Kedves mindenki!

Immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre ez a kedves, családias hangulatú helyi CM, aminek a sajátossága, hogy nemzetközi, illetve minden alkalommal megyünk a Fővárosból páran, itt alakult meg a kis "társulatunk" a CM-túra csapat, éppen egy éve. Pár helyen lehetett látni a zászlónkat, sok helyre megyünk, szeretettel várunk bárki érdeklődőt, ide szeretnénk meginvitálni benneteket is.

Esztergom-Párkány, nemzetközi CM: 2009.05.01.
taláka: Batyi, reggel 9.00 Táv: kb 60 km, erre van ~7 óránk, nagyon laza kis menet lesz, szinte semmi emelés nem lesz benne.
indulás: 9.15-9.25 (a pöcsölések miatt, ami jellemző a bandára, meglehetősen gyakran)
útvonal: megyeri hídig Budán, aztán Dunakeszi, a vasútállomásnál levő parkolóban a Kesziről menőket megvárjuk.
-eldöntjük, hogy kettesezünk, vagy bringautazunk, szétválás nem lesz (az előzőekben sem jött be, hát inkább most se legyen), megállás igen, hogy hol is:
-az esetleges csatlakozókat megvárjuk Vácon, majd összetelefonáljuk egymást, kompnál levő fagyizónál pihenő (+opcionális csatlakozási pont későknek)
-Nagymaros, Ászok büfé, sültkolbász, hekk, sör. Ők is jönnek velünk, egy darabig.
-Szob, főtér. Utána igény szerint:
-vasúti híd
-komp
-esetleg Letkésnél ki, de minek kerülnénk? Ez az egyetlen pont, ahol szét lehet válni, kinek melyik út szimpi azt választja, de az első opció a legrövidebb.
-16.00 kezdődik a CM, emelés, meg a többi dolog, aztán haza:
vagy vonattal, vagy tekeréssel.
kontakt (Pontagy)harmincas, kettőötvenhat+negyvenkettő+nullanégy

Gyertek minél többen!

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
qkac képe

ezt most miért?:)

ezt most miért?:)

2
Pontagy képe

sorry, csak így jobban

sorry, csak így jobban megmarad, közérdekű a túra, ezért áttettem inkább fórumtémának, elnézéseteket a kavarásért. Azt hiszem, minden fontos infó benne van. A blogbejegyzés hamarabb "elsüllyed"

3
qkac képe

akkor mégegyszer felteszem

akkor mégegyszer felteszem a kérdést:)

szóval én délután 14:00 felé tudnék indulni pestről, elvileg ki lehet érni 16:00-ig. akar valaki csatlakozni? a pilisen át biztosan beleférünk az időbe...

4
PTeker képe

Én megyek, felhívlak !!!!

Én megyek, felhívlak !!!! majd

5
Pontagy képe

ja, útvonal (térkép

ja, útvonal (térkép nélkül) BP-budán a rakparton a megyeri hídig, azon át, majd Dunakeszi, Göd, Vác, stb bringaúton Szobig, onnan az Ipoly vasúti hídján átmegyünk Szlovákiába, onnan egy tizes Párkány.

6
Pontagy képe

ja, útvonal (térkép

ja, útvonal (térkép nélkül) BP-budán a rakparton a megyeri hídig, azon át, majd Dunakeszi, Göd, Vác, stb bringaúton Szobig, onnan az Ipoly vasúti hídján átmegyünk Szlovákiába, onnan egy tizes Párkány.

7
ICEDON képe

Pontagy! Majd hívlak, ha

Pontagy! Majd hívlak, ha többet tudok, de úgy néz ki, hogy Dunakeszeinél csatlakozom (csatlakozunk)
ICEDON

8
AttentoRedaz képe

No, menjen csak ez fel az

No, menjen csak ez fel az elejére :)
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A. Pali.
Biciklista

9
Törzsmókus képe

ha minden igaz, ugyanekkor

ha minden igaz, ugyanekkor megy a Mindszenty-zarándoklat bringás-gyerekes szekciója Egomba. talán még össze is futunk :)
(bár látok kis ellentmondást a topikcím és a Pontagy-féle útvonal között: utóbbi kikerüli Egomot...)

10
Semico képe

Bringás hazautat

Bringás hazautat támogatom!

>---------------<
Piros CONOR paripán, időnként mellényben melynek hátán:
CMBP_0010000000001000
Semico

11
Oversize Load képe

+1 :)

+1 :)

12
Ypse képe

Tavalyiból tanulva az

Tavalyiból tanulva az alábbi dolgokat tartsuk szem előtt.

- dupla felső réteg (sötétedés után duna parton szél van)
- Szőlőcukor. ( Visegrádi erőgyüjtéshez)
- Láthatósági mellény + Lámpa lámpa lámpa elemekkel!!

Egyenlőre ennyi, ami eszembe jutott. ötleteket szívesen fogadom :)

Bordó Trek 970-es srác Zöld Sisakban.

13
qkac képe

nekem van egy ötletem:)

nekem van egy ötletem:) egyenlőre a kolbászt darabold a szendvicsbe.

egyelőre ennyi hozzáfűzni valóm van:P

14
Ypse képe

Leeresszem a hátsó

Leeresszem a hátsó kerekedet aztán keresgélhetsz megint benzinkutat ahol működik a pumpa ;) :P

15
qkac képe

;)

;)

16
chillout képe

Engem így az érdekelne

Engem így az érdekelne csak, hogy jött ki az a 60 kili ezen az útvonalon..:D Nem akarok kötekedni, nincs ellenvetésem stb stb..de ez sehogyse 60. :D

tüpptürüpp

17
Kacsa66CM képe

Szia! Duna nyugati oldalán

Szia!
Duna nyugati oldalán tényleg kb 60 emeléssel. Keleti oldalon 80-100 körül van van. Már nem emlékszem, hogy mennyi, de egyiksem fárasztó.

üdv, Dávid

18
chillout képe

Hálló Na így én már

Hálló

Na így én már megjártam azt az utat, és komolyan nem 60 nyugati oldalon sem. nem azzal van a problémám, hogy elfáradok, hanem azzal, hogy ha vki nagyon betervezi gyerkőccel, ne legyen visszapördülés a vége..:)

tüpptürüpp

19
Pontagy képe

nem lesz gond, laza tempot

nem lesz gond, laza tempot fogunk menni, lesz mindig valaki a vegen, ha nagyon lemarad valaki, akkor szol telefonon, bevarhuk -nem sietos. A lenyeg: ennyi ido eleg lesz ra, eddig is igy volt, nem eloszor teszuk meg, ilyen "szintidovel".
Ha valaki gyereket hoz, az sem gond, de akkor ra kulon odafigyelunk/kitalaunk rovidebb utat/csatlakozasi pontot. Hoznal?

20
qkac képe

hozna (vinne), ha lenne:D

hozna (vinne), ha lenne:D

21
chillout képe

Látom mindenki megragadja a

Látom mindenki megragadja a lényeget. :D
Nem, nem viszek gyereket, nincs gyerek. Csak ha valaki esetleg hozna, az tudja mire számítson. :) Ennyi. De feladom.:D Megint megkapom mindjárt, hogy majd jól bevártok. :)

tüpptürüpp

22
Pontagy képe

nem tudok addig mit mondani,

nem tudok addig mit mondani, amig nem latjuk, hogy a konkret gyerkoc mit bir, lattam mar olyat, hogy egy tizenket eves 60 km-t jobban birt, mint nemelyik felnott. Teljesen egyedi, no. De no offense.

