biker1986 képe

Köszöntelek a veszprémi Criticalmass oldalán.

biker1986 képe

Critical Mass Veszprém - Autómentes Nap 2013

Idén ősszel is megrendezésre kerül Veszprémben a Critical Mass kerékpáros felvonulás az európai autómentes nap alkalmából. Szeptember 22.-én vasárnap az Óváros térre várjuk a veszprémi és környékbeli bringabarátokat. 15:30-tól gyülekező, majd 16:00-kor indul a menet, mely ismét érinti Veszprém jelentősebb útjait. Többek között az Egyetem utca, Mártírok útja, Budapest út, Cholnoky út, Haszkovó út érintésével érjük majd el a Barátság parkot, ahol a hagyománynak megfelelően bringaemeléssel zárjuk az eseményt.  tovább »

biker1986 képe

Adománypóló

Idén új szokást indítunk. Adomány fejében lehetőség van Critical Mass Veszprém pólót rendelni. A befolyt összegből a CM-el kapcsolatos költségeket tudjuk fedezni (plakát, matrica nyomtatás, stb.)

Az idei mintát és a választható méreteket a képen láthatjátok.
Kérlek titeket, ha szeretnétek pólót, akkor ezt az űrlapot töltsétek ki: https://docs.google.com/forms/d/1_vOJ3eTWqq8wFomZctm2USEkfcQxgAoBYQoT8Wy...

A pólókért kért adomány 2000 HUF (persze aki megteheti, ennél nagyobb összeggel is támogathatja a biciklis mozgalmunkat)

A gyártáshoz (a magas szitaköltség miatt) minimum 15 rendelő szükséges. Ezért kérünk benneteket, hogy osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson a póló híre!

evamariapapp képe

valaki tudna nekem segíteni?...

S.O.S. keresek BBB BCR-31-es (CompactGear), 5 karos, 42-es fogszámú lánctányért (lyukkör méret- 110)!!!
Tominak az országúti versenybiciklijéhez lenne alkatrész...nagyon sok helyen próbáltuk beszerezni, de pillanatnyilag nem kapható ( eljutottunk egészen a nagykerig, a magyarországi forgalmazóig), de kb. 2-3 hét múlva érkezik Hollandiából....viszont nagy szükségünk lenne a versenyhez....(most hétvégén)
valaki tudna nekem segíteni?....
vagy nem tudsz valakit akinek van elfekvőben, vagy eladó??? vagy akár kölcsönbe is jó lenne....minden megoldás érdekel...előre is köszönöm!...

ezt keresem:
http://ebike.hu/termekek/hajtas/hajtomu-alkatresz/lanctanyer-5karos/1745...