Én azt hiszem tavaly decemberben, egy reggel felfedezett defekt miatt.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Én azt hiszem tavaly decemberben, egy reggel felfedezett defekt miatt.
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
Én tegnap. Reggel
Én tegnap. Reggel felfedezett eső miatt. :)
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, kék hátizsák, hosszú haj, szemüveg. Néha Ezüst Respro City, vagy fehér 3M.
Jó a téma.
Jó a téma. :)
Magyarországon 2009 januárjában a kisföldalattin. A rendes metrónak már az idejére sem emlékszem. :D
Évente 1x-2x kipróbálom,
Évente 1x-2x kipróbálom, aztán rájövök, hogy tök fölösleges átmennem Pestre és nem is szeretem.
Akkor ajánlom a Déli-Batyi
Akkor ajánlom a Déli-Batyi viszonylatot.
Februárban én is elmentem az Örsig egy nagy dobozért vele. Egész jól lehet rajta olvasni, meg embereket megfigyelni. Már egész elfelejtettem, milyen.
Én csak akkor ülök
Én csak akkor ülök metróra, ha néha hazamegyek hétvégére vidékre anyámékhoz, és nem viszem a kecskét. Tehát kb 2 havonta egyszer. De mindig elcsodálkozom, hogy hogy bírtam ezt anno...
Otthon az az első, hogy kezet mosok.
Nem emlékszem :)
Nem emlékszem :)
Ma
Ma reggel.
-----------------------------------------------------
"Én nem vagyok biciklis, csak sokat járok bringával."
Papírbagoly!
Papírbagoly!
Ha jol emlekszem, 2001-ben,
Ha jol emlekszem, 2001-ben, amikor Delibol Nyugatiba metroztunk, osztalykirandulasrol vonatoztunk haza.
atomboy
----
Biciklizes Szegeden
Márciusban, a Deákról a
Márciusban, a Deákról a Keletibe, külföldre vonatozás miatt. Maradandó nyomokat hagyott bennem...
2007ben Sör nélkül rakom,
2007ben
Sör nélkül rakom, oszt?
2010. január, he. Mentünk
2010. január, he. Mentünk a Téli Mátrára.
Tényleg, csak a 2órás
Tényleg, csak a 2órás buszon állásra emlékeztem :)
Ugyanitt kérdezem a 4es metrón ki mikor utazott?
Sör nélkül rakom, oszt?
4-esen? Mikor a Kétfarkú
4-esen? Mikor a Kétfarkú Kutya Párt megnyitotta 2005-ben :-)
Belvárkodj, korzózz, szereld meg a bringád, és mindenhová csak stílusosan!
Amíg szét nem tört,addig
Amíg szét nem tört,addig az 5-ös metrón (Csepel Metro) utaztam. :)
----------------------
Legyen a zebra biztonságos!
Kerékpárral csak 10 perc
tavaly novemberben, nem volt
tavaly novemberben, nem volt annyira jó élmény...
--------------------
[The more ridiculous a belief system, the higher the probability of its success]
Tegnap, a kisföldalattin
Tegnap, a kisföldalattin (francnak van kedve a szakadó esőben, sárvédő nélkül használni egy vékonycsöves országútit). Sőt, múlt héten a 3-ast is használtam, mikor bicajért mentem. Nem is vagyok igazi bringás :D
-----------
Kék fixi, zöld bagaboo
Valamikor a nyáron. Szép
Valamikor a nyáron. Szép napos délután volt.
Neoton koncertre mentem :-)
Elég érdekes volt, mind a kettő :-)
Júliusban az A-ha
Júliusban az A-ha koncertről hazafelé. Szörnyű állapotban volt az utolsó metró, a rozsda tartotta össze. Előtte meg valamelyik téli, havas napon.
Télen, de álltam :)
Télen, de álltam :)
Én az ellenőrök
Én az ellenőrök miatt,már évek óta nem ültem metrón.
Nem mondod! Ők is
Nem mondod! Ők is kihúzták a gyufát nálad egy életre?
ja, jegyet kéne venni. de
ja, jegyet kéne venni.
de azért a kurva annyát az összes ellenőrnek IS.
320 ,ki bírja ezt már
320 ,ki bírja ezt már megfizetni?
A kerékpározás olcsóbb.
És mindég van ülőhely.....