23
qkac képe

segítek. szerintem arra

segítek. szerintem arra céloz, hogy ki kéne javítani a 60km-et, hogy ne ott lepődjenek meg, ha nem 60 lesz, hanem 80-100:)

24
chillout képe

köszönöm.

köszönöm. :D

tüpptürüpp

25
Pontagy képe

ok, ertem, oszzerakosgatok

ok, ertem, oszzerakosgatok vmikor egy pontos cuccot, terkeppel, tavokkal, egyebekkel :)

26
Pontagy képe

ujabb opciokent -ekkor

ujabb opciokent -ekkor telleg rovidebb lenne- lehet valasztani a Batyi-Szentendre-Papret-Visegrad-Esztergom tengelyt, ebben az esetben nagyon hamar ott lennenk, de ebben lenne emeles (Pap-retig) + 11-es ut (kb 15-20 km, fejbol nem tudom).

27
chillout képe

ne-ne. kerüljünk.

ne-ne. kerüljünk. papréteset már bejártam, és nem. :) sosetöbbet :D

tüpptürüpp

28
qkac képe

pedig neked is jobb lenne a

pedig neked is jobb lenne a rövidebb útvonal, hogy hozhasd a gyereket:)

29
chillout képe

Tényleg. Ő(k) is biztos

Tényleg. Ő(k) is biztos örülne(nek) annak a nem tudom hányszáz méter szintnek felfele. :) szólok is neki h kapja össze magát.

tüpptürüpp

30
qkac képe

nemide:)

nemide:)

31
chillout képe

-Egyébként meg nem lenne

-Egyébként meg nem lenne egyszerűbb ~80ra átírni a távot ahelyett, hogy keresed a ~60kilis útvonalakat a térképen?:)))

tüpptürüpptüpptürüpp

32
Semico képe

:D Pontagy, ezt megkaptad

:D
Pontagy, ezt megkaptad :D

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

33
Kacsa66CM képe

Sziasztok! A mi okos

Sziasztok!

A mi okos Gáborunk, azért nem enged,mert tudja, hogy mennyi az annyi. 62.4km.

http://picasaweb.google.hu/kalocsaidavid/Egom#5329491694431557666

Gyerekeket én nem hoznék erre a túrára, mert nem annyira azért nem könnyű.

üdv,Dávid

34
chillout képe

Gondolom jól elolvastad az

Gondolom jól elolvastad az útvonalat, és utána jól megnézted a sárga vonalad hol fut végig, és csak utána hurrogtál le engem. Helyezkedj kicsit Dunakeszi és Vác irányba is, aztán lássuk azt a 60ast :) :)

tüpptürüpp

35
Kacsa66CM képe

Szia! Én és a

Szia!

Én és a kötözködés az két külön dolog. Gábor engem kért még meg annak idején, hogy csináljak a forumhoz térképet, hogy pontosan tudja mindenki a távot. Abban viszont nem egyeztünk még meg, hogy melyik oldalt megyünk. Bal oldalt 60km emeléssel. Jobboldalt 100 felett van, de végig sík terep és bringaút.

http://picasaweb.google.hu/kalocsaidavid/Egom#5329624601341528402

Különben baloldal lesz a befutó szerintem, mert a jobboldalt már unjuk.

Szerintem senki sem akart veled kötözködni, hisz egy nőnek mindig igaza van.:-)

üdv, Dávid

36
Oversize Load képe

Emeltem a CM-n eleget :D

Emeltem a CM-n eleget :D

37
Oversize Load képe

Kettesre szavazok. Nem

Kettesre szavazok. Nem szeretnék a Duna parton vízibiciklizni :D

38
Pontagy képe

Akkor most at kene irnom az

Akkor most at kene irnom az egesz bejegyzest? Arrgh...

Eloszor amugy azert gondoltam a dunaparti bringautas cuccra, mert a dunakeszi es vaci embereknek konnyebb lenne becsatlakozni. De akkor en is a kettesre szavazok. Ettol fuggetlenul a talalkozo reggel 9.00 ugyanugy Batthyany-ter, megallok pedig:
-megyeri hidnal kene folvenni a dunakeszi embereket
-Szentendren kaja-lehetoseg
-Papp-reten fetrenges, bevaras
-Visegrad elott megallo friss vizert (Kaam-forras) aztan Visegradrol bringaut/11-es ut.

39
ICEDON képe

Na hát lemaradtam

Na hát lemaradtam mindenről. :) Én még ott tartok, hogy Dunakeszin a vonat állomáson csatlakoztam volna. :( De mindegy még "messze" van addig még úgy is változik a találka,kiló méter megtétele, az hogy ki bírja, és ki nem...
ICEDON

40
chillout képe

Oké. Nekem a Paprét

Oké. Nekem a Paprét unalmas. úgyhogy ha valaki akar csatlakozni hozzám a keleti oldalas lankás de hosszú túrán az jelezze.

tüpptürüpp

41
Pontagy képe

szerintem visszafele arra

szerintem visszafele arra fogunk menni (vagy Dobogoko fele, vagy vonattal -valaszthato a dolog) ellenben erdemes megismerni a brigadot (na nem miattam, ugy egyebkent)jo tarsulat, sokszinu, mondhatni. Pap-ret fele meg nagyon szep, szvsz.

42
chillout képe

voltam már Paprét fele,

voltam már Paprét fele, és nekem unalmas volt. betonon fel,körbe fák. ok. szeretem a fákat. de kilátás nem sok van. nekem unalmas volt,Paprét se nagy durranás. az egyetlen jó móka a Visegrádig "gurulás" természetesen szigorúan 30al.
Inkább választom a duna/mellett sokat tekerést, fényképezést. Pont ezért is gondoltam, hogy csatlakozok a brigádhoz. de mivel itt megy a variálás, és inkább rövidítetek, marad az egyedül cangi.:) De jó utat és hátszelet mindenkinek!:)

tüpptürüpp

43
ICEDON képe

Először úgy volt, hogy a

Először úgy volt, hogy a keresztfiammal megyek, de úgy néz ki hogy nem jön. nem tudom, hogy bírta volna-e az utat (felfelé tekerés hosszan). De ha ciki, ha nem én is kezdőnek számítok, és nem akarom mások szórakozását elrontani. De nem nagyon derült ki, hogy milyen lenne ez az út, mert szerintem ha nem sok emelkedő van, és úgy ahogy Pontagy mondta, "laza" lesz, akkor jó. De itt még semmi sem tiszta.
ICEDON

44
chillout képe

Paprétre fel minden, csak

Paprétre fel minden, csak nem laza. Jópár méter szint felfele.230 körül. A kerülő út lankás, nem kemény, viszont szerintem szebb, és kezdőknek jobb. Tele van pihenőhelyekkel is. Ha Paprét fele mész, ott max félrehúzódsz vmi bokorba.. Én a keleti oldalra voksolok továbbra is.

tüpptürüpp

45
ICEDON képe

Akkor én is a szebb és a

Akkor én is a szebb és a "lankás" útra szavazok. De ezt úgy sem én döntöm el. Egy biztos, nem akarok itthon ülni a hosszú hétvégén minden nap. Mivel egyedül mennék ki kell néznem valamit, ahol jó társaság lesz.
ICEDON

46
chillout képe

"De ezt úgy sem én

"De ezt úgy sem én döntöm el."

