Van egy régi ötletem: néha szívesen elmennék rövidebb-hosszabb kirándulásokra is, de egyedül nem az igazi. Viszont azt sem szeretném, ha egy túrán miattam kellene visszavenni a tempóból. Gyanítom, nem vagyok ezzel egyedül.
Gondoltam, lehetne szervezni egy klubféleséget a magamfajta lassú, túlsúlyos kocabringások számára. A szervezésbe több okból sem mernék belevágni. Részben nem tartom magam jó szervezőnek, részben meg azért, mert valószínűleg én lennék az első aki feladja az egészet. De mint ötlet? Mit szóltok hozzá? Lenne érdeklődő? Vagy csak az agyamra ment a sok eső és hülyeségeket beszélek? :)

szerintem kétféle
szerintem kétféle biciklista van. Aki sportol, és aki utazik. Van, aki nem a minél nagyobb sebességre/távolságra hajt, avagy a minél nehezebb terepre, hanem a látnivalókra. Én elég edzett vagyok, de 20-as átlag körül szoktam menni, lassú, nehéz montival járok mindenhová, mert egyaránt megyek hosszú távokat és bekeveredek földutakra, rossz aszfaltutakra, vagy akár ösvényekre is. Elkap az eső, és gyakran teli van pakolva a csomagtartó. 10 éve megyek bicajtúrákra, de az átlagsebességem nem változott. Pedig az elején egyébként még nem is sportoltam, úgy mentünk el Velencébe. Lassan, de odaértünk, és senki nem fogta fel problémaként, ha valaki lemaradt. Átpakoltunk egy kis cuccot magunkhoz tőle, oszt' csá. Röviden szólva no para, a biciklitúra fejben dől el, nem edzettségen múlik
Ja, a téma: Pénteke este indulunk pünkösdi 3(4)S túrára: Somló-Sümeg-Ság-hegy, esetleg Sárvár, ha belefér. Hétfőn jövünk. Beszéljünk róla addig, ha érdekel
Kóródy Gergely
------------------------------------------------------
anyámmal élek, biciklivel járok, macskám van, és ne is legyek kemény?
Mint már több helyen
Mint már több helyen meséltem: Bp-Vác-Bp úton (majdnem sík terep, végig betonon) 12.5km/h átlagot mentünk párommal, de egyedül sem szoktam többet. :)
Hosszú távra a bringám alkalmatlan a csomagtartó hiánya miatt, ezért több napos túrával nem is próbálkoznék.
Ajánlom a CM túrát,
Ajánlom a CM túrát, szoktak lenni kevésbé zúzós túrák, ami meg húzósabb, ott tolod, és megvárnak. Nyitott, kedves emberek. Van honlap meg levlista is.
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!
"ott tolod, és megvárnak"
"ott tolod, és megvárnak" - magyarán feltartom a társaságot. ;)
ha velünk (CM-túra)
ha velünk (CM-túra) jössz, akkor garantált, hogy megvárunk, még soha nem hagytunk senkit az út szélén, nem szokásunk. ;)
Meg sem fordult a fejemben,
Meg sem fordult a fejemben, hogy otthagyna valaki... :)
Pusztán a kisebbrendűségi komplexusaim miatt nem szeretem, ha úgy érzem, feltartok másokat.
De lehet, hogy 1x megpróbálom, hátha...
Olyanom nekem is van! Az
Olyanom nekem is van! Az élet minden területén. De ne félj, egyszer kérnél bocsánatot, és a bocsánatkérés miatt harapnák le a fejed :D
Két év alatt megtanultam a komplexusaimat lesz*rni, mert úgyis mindig lemaradok.
Amúgy elmesélem, hogy az első CMtúrán én már az első piroslámpánál, még a városban lemaradtam. Akkor még nem voltunk ennyire összetartóak, de már akkor türelmesen megvártak a túloldalon.
Ennyit rólunk, remélem, meggyőző :)
----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"
Nem, nem tartod fel, mert
Nem, nem tartod fel, mert megvárnak = ott ülnek, esznek-isznak, röhögnek (nem rajtad, hanem magukon, meg az Imin), megérkezel, ehetsz, ihatsz, röhöghetsz, aztán egyszer majd nagy nehezen tovább indulás.
Nekem elhiheted, lassú is vagyok, lusta is, és CMtúra törzstag... két éve nem sikerül megszabadulnom tőlük, akármilyen lassú lehettem :))
A CMtúra egy tipikusan "pöcsölős" túrabanda :)
----------------------------------
Zsú.
CMtúra
Észak-Buda
"Függőágy, koktél, homokozólapát!"