Sziasztok, kedves CM-erek!
Mica vagyok, eddigi passzív CM-olvasó - most már aktív. Futárként dolgozom és zenélek - http://szabvany.net - énekelek, basszusgitározom a Szabvány zenekarban. Az ötletem pedig a következő:
Jó volna összehozni, egy CM-hez közeli zenés estét, CM-hez közeli, vagy a bringás "ügyet" magukénak valló zenekarok közreműködésével. Mi is egy ilyen banda vagyunk, és nyilván köztetek is akadnak zenészek, de legalábbis ismertek olyanokat, akiket szívesen hallgatnátok egy ilyen zenés-táncos-bringás mulatságon. Az időpont még ezen a tavaszon realizálódna, helyszínekkel kapcsolatban is vannak ötleteim. De legelőször is jó volna felmérni, hogy mik az igények...
Ezzel kapocslatban várom a véleményeteket, jelentkezéseteket. Szervezzünk magunknak táncestet!
(Addig is hallgassátok meg szeretettel a fentebb említett weboldalon a "Kerékpárosan szép az élet" c. dalt, ha esetleg inspirációra volna szükségetek.)
Üdvözlettel,
Mica
* * *
Powered by Papírkutya:
Ha előadó vagy, zenész, dízsé, emszí, bármi, vagy csak egyszerűen fan, akkor...
Regisztráld magad vagy kedvenc bringás zenekarodat itt!

Hát, csak mint potenciális
Hát, csak mint potenciális közönség, de tudom jelezni: igény, az vóna rá.
Főleg ha összejön többféle stílus, a szabad ég alatt, van hely fűben heverészni is, és kapni sört.
mega +1
mega +1 :)
-----------------------------------------------------
Jah, és Milli szerda 16-21 + szombat 10-15 és csek disz áut! :)
Miért ne lehetne a CM után
Miért ne lehetne a CM után egy heppeningbe torkolni?
Élő zene, "majális", civil okosságok-programok, este szabadtéri filmvetítések, stb...
--------Dova--------
elvetemült bűnöző
Ne ítélj elsőre! ... leszek én még büdös paraszt is!
Kedves Mica! Nagyon tetszik
Kedves Mica!
Nagyon tetszik vidám kis nótátok.
Szabad játszani a szegedi CM-en?
--------Dova--------
elvetemült bűnöző
Ne ítélj elsőre! ... leszek én még büdös paraszt is!
Kedves Dova! Naná, hogy
Kedves Dova!
Naná, hogy lehet! Terjesszétek bátran, ha tetszik. Mi csak örülünk neki, a bringások meg kapnak még egy vidám, biciklizés közben dudorászós nótát.
Kerékpárosan szép az élet! ;) (Az pedig csak ráadás, hogy Szeged a szívem csücske, szóval nyomjátok 10-es hangerővel a CM-en!)
Ajvé, legyen ez a tavaszi
Ajvé, legyen ez a tavaszi kritikál mássz indulója! :-)
Drága Balkan, legyen!
Drága Balkan, legyen! Rajtunk (a Szabványon) nem múlik. :)
Itt letölthető MP3 formátumban: http://szabvany.net/mp3/02_szabvany-kerekparosan_szep_az_elet.mp3
Hallga csak!
Ez jó.
Ez jó. :)
G®in
http://www.flickr.com/photos/grin000/
Mindemellett továbbra is
Mindemellett továbbra is várom/várjuk bringás zenekarok jelentkezését, illetve némi feedbacket, hogy Ti milyen bandákat kedveltek/hallgatnátok egy ilyen eseményen!
Hajrá, ragjátok a kommenteket!
------------
Kerékpárosan szép az élet! Hallga csak! ;)
Juj, de jó
Juj, de jó ötlet!
Szexlightkór is lehetne!!!
És éljen az új induló!
