Régóta HUP látogató vagyok, így ott megszoktam bizonyos dolgokat. Lehet, hogy ennél az oldalnál is jól jönne egy-két ötletet átvenni.

1. új hozzászólás
Itt alul van egy kis szövegmező, amibe gépelhetsz. HUP-on ez úgy van megoldva, hogy a téma alatt van egy "új hozzászólás" gomb.

Miért lenne ez jó ide? Logikusabb (szerintem). Mivel a kommenteknél ott a válasz gomb, hogy arra a akarunk válaszolni, ezért a topic alatti új hozzászólás azt jelenti, hogy a témához akarunk hozzászólni, új szálat indítva.

Nomeg eltűnne az a hibalehetőség, hogy az ember a nagy igyekezetben elkezdi írni a választ a szövegmezőbe és csak miután elküldte, akkor látja, hogy nem is arra a kommentre válaszolt, így nehezen követhetővé válnak az egyes szálak.

2. permalink
A hozzászólás könnyebb hivatkozására ideális, nem kell kézzel szerkeszteni az URL-t, gördülékenyebb lehet a kereszthivatkozás, a hypertextualitás jobban érvényesülhet.

http://hup.hu/node/50491 -> Vagy LiRul-t kellene megkérdeznie az oldal karbantartóinak, vagy szerintem trey is szívesen elmondja, hogy ezt hogyan, honnan.

3. Server
Nem tudom miért ilyen dög lassú néha a server, kicsit idegesítő. Meg kéne piszkálni a karbantartókat, hostingot.

Egyelőre ennyi jutott eszembe.

Az 1-es pont éles váltásnak tűnhet hirtelen, de az előnyei szerintem hamar megmutatkoznának (nem lennének széttöredezett szálak, stb). A 2-es inkább csak kényelmi funkció, de jól jöhet, a 3-as megoldása meg gondolom amúgy is folyamatban van, dehát gondoltam megemlítem.

Ha még eszembe jut valami, updatelek.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
sgabe képe

Ezekről ninjának dobj egy

Ezekről ninjának dobj egy e-mailt a ninja kukac alleycat.hu címre.

2
Shag_Beckur képe

Köszi, meglesz!

Köszi, meglesz!

3
magwas képe

A lassú szerveren már

A lassú szerveren már dolgozik a gépház.
A hostingot, mindent tök ingyért, felajánlásból kapja a CM, de a szolgáltatási szint olyan, hogy máshol pénzért nem kapsz ilyet. Csak hát kinőttük a gépet, pedig konferenciákon szoktak előadni arról, hogy milyen optimalizálások vannak itt.

A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor

4
Shag_Beckur képe

"A lassú szerveren már

"A lassú szerveren már dolgozik a gépház."

Sejtettem :) Ma pl. eddig egész gyors, le is kopogom gyorsan.

Amúgy nem tudom milyen anyagi forrásai vannak a cm-nek, ha vannak, de nem hiszem, hogy évi 8-10e Ft vágná hanyatt az egészet. Mert szép gesztus az igyen felajánlás, de ha váltani kell, hát váltani kell.

5
B347 képe

Hmhm... ez a heavy load like

Hmhm... ez a heavy load like dolog nekem is nagyon gyanús. Ha befuccsol a mostani hosting, keress meg. :)

6
ízirájder képe

Nem lenne-e remek, ha

Nem lenne-e remek, ha követni lehetne olyan bejegyzéseket, amihez nem szóltunk hozzá? Vagy lehet, csak én nem jöttem rá, hogyan?

Kóródy Gergely
------------------------------------------------------
anyámmal élek, biciklivel járok, macskám van, és ne is legyek kemény?

7
Frajti képe

sztornóztam a

sztornóztam a kérdést

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

8
Wadmalac képe

Ötletként: A friss

Ötletként:
A friss tartalom oldal táblázatában nem ártana egy plusz oszlop "utolsó hozzászóló" céljára. Ha vki egyszerre több blogon, fórumon aktív, ezzel az oszloppal azonnal láthatná, hogy az ő hozzászólása óta volt-e vmi update.
Pillanatnyilag ezt csak az utolsó hozzászólás időpontjából lehet saccolni. Talán megspórolna némi fölösleges ide-oda kattintgatást, ha látható lenne az utolsó hozzászoló user is.

Wad

9
Wadmalac képe

Szóval izé, felfedeztem,

Szóval izé, felfedeztem, hogy jelzi, hány új hozzászólás van, ez elvileg jó arra amit akartam, csak eddig vak voltam észrevenni.

Wad

10
stp1 képe

igen. :D nem is értettem a

igen. :D nem is értettem a problémát. :D

sőt, ha arra kattintasz én nem a topik címére akkor egyből a legelső újra ugrik és nem kell keresni.

11
Wadmalac képe

tudod, ha az ember sámlit

tudod, ha az ember sámlit keres, nem biztos hogy észreveszi a fotelt.
:D

Wad

12
Hotyhogy képe

Sőt, néha lebont egy

Sőt, néha lebont egy katedrálist, hogy köveiből építsen egy plébániatemplomot. :-)

13
Wadmalac képe

Neadjisten

Neadjisten budit.

Wad