Láttam a feketelistát, nem tudom, van-e ilyen topic, nem pörgettem át a több 10 oldalt, de legyen ilyen is.
Pátyon, a főúton van egy biciklibolt. Nagyon rendesek, segítenek. Kerestem valami komolyabb láncot, csak sodrony volt (itteni útmutatások szerint az kizárva). Szó nélkül rendeltek nekem Abus-t (mondtam nekik, hogy itt hallottam, hogy a sodrony nem oké), amikor mentem érte, azzal fogadtak, hogy megértik miért. Ugyanis jöttek vissza azzal, hogy ellopták a bringát, természetesen sodronnyal.
Mint (újra)kezdő biciklisnek, általában a legolcsóbb megoldást javasolták, ott mondjuk én szóltam, hogy inkább az egy-két kategóriával drágábbat, de az legyen olyan (első-hátsó villogó, km-óra, pumpa... ne azon a 10%-on múljon az életem pl).
Km-órát kérdezték felszereljék-e, mondom jobb, ha ők csinálják. Ingyen és bérmentve felrakták.
Nagyon szimpatikusak, ajánlom a boltot. Ami nincs készleten, azt pár napon belül meghozzák. Nekem 2 nap volt a lánc (lakat). Ja és ez a legközelebbi bringabolt hozzám, szóval teljes a boldogság:)

Akkor ide is leírom :)
Akkor ide is leírom :) Camponában a bringabolt és szervíz eddig nekem bejött. Gyors, hozzáértő szervízesek, értelmes boltoslányok. De majd más leírja.
----------
Próbálok biciklizni tanulni...
Tavaly benéztem oda
Tavaly benéztem oda láncbontóért, hát egyedül a szervizes tudta, hogy mi is az igazából. Egy hete meg 1colos aheados kormánycsapit kerestem náluk.
Szerintem pont elég egy
Szerintem pont elég egy kerékpárboltos topik, amiben jót-rosszat egyaránt leírunk. A feketelista és a fehérlista is csak nehezíti a boltkeresést.
Sorry! Akkor törlöm a
Sorry!
Akkor törlöm a topicot!
Szerintem elég, ha teszel
Szerintem elég, ha teszel linket a törzsbe is + egy mondatot, hogy a tovább dicséret abba a topikba menjen.
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
Forgass!
*CMS* RABIC
Folyt.
Folyt. anti-feketelista:
Hugo-ba többször is értelmes tanácsokkal segített a szervizes srác és teljesen normális volt. Az Allez-ba is egy perc vásárlást 15 perc dumálás előz meg előtte és utána is.
Jeff-fa-fa !!!
www.maurersport.hu Mindig
www.maurersport.hu
Mindig rendesek, ajánlom őket...
Üzletünk jól, gyorsan és
Üzletünk jól, gyorsan és olcsón dolgozik. Bármelyik kettőt választhatja a kedves ügyfél. Frenki után szabadon.
:-((-------))-:
Ezek közül kimaradt.
Ezek közül kimaradt.
Pesterzsébeten a
Pesterzsébeten a Eco-Bike-ot ajánlom, ők tudták 3 szervíz közül egyedül úgy összefűzni a kerekemet, hogy azóta egy küllőm sem laza(102kg vagyok s mindíg lazultak ki a küllők)
A Csepeli ledvilágításos dromedár Magellan Craterrel fehér- piros- fekete színekkel:)
Útvonal: Csepel-Erzsébet-Soroksár...zömében:)
Rendszeresen lazultak ki
Rendszeresen lazultak ki küllők a hátsó kerekekben minden bringámon. Minden munkanap tesztelem a Kerepesi-Hungária #-ben. Kipróbáltam a Loctite 290-t, remélem tartani fog. Forrás:
http://bikemag.hu/tech/menetes-rogzites-a-kerekparon
Szénhidráttal rakom oszt?
Powered by ALPSKO mleko
Hello! Velem konkrétan
Hello!