Miért, ki más? :)

Én pont ezt írtam, hogy most már nem érdekel ki mit variál, változtat percről perce, én a keleti oldalon megyek, ha valaki akar csatlakozzon, a többiek meg....mulassanak jól.:)

tüpptürüpp

47
Oversize Load képe

A démoni Paprétre tavaly

A démoni Paprétre tavaly májusban a PUNKösdi túrán fel tudtam tekerni :) Ráadásul nem utolsónak értem fel :))) A 120 kilót azóta is tartom :D Viszek ásványvizet, szőlőcukrot, remélem idén is feltekerek :))

48
qkac képe

szerintem simán talál

szerintem simán talál magának utitársat, ahogy nekem is van hirtelen három a délutáni bp-piliscsaba-dorog-egom rohamra:)

49
gotfried képe

tavaly a hosszabb úton

tavaly a hosszabb úton mentünk, és igencsak 80km felett volt a táv

50
zso-fi képe

nem tudok menni, a

nem tudok menni, a zemplénben fogok tekeregni, de a barátaimat informáltam, akik voltak a balaton körön...ők majd csatlakoznak valószínűleg:)
jó murit:D

51
Pontagy képe

rendben, akkor ki-mindenki

rendben, akkor ki-mindenki döntsön úgy, ahogyan az őneki jól esik. Nem akarunk senkire semmit ráerőltetni, ellenben egy javaslat: fussunk össze (a "délelőttös műszak") reggel kilenckor a Batyin, szétválás a megyeri hídnál -ki merre szeretne, arra gurul- aztán Esztergomban össze-telefonozhatjuk egymást. :)

ICEDON: mindenki volt kezdő (most is van ilyen a csapatban) semmi gond nincs ezzel, megvárunk mindenkit.
Egyébiránt nekem egyedül a nagymarosi Ászok-sarok sültkolbásza/söre miatt fáj a kispolgári szívem, de alapvetően a CM-túrás bandáért mindent megteszek -még ha ez nem is mindig látszódik így. ;)

52
Eco képe

Közös tali a Batyin szem

Közös tali a Batyin szem támogatandó, ott leszek.
Viszont ha jól értettem a előző kommentekből 3 féle útvonal létezik oda?

53
chillout képe

Volt egy alap a keleti

Volt egy alap a keleti oldalon,Dunakeszi-Vác-Szob stb, aztán jött a variálás át a Pilisen Pap-rét felé. Úgyhogy 2 van.

tüpptürüpp

54
Hubor72 képe

3 van. :-) A nyugati oldalon

3 van. :-) A nyugati oldalon is lehet menni Dunabogdány felé, hisz' minden út Esztergomba megy.

55
Eco képe

Sziasztok! Remélem egybe

Sziasztok!
Remélem egybe lesztek és nem külön külön kell cm-re menni!:S
Lehet h idén először megyek én is, de előtte jó volna valami biztatót tudni, hogy mégis merre és hány kilcsi és milyen fajta az út.

Ha jobban belemélyedek, mégis ti mit visztek pluszban magatokkal, hogy semmi gubanc ne legyen???
Én legalábbis készülök rá:
-belső
-lámpa
-kerékpár szerszámok
-defekt javító
-k*rva sok kaja + cukor
-itóka
-vastagabb öltözék
-térkép
Jah és remélem valaki hoz magával pumpát a csapatnak.

Ennyi jutott eszembe jelenleg, ha még akadna valami más még láttok engem.

56
qkac képe

defektjavító kis

defektjavító
kis multiszerszám
KEVÉS kaja, leginkább csoki
SOK víz
plusz egy réteg ruha (karmelegítő, térdmelegítő)

kevés cucc kell, nem kell sokat cipelni. és sok szerszám is felesleges (úgyis lesz másnál, cipeljék ők) :D egyébként viccet félretéve, sok szerszám tényleg nem kell, nagy szerelésnek úgysem állsz neki...

57
Semico képe

az úgy is van másnál

az úgy is van másnál alatt pl az én másfél kiló alapszerszámkészletemre gondoldolsz? :D

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

58
chillout képe

"Remélem egybe lesztek és

"Remélem egybe lesztek és nem külön külön kell cm-re menni!:S"

Ha nem lenne ilyen variálgatás egyben mennénk.
De én köszönöm "ebből nem kééérünk", és maradok az eredeti útvonaltervnél.:)

tüpptürüpp

59
Pontagy képe

Fakk, az elején be kellett

Fakk, az elején be kellett volna írnom, hogy két lehetőség is adott.

Igazság az, hogy a kis csapatunknak van egy levlistája, ahol is meg szoktuk beszélni előzőleg a túrákat. Természetesen minden új embert szívesen látunk, nem szeretném, ha úgy tűnne, hogy mindenki széthúz (mert nincs így, sok jó túránk volt az elmúlt egy évben) éppen csak a bejegyzés kikerülése után merült fel a második opció. Az külön az én balfaszkodásom, hogy sose tudtam jól távokat megtippelni -mondván minek megtervezni, amíg 160 km-t is lemegyünk egy nap. Másrészt meg jártun erre, ismerjük (a másik utat is, csak Szobtól Pestig épp három hete gurultunk egyet, amiben benne volt az út, majdnem kétszer>odafele Kismarosig, át a Börzsönyön és Szobtól vissza Pestre, megint érintve Kismarost, meg a többit).
Senkit nem szeretnék attól elijeszteni, hogy velünk jöjjön, nem ez a cél -ellenkezőleg! Remélem, péntekig sikerül mindenkinek dűlőre jutni. ;)

60
Eco képe

Jujj 160-at az nem sok egy

Jujj 160-at az nem sok egy ici picit???!!
Még a cikk elején 60 voltXD
Először megyek máshol túrán még nem voltam, és a biciklid 3 hete vettem, szal lesz mit tanulni tőletek.XD

61
Pontagy képe

mi sem ennyivel kezdtük, de

mi sem ennyivel kezdtük, de néha van ennyi. Másrészt, ha a hangulat megvan, észre se veszed, és mentél egy csomót, könnyű belejönni, no para :)

62
Semico képe

Nyugodtan mennyen mindenki

Nyugodtan mennyen mindenki 9-re a Batyira, nem harap a Pontagy, normális a társaság, embert még nem hagytak hátra!

Déli indulásra csak a hozzám hasonló, reggel sokáig alvó, nagyontaposók vállalkoznak. (vagy akinek délelőtt még nagyon dolga lesz)

Szóval, ICEDON, chillout, Eco meg mindenki; nyugodtan mennyetek Pontagybácsi után :)

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

63
chillout képe

Kedves jó Semico! Továbbra

Kedves jó Semico!

Továbbra is azon vagyok, hogy tiszta legyen. Nem attól félek, hogy lemaradok..nem ismersz nyilván nem tudhatod, de az erőnlétemmel nincsenek gondol.sőt.:) Nekem az útvonal nem tetszik.Bejártam már ugyanazt, és unalmas volt, én pedig szeretnék fényképezni is.Ennyi. Azért gondoltam először h a társasággal megyek,mert a keleti oldalon tervezték, de így már nem annyira rajongok az ötletért.
Ez a "Szóval, ICEDON, chillout, Eco meg mindenki; nyugodtan mennyetek Pontagybácsi után :)"....nem pont az a követős fajta vagyok.:) De azért nyilván kössz. :) Jó lesz ez így egyedül, nyugisan,fotózósan. Persze ha valaki úgy dönt csatlakozik, nem harapok, jöhet.

tüpptürüpp

64
Eco képe

Nézegettem az útvonalakat

Nézegettem az útvonalakat és ha keresztbe levágós Pomáz fele, akkor az 55 kilcsi.
Hát még a keleti?!XD Az meg lesz szem a 100 is.
Viszont nem akarok sok szerszámot vinni úgy van cipelje más.XD MAx imbus kulcsokat és egy gumi leszedőnek használt kanalat.XD
Viszont inkább úgy vagyok vele inkább cipelem (pár kiloval több vagy kevesebb már nem számít) mint valahol lerobbanjak, vissza fele mit tervezünk???

65
Pontagy képe

Eco, szerintem hozz egy

Eco, szerintem hozz egy pótbelsőt, meg talán foltot, pumpát. A többi fölösleges, nem hiszem, hogy kellene. Én egy pótbelsőt hozok, melegebb cuccot, meg sört, esetleg csokit. Szerszámokból lesz elég, ha meg nagyobb a baj, nem fogjuk tudni útközben megjavítani.

66
Eco képe

Remélem nem kell és vissza

Remélem nem kell és vissza hozom. XD XD
De már elégszer rinyáltam és előző kerékpáron egy hót sz*r f*s kaki volt és azt minden 50kilcsi után szerelni kellett. Szal lehet h fölfújom, de kitudja...
Egyébként előző éveben volt valami nagyobb gebasz?

67
gotfried képe

A legnagyobb gebasz, egy

A legnagyobb gebasz, egy defekt volt, az is nekem. Pont a komp előtt szedtem össze, így mire átértünk a túloldalra már meg is javítottam. Másról nem tudok.

