Ilyen csinos fedett színrefújt üvegfalu, bringapiktogramos, csodatárolót csináltak az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Teve utcai épületénél az ott dolgozóknak
Szerintem szép lett így közkincsé teszem. :-)

CsatolmányMéret
OEP_Tároló.jpg153.5 kB

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
pata képe

Hát ez tényleg szép. És

Hát ez tényleg szép. És még fedett is.

Kíváncsian várom melyik lesz az az első magyar munkahely, amelyik a tuti biciklitároló mellé kirak mondjuk egy rendes műhelypumpát :-)

2
Zsurmi képe

Telhetetlen vagy. ;) -

Telhetetlen vagy. ;)

-
Zsurmi

3
phorvath képe

Az én munkahelyemen van

Az én munkahelyemen van pumpa a (fedett) biciklitárolóban. Igaz, ez Svájcban van. :-)
Viszont a tárolók a hagyományos kerékhajlítós kivitelűek, mert Svájcban (az enyémet kivéve) minden biciklin van kitámasztó. :-(

phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat

4
bringasalsa képe

Javítanád a címet OEP-re?

Javítanád a címet OEP-re? Köszi!
Két lábbal vagy két keréken, négy lábbal vagy négy keréken?

5
elfroland képe

Fel se tűnt. :-) Köszi

Fel se tűnt. :-) Köszi

6
adamekp képe

Miért, eredetileg Országos

Miért, eredetileg Országos Pénzelnyelő volt? :DD

üdv adamekp

7
bringasalsa képe

Volt??? :D Már nem az?

Volt??? :D Már nem az? Vmiről lemaradhadtam...

8
lujka képe

nagy-nagy köszönet és

nagy-nagy köszönet és elismerés toznak érte! :)

- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
MKKP - titkárnő

9
TOZ képe

Nem rajtam rajtam mult...

Nem rajtam rajtam mult...

10
lord képe

Gratula! Most már jöhet a

Gratula!
Most már jöhet a vendégtároló is ;)

11
Zsurmi képe

Ez jó. - Zsurmi

Ez jó.

-
Zsurmi

12
tothnorb képe

Mennyien dolgoznak az

Mennyien dolgoznak az oepnél, hogy 5 támasz elég nekik?

13
bringasalsa képe

Rossz a kérdés. Nem az a

Rossz a kérdés. Nem az a lényeg, hogy mennyien dolgoznak, hanem ebből hányan mennek binyiglivel?

14
pi3c3 képe

Nem tudom, de ez kb. 10

Nem tudom, de ez kb. 10 bicajnak elég, hacsak valakik nem egymáshoz lakatolnak...

Mondjuk én speciel kifejezetten tudnék örülni egy ilyennek a BMF Doberdó épületénél...

http://pi3c3.extra.hu

15
pata képe

Nem tudom, de ez kb. 10

Nem tudom, de ez kb. 10 bicajnak elég, hacsak valakik nem egymáshoz lakatolnak...

És? Ez akkor releváns, ha tele lesz. Nem tudom mennyien bicajoznak az intézménynél, de ha az arány hasonló mint bármelyik magyar munkahelyen, akkor, sajnos, a 10 is elég lesz.

Egy intézmény/cég számára sem racionális felhúzni egy bringatároló-erdőt, hogy ott álljon üresen. Okosabb dolog kicsiben elkezdeni, aztán ha kezd megtelni, akkor bővíteni.

16
hf képe

+1 hf, aki arra fordítja a

+1

hf, aki arra fordítja a szabadidejét, hogy az észak-pesti bringásoknak jó legyen

17
fori képe

Ezt a szépséget meglátva

Ezt a szépséget meglátva írtam a szomszédos Állami Egészségügyi Központ címére egy levelet. Ha válaszolnak, közzétesezm!

18
dezso képe

Mos mér, kiválóan lehet

Mos mér, kiválóan lehet lakatolni a rámpa korlátjához. Az lesz a válasz, hogy a betegek úgyse bringával mennek oda.

19
fori képe

Ezt a választ már nem

Ezt a választ már nem adhatják, mert kitértem erre is :) A járóbetegek nagy részének nincsenek mozgásszervi panaszai, és sokan csak látogatóként érkeznek, stb., stb.
Nem igénylek annyi bringatartót, ahány ágy van a kórházban, eleinte elég csak 5-10 db (szerintem), ha tele lesz, majd hozzácsapnak még párat.
Sajnos még nem jött válasz. Biztos csak azért mert épp felmérik a helyzetet, hogy hova, és miként tudnák elhelyezni. (Tüsszents rá!)