Az iroda elott az udvarbol tuntek el
epik70: tarsafekes fenyvosszaveros larszalagok a vazon matricak (cm kamba a telon kor cm a vazon bal oldalt bagaboo a harso villanal) fekete sarhanyo csomagtarto cateye lampak es ora gps konzol az elso nagytanyer kekebb mint a tobbi utcai kulso
kona: bordo hatul piros fenyvosszavero karszalag a nyeregcsovon nagyon alacsonyan van a nyereg trialos a kollega nagyon bastag dirt gumik
feljrlentes tortent ha valaki latta es tud segiteni hi jon repulok
30/5186551 v 30/3942124
a segitseget koszi es bocs a hibakert 10perces az eset

Lehel és (Keletinél) bolha
Lehel és (Keletinél) bolha piacra holnap azonban menjetek ki.
Meg olyan jó volna tudni mivel volt lelakatolva.
De ez csak részletkérdés. Meg amúgy se fontos, minek is írok ennyit.
http://criticalmass.hu/blogbe
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090424/elloptak-gyik
........................
Formaharc és sci-fi.
Igazából már ez se nagyon
Igazából már ez se nagyon segít, de a kívülállóknak igen.
Megelőzés dominál utána már csak halvány 1 % esély van, hogy a volt tulaja látja valaha.
Papírkutya mikor lesz az akció?:-)
A megelőzés egy jó lakat.
A megelőzés egy jó lakat. Szerintem tuti ezek is vagy sodronnyal vagy gerinclakattal voltak lezárva.
A link meg kívülállóknak valamit segíthet...ha mást nem, kiteszi egy két erre szakosodott honlapra a felhívást. Bár nem tudom, az mit ér.
Mindenesetre az én bringáim egyre inkább a szívemhez nőnek, lassan veszek pluszba egy kryptonit minit is a többi mellé.
........................
Formaharc és sci-fi.
Nekem egy X-plus Bordo-m van
Nekem egy X-plus Bordo-m van és egy ocsó gerinc lakatom, én is egy u lakaton töröm a bogyómat, egy Keeperen, ami 5 rongy alatt van "csak".
Ja én is azt fogok venni.
Ja én is azt fogok venni. Luongoban kedvezményt is kapsz rá ha MK tag vagy.
A versenyemet Kryptonit Evoval védem, a trekkingemet Bordoval. Van még Citadel U lakatom is, de azt nem szeretem, mert nagy és nehéz.
........................
Formaharc és sci-fi.