Velem konkrétan olyan bunkók voltak,hogy soha az életben nem megyek oda.Fehér sárvédőt akartam venni, van is nekik legalábbis a honlapon. Odatelefonáltam,hogy cross-trekkingre jó-e? Mondták jó, menjek érte. Odamegyek és mondom mit szeretnék, erre konkrétan majdnem lehülyéztek mikor jelezem, hogy ők mondták, hogy jó közben kiderült, csak országútira jó.Én soha nem megyek oda......nem is ajánlom senkinek.
A kerékpárbolt,
A kerékpárbolt, Gömb#Csata sarok.
Hungarobike a Szilágyin
Hungarobike a Szilágyin :)
És Zöldpont a Győri úton.
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Solo la AS Roma per sempre!
Zöldpont?:D Nekem ők
Zöldpont?:D Nekem ők vannak a legközelebb, de mindig ha bementem vmit kérni mint 1 hülyére néztek 2 percig aztán mondták h adják/nincs:S és eddig csak egyszer köszöntek vissza:S
Pedig pl. azon nagyon kevés szerviz közé tartozik, ahol tudnak normálisan kereket fűzni.
Ez a másik szervizük, nem
Ez a másik szervizük, nem a Mészöly utcai, biztos egyről beszéltek? (Én csak utóbbit ismerem, ott nagyon jó fejek, meg ismernek is, annyiszor vettem már náluk küllőt/kértem el foltozni való belsőt :))
-----------
Barna csepel, lila bca fixi
Mali outi és monti
Zöld bagaboo
Én a Győri útiról
Én a Győri útiról beszéltem:) de majd lehet még meglesem párszor:D ha továbbra is hülyének néznek tényl többé nem meek oda!:D
Nézz el a Móricz környéki boltjukba, meg fogsz lepődni :)
-----------
Barna csepel, lila bca fixi
Mali outi és monti
Zöld bagaboo
Tapasztalataim alapján
Tapasztalataim alapján nekem a másikkal sincs gondom. Mindig segítőkészek voltak és kedvesek.
Rumbach Sebestyén utca. PK
Rumbach Sebestyén utca. PK Bringa.
Többedszerre is pozitív tapasztalatok:
1. A hét elején valamelyik reggel délelőtt fél tízkor munkába menet megláttam az üzletet. Volt egy triviális probléma a bringámmal, de akkor még nem tudtam, hogy csak egy csavart kell meghúzni. Láttam, hogy az üzlet fél tízkor nyit, de azt is, hogy egy szerelő és egy másik alkalmazott már bent van. Bekopogtam, hogy tudnának-e segíteni. Először azt a választ kaptam, hogy csak tíz után, aztán sikerült mégis rávennem, hogy nézze meg a gépet. Tudta mit kell tenni, és azonnal orvosolta is a gondot. Pénzt nem fogadott el.
2. Egy másik alkalommal grátisz kaptam ott egy bilincset a TESCO-s villogómhoz, mert az eredeti túl szűk volt a nyeregcsőre.
3. Szeretnék vásárolni egy igazán biztonságos lakatot. Mára ígérte a tulaj, de nem érkezett meg, s csak szerdára lesz majd az, amit kiválasztottam. Nem engedte, hogy kényszerből megvásároljak helyette egy egyébként nem is olcsó, és az igényeimnek nem épp megfelelő terméket. A hosszú hétvégére kölcsön adta a sajátját.
Nem hiszem, hogy ehhez bármiféle kommentár szükséges.
Retrobringa: hozzáértő
Retrobringa: hozzáértő kedves eladó, szinte ki sem tudsz lépni a boltból, egy csavarért ugrottam be 40 percet dumáltunk :)
Speedbike: szép bolt hatalmas kínálat, és rengeteg hozzánemértő eladó :) Csak egy Shimano PD pedált akartam venni , de már mindent raktak elém csak azt nem amit kértem. Majd végül is megtaláltuk de nem volt rajta ár. Senki nem tudta az árát , és árgépen keresgéltek, hogy belőjenek nekem egy középárat. Na abból még alkudtam 2000-et így már megérte bemenni :)
Ott jártam, ott kaptam csak
Ott jártam, ott kaptam csak téli XL-es Kellys kesztyűt a kerékpárom színében pont:)
Osztom a vélemény, szép bót nagy bót de válaszd ki magad amit akarsz:)
A Csepeli ledvilágításos dromedár Magellan Craterrel fehér- piros- fekete színekkel:)
Útvonal: Csepel-Erzsébet-Soroksár...zömében:)
Speedbike az egyik legjobb
Speedbike az egyik legjobb bolt.
