tereppel: Vác-Verőce-Kismaros-Szokolya-Királyrét, és innen két úton is lehet Diósjenőre menni: vagy az ún. Hadiúton (nyomokban aszfaltos) vagy pedig Nógrádon át erdőn keresztül.
a legrövidebb verzió a hármas(hadiút)
egyébként a kettes nem veszélyes, bár hétköznap elég durva kamionforgalom megy rajta, de a busz még hétvégén is sok, mert ez Nógrád megye egyik legfontosabb és legforgalmasabb főútja, a határhoz is ez megy ki. Tény, a minősége kiváló, de azért érdemes figyelni, mert a bringatilos miatt nem biztos, hogy számítanak bringásra.
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán
Azert emlitsuk meg, hogy a
Azert emlitsuk meg, hogy a Rad-Penc utvonalon van egy ket emelkedo. Hosszabb is, rovidebb is, meredekebb is...
Szerintem a Katalinpusztas a legegyszerubb, mert a hadiut az borzalmas allapotban van.
jogos észrevétel, bár a
jogos észrevétel, bár a Vác-Szendehely is elég meredek, utána csak kisebb huplik vannak. Valamint a Rád-Penc útvonal jelentős kerülő, előnye a kisebb forgalom.
igen, Katalinpuszta az ideális választás, a hadiút akkor jó, ha valaki montizni akar egyet, bár távra a legrövidebb, terep, ezért lehet, hogy az út hosszabbra nyúlik.
---
"Atyám, bocsáss meg nekem. Én egy féreg vagyok." - Kurgán
Köszi a gyors választ :)
Köszi a gyors választ :)
Ezt az utat már párszor
Ezt az utat már párszor megtekertem és sosem volt semmi gond. Elég szélesek a sávok, hogy biztonságban tudjál menni. Visszafelé is erre gyere, mert egy élmény a kanyarokban a gurulás és a panorámában is lehet gyönyörködni.
Bekapcsolva maradt a Caps
Bekapcsolva maradt a Caps Lock?