68
ICEDON képe

Én már nem igazolódók

Én már nem igazolódók ki. Lemegyek KB: 10 órára Dunakeszire a vonat állomásra, és meglátom, hogy ki van ott. Ha nem megy onnan senki, akkor tekerek egyet ott valamerre és utána haza.
ICEDON

69
Eco képe

Szerintem ha 10.-re mész,

Szerintem ha 10.-re mész, akkor várni fogsz egy csöppet, mivel mi 9.-re megyünk a Batthyány térre és gondolom még nem azonnal indulunk, szal lesz az talán 11 is.
Útvonallal kapcsolatban nem kéne már variálgatni, 3 féle van abból válaszuk ki a keleti és a nyugati részt, tudjuk h páran a keleti hosszabb lankásabb (bringa utas) részen szeretnének gurulni, míg a nagyja nyugati emelkedősebb, rövidebb távon szeretné megtenni.
Igazából én még nem tudom merre is van az utam,
személyesen szeretném megbeszélni a két csoporttal, hogy melyik a jobb számomra. Ezért is kérek mindenkit (Budapestieket), hogy ott (Batthyány téren) legyen a közös tali.

70
ICEDON képe

Oké nekem mindegy.

Oké nekem mindegy. Megvárok "mindenkit" Dunakeszin. Én inkább a nyugisra megyek. :)
ICEDON

71
Blao86 képe

Egyszerű, mint az

Egyszerű, mint az ásóbot:
Chillout a sarkára áll, megtervezi a keleti parti utat, kihirdeti egy fórumbejegyzésben,a végére tesz egy linket, ami erre az oldalra mutat, hogy mindenki megnézhesse a másik útvonalat is...

Várja a jelentkezőket és megcsinálja a keleti oldalon. Izgalmas lesz, hosszú, nincs sok emelés, és lesz társasága.
--
Pontagy átjavítja az egész bejegyzést a nyugati partra optimalizálva és a végére egy Chillout kisasszony túrájára mutató link, rövid szöveggel: "Ha valakinek ez a túra nehéz lenne, nézze meg a "laposabb", hosszabb, keleti oldali útvonalat: link..."

Így tisztázódhat az útvonal és ki-ki az erőnlétének megfelelőt választhatja.

De ezt a civakodást abba kéne hagyni, mert komolyan aggódom Pontagy egészségéért. Még a végén leszokik a sörről, meg a cigiről. :/

Blao

72
Névtelen képe

Hello Semico! Nem tudnánk

Hello Semico!
Nem tudnánk felvenni a kapcsolatot emailben?
Csak majd szeretnék kérdezni egy két dolgot, fontos lenne...Email cimem: zajzon.433@freemail.hu
Írj majd kérlek!
Üdv. Leo

73
Semico képe

Írtam. >---------------< Pir

Írtam.
>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

74
Pontagy képe

Blao, ugyan, semmi gond. 9

Blao,
ugyan, semmi gond. 9 tajban elindulunk a Batyirol, es lesz ami lesz. Az idegeim/egeszsegem meg jol vannak, koszonik szepen, karbantartanak az "eroforrasaim" eddig bevaltak, aggodalomra nicsen ok. :)

75
MrPeter képe

Üdv. Én bevállalom a

Üdv. Én bevállalom a D.keszi-Vác-Szob útvonalat. Ismerni ismerem elég rég óta. Úgyhogy várok minden lájtosabb túrára vágyót a Batyira 9-órára.
Útvonal: Batyi tér-Megyeri híd-D.keszi-Vác-Szob-itt át a vasúti határátkelőn majd tovább Garamkövesden át Egomba. A határnál van egy KB 5 km-es szakasz ami földutas de lassan nyugisan járható. A többi aszfalt. Az útközben csatlakozóknak itt a telszámom:
+36-húsz/négyötven-1177.

76
Pontagy képe

egyszerűsítsünk, ha

egyszerűsítsünk, ha kérhetném, ne bonyolítsunk, volt már mindenféle izélgetés eddig is.
népek, van egy ötletem, lehet hogy szar, hogy ne szakadozzon szét annyira a banda:
arra gondoltam, a reggeli csapat egy része mehetne a Paprét felé, a másik meg a bal parton, Dunabogdány felé, a két "ág" egyesülne Visegrádon, akkor Dunapart is van benne, meg hegy is. Nem szólva arról, hogy rövidebb a táv, mint a váci oldalon, nem kell átmenni a Dunán.
köszönöm annak, aki hajlandó efféle kompromisszumra, remélem mindenkinek tán egy fokkal jobb lesz.
(meg hamár csillagtúra, együtt menjünk, még ha kissé módosított útvonalakon is)

77
Eco képe

Van 3. variáció is! Duna

Van 3. variáció is!
Duna keleti részén menni. Mivel dombos dolgokat nem kedvelem, így csak a Duna mentét tudnám bevállalni.
Szétszakadástól nem kell félni, telefon csere is lesz gondolom és ami a legfontosabb mind a Batthyányin gyűlünk pénteken reggel.
Pontagy és mások meg tudnád mondani mivel másabb egy emelkedős paprét és egy lankásabb Duna menet természetesen látni valóban?!

78
chillout képe

Akkor jössz velünk keleti

Akkor jössz velünk keleti oldalon. én is ott megyek pár emberrel.
Paprétes emelkedős hegyvidék,fák,és betonút fel a hegyre, lefele Visegrádig gurulsz egy kátyús betonúton embereket kerülgetve szigorúan 30as sebességkorláttal.Nem csúnya, de nekem a Duna mellett több a látnivaló. Ott szép rétek, több pihenőhely, egész jó út végig..
Bár nem engem kérdeztél, de én is bejártam már mindkettőt. Ha csatlakozol a keleti oldalhoz, akkor dobj meg egy maillel.

tüpptürüpp

79
chillout képe

Jah és nem szeretnék

Jah és nem szeretnék bomlasztani itt semmit, viszont én a világ másik végén lakom, és szerintem reggel nem másznék be a batyira,hanem a Stadionnál gondoltam egy talira (9és fél10 között). Onnan mennénk Dunakeszire összeszedni, aki ott csatlakozna hozzánk.

MrPeter, Neked jó, ha a stadionnál koccanunk reggel, és onnan indulunk el?

AKi keleti oldalazna, az írjon,vagy itt a számom, jelezzen (harmincas harminc nyolcnyolcnyolc egy nulla)

tüpptürüpp

80
Eco képe

Jól van akkor a keleti

Jól van akkor a keleti részen megyek én is.
Stadionok tőlem 15 perc szal még tovább is alhatok.:)
nick956@citromail.hu
0620 öt negyvennégy negyvenkilenc hetvenkilenc

81
Dufi képe

Szia! Én is inkább a

Szia!

Én is inkább a keleti oldalt választom mert nem tudom mennyire bírnám a meredek szakaszokat és a fényképezés nálam is játszik. Viszont nem voltam még ilyen túrán, kérdésem: mennyi lovettát érdemes hozni és visszaút tekerés vagy vonat? Azért még biztos ami biztos alapon napközben felhívlak a találka pontos helye és időpontja miatt.

82
ICEDON képe

Úgy néz ki, hogy én is a

Úgy néz ki, hogy én is a Duna melletti részt választom, csak én Dunakeszin csatlakozom. Nem nagyon láttam, hogy valaki jelezte volna, hogy ő is Keszin csatlakozna. Ezért én is leírom, a számomat
harmincas, hatszáz, hetvenhét,tizennégy.
ICEDON

83
Drótmanó képe

4. útvonal: találkozó

4. útvonal: találkozó 12-kor a Batthiányin, és onnan Dobogókő felé Esztergomba. Térkép és szintek itt. Kéretik pontosan megjelenni, pontban 12-kor indulunk.

további info: 06206626734

84
Blao86 képe

Én nem megyek egyikre se,

Én nem megyek egyikre se, de itt a számom, ha valaki sörözni szeretne valamikor (tudok egy jó helyet):
hetvenes - négynullaegy-hetvenégy-harminc

Blao

85
ICEDON képe

Szomaton nem jó?