Kedvesek segítőkészek, korrektek. Ott vettem a kellys alexemet.A lakat nem jött meg időre, így kaptam egy abus bordot kölcsön, pénzt nem fogadtak el érte. Bármit kértem eddig beszerezték időre.
Titánsport - XIII.Balzac utca
Nagyon készségesek, segítőkészek, korrektek.Szerelésekben is otthon vannak.
Hugo sport - V.Kálvin tér
Kicsit drága a többi bolthoz képest, de rendesek, és hozzáértőek.
Kalandsport a budafokin :)
Kalandsport a budafokin :)
csatlakozom, mindig
csatlakozom, mindig rendesek, segítenek, elmagyarázzák, hogy mi miért hogy, ha valami szerszám gondom van, akkor kisegítenek...én kb mindent itt intézek.
Nagyon rendesek! Csak jót
Nagyon rendesek! Csak jót tudok elmondani róluk. Gyorsan és pontosan dolgoznak. Nem nézik baleknak az embert, hanem partnerként kezelnek.
Bringabutik
Bringabutik (http://www.bringabutik.hu/ Budapest, Nyár utca 5)
Webes áruházként ők adták a legjobb áron adták az általam keresett terméket, igaz nem volt így sem olcsó (Schwalbe Marathon Plus Tour 26"-os külső gumiköpeny) Mindjárt vettem kettőt. A kereskedő sráccal jól el lehetett beszélgetni a bringáról, technikai problémákról. A webes rendelés pontos, korrekt volt, minden úgy ment, mint a karikacsapás.
--
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett, megrongálódott közúti jelzőtáblák és a járműforgalom irányítására szolgáló fényjelző készülékek meghibásodásának bejelentése: 06 1 210 05 73
+1 a Butiknak. Nagyon
+1 a Butiknak.
Nagyon olcsón hoznak mindent, idővel ha sokat vásárolsz náluk már néha külön kedvezményt is adnak + sokáig a B kat. continental gumik náluk voltak a legolcsóbbak. Webáruház külön nagy pozitív.
tudtok budapesten egy olyan
tudtok budapesten egy olyan bringaboltot, ahol sok nyereg van, amit meg lehet tapizni, nyomkodni?
hiába olvasgatok neten, a múltkor is sikerült egy olyan nyerget vennem (netről rendelve), ami nem bizonyult hosszú távon használhatónak. :/
--
--
"az úton parkolni luxus!"
nyélen rakom, nem járdán!
Sajnos a nyereg eléggé
Sajnos a nyereg eléggé egyedi kérdés, több kollégámnak is nekem is hosszútávon a Montegrappa Liberty Max jött be.
Most tesztelek egy ahhoz hasonló Selcof-ot, illetve keményebb vonalról a Charge Spoon és Ladle (utóbbi csajoknak) a nyerő.
ma jártam a pajtában, (egy
ma jártam a pajtában, (egy futár megveszi a "régi" nyergemet, oda vittem be) és ha már ott vagyok, megnézegettem a nyergeket, amik ki vannak állítva.
akkor még nem ismertem a típusát, de ez szimpinek tűnt. nem biztos, hogy pont ez ajánlottad, de valami hasonló.
egyelőre nem vettem meg. de árban is jó, meg talán hosszú távon se fogja törni/zsibbasztani a seggem.
--
--
Ez a sima Liberty, a Liberty
Ez a sima Liberty, a Liberty Max ennek a hátul szélesebb változata. Gondolod mindkettőből tudok adni kölcsönpéldányt kipróbálni.
