2009.09,23,-án ellopták a westend Ferdinánd kapu melletti kamerával megfigyelt biciklitárolójából a Merida Sub 5-V biciklimet, egy erővágó segítségével.
A bicikli mindössze egy éves, jó állapotú különös ismertetője nincs csak egy fekete shimano kulacstartó és piros hátsólámpa, amit ha van esze leszed.
Az összes többi alkatrésze gyári.
Vázszám: AD08B04282
Jelen anyagi helyzetemben nem engedhetek meg magamnak egy új biciklit, ami azt illeti sok mást sem, így nem tudok pénzt ajánlani érte, de ha bárkinél kopogtatnának egy olcsón árulandó biciklivel és ráismer nagyon hálás lennék a segítségért.
Elérhetőségeim:
Mail: ingridano@citromail.hu Tel: 06-30-985-56-84
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| Sub 5-V Lady.jpg | 32.45 kB |

Hát szar ügy, oda nem
Hát szar ügy, oda nem érdemes lakatolni, mert egy banda állandóan csórogat.
Vagy ha mégis csak u lakattal.
1% alatti az esélye, hogy meg fog valaha is kerülni...
Ugye tettél feljelentést a
Ugye tettél feljelentést a rendőrségen?
Ez az erővágó
Ez az erővágó segítségével, mint finom árnyalás, nagyon tetszik. Érzékelteti, hogy mivel volt lezárva, mégsincs benne durva öndegradálás.
Egyébként részvétem.:|
A filmekben mindig a piros
A filmekben mindig a piros drótot kell elvágni, ha a feketét vágod el, felrobbansz. A sodronyzár is felrobbanhatna néha, kevesebben vágnák el :-)
Ha a kerékpáros boltok
Ha a kerékpáros boltok nem árulnának sodronyzárakat, ilyen lopás is kevesebb lenne.
Ha kevesebb ilyen lopás
Ha kevesebb ilyen lopás lenne, kevesebb biciklit vennének az ellopottak helyett.
Ergo ellenérdekeltség forog fenn.
Védd magad!
----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi.
Talán kevesebbet adnának
Talán kevesebbet adnának el, talán több / jobb minőségű kiegészítőt vennének az emberek mert marad rá $, nagyobb lenne a választék ilyen téren. Ha nem lopják el a gépem, előbb utóbb kap új hajtóművet , kereket stb...
„Aurea mediocritas"
Ha kevesebbet lopnának, a
Ha kevesebbet lopnának, a lopott kerékpárt vásárló végfelhasználók a boltban vásárolnának.
Vagy simán nem
Vagy simán nem vásárolnának, és vennének használtat. Nekem pl. eszem ágában nincs új biciklit venni, mert nem éri meg. Most vettem barátnőmnek és anyámnak 1-1 használt német kerót. Az egyik 25 ezer, a másik 18 volt. Mindkettőn új ülés és külsők, a 25 ezres egy acélvázas 7-es nexusos trekking, a másik egy 3x8-as aluvázas aliviós Kettler monti. Mindkettő hibátlan, gyakorlatilag nem használt. Mit kapok én manapság ennyi pénzért? Már lassan a teszkóban se kapok biciklinek látszó sporteszközt, nem hogy használható biciklit.
Sajnos csak abban tudunk
Sajnos csak abban tudunk segíteni, hogy a következőt ne lopják el:
http://criticalmass.hu/lakat
-----
atysh
Tedd fel a
Tedd fel a http://kerekparpiac.hu/ oldalra + tégy feljelentést (ha még eddig nem) + menj ki izmos barátokkal sürgősen a verseny utcai piacra is körülnézni, hátha + nézd meg ezt http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090903/ez-csaj-vitte-el-kerekparomat + a /lakat okosítások mindenképp.
Részvétem!
Az enyém csak meghalt pont a CM estéjén, de a szívem így is megszakadt...
-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)
A feljelenés megvolt a
A feljelenés megvolt a lakkattal kapcs pedig, 1éve kezdtem el Pesten biciklizni,és bár nem mentesít de laikusként azt a zárat vettem meg, amit a boltban ajánlottak, nem kevés pénzért.
Szemét egy tanulópénz volt én sem bízom túlzottan abban, hoyg megtalálom, de mindent meg kell próbálni.
Köszi a lakat oktatásos linket indenképpen megnézem, de a közeljövőben nem hioszem, hogy lesz pénzem biciklire, hogy finoman fogalmazzak sajnaos a legalapvetőbb szükségleteim kielégítésére is kapirgálom az aprót...:)