Sziasztok,

munkába menet figyelmes lettem egy táblára miszerint "ezt az útszakaszt Budapest 2007-ben felújítja" meg vlt egy budapest.hu-s link. Szétnéztem az adott weboldalon, de nem találtam kérdésemre választ.

Honnan lehetne megtudni, hogy terveznek-e oda kerósávot? az út egyébként elég széles, és elférne. Mivel minden nap végigmegyek (és elég sok bringással találkozok) ezen a szakaszon, ezért jó volna tudni mire számítsak...

Az út egyébként a XIV. kerület Erzsébet királyné útja a körvasút sor és a Nagy Lajos király útja közötti szakaszon.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
norbijúzer képe

hohó, felújítják az

hohó, felújítják az erzsébetkirálynét?! nagyon jó!!
kár, hogy nem az egészet végig, mert a mexikói út és nagylajos között is ugyanolyan szar...
én is arra megyek minden nap, és hát szegény bringám kap bőven ütéseket az úttól :/
na ma figyelem majd azt a táblát, hátha én is észreveszem :)

--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
--
amit leírok és amit lefotózok

2
Tomacher képe

Igen, valóban

Igen, valóban felújíthatnák azt a kis szakaszt még...

Tomi.

3
aron képe

nem hiszem, hogy

nem hiszem, hogy benyomrítanának oda egy bicikliutat---

www.criticalmass.hu/lakat

4
Tomacher képe

Simán elférne... Tomi.

Simán elférne...

Tomi.

5
norbijúzer képe

szerintem csak akkor férne

szerintem csak akkor férne el, ha megtiltanák a parkolást a szélső sávban.
jelenleg a parkoló autók miatt maradt 1 sáv, annak is a fele villamossín...
meg ott vannak a megállók, ahol szűkül az út.
szerintem oda nem bringaút kéne, hanem simán felújítás és a parkolás tiltása (van bőven elég hely a belső kis utcákon)

--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
--
amit leírok és amit lefotózok

6
Tomacher képe

Egyrészt a keresztutcákban

Egyrészt a keresztutcákban sok hely van, másrészt meg (figyeld meg) a járda fele mindkét oldalon járhatatlan a fék miatt. oda be lehetne vinni a parkoló autókat, és máris van hely.

Tomi.

7
Flicka képe

Nem tudjátok véletlenül,

Nem tudjátok véletlenül, hogy a kerékpárút, amit a Tétényi út - Bartók Béla utca kereszteződésben kezdtek el építeni kb. a múlt héten vezetni fog-e valahova vagy az is csak egy 50 méteres szakasz lesz a semmiből a semmibe, mint általában a városban?
Csak tudnám, hogy miért kis piros kockakőből?!

8
haggyma képe

Azért mert ez tetszik a

Azért mert ez tetszik a megrendelőnek.
Szerintem meg az összes autóútat sárga keramit kockával kellene kirakni!!!

------------------
Kerüld ki a dugót!
Bring-gáz!!!

9
kossuth képe

A másik vége a Fehérvári

A másik vége a Fehérvári útnál van, nem tudom, hogy onnan viszik-e még tovább esetleg a Budafoki út felé.

--
kossuth - himmel.hu