Lehet, lehet, mindent lehet,
Lehet, lehet, mindent lehet, de mindent csak a maga idejében! ;)
Egyébként remélem, hogy tényleg lehet. Hamarosan körvonalazódnak az események az esemény körül, aztán a konkrétumokkal felfegyverkezve rákérdezünk. :)
És ha ez az új induló (a Kerékpárosan szép az élet) akkor induljon a lejátszása! :D
------------
Én már lassan kívülről
Én már lassan kívülről tudom!!! :-)
A fonó épp bringás pre
A fonó épp bringás pre eventet szervez a cm előtti hétvégére bringás zenészekkel, kiállítással, stb...
--------------------------------
Kürti Gábor, Újpest
Lépj be a szakszervezetbe
Szia Kükü! Köszi az
Szia Kükü!
Köszi az információt! Arról tudnál még valami felvilágosítást adni, hogy milyen típusú összejövetel lesz a Fonóban, milyen stílusú zenékkel, mekkora tér(b)en, stb? Nyilván kerülendő volna egy készülő eseményre rászervezni, akár az időpontot, akár a profilt tekintve. Ezért aztán jó volna tudni ezeket.
Nem tudom, esetleg Ti magatok szerveztek-e valamiféle CM-afterpartyt a CM napján? Mert ha lesz ilyen, azt szintén nem volna tanácsos agyoncsapni másikkal. Viszont amennyiben nincs még ilyen terv egyelőre, egy nagyon remek, bringabarát és alkalmas helyszín állhat aznapra a rendelkezésünkre - még időben vagyunk.
A B-variáns az általam hergelt eseménnyel kapcsolatban pedig a CM után hétvége lenne. Szabadtéri egység, piknikező kerékpárosok, fényes délutántól éjszakába nyúlóan fellépők. Jóság, baróság.
Őszintén várom a véleményedet, üdv,
Mica
Hello Mica! Nagyon
Hello Mica!
Nagyon tetszik..., ott a helyetek!
A fono-s kontakt, Török Ferenc!
Dobj egy e-mailt, segítek!
písz!
:| www.lopottkerekpar.hu |:
Szia Papírkutya! Köszi,
Szia Papírkutya!
Köszi, és ment az e-mail!
------------
Amúgy tényleg, ez mi
Amúgy tényleg, ez mi lesz-hogy lesz?
És akkor Fonó 04-17-én? Aznap lesz a Hunyadi téri piacon is egy jóféle bringás program, részletek még alakulnak, de mondtam nekik, hogy időben hirdessék meg (Kincsünk a Piac, piac megmentők speckó bringás program napja lesz, utána még jó is lenne áttekerni együtt a Fonóba - de ott mi vár? :))
Ma lett kész a
Ma lett kész a "műsorfüzet"! :)
(szerintem h-k és itt is lesz részletes...)
Ha elég, hogy a zenész
Ha elég, hogy a zenész bringázik, és népzenét játszik, tisztelettel jelentkezem magam és népi zenekarom nevében :) Ha összejön valami buli, akkor itt lehet elérni, hátha mi is pont ráérünk: carpatinescu[kukac]gmail[pont]com
B.
Nagyon jóóóó!!! Jelzem
Nagyon jóóóó!!!
Jelzem Ferencnek!!!
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
Én ajánlani tudnék egy zenekart.Igaz nem bringások,de bárkinek,bárhol szívesen játszanak!!!
Jó kis blues és rock zenét nyomnak!!www.myspace.com/cellardoorz
hú, mi is olyanok leszünk,
hú, mi is olyanok leszünk, mint a Chopperesek a Big Bike-ban?
benne vagyok
Kóródy Gergely
------------------------------------------------------
anyámmal élek, biciklivel járok, macskám van, és ne is legyek kemény?
szolni kene a sinyanak meg a
szolni kene a sinyanak meg a buppanak (buppanak kulon is) hogy messenger sux
aztan a spenoteknak hogy egy emlekkoncert erejeig legyen csokolom
aztan vegul ajanlom magamat, 2 taguak vagyunk es nyelen rakjuk, alul van 2 video azt kell nezni:
http://vargacsabi.freeblog.hu/archives/2010/02/17/Fulbemaszo_-_Kerenyi_T...
