Ilyen csinos fedett színrefújt üvegfalu, bringapiktogramos, csodatárolót csináltak az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Teve utcai épületénél az ott dolgozóknak
Szerintem szép lett így közkincsé teszem. :-)
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| OEP_Tároló.jpg | 153.5 kB |

Hát ez tényleg szép. És
Hát ez tényleg szép. És még fedett is.
Kíváncsian várom melyik lesz az az első magyar munkahely, amelyik a tuti biciklitároló mellé kirak mondjuk egy rendes műhelypumpát :-)
Telhetetlen vagy. ;) -
Telhetetlen vagy. ;)
-
Zsurmi
Az én munkahelyemen van
Az én munkahelyemen van pumpa a (fedett) biciklitárolóban. Igaz, ez Svájcban van. :-)
Viszont a tárolók a hagyományos kerékhajlítós kivitelűek, mert Svájcban (az enyémet kivéve) minden biciklin van kitámasztó. :-(
phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat
Javítanád a címet OEP-re?
Javítanád a címet OEP-re? Köszi!
Két lábbal vagy két keréken, négy lábbal vagy négy keréken?
Fel se tűnt. :-) Köszi
Fel se tűnt. :-) Köszi
Miért, eredetileg Országos
Miért, eredetileg Országos Pénzelnyelő volt? :DD
üdv adamekp
Volt??? :D Már nem az?
Volt??? :D Már nem az? Vmiről lemaradhadtam...
nagy-nagy köszönet és
nagy-nagy köszönet és elismerés toznak érte! :)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő
Nem rajtam rajtam mult...
Nem rajtam rajtam mult...
Gratula! Most már jöhet a
Gratula!
Most már jöhet a vendégtároló is ;)
Ez jó. - Zsurmi
Ez jó.
-
Zsurmi
Mennyien dolgoznak az
Mennyien dolgoznak az oepnél, hogy 5 támasz elég nekik?
Rossz a kérdés. Nem az a
Rossz a kérdés. Nem az a lényeg, hogy mennyien dolgoznak, hanem ebből hányan mennek binyiglivel?
Nem tudom, de ez kb. 10
Nem tudom, de ez kb. 10 bicajnak elég, hacsak valakik nem egymáshoz lakatolnak...
Mondjuk én speciel kifejezetten tudnék örülni egy ilyennek a BMF Doberdó épületénél...
http://pi3c3.extra.hu
Nem tudom, de ez kb. 10
Nem tudom, de ez kb. 10 bicajnak elég, hacsak valakik nem egymáshoz lakatolnak...
És? Ez akkor releváns, ha tele lesz. Nem tudom mennyien bicajoznak az intézménynél, de ha az arány hasonló mint bármelyik magyar munkahelyen, akkor, sajnos, a 10 is elég lesz.
Egy intézmény/cég számára sem racionális felhúzni egy bringatároló-erdőt, hogy ott álljon üresen. Okosabb dolog kicsiben elkezdeni, aztán ha kezd megtelni, akkor bővíteni.
+1 hf, aki arra fordítja a
+1
hf, aki arra fordítja a szabadidejét, hogy az észak-pesti bringásoknak jó legyen
Ezt a szépséget meglátva
Ezt a szépséget meglátva írtam a szomszédos Állami Egészségügyi Központ címére egy levelet. Ha válaszolnak, közzétesezm!
Mos mér, kiválóan lehet
Mos mér, kiválóan lehet lakatolni a rámpa korlátjához. Az lesz a válasz, hogy a betegek úgyse bringával mennek oda.
Ezt a választ már nem
Ezt a választ már nem adhatják, mert kitértem erre is :) A járóbetegek nagy részének nincsenek mozgásszervi panaszai, és sokan csak látogatóként érkeznek, stb., stb.
Nem igénylek annyi bringatartót, ahány ágy van a kórházban, eleinte elég csak 5-10 db (szerintem), ha tele lesz, majd hozzácsapnak még párat.
Sajnos még nem jött válasz. Biztos csak azért mert épp felmérik a helyzetet, hogy hova, és miként tudnák elhelyezni. (Tüsszents rá!)