Szomaton nem jó? :)))
ICEDON

86
SuperFecoo képe

Hehe

Hehe

87
chillout képe

Okkéé. Akkor aki a keleti

Okkéé. Akkor aki a keleti oldalt választotta. Még egyszer utoljára:

Találka 09:00-09:30 között Stadionoknál, a Keleti Pu. felé lévő metró kijárat előtt. (Véletlenül sem az 1es villamos felöli oldalon!)
Innen Tatai út fele irány Dunakeszi...a továbbiak pedig ismertek.

Pontagyhoz egy kérdés: Hol koccanunk? (mármint Párkány/Esztergom..hol?)

88
Eco képe

Akkor reggel kilenc

Akkor reggel kilenc Stadionokon.:)
Már várom, aztán este megbánom.:-D

89
Pontagy képe

nem tudom, hol fussunk

nem tudom, hol fussunk ossze, majd telefon, ha valaki odaert Egomba. Kicsit nehezen igazodok ki azon, hogy hanyfele csapat megy, es merre.

90
chillout képe

Én csak a keleti oldalban

Én csak a keleti oldalban vagyok biztos. :D
Mi leszünk páran.:)
Elmentettem a számod, majd csörgünk, ha ott vagyunk :)
tüpptürüpp

91
SuperFecoo képe

Csak sikerált a közös

Csak sikerált a közös startot ellőni... 3an mennénk mi is a keleti oldalon. 9re odamegyünk a Stadionokhoz. Elvileg. Píí

92
SuperFecoo képe

+1 kérdés. A keleti

+1 kérdés. A keleti oldalon végig bicaj út van?

93
Semico képe

Nem vagyok arra túl

Nem vagyok arra túl ismerős, de talán túl optimista emberre vall a kérdés :)
>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

94
Ypse képe

Ha jól emlékszem Dunakeszi

Ha jól emlékszem Dunakeszi után tértünk rá a bringaútra, és onnan a vasúti hídig kisebb szakaszok kivételével bringaúton mentünk.

95
Oversize Load képe

Megrakod Te is Egomot?

Megrakod Te is Egomot?

96
Ypse képe

Ugy néz ki de, hogy melyik

Ugy néz ki de, hogy melyik csoporttal megyek még nem döntöttem el..

Lehet 11körül magamba elindulok és csak leérek valahogy 4re Egomba...

De lehet, hogy Keleti oldalon megint letolok egy 180-200km-es túrát ..

97
chillout képe

Nem mindenhol kifejezetten

Nem mindenhol kifejezetten bringaút emlékeim szerint, de járható többnyire.:)

tüpptürüpp

98
Ypse képe

Volt egy szakasz ahol a

Volt egy szakasz ahol a főútra kellett rátérni, és ott menni max. 1 km-t az emelkedőn..
de utána jó kis zuzás volt lefelé a falu/településig.

99
chillout képe

Van valaki aki Dunakeszin

Van valaki aki Dunakeszin csatlakozna? Kitérjünk az állomás felé?

tüpptürüpp

100
Ypse képe

Elvileg 82-es

Elvileg 82-es hozzászólásnál ICEDON jelezte, hogy Ő D.Keszin csatlakozna.

101
Eco képe

Keleti oldalon a térképen

Keleti oldalon a térképen végig bringaút van, legalábbis ezt jelzi.
Remélem szép idő lesz.:)

102
SuperFecoo képe

Oksa! Mivel ezt

Oksa! Mivel ezt emlegettétek szebb útként a triumvirátusunk veletek rakja Esztergomig (kilinccsel előre). 9 körül érkezünk a Stadionok M hátsó bejáratához. Vissza meg vonyat...

103
SuperFecoo képe

a

a

104
Eco képe

Keleti oldali (1 csapat-2

Keleti oldali (1 csapat-2 csapat-3 csapat)csapat:
Nahát akkor kezdeném tali
Stadionoknál 9kor én 9:15re értem oda és 9:30.-kor indultunk Esztergomba.
Tatai-Újpest-nem tom merre mentünk csak követtem a többieket. Dunakeszi esetet érdemes megemlítenem, ott ugyanis eltévedtünk, gyorsan térkép elő és LOOK és már meg is volt a jó irány, de a tüpptürüpp más nevén Csilla beszedett egy bocsánat két lukat a belsője, gyorsan egyik srác megcsinálta neki én is egy picit besegítettem a pumpámmal.:)
Aztán még Keszin egy benzinkúton még adtunk a belsejébe levegőt. Én is akartam fújni, de ( az enyém valami furcsa szelepű később jöttünk rá h tű-s kell hozzá) már szoptuk, inkább én, mert próbálkozásaim során leengedtem.:(
Addigra a lányok, a tüpptürüpp(Csilla) és egy másik o.-i bicóval elhajtott. Mi maradtunk a problémámmal.
Többieknél sem volt szelepátalakító sajnos:( így a közlekedő kerékpárosoknál kéregettem a 3.-nál már sikerrel jártam (addigra 15 perces előnyük volt a fiú társaságnak (a lányoké kitudja mennyi volt) Szal kurva nagy kő eset le a szívemről tudok tovább menni és nem kell vissza hozatnom magamat Pestre.
Keszi végéig ott le balra a Dunával párhuzamosan (csakis):)
Közben hívogattam tüpptürüpöt és egyik srácot egyik se vette fel, hogy már úton vagyok nem vártam el, hogy megvárjanak, de helyesnek ítéltem, ha tájékoztatom őket és talán egy két pihenőt kajálást kihagyva útól is érem őket, sőt meg is előztem egy panziónál, ahol leültek kajálni...) Jah addigra üzleteltem egy szelepátalakítót, hogy többet ilyen ne forduljon elő nagy ára volt, mert kurvára kellett (500 ft).
Így egymásra találva öten tovább haladtunk, (Vácott már 44 kilcsit jelzett a km óra.)
Sajnos továbbra is hívogattam a tüpptürüppet (Csillát) mind hiába egyszer le is nyomta, értettem/értettük mi, hogy miért nem veszi fel.
Pedig míg együtt voltunk tudott telefonálni...
Szal lehagyott minket a két csajszi és csak ők tudták a utat. Ezt beszoptuk, nem kicsit, hanem nagyon.
Hosszabb úton tippelve mentünk tovább és Nagymarosnál át is keltünk a Dunán egy komppal, akkor már örültem, mert tudtam kajálni, csak vízzel nem lehet tekerni... Ott elváltunk a három "erős" és két "gyengére" Erősek csoportja "33" tempós átlagot ment 23 kilométeren úgy, hogy fújt erősen a szél (szembe) és k*rva sok emelkedő volt.
Ezt szerintem a 14:00..-kor induló csapat is megirigyelhetné, de most komolyan:).
Mi ketten hátul "20" tempónak is örültünk volna síkon, de nehézkesen akart összejönni az is.:) 16:30.-ra értünk Egonba és már első kérdésem a környékbelihez, "hogy hol a Pályaudvar???"
Betekertünk a Vasútállomásra, felszálltunk, Pihi és Bp.-n Nyugatinál leszállunk noha nem meglepő már ment is a cirkusz 5:1 felállásban verik egymást a cigányok.
Ahogy megállapítottam valami uzsorások voltak vagy hasonló... Lényegtelen.
Margit-híd-Parlament-Deák-városligetje-Stadionok(Ott egy kis gyereket láttam összetörni a lámpáját, közben szerencsére a keze nem tört el, de bőgött nagyon, de mentőt nem kértek:)meg a segítségemet se...)
Aztán Home.
Jó volt így is, de szutyok szarrá lett a két csavargó miatt, aki le se szart minket, állítólag azért mentek előre, hogy az ott csatlakozókat felvegyék, aztán megvárnak, megvártak??? ha eddig elolvastad, akkor tudod, hogy.....