Ugye? Én is mindig ezt mondom.
Flicka
omg, már 320 egy
omg, már 320 egy vonaljegy??
--------------------
[The more ridiculous a belief system, the higher the probability of its success]
FÉL DOBOZ CIGI!!!! Szerk:
FÉL DOBOZ CIGI!!!!
Szerk: MAJD EGY LITER BENZIN!!!
És mennyi Hubertus jön ki
És mennyi Hubertus jön ki belőle?!
50 km vonaton (diákkal) =
50 km vonaton (diákkal) = Astoria-Blaha 7essel???-
Annyi, az a vicces hogy ha
Annyi, az a vicces hogy ha meg lusta is vagyok bebiciklini Gyomrorol, akkor is siman megerni vonattal behozni mert egy jegy csak 230 a bringanak.
Ha mar bent pesten kozlekedem is, tuti nem 1 vonaljegyet kellene venni :-D
-----------------------------------------
Icarus aka Kockandur
Nem allok le amig nem lesz egy igazi Crescent Moon-om :-P
230+320= Inkább
230+320=
Inkább bebiciglizek,ezen a pénzen meg eszek egy jóízűt.Többet ér.
Diákbérlet rulez! . fehér
Diákbérlet rulez!
.
fehér fixi, kék táska
Sajnos 29 éves koromban
Sajnos 29 éves koromban kaptam az utolsó matricát a diákigazolványomra :-)
meg úgy alapból bérlet
meg úgy alapból bérlet rulez.
és pl. most már, hogy egybenyitották a metróvonalakat 320 körbe metrózni a várost se olyan rossz.
(és minden nagyobb helyre elvisz)
Közel 40 felé nem
Közel 40 felé nem hinném,hogy jogosúlt lennék Diákbérletre.
Nem kor kérdése, anyám is
Nem kor kérdése, anyám is most kezdett el főiskolára járni estin. ;)
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, kék hátizsák, hosszú haj, szemüveg. Néha Ezüst Respro City, vagy fehér 3M.
Nem az tanulásról van
Nem az tanulásról van szó,azt lehet akár 80 évesen is.Hanem a Diákbérletről,bár 65-ön fölül nyugdíjas bérlet van.
Icarus aka Kockandur
nem kell ahhoz
nem kell ahhoz felsőoktatású.
Errol a felerol nem
Errol a felerol nem nyilatkoztam :-)
Azt mondtam, hogy aki felso oktatasban tanul az jogosult ra. Azt nem mondtam valoban hogy akinek van az nem biztos hogy ott van :-).
Igen, nem emlitettem az altalanos iskolat, gimnaziumot es meg az OKJ-t sem... es biztos van par valami amit meg kihagytam...
Szerintem a lenyegen akkor sem valtoztat ez:
Egy peldat akartunk felhozni arra (es nem az osszes lehetoseget felsorolni) hogy miert lehet valaki 40 korul is jogosult ra....
Icarus aka Kockandur
lemaradt a smiley, nem
lemaradt a smiley, nem kötekedés volt. :)
Ugy mar mas :-) Akkor sorry
Ugy mar mas :-) Akkor sorry :-D
Latszik mennyit szamit egy mosoly :-P
Icarus aka Kockandur
65 felett ingyérutazás
65 felett ingyérutazás van, akkor már semmi nem kell a személyin kívül.
-----------------------------------------------------
"Én nem vagyok biciklis, csak sokat járok bringával."
vagy a most kiadott
vagy a most kiadott szemeszter bérlet, ami számodra jó, én meg csak jövőre tudom használni. a szemeszter bérlettel olcsóbban megúszod, mivel ez egyszer 18 ezer Ft, míg ha minden hónapban diákbérletet veszel, az anniy mint: 5x3850 Ft = 19250 Ft.
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
Az elmult közel egy évben
Az elmult közel egy évben a M.ügyi központ által finanszírozott képzésben vettem részt,a bérletem is
a m.ügyi k. álta 100 % -ban.
Igaz föltételek mellett.
tudom bena vagyok
Icarus aka Kockandur
de hogyha belépsz az MK-ba,
de hogyha belépsz az MK-ba, akkor 25%-kal olcsóbban, azaz 175 Ft-ért viheted a bringádat BP-re. :-)
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)
Tudom :-) de annyira gyakran
Tudom :-) de annyira gyakran nem szeretnem hogy a vonaton pihenjen :-D masreszt meg tag vagyok, varok a kartyamra...
