Szervusztok,
A hazunk bringatarolojaban csuklovastag motoroslancon tartjuk ket bringankat, amihez az egyetlen kulcsot elveszitettem.
Tudtok olyan modot, amelynek soran nem kell flex-szel nekiallni?
Koszonom szepen!
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Szervusztok,
A hazunk bringatarolojaban csuklovastag motoroslancon tartjuk ket bringankat, amihez az egyetlen kulcsot elveszitettem.
Tudtok olyan modot, amelynek soran nem kell flex-szel nekiallni?
Koszonom szepen!
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Lakatos?
Lakatos?
igen. Lakatos Nintendo.
igen. Lakatos Nintendo.
http://lockpick.blog.hu Bárm
http://lockpick.blog.hu
Bármit kinyitnak neked seperc alatt.
__
Zöld Mali Cobra, fehér Vuelta felnikkel és neonzöld bowdenházakkal, csontfehér sárvédőkkel, valamint vigyorgó bringás visszapillantós kék bukósisakkal.
a bármit-hoz: annó
a bármit-hoz:
annó kérdeztem őket,miután ellopták a gépem, hogy tárcsás zárat(vagy mi a pontosneve??) lehet-e pickelni.
azt mondták hogy nehéz(sokat kellene gyakorolni), és drága a célszerszám hozzá...
A célszerszám annyira nem
A célszerszám annyira nem drága, egy jó esztergályos 1-2 ezerből kihozza. Viszont rengeteg gyakorlás és érzék kell hozzá. A múltkor egy óra próbálkozás után feladtam egy ilyet, a szakértő meg fél perc alatt nyitotta.
ezt a I
ezt a I kulcsosat(http://n2.vatera.hu/photos/b3/96/a1e5_3_big.jpg)
?
én erről a fajtáról kérdeztem őket... sőt, azóta vki az arckönyvön azt mondta, hogy ezeket is inkább csípik nagyobb méretű vágóeszközzel,minthogy bíbelődjenek a zárral.
no mindegy, nem örülök, nekem is ilyenem van :(
Pontosan, erre írtam én
Pontosan, erre írtam én is. Az Abus granit x+ban (és a bordo x+ban) van még egy trükk, ami miatt ezzel a szerszámmal alapból nem nyitható, de aki feláldozott egy lakatot, hogy megtudja, mi van benne, annak ez sem akadály. Mondom, iszonyú jó kézügyesség kell, gyakorlás és a nyitáskor nyugodt körülmények.
Örülj nyugodtan, amíg van gyengébb lakat, azt viszik. Meg elindult a tolvajfogó akció is.
hát.. szntem az előzőt is
hát.. szntem az előzőt is kifigyelték... igaz akkor sodrony volt rajta.
mindenesetre nagyon örülök annak, hogy végre vkik foglalkoznak a bringatolvajokkal is...
kicsit volt csak olyan érzése az embernek, hogy ezt teljesen büntetlenül teheti bárki... :((((
Az a veszély, hogy többe
Az a veszély, hogy többe kerül a kiszállás/munkadíj/pótkulcs csináltatása, mint egy új lakat.
És ha ez egy lánc különálló lakattal, akkor legalább a lánc része megmarad ha levágjátok a lakatot.
Keressed még a kulcsot. Agykontroll, lemenni alfába, merre jártam, hová tettem....
:-((-------))-:
Ha a csuklovastag
Ha a csuklovastag motoroslanc gerinclakatot jelent, akkor szerezz egy erovagot/erosebb csipofogot.
+1 :D a csípőfogó azért
+1 :D a csípőfogó azért megalázó.
"Sziasztok! 24 órája
"Sziasztok!
24 órája regeltem, szeretnék hangtalanul ellopni egy jól lakatolt bringát (tehát a flex kilőve)! Hogy csináljam?"
Persze véletlenül se legyen igazam, de sajnos az ilyen topickokkal őket is segít(het)itek :(
Ha úgy alakulna, neked is
Ha úgy alakulna, neked is mindenki azonnal segítene. :) A szándék a fontos.
__
Zöld Mali Cobra, fehér Vuelta felnikkel és neonzöld bowdenházakkal, csontfehér sárvédőkkel, valamint vigyorgó bringás visszapillantós kék bukósisakkal.
a szándék nem változtat
a szándék nem változtat sem az eszközökön, sem az eredményen.
nem mintha jelen esetben bármelyikkel gond lenne szerintem, csak nem igaz, hogy a jó szándék valami rosszat igazolhatna.
----------
sárga vót az...!
Jaja, tényleg ideje
Jaja, tényleg ideje bevezetni a felhasználó létrejötte utáni "időzárat".
Persze akkor megkérdezi másik fórumon. De ez a fórum a mi felelősségünk.
Jávor Tamás
A regisztrációnál
A regisztrációnál megadott adatai, és a neten fellelhető publikációi alapján kétlem, hogy így akarna bringát lopni.
De a biztonságra törekvésed pozitív.
Tudok olyan módot.
Tudok olyan módot.