-----
"stoptábla, át rajta"
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
Egyébként,ha gondoljátok,legközelebb megkérdem a haveromékat,akiké a Vadvirág táncház,hogy 1-héten 1 nap lehet-e bringás nap??www.vadirág.eu
Na mit szóltok???Csak a főszervezőnek kéne velük beszélni!!!!!!!!!!
Ez is jó ötlet! Ha nem is
Ez is jó ötlet! Ha nem is hetente, de lehetne valahol rendszeres bringás zenei kisfesztet tartani, mert a program tervezgetés közben is látszik már, hogy sok zenekar van, idő meg kevés. Hozzáteszem, ez a jobbik verzió. És nem fordítva. :)
------------
Kedves Bajszos, Bendzsó,
Kedves Bajszos, Bendzsó, ízirájder és mangorlo!
Köszi a muzsikákat és jelentkezést! A magam részéről pont úgy képzeltem, hogy épp a ránk (bringával közlekedőkre) annyira jellemző sokszínűség jegyében kellene a zenekarokat, stílusokat felvonultatni.
Este persze jöhetek a sztárok, (ha akarnak, meg bírnak ;)) a bringás kisistenek! - Akár Messenger Sux, Szexlightkór vagy Ludditák is, de ez már igazán csak rajtuk múlik. :)
------------
Kedves Mica! Nagyon tetszik
Kedves Mica!
Nagyon tetszik a zene, épp jó lesz nekem, ha megengeded a hosszú útra. Most készülök a május 10-én induló expedíciómra.Van itt egy blogom az IKSZ eXpedíció címen. Olvasd el és lehetne szervezni rá szerintem, eseményeket.
Jelszó: Bringázz minél többet.
Üdv Daka!
Kedves Daka! Ha ezt téged
Kedves Daka!
Ha ezt téged felpörget, adok még belőle! :D Olvastam a tervet, és én is csak sok, nagyon sok kitartást tudok kívánni!
Hajrá!
------------
elkötelezett bringásokból
elkötelezett bringásokból álló trió jelentkezik:
http://myspace.com/mulliganzenekar
ggarai kukac dzsímélen érsz el.
vagy majd Szter jóóól
vagy majd Szter jóóól megadja a futárjának a számodat :D
Elértelek!
Elértelek! ;)
------------
Haverommal akarunk valami
Haverommal akarunk valami projektet, csak dobos kéne. Mindketten fixxel, ő szólógitár, én bass. Vannak /lesz még több/ bringás számok is :D
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Kovács úr! Ismerek
Kovács úr! Ismerek valakit, aki ismer valakit! :) Egyszóval adok dobos kontaktot, aki még több dobost ismer, tanít. Jó lesz?
Előbb-utóbb.. Megbeszélem
Előbb-utóbb.. Megbeszélem a sráccal, és kommunikálunk majd :) Köszönöm szépen ám :D
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Sima liba. Majd értesíts a
Sima liba. Majd értesíts a fejleményekről! ;)
------------
küldök face-en cuccot!
küldök face-en cuccot!
Köszönöm! So Mica, akkor
Köszönöm!
So Mica, akkor köszönöm, de a probléma megoldottnak tűnik :)
---
Szuper! A fórum ereje.
Szuper! A fórum ereje. :)
Akkor gyúrjatok rá, hogy tudjatok - akár pár szám erejéig is - muzsikálni a május első vagy második hétvégéjén kipattanó feszten!
Kell valami, info vagy segítség, szóljatok!
------------
Szter, úgy se rossz!
Szter, úgy se rossz! :)
Ezjóez, Mulligan.