Mindenki szűrjele magának, hogy kinek volt igaza és mi lett volna a helyes, de egy biztos velük ne menjetek túrázni, mert kitudja, ha lesz valami gondod, akkor ott hagynak a semmi közepén.
(Ha azt válaszolnád, hogy nem tudtál erről, akkor írnám előre, hogy sms-t küldtem a történtekről és hogy képzelitek, hogy csak úgy elindultok egy benzinkútról, ahol ti miattatok álltunk meg. És ott hagytok?)
Dufi: msnem: fatjoe0112@h o t m a i l . c o m.

105
Ypse képe

Mint akit agyonvertek de

Mint akit agyonvertek de oda-vissza megcsináltam.. jó volt, idén is megvolt a túra...

106
SuperFecoo képe

Kalandosra sikeredett a mai

Kalandosra sikeredett a mai túra. A keleti oldalt választottuk (sajnos), mivel valakinek nem felelt meg a dimbes-dombos "unalmas" táj. Csak azt nem értem, miért kell külön utat szervezni a fórumon annak aki nem ismeri a felelősség szót. Ha nem tetszik a mások által tervezett és SZERVEZETT út, és nem akarok a nyakamba idegeneket, akikkel esetleg műszaki probléma esetén együtt kell sz.pnom a f.szt, akkor tessék leszervezni kettesben a barátnővel az útirányt és csendben nekivágni.
E helyett 9.30 kor nekivágtunk 7 fővel a keleti szájdnak. Már az is gyanús volt, hogy csak ennyien megyünk, ráadásul a város másik oldaláról... dehát nem követhetjük mindig a csordát, néha le kell térni a tutkerájos útról, nem mentünk át a Batyira. Miután hosszas és bizonytalan útvonal után kijutottunk Dunakeszire (eddig az út inkább még csúnyább is mint a másik társaságé) ahol az első checkpointnál sikerült a vezetőnknek defektet kapnia. Rutinos lévén egyből kivettem a munkát a főnök kezéből, ne Ő piszkolja a kezét, mivel hölgy és a számtalan defektem után (tegnap 2) gyerekjáték a foltozás. Itt jegyezném meg, hogy nem hallottam a defekt észlelésénél, hogy mennyetek csak, majd beérlek titeket valahogy, sz.rjatok le nyugodtan, hanem szépen megvárta a szervíz végét.
Ezek után a legközelebbi benzinkútnál megkapta a megfelelő nyomást a gumi, de közben szerencsétlen tűszelepes bajtársunk éppen elvesztette ezt. Mit tesz hát a vakmerő vezetőnk? Azt üzente, hogy elugrik a 2es checkpointhoz - a révhez és ott várnak a frissen csatlakozókkal. Biztosan vártak is fél percet, mert amikor hívtuk őket, hogy megoldhatatlannak tűnik a probléma a 27"es kerékméret miatt, csatlakoznánk hozzájuk, közölte, hogy már úton vannak az új tagokkal!
HÁT BRÁVÓ!!!! Most csúnya szavakat ide nem írok de az ötletek kimeríthetetlen tárházából szemezgettünk, képzeletbeli büntetéseket felvetve.
Kezd hosszúra nyúlni a sztori...
Nem sok pihit tartva, nem rossz tempót hajtva nem értük be a fényképezgetős, sok pihenős, rétes, gyönyörű tájat kedvelő brigádot.

Köszönjük ezúton önjelölt túravezetőnk: csilláut, hogy jól otthagytad a csapatod nagyobbik részét a szarban, helyismeret, tútra terv nélkül. Persze volt egy lemerült GPSünk, de azzal töröltük szemünk-szánk.
Miért mertünk veled menni?

"A kerülő út lankás, nem kemény, viszont szerintem szebb, és kezdőknek jobb. Tele van pihenőhelyekkel is."

-Nagyon sokat pihentünk... kb amíg a defektedet javítottuk...

"Ha nem lenne ilyen variálgatás egyben mennénk.
De én köszönöm "ebből nem kééérünk", és maradok az eredeti útvonaltervnél.:)"

-Igen sikerült maradnod, sajnos minket nem vittél tovább... tehát nem mentünk "egyben"

"Jó lesz ez így egyedül, nyugisan,fotózósan. Persze ha valaki úgy dönt csatlakozik, nem harapok, jöhet."

-csak baj esetén nem várod meg...

"Akkor jössz velünk keleti oldalon. én is ott megyek pár emberrel."

-khm.. akiket otthagyok ha kell... térkép nélkül, majd nem veszem fel a telóm, ha hívnak, vissza meg tuti nem csörgök....

"Paprétes emelkedős hegyvidék,fák,és betonút fel a hegyre, lefele Visegrádig gurulsz egy kátyús betonúton embereket kerülgetve szigorúan 30as sebességkorláttal.Nem csúnya, de nekem a Duna mellett több a látnivaló. Ott szép rétek, több pihenőhely, egész jó út végig"

- na persze mesemondó... legközelebb minden kalandkedvelőnek ajánlom a már bejáródott, rutinos, összetartó társaságokkal való kirándulást, akik baj esetén nem hagynak a sz.rban, hanem kihúznak belőle, vagy legalább addig várnak a kupac mellet, amíg ki nem mászol belőle egyedül.

JA... tüpptürüpp

U:I.: sajnálom hogy nem találkoztunk a bringaemelésen (melyre odaérni időben kb lehetetlen lett volna, de szerencsére motiválttá tettél minket), mert személyesen is szerettük volna megköszönni a csodás vezetést.

107
Eco képe

Igen, ahogy mondod,

Igen, ahogy mondod, csodálatos volt.
Még egy olyan túrára nem megyek, ahol ő a szervező.
Nem is azt vártam tőle, hogy maradjon ott, és velem együtt tolja a bringát Esztergomig, vagy a mozdonyra felsegítse rakni a bicómat, hanem segítsen amiben tud és tanácsokat adjon, sajnos előbbi nem volt jó, de a tanácsa SuperFecoo.-nak, miként a országúti kerekesektől kérjek átalakítót bevált. És tudtam tovább menni, nekik hála.
Nah persze ha megvártál volna 30 percedbe került volna és talán most a fényképezőgépedbe több kép lenne, ha egyáltalán van. Mivel utolérni nagy sebességgel se tudtunk kevés pihenővel.
Szal köszönjük a remek navigálást, de többet nem kérünk belőle.

108
Kacsa66CM képe

Sziasztok! Mi is végül

Sziasztok!

Mi is végül arra mentünk, mármint a CmTúra néven futó csapat. Nekünk előre tele volt a tökünk chillivillivel, de úgy döntöttünk, hogy mindenkinek lehet szar napja és hogy élőben egy csoda lesz... Különben tényleg szép lányka és az Ktm egy wow...

Sajnálom, hogy ti így megszívtáttok. Legközelebb ajánlom, hogy gyertek velünk. különbn csak annyit, hogy a nyugati oldal sokkal szebb, de mi is a keleti oldalon mentünk ma.

Mi 30 percet vártunk a révnél. Aztán feladtuk, mert nem tudtuk, hogy mi van, meg menni kellett(20 perccel 4 után értünk esztergomba). Nekünk sajnos volt két baromi nagy balesetünk is, de szerencsére a mindkét csaj talpra állt és tovább küzdött.

Az illető lánykával mi is megszívtuk. Ez volt szeritem kb. a 40. túránk és eddig csak normális bringások voltak velünk, akiket mind megszerettünk, de végre sikerült megtalálnunk az ellenpéldát is.

Remélem máskor jobb túrátok lesz és mi is jobban fogjuk kitenni, hogy merre, hogyan megyünk, hogy itt ne okozon akkora kavarást az egész.

