Az újév köszöntése.Miképp, ha nem nyeregben:)
Tehát mindenkinek aki ma megrakta,megtekerte,megzabolázta az elsejét.Főleg ki defektet is kapott.Énekeljen nektek is Morcheeba!BUÉK!

http://www.youtube.com/watch?v=VnCS25z18pI&feature=related

p.s. - van valami babona elsejei defektre?

p.s.2 - Ja és Isteni volt legálisan nem szorosan padkához tapadva menni.Én most kibontottam erre egy pezsgőt.

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Frajti képe

Megraktuk jelentem! Defekt

Megraktuk jelentem! Defekt nem volt, ellenben majdnem baleset egy gyökér autós miatt igen. Jött mögöttünk folyamatosan a kis drága, nem előzött, pedig helye lett volna, majd úgy gondolta mégis kikerül, így gáz rálép, kikerül, index jobbra, utcába be. Még szerencse, hogy volt időm fékezni... Mögöttem jövő társ csak úgy bírt lelassítani, hogy mellém jött, különben ő meg belém. De azért jól indult az év, két óra tekergéssel! :D

BUÉK

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

2
gex (nemtudomajelszavammegmindig) képe

haha, jol van akkor azt

haha, jol van akkor azt hittem csak en kaptam defektet. nekem hajnali 5kor sikerult a nyugatinal.

3
heyz képe

Lakihegy-Budafok,

Lakihegy-Budafok, defektmentesen!:)

BUÉK!

4
peet képe

Megvolt. Meglepően nagy

Megvolt. Meglepően nagy taxiforgalom és kómás, buliból hazavezetők között konfliktus, defekt és veszélyes helyzettől mentesen. Kár, hogy egyedül... :)

Ma meg döbbenet, hogy milyen kihalt a város reggel 06:00-kor. Alig találkoztam négykerekűvel.

Ui.: Lesz "Aki megrakta jól másodikán" topic is? :D

----------------------------------------
Kék-fehér Simplon outi. Hidegben ERRŐL tuti megismertek. :)

5
MK Dél-Pest tag képe

Én megraktam ma, hazafelé

Én megraktam ma, hazafelé munkából. Nagyon kevés négykerekű volt ma is.

Elsején hajnalban veszélyes szitu nekem volt. Valószínűleg kómásan, az úttest kellős közepén a fogalommal szemben sétafikáló, alig látható (sötét ruházatban és közvilágítás meghibásodás miatt sötétben) gyalogos csoport, magát semmitől sem zavartatva. Mikor látták, hogy jövök, nem foglalkoztak vele, teljes lelki nyugalommal, képzelt elsőbbségük tudatában folytatták útjukat úgy, ahogy nekik tetszett. Én eléggé meglepődtem, hogy mit keresnek ott, szerencsére még időben észrevettem őket és le tudtam lassítani és ki tudtam kerülni a tisztelt társaságot. :-(((((
(Mielőtt valaki rákérdezne, nincs ott gyalogosátkelőhely, kb. 20 méterre van egy)

6
bear képe

Zugló-Mogyoród-Fót-Dunakes

Zugló-Mogyoród-Fót-Dunakeszi-Rákospalota-Józsefváros, szerencsére csak a végén kaptam defektet xD