A fenti jelentkezők, illetve ajánlottakon kívül (Kerényi Tamás és Csipkés Csongor duója, Bajszos és zenekara, Mulligan, Cellardoor, Szabvány) van még a tarsolyban természetesen még néhány bringás-muzsikus, baráti csapat, mind kiváló zenészek, akikkel személyes kontaktálok ezügyben. Ezeken felül vannak még természetesen az elvárt és/vagy megkeresendő sztárvendégek. :)
------------
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
Köszi a banda nevében!!!De z betű nélkül!!!Csak a linkben van z,nem tudom,miért?!Celladoor
Bendzsó! Bejegy. jav! :)
Bendzsó! Bejegy. jav! :)
Pedig természetesen megnéztem a banda myspace-ét, és pont meg is jegyeztem a z-mínuszt. Egyébként valószínűleg azért került oda a z, mert a /cellardoor már foglalt, valami emós zenekar regisztrált ezzel.
------------
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
Köszi Mica,nekem ez még eszembe se jutott....
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
És kérdezzek rá a Vadvirágra???És milyen napra???
Szerintem kérdezz rá
Szerintem kérdezz rá bátran! Leszerveznénk egy konkrét estét és megnézzük, hogy üzemelnek a bringások a helyen, illetve a hely hogy üzemel a bringásokért. :) Mindenesetre egy két- vagy háromfellépős programot igazán érdemes volna lebeszélni velük.
Ha van szándék és lehetőség, megdumáljuk a részleteket!
Mica
------------
Rock"n"Roll A városi
Rock"n"Roll
A városi ficsúr
BELEEGYEZNEK!!!CSAK LE KÉNE MENNI PONTOSAN MEGDUMÁLNI VELÜK,KIKET-MIKET,HOGY SZERETNÉNK!!éS ŐK HOGY SZERETNÉK!!!
Na! Remek. Akkor PM neked,
Na! Remek. Akkor PM neked, és egyeztetünk!
És köszi is. ;)
------------
Aki kerékpáros és zenél,
Aki kerékpáros és zenél, azonnal támadjon+!
Bármilyen megoldás jó, csak túléljem! :)))
papirkutya|kukac|lopottkerekpar.hu
húsz-háromhatvanhét-nullanullanulla-hét
(amennyiben megoldható, csatoljatok egy számot vagy url címet!)
Több témában is...!
Nem csak a Fonó-s téma van!
Písz!
Kedves bringás muzsikusok
Kedves bringás muzsikusok és bringás muzsikakedvelők!
A háttérben már folynak az előkészületek a seregszemlét illetően. Gyűlnek a fellépők, körvonalazódik a bringás-zenés piknik arculata is.
Akik már rábólintottak, a többiek nevében is nagyon köszönöm, akik pedig még hezitálnak, azokat csak bíztatni tudom: jelentkezzetek, mert jó lesz! ;)
Ezzel párhuzamosan Papírkutya a Fonó háza táján ügyködik, plusz létrehozott egy jelentkezés lapot, ahova bárki bátran beregisztrálhat, hogy a későbbiekben itt vagy ott rendszeresen megrendezésre kerülő bringás zenei fesztiválokhoz egyfajta zenész adatbázis álljon a rendelkezésünkre! Ennek linkje itt:
Ha előadó vagy, zenész, dízsé, emszí, bármi, vagy csak egyszerűen fan, akkor...
Regisztráld magad vagy kedvenc bringás zenekarodat itt!
------------
Kedves Gábor! Még egy
Kedves Gábor!
Még egy ilyen spam és megb*szom anyádat a ravatalon.
--------------------------
www.barzongorista.eu
Ez erős volt, férfi, de
Ez erős volt, férfi, de mégiscsak +1!
---
Gyűlölöm ezt a stílust,
Gyűlölöm ezt a stílust, amit nyomsz, úgyhogy kösz, hogy nem nekem kellett
Kóródy Gergely
Internetes szleng. Lásd
Internetes szleng. Lásd még itt:
http://flatline.freeblog.hu/archives/2005/07/
--------------------------
www.barzongorista.eu
Öcsém, lemaradtam!
Öcsém, lemaradtam! :)
Valaki egy PM-et Micának?