üdv

109
qkac képe

szerintem azzal nincs gond,

szerintem azzal nincs gond, ha valaki alternatív utvonatlon megy, vagy más időpontban. (ahogy én is tettem mindkét irányba). ez egy fórum. van egy javaslat, mindenki szabad akaratából dönthet az alternatívák közül. de amúgy én jól éreztem magam, nekem tetszett (kivéve a CM, mert az mocskos szar volt)

110
Kacsa66CM képe

Persze, h lehet külön

Persze, h lehet külön menni vagy más útvonalon.

Én csak annyit mondtm, hogy nálunk nem volt valami jó a szervezés most. Nem pontagy miatt, hanem mi is össze-visszabeszéltük meg az egészet.

üdv

111
qkac képe

én élveztem, és ahogy

én élveztem, és ahogy elnéztem az embereket, mások is jól érezték magukat, és ez a lényeg:) boldog szülinapot nektek:)

112
Hubor72 képe

A mocskos szar az enyhe

A mocskos szar az enyhe kifejezés. Kinek volt az a ragyogó ötlete, hogy keróúton kell felvonulni a pusztában? Ennek mi volt az értelme? Ki ellen és mi mellett demonstráltunk? Csak feltartottuk a szembejövő bringás társainkat, akik eléggé idegesek voltak, hogy a földúton kell tekerniük. De szerencsére volt annyi eszünk, hogy otthagyjuk az egészet a fenébe és jobb elfoglaltságot találjunk. "Gratula" az útvonal kiagyalójának.

113
petic képe

+1

+1

114
syntaxerror képe

csatlakozom, bár sajnos mi

csatlakozom, bár sajnos mi végigmentünk de nemtom minek

115
alterego képe

Teny, hogy ott meg sose

Teny, hogy ott meg sose hagytatok senkit. Volt sok rossz tapasztalatom, de ilyen sosem tortent. Szomoru vagyok, hogy ezt olvasom.

116
Rabbi képe

Nyissál Sok rossz

Nyissál Sok rossz tapasztalatom topikot és a baromságok mehetnek oda.
Ide az esztergomi dolgokat írjad, ha meg nem voltál, akkor csendben maradsz.

117
Eco képe

Mondjuk azért kioktatni,

Mondjuk azért kioktatni, mert nem volt ott és itteni hszekből leszűrt véleményét kritizálni nem helyes az tény, h a túrával kapcsolatban kell írni, de legalapvetően arról írt. Lehet h elfogult vagyok, de az a túra összességében pocsék szar volt, de lehetett volna jobb is. Mint az előbbiekben említett okok miatt például...

118
Rabbi képe

Ennek sajnos előzményei

Ennek sajnos előzményei vannak. Voltunk együtt sokat, aztán alter a dolgaival hamar kiírtotta magát onnan. Ezek a bizonyos sok rossz tapasztalatok.
Csak ezek után nem jövök oda témától függetlenül beleszarni a fészekbe, hogy hát szar a csapat.
Mindegy, ennek tényleg nem sok köze van az esztergomi cm-hez.

119
alterego képe

Sehol nem irtam, hogy szar a

Sehol nem irtam, hogy szar a csapat. Az, hogy az elso naptol utalod a kepemet ezert basztattal folyton, a te bajod. Van nalad rosszabb is, volt a levlistan olyan, akivel sosem talalkoztam es kapasbol azzal kezdte a feliratkozas utan, hogy beszologatott. Erdekes emberek vagytok. :)

Teny, hogy nehez tiz-husz vadidegen embernek megfelelni. Vannak toleransabb emberek, es vannak onfejubbek. Mas bringas csapatoknal is vannak biztos hasonlo emberek, de azert sokkal jobb a buli, ha negy-ot regi haver van a tarsasagban, szal en nem javaslom h valaki egyedul induljon el idegenekkel.

120
Árnyékcickány képe

Emlékeztetnélek, hogy az

Emlékeztetnélek, hogy az első túrán az emberek 95%-a idegen volt egymásnak (talán 2*2 ember jött együtt).
Mégis itt vagyunk, egy év után még mindig együtt.

--------------------------------
Függőágy, koktél, homokozólapát!

121
Semico képe

Én kb augusztusban

Én kb augusztusban csapódtam a társasághoz, kb egyedül;
Nem bántam meg, sztem jöhet nyugodtan bárki egyedül is!

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

122
alterego képe

Ott voltam tavaly az elson,

Ott voltam tavaly az elson, minthogy az egyik alapitoja voltam a cmturanak. Tudom, mirol van szo. Most dolgoztam aznap, igy nem tudtam menni.

123
Kacsa66CM képe

Szia Alterego

Szia Alterego egyetlenem!

Nem hagytunk mi ott senkit szerencsére. Ilyen még nem fordult elő és ezek után sem fog. Aki velünk indult el battyiról, az velünk is ért be esztergomba két turnusban, kivéve egy apa- fia párost, ahol srác nem bírta, de korához képest iszonyatosan nagyot tekert. Ha nem lett volna szél, akkor Esztergomig simán eljön.

Beus, ha lesz időd legközelebb gyere tekerni.

üdv, Dávid

124
Oversize Load képe

Megvan a vélemény

Megvan a vélemény Utálatos Csilláról :DDD Esetleg mást kódol a beceneve? :)

125
ICEDON képe

Mielőtt az én nevem is

Mielőtt az én nevem is felröppenne, és anyucizás lenne a vége, én a keresztfiammal indultam neki. Én lettem volna aki Dunakeszin csatlakozik a "csoporthoz". Mivel a tempónk nem volt a leggyorsabb így sikerült, 11 óra után Keszire érnünk. Bevallom volt egy ki lelkiismeret furdalásom, hogy lehet, hogy ott vártatok, (aki igen az bocsi). De nekünk sem ment teljesen zökkenő mentesen. Ugyanis a keresztfiamnak szétment a lánc a kerékpárján. Én a nagy analfabéta próbáltam megcsinálni...Na mindegy semmi esélyem nem volt. Itt szeretném megköszönni annak a két srácnak akik megálltak segíteni. Ők pont Keszire mentek rokonhoz, és ott (szakszerű) szerszámokkal sikerült megjavítani a szamarat. Sajnálom, hogy lemaradtam a közös túráról.
ICEDON

126
Semico képe

Akikkel találkoztam, és

Akikkel találkoztam, és tekertem mindenkinek nagyon köszönöm a túrát, örülök hogy találkoztunk ismét!
Örülök hogy feljutottam végre Dobogókőre, és örülök hogy kellemes baráti társasággal volt meg első határátkelésem.
Örülök hogy vittem pumpát, mert defektes kerékkel értem haza; meg Pontagy is örül mert ő is talhatta volna jódarabon a paripát :)

Üdv mindenkinek!

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

127
Oversize Load képe

Meddig raktátok a 11

Meddig raktátok a 11 főúton?

128
Semico képe

Szentendrén Pontagy

Szentendrén Pontagy kerékpárútra akart menni, és mi is követtök, aztán szentendre végén vissza a főútra.
(Úgye? [Péter, Pontagy, hogy is hívnak])

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

129
Oversize Load képe

Szentendrén elhúztam egy

Szentendrén elhúztam egy tucat "merdzsó" mellett, majd megálltam pihenni a várost éppen elhagyva. Kissé izgalmasra sikerült a vége. Először padkatúra a kísérleti szakasz mellett, majd fel az útra, mikor elvonult a hadnép. Bevásárlóközpontnál (Cora? van a parkolóban McDonald's is) lejöttem a főútról. Örültem, hogy addig nem találkoztam sünmobillal :)))

130
Semico képe

Örülök h te is rendben

Örülök h te is rendben hazaértél!