A használt fekete Liberty-met viheted 2,5e-be ha tetszik.
tök jó, a keskenyebb
tök jó, a keskenyebb érdekelne!
majd csörgök akkor. (ma szerintem nem fogok ráérni, de majd összeegyeztetjük vmikor) köszi! :)
--
--
Ilyened nincs véletlen
Ilyened nincs véletlen próbára?
http://www.testbike.hu/velemeny/nyereg/ddk-3166-t3-eden
Nincs sajnos.
Nincs sajnos.
Bad news, bár remélem majd
Bad news, bár remélem majd a jövőben lesz. :D:D
~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~
Nem tervezem, nekem bejött
Nem tervezem, nekem bejött a Liberty Max innentől kezdve nem variálok más nyeregre, eladó bringára meg kiszórom a többit.
Menj el a speedbike-ba,ott
Menj el a speedbike-ba,ott vannak nyergek, és igen segítőkészek is, szeretik a Critical massosokat.
ha valamelyik nap sikerül
ha valamelyik nap sikerül nyitvatartási időben hazafelé útbaejteni (nem lenne nagy kerülő), akkor megnézem, köszi!
--
--
Zöldpont a Móricz és a
Zöldpont a Móricz és a Gellért között:
Profi, hozzáértő eladók, rendszeresen adnak ingyen tanácsot / anyagot (foltozandó belsők, hézagolók, használt agyak). Kaptam már tőlük ingyen küllőhossz mérő vonalzót is.
Ha valakit kell ajánlanom magamon kívül akkor ők azok!
Greenzone Zalaegerszegen.
Greenzone Zalaegerszegen. Rendesek és árban is korrektek. Mindent lehet náluk kapni és a kis pénzű vásárlókat is úgy kezelik, mint a jómódúakat.
Lászlókerékpár, jelen
Lászlókerékpár, jelen esetben a Wekerlén. Nagyon segítőkész a srác és jók az árak!
Debrecenben a Taylor bike.
Debrecenben a Taylor bike. Lájk:)
Nálam ők a
Nálam ők a nyerők!
http://www.zsombokkerekpar.hu/
De jó szívvel ajánlom őket is.
http://biketime.hupont.hu/
7-ker Dózsa lehel sarok
7-ker Dózsa lehel sarok kicsit visszább a váci út irányába, bal oldalt egész pontosan(Dózsa György-64) ,tulaj váltás volt (bocsi de akkor találták éppen vagyis ,gondolkoztak a boltnak a nevén )igyhát nemtom.De nagyon közvetlen laza, stílusban nyomták, és hozzá értésből 5-ös.Vettem 2 db 24 külsőt és ott helyben felraktam az ö szerszámaikall.Szóval jó arcok.Csak ajánlani tudom.
Ui:Most alakítják ki az üzlet arcát tehát még kupi van de nagyon rugalmas arcok.
Filutás Kerékpár
Filutás Kerékpár szaküzlet és szerviz
Kerék utca 32., 1035 Budapest
Én föleg a szervizelésröl tudok nyilatkozni, ime:
Minden elismerésem. Maximálisan elégedett vagyok, szervizböl még soha nem jöttem el ugy, hogy teljesen meg voltam elégedve. Itt ez megtörtént!
A tulajdonos lelkiismeretes, preciz, rendkivül hozzáértö, gyors, korrekt, kedves! 10 pontos üzlet!
Végre tényleg szétszedték a biciklimet, mindent, amit kellett és lehetett megjavitott, persze velem elözetesen megbeszélve, a kerékpárom, ami amugy már jó öreg, most ugy fut, mint egy fiatal csikó.
MINDENKINEK AJÁNLOM
Én ide, Érdre
Én ide, Érdre járok:
http://www.solyombiketeam.hu/solyomkerekpar/page1.htm
Velem -gyakorlatilag- baráti a kapcsolatuk.
Segítőkészek, beszerzik ami nincs.
Én is a Zöldpontra
Én is a Zöldpontra szavazok a Móricz és a Gellért között. De más is jót szokott mondani a Zöld Pont kerékpár üzletről!
--
NYERD meg a 6 db. 840 000 Ft összértékű bringák egyikét!
http://javitomuhelyek.humusz.
http://javitomuhelyek.humusz.hu/defekt-m-hely
----------
sárga vót az...!