Hello mindenki!
kis segítségre lenne szükségem
egy szakdolgozat-szerűt készítek és nagyon nagyon tudnátok segíteni ha kitöltenétek az alább mellékelt kérdőívet, mert nagyon hasznos lenne
nem kell rá még öt perc sem ha az ember siet

www.kerdoivem.hu/kerdoiv/229618351/

kérlek titeket, hogy küldjétek tovább a linket minél több bringásnak
előre is köszönöm mindenkinek a segítséget és várom az esetleges észrevételeket/kritikákat/bármit
kösz
babek

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
-ogre- képe

a 10. kérdésnél lehessen

a 10. kérdésnél lehessen már több közül is választani, és be lehetne rakni azt is, hogy kerülő.

ogreflikker

2
AttentoRedaz képe

és hogy nem biztonságos,

és hogy nem biztonságos, sőt.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A. Pali.
Biciklista

3
MK Dél-Pest tag képe

Igaz. Ezt hiányoltam én is

Igaz. Ezt hiányoltam én is a válaszok közül.

4
mcysh képe

+1 mindkettőtöknek, de nem

+1 mindkettőtöknek, de nem hinném, hogy jó ötlet menet közben módosítani egy kérdőívet.
===
bácsi a biciklin

5
zenmacska képe

Valóban nem, erre

Valóban nem, erre találták ki a próba- vagy tesztverziót :) A mi egyetemünkön tanították a kérdőívezés csínját-bínját. Mondjuk én bölcsész vagyok :)

"Never underestimate the power of denial." Ricky Fitts

6
-ogre- képe

.

.

7
Flicka képe

10. kérdés: igazándiból

10. kérdés: igazándiból az első négy közül mindet be szeretettem volna pipálni.

11. KRESZ vizsgám nincs, de ismerem a KRESZ-t. Szerintem ez a kettő nem zárja ki egymást.

12-13. Budapest alkalmas, de lenne még mit javítani; vagyis lehetne még alkalmasabb. Ez elég relatív.

Flicka

8
miló képe

Ki van töltve. De ez

Ki van töltve.
De ez pocsék, mert nem ad meg válaszolási lehetőségeket, és egyébnél se lehetett válaszolni, és voltak olyanok, ahol egyik se nagyon volt hanem 2-3 fajta is igaz lett volna mégis csak egyet lehetett választani.
Pl csak egy, hogy miért nem mész munkába/suliba azzal? Nincs megadva, nincs hova tenni és csak nem biztonságos helyek akadnak.
Biztonságos közlekedésről nem is beszélve, a túlzott autó forgalom miatt nem biztonságos és vegyítve van a gyalogosokkal ez is rossz.
És itt is többet bejelöltem volna...
Javítsd ki és tedd ki megint.

9
madárka képe

Én is kitöltöttem. Azért

Én is kitöltöttem.
Azért nem járok bringával dolgozni, mert túl közel van...tovább tart lehozni a bringát és kivárni 2 piros lámpát, hogy az úttesten odaérjek :) Ha a bringázós útvonalamon nincs bringaút, a 9. és 10. kérdés értelmezhetetlen. Azt sem tudom, hogy Pest alkalmas-e a bringázásra, mivel pécsi vagyok. Vagy ez csak pesti felmérés?? (akkor szorri...)

10
mcysh képe

Fényvisszaverő ruházat:

Fényvisszaverő ruházat: lakott területen kívül, _ha_ rosszak a látási viszonyok.
===
bácsi a biciklin

11
babek képe

Kösz mindenkinek a

Kösz mindenkinek a kritikákat!
igyekszem korrigálni őket és hamarosan újra megjelenek
kösz!

12
miló képe

Nem voltam az a finom, de

Nem voltam az a finom, de azért szívesen.:-)