Szerintem a 2009-es Critical Mass Hőse Varga "Polaris' Laci, aki hősies, önfeláldozó munkájával kicserélte Nóri barátnőm bicóján a gumit, és ezzel lehetővé tette, hogy mi is odaérjünk a bringaemelésre.
Mégegyszer KÖSZI!!!! =)
| Csatolmány | Méret |
|---|---|
| Hős Polaris.JPG | 74.33 kB |

Hasonló köszönet annak az
Hasonló köszönet annak az óbudai (békási?) srácnak, aki kiállt velem kereket cserélni a Szentendrei úton, így időben utólérhettük az általam vezetett(!) csillagtúrát. :-)
(Na mikor máskor kapnék én is defektet...?)
- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."
Minden Békásmegyer Óbuda,
Minden Békásmegyer Óbuda, de nem minden Óbuda Békásmegyer. Tehát óbudai, azon belül amúgy aquincumi... :)
...és szívesen, ez természetes szerintem!
Sőt, ha már belemegyünk,
Sőt, ha már belemegyünk, még a mondatod első fele is csak fenntartásokkal igaz: ha Óbudát a 3.kerület szinonímájaként vesszük.
Eredetileg csak ennél kisebb, belső rész volt az, ezért is használja az önkormányzat az "Óbuda-(és) Békásmegyer" nevet.
A tippemet csak azért kockáztattam meg, mert a menet Békásról indult. De most már legalább társítottam az embert a nick-névvel (sőt: Mick-névvel).
- - - - -
"Riding a bike is like doing a dance; words are rarely spoken but much is said."
:) A képeidet feltetted
:)
A képeidet feltetted már valahova? Nem lettek bénák, amiket én csináltam a gépeddel?
Nekem is sikerült az Erzsi
Nekem is sikerült az Erzsi hídról való második lehajtásnál, tehát az elején, defektete kapnom, úgy hogy én voltam kinevezve a hősökön a csapat "főnökének". Úgy hogy, miután befoltoztam a kereket, elég durva sprintet vágtam le a városon keresztül, az alagutat és a Parlamentet kihagyva, hogy odaérjek a hősökre a menet elejével.
http://www.whiplash.blogol.hu
Ha már hősök:
Ha már hősök:
http://tizenhetedik.hu/2critical0419.html
:)
- Ms. Critica "Lulu" Lujka -
*CMS* RABIC
MK - KP
"Join the joyride!"
Hős volt mindenki ezen a
Hős volt mindenki ezen a vasárnap, hisz "édeskishazánkban" jó ideje nincs olyan rendezvény a critical mass-en kívül amin ekkora tömeg mozdul meg és mégsincs szemét eldobálva a Tabánon és a városligetben, a résztvevők nem a kocsmából érkeznek hulla részegen kannásborral kezükben, nincs verekedés és ami nekem a legpozitívabb volt (legalábbis én nem tapasztaltam)........HOGY NEM HANGZOTTAK EL KORMÁNY ÉS POLITIKA ELLENES FELSZÓLLALÁSOK ÉS ARANYKÖPÉSEK......a "SÜN"-t kivéve de ez még jó poén is volt.
Mellettem tekert az TV-ben is gyakran látható nagybajszos "Árpádsávos" tag is és kibírta ordibálás nélkül.......köszönjök meg neki!!!
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!
UI: legközelebb remélem én sem robbanok le a stadionoknál és nem kell leszerelnem az első váltómat.
Soul of a New Breed
Az alagutbol kijovet a menet
Az alagutbol kijovet a menet vegen a rendorok is nyomtak a SUN-ozest a jarorkocsibol :) Meglepoen jo arcok voltak szinte mind!
- errorka
nálam sdd-Bazsi és Gergő
nálam sdd-Bazsi és Gergő barátom volt a nap hőse.
Ők álltak be mellém a tabánban az adománygyűjtésnél.
pögrős kis délután volt, és nélkülük megkukultam volna.
Nincs mit, de cseréljétek
Nincs mit, de cseréljétek ki azt a belsőt, mert épphogy még él...