Hello,
kerestem, de nem talaltam - ki kesziti a matricakat? A ceg elerhetosegere lenne szuksegem, mert erdekelne, mennyiert es milyen feltetelekkel vallalnak matricakeszitest. (Talan mast is erdekel...)
Koszonom!
LGee
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Hello,
kerestem, de nem talaltam - ki kesziti a matricakat? A ceg elerhetosegere lenne szuksegem, mert erdekelne, mennyiert es milyen feltetelekkel vallalnak matricakeszitest. (Talan mast is erdekel...)
Koszonom!
LGee
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Ropy pl. szokott matricát
Ropy pl. szokott matricát cinálni.
A belvárost pedig le kell zárni.
--
a bátor kommutátor
Akkor tisztelettel megkérem
Akkor tisztelettel megkérem "Ropy"-t, hogy jelentkezzen, mert én is szeretnék matricákat venni tőle.
Kanuni Sultan Suleyman
Ropy nem hiszem, hogy
Ropy nem hiszem, hogy eladja.....
.....................................................
No para!Normális tevékenység!
http://szabogyorgyi.blogspot.com/
ha nem akarsz oylan
ha nem akarsz oylan űberprofit akkor tudok adni Url-t ahonnan ragacsos hátoldalú ánégyest lehet venni. ha van jó nyomtatód akkor megéri beújítani egy ilyen papírt.
Télleg nem kereskedem, vagy
Télleg nem kereskedem, vagy ha igen cuccos árban.
Tőcsed innen vagy küldj egy mélt és kapolsz yóságot kívánság szerint (lehetőleg.)
asszema a solid
asszema a solid studió?
www.criticalmass.hu/lakat