------------
gáborgábogábor fél nap
gáborgábogábor fél nap alatt szétszemetelte az oldalt (kb 30 fórumba írta be a felhívását + csinált külön fórumot) Szégyelem, de én is begorombultam rá, és trágár szavakkal illettem szülőanyját és szexuális életét (szerencsémre nem maradt nyoma, a fórummal együtt kitakarították). Így az egyébként releváns kérdőíve kukába került. Ezt benézte.
madam: "trágár szavakkal illettem szülőanyját és szexuális életét"
Gondolom, ilyen diplomatikusan. :D
------------
Én is Gábor vagyok
Én is Gábor vagyok :)))
Egy pillanatra néztem ki a fejemből, h én kaptam...? :)))
Critical Fest - Művészet
Critical Fest - Művészet két keréken
2010. április 17., 11:00
Fonó Budai Zeneház
részletes, fb
most akkor megis lesz es
most akkor megis lesz es megse vagyunk meghivva?
-----
"stoptábla, át rajta"
De lesz és de, de ez nem
De lesz és de, de ez nem az.
Vagyis: A Fonóban 17-én lesz ez az ügy. Ehhez nekem nincs közöm, az kavarhatott meg, hogy Papírkutyával összeszövetkezve készült ez a jelentkezős űrlap, ami a jövőben megrendezésre kerülő (Fonós és más helyszínen zajló) bringás zenei eseményekre verbuválja az előadókat.
Az általam gründolt zenés-bringás piknik (vagy majális) - ami nem a Fonóban lesz - szervezése a háttérben is folyamatosan zajlik, hamarosan jönnek a részletek is, semmi nem marad titokban, nyugalom! ;)
A tizenhetedikei meg a többi bulit is ajánlom azért a figyelmetekbe, a Sztregova utcai helyszínre remek fellépőket ígér a program, összázé.
Coming soon...
------------
mindegy ugyse mentem volna.
mindegy ugyse mentem volna. háháháhá. de ha lesz vmi es kell hogy menjunk, szoljatok mert megyunk, csak szolnom kell a csongornak is elotte hogy probaljunk.
kertembe kene bicos cuccost nyomni, fb n van kertem ott van teloszam lehet hivni oket fel. en osszel akartam szolni nekik, hogy mink mennenk, de ha valaki szervez fesztivalosat es minket is elhiv akkor megyunk ha
-----
"stoptábla, át rajta"
Kertem bicós cucc
Kertem bicós cucc organájzing in progressz. :)
------------
Proudly presents: GYERE:
Proudly presents:
GYERE: BringaPiknik - Zenés Kerékpáros Stílusfesztivál | MÁJ 8. SZOMBAT, KERTEM
BringaPiknik
zenés kerékpáros stílusfesztivál
2010. máj. 8. szombat
Kertem, Városliget
Olof Palme sétány 3.
Kezdés: 14:00
A program INGYENES!
A fellépők
-----------------------------
14:00 The Kovac Fixperience
15:00 Kerényi Tamás
16:00 Szabvány
17:00 Mulligan
18:00 Csürrentő
19:30 Bélaműhely
21:00 Rutkai Bori és a Betonka
22:00 Bringadiszkó (DJ)
(A kezdési időpontok tájékoztató jellegűek.)
Részletek a fenti linken.
------------
ZENE KÖRÚTJA Május 30.
ZENE KÖRÚTJA
Május 30. vasárnap 17 órától 20 óráig
a Teréz és a Szent István körút járdáin
"Egy pár órára a szürke budapesti körutat megtöltjük zenével, énekkel, táncosokkal, tehát egy karnevál helyszínévé varázsoljuk át. Május 30-án délután várunk a megjelölt pontokra egy közös utcazenélésre és utcatáncolásra kezdő és profi, fiatal és idősebb, "régi" vagy modern, szólóban vagy csoportban játszó, tehát mindenféle zenét szerető embert. A körutat felosztjuk a különböző zenei stílusokra (jazz, klasszikus, népi, ...), így az arra sétálók egy teljes Föld körüli utazáson vehetnek részt."
Nevezési határidő: május 25
http://www.urbitalis.hu/hu/program_reszletes/251
önálló bejegyzést
önálló bejegyzést érdemel a dolog
Kóródy Gergely