>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

131
chillout képe

1. előrementünk h

1. előrementünk h megtaláljuk a végét. nem voltak ott.
2.kártyáról pénz le, Ivettéről hívtalak, és mondtam h komótosan haladunk tovább az írtózatosan kitáblázott bringaúton.-ami tényleg ki volt táblázva-végig-
3.egyszer se nyomtam ki.
4.a banda nagyobbik felét otthagytuk miután én fotózni indultam a keleti oldalon, nem túrátvezetni. -a túra előtt én csak javasoltam h csatlakozzon aki akar.-
5.le is szakadtunk és mentünk tovább át a határon, ahol már térerőm sem volt, uh. feltételezem ezért nem is csengtem ki.
ennyit részemről.

viszont a kerékjavítást köszönöm.a benzinkutas kerékproblémáról a 2es út szélén hallottunk,és szóltunk is h előre megyünk de komótosan h be lehessen minket érni.bocsánat a szétszakadásért így utólag, de eléggé besokalltunk attól h az eredeti elképzelésünkből semmi nem látszik megvalósulni.

tüpptürüpp

132
Rabbi képe

Nekem annyi volt furcsa,

Nekem annyi volt furcsa, hogy bár csatlakoztál, de bárhol megálltunk, végig biztonságos távolban táboroztál hangtalanul. Ha csoportképeket készítettél, akkor elnézést nem szóltam.
Személy szerint amúgy nekem Ivetté is bejön, róla kevéssel szlovákia előtt tudtam meg, hogy lány.

133
chillout képe

antiszociális vagyok

antiszociális vagyok :)

tüpptürüpp

134
SuperFecoo képe

Erre én rohadtul nem

Erre én rohadtul nem lennék büszke!

135
Eco képe

"Személy szerint amúgy

"Személy szerint amúgy nekem Ivetté is bejön, róla kevéssel szlovákia előtt tudtam meg, hogy lány."

Nah mik ki nem derülnek tényleg lány??? El se hiszem...:)
De most komolyan, ha majd akarsz csatlakozni máskor is, akkor megadod a telefonszámodat, nah persze akkor van értelme, ha nem nyomod le, mint más, tegnap értelmetlen volt.

136
petic képe

ad 4: "felelős vagy azért,

ad 4: "felelős vagy azért, akit megszelídítettél". nyugodtan csatlakozzon, aki akar, utána meg nyugodt szívvel otthagyod őket?
tényleg, ahhoz képest, hogy mennyit írtál a fórumba, nem nagyon látszott a csatlakozási szándék, végül mentél, ahogy akartál. ezt amúgy is megtehetted volna, semmi gond vele.
további jó tekerést!

137
Eco képe

Igen Szlovákiában már

Igen Szlovákiában már térerőd se volt?! És előtte?
Mert még előtte hívtalak jó párszor.
Előre mentetek komótosan? Furcsa mi mint az állat mégse értünk útól, jah és ha az volt volna a szándék, hogy bevártatok volna felvettétek volna azt a rohadt telefont. Smst meg kitud olvasni???
Ennyit erről. Nem elég a túrán produkálni a nagyfokú linkséget, de itt is?!
És hogy te azt állítod, h szóltatok kinek?? Otthonra? Én kérdeztem a hátrahagyott fiú csapatot, de ők ilyenről nem tudtak.

tüpptürüpptrükktrükktrükk

138
Keménymag képe

Üdv, itt a keménymag! Mi

Üdv, itt a keménymag!

Mi még
Kismaroson vagyunk (fertő tó és tata helyett, ahogy az EREDETI terv szólt). Iszonyat a buli, huhognak a baglyok. Instant jégkockák a zuhanyból, elsőrangú volt a vacsora zárás után 40 perccel. Az utolsó kompot éppen elértük. Kriszta még gyűjti a kilométereket a kertben, hogy meglegyen a 150 kilométeres etap.

Üdv mindenkinek, Napocs, Krisztam, Imle, Zoli, Tibi, Lazac

parampampampapampama

139
Semico képe

"Keménymag" :) >------------

"Keménymag"
:)
>---------------<
CMBP_0010000000001000
Semico

140
Pontagy képe

hé-hó, emberek, szeretném

hé-hó, emberek, szeretném ha nem úgy híresülnének el a túráink, hogy széthúzás meg mindenféle szidalmak röpködnek a levegőben.. igen, a szervezéssel itt-ott sikerült mellényúlnom nekem is, oka lehet az itteni hisztinek, de zárjuk le a dolgot, ha kérhetem. Személy szerint mindenkit megkövetek, ha valamit elbalfaszkodtam, de továbbra is várok mindenkit (ezt csak a saját nevemben merem kijelenteni) aki szeretne jönni. Jövő héten szombaton -ha minden jól megy- egy laza kis Velencei-tó kanyarra, de nézelődéssel, a Nadap megmászásával, meg egyebekkel és _egyértelmű előzetes infókkal_ Blog/fórumbejegyzés hamarosan kimegy a címlapra, pár napon belül, vagy akár még ma.

141
Oversize Load képe

Én megyek, ha addig nem

Én megyek, ha addig nem fejelek szét valahol 1 villamossínt :D Á, elegem van a kispályázásból, most már vasúti sínre edzek :DDD
Veletek még csak olyan túrán voltam, amiről összességében pozitív emlékeim maradtak :)

142
alterego képe

Na igen, Frankeinstein :D

Na igen, Frankeinstein :D

143
Oversize Load képe

Flankeinstein, mert colos,

Flankeinstein, mert colos, fára szállt frizbit levadászó sporttásunk nem bírja elhozni otthonról a dögnehéz r betűket a Malival vagy az egysebivel. Bezzeg ha montival járna :DDD

144
PTeker képe

Nekem nagyon jó volt,

Nekem nagyon jó volt, 1:30perc alatt voltam bpről Egomban és még szundiztam is egyet a zöld gyepen a bazilikánál, hazafele meg Szentendréig megint nagyon kellemes volt.
36os átlagot sikerült menni Egom és Szentendre között, volt hogy 9 percig 45felett volt a sebességem.
Nagyon jó az út mindenki próbálja meg min egyszer nyélen.
Aztán Szentendrénél az út minősége a Budapestit idézte ezért, a sebesség 17re csökkent.
Gyönyörű volt a nap lemente, és még épp világosban értem haza :) szuper volt.

ui: Bocsánat Ypse.

145
Ypse képe

Semmi baj, nem akartalak

Semmi baj, nem akartalak feltartani azért mondtam, hogy menj.. :))

Visegrádnál tartottam egy kis frissítőt, és utána Pestig toltam én is.. csak az a pár F@szkalap autós nem hiányzott aki mellém ér és kiordít az ablakon...
(igazi magyar mentalitás..).

Én is még sötétedés előtt hazaértem :)

NightRider minden szombat este

146
PTeker képe

Azt vettem észre ha elég

Azt vettem észre ha elég nagy tempot tartasz folyamatosan akkor nem hagynak le, max nagyon nagy ívben.

Ja igen és az asszony most nem segített csak féltem mert a lámpa bár nálam volt de az elem az lemerűlt korábban ezért paráztam, és én is meglepődtem mikor néztem a sebességet, de legalább olyan jó volt mint tavaly veletek CS. (kár hogy nem jöttetek)

147
Cseya képe

Ez nagyon jó átlag!

Ez nagyon jó átlag! Asszony pajtás megint segített Dunabogdánytól? :)

148
Eco képe

Milyen bicóval mentél?

Milyen bicóval mentél?

149
PTeker képe

outival

outival

150
szonikuskacaj képe

Először voltam Veletek

Először voltam Veletek tekerni, nagyon tetszett. Igaz egy részét külön tettük meg, de ez az én hibám volt, mert az elejével nem bírtam a tempót, a végét meg nem vártam be, így a rövidítés ismeretének hiányában büntiből Salka után szerpentineztem :(
A mobil nálam sem csörgött, mert nem volt térerő, cserébe mesés csönd és táj volt :)

az irracionális :)

151
Málna képe

Sziasztok! Jó volt a túra,

Sziasztok!
Jó volt a túra, nagyon jól éreztem magam Veletek-mint mindíg. Remélem az idei szezonban is összegyűjtünk jó sok közös kilométert.
Köszi, hogy a borulásom után összeszedtetek és segítettetek a túra végéig. Nem tudom mi lett volna Velem, ha chilloutos vezetővel vagyok...
Jó érzés tudni, hogy számíthatok Rátok, ha baj van!!!!