Eddig meg meg nem volt olyan surgos hogy bemenjek hozzajuk es kerjek egy atmeneti igazolast rola
Icarus aka Kockandur
oké. :-) nagyon jól
oké. :-) nagyon jól tetted, hogy beléptél. :-)
----
ha nem figyel az ellenőr,
ha nem figyel az ellenőr, simán bemehetsz. csak nézd meg ezt a videót.
----
Amúgy tegnap
Amúgy tegnap fölfedeztem,hogy nem olyan rossz esőbe tekerni,eddig utáltam.
Körbe csomagoltam magam nylonnal,nem hogy száraz maradtam,de még a hideg viharos széltől is melegen védett hermetikussan.
Szénhidráttal rakom oszt?
Januárban is
Januárban is kerékpározom,persze ha nincs hó, száraz az idő.
A hideg nem zavar.
Hó, hóesés nem zavar, csak a hó alatt ne lapuljon meg alattomosan jégborda...
Szénhidráttal rakom oszt?
és ne sózzák az utat...
és ne sózzák az utat... remélem, valami környezetbarátabb szerrel és közlekedésbarát módszerrel fognak "sózni".
----
Kb. 2 hete, mikor a Győrbe
Kb. 2 hete, mikor a Győrbe induló adománybringát szállítottam a furgonhoz, és utána vissza kellett mennem a sajátomért.
ezüst Bianchi országúti, piros pedállal, sárga bandázzsal, fekete-narancs Bagaboo
Ma az iskola kezdés miatt
Ma az iskola kezdés miatt és előre láthatólag majdnem mindennap júniusig =/
----------------------------
Ne dudálj, biciklizz!!=D Egy szép KTM Knoxville tulajdonos) blog:D
2007-ben. Hófúvás miatt
2007-ben. Hófúvás miatt végül nem biciklivel mentünk Győrbe.
Hanem
Hanem metróval???
--------------------------
www.barzongorista.eu
Grat! :)
Grat! :)
2010/08/10 amikor el kellett
2010/08/10 amikor el kellett mennem óbudára Bergusonékhoz a legújabb bringámért :)
Szombaton
Szombaton családdal.
_________///Hemü\\\__________
\ ...Az én járművem pöccre indul... /
Májusban. Mert barátaimmal
Májusban.
Mert barátaimmal együtt mentünk ruhát próbálni.
De sajnos én ahhoz túl furcsán éreztem magam.
Úgy színvonaltalanul.
A Szigetre nem akartam
A Szigetre nem akartam bicajjal kimenni, és a 0. napon elértem még az utolsó metrót hazafelé. Amúgy kb havonta, mert csak nyáron viszem haza vidékre a bicajt, és a vasútállomásra a metró az egyetlen normális megközelítés.
Nekem érdekes élmény ilyenkor (szombat reggelente általában), de feszélyez is, mert dúdolnék, nézelődnék, és megérzik, hogy nem vagyok odavaló :-)
----------------------------------------------------
A Ghisalloi Madonna óvjon titeket minden utatokon!
Tegnap reggel, mert kedden
Tegnap reggel, mert kedden este annyira fáztam és annyira nem volt kedvem megázni sz...á, ahogy pénteken, így bringa munkahelyen aludt. De örökre megbántam, mert a bringával 40perces út másfél óra lett gázolás miatt!!!!
aug.ban a palesztin
aug.ban a palesztin vendégeinkkel 2× is. a gyerekek nagyon élvezték; de legalább olyan lelkesek voltak, amikor megláttak öltöny+bringa+sisak kombóban :D
amúgy hetijeggyel utaztunk.
Elmék néha a Kökire a
Elmék néha a Kökire a temető, a reptér felé vele. A Kökin ezt monygya be a zember: "Kérjük, hagyják el a szerelvényt és erre figyelmeztessék utastársaikat is."
Mér? Nincs peron személyzet aki benéz a kocsikba és figyelmeztet? Én minden figyelmeztetésér meg fogok követelni tőlük öt Forint hatvanat. Az egy kinizsi sör!
-=-=-=-=-
vannak ott biztonsági
vannak ott biztonsági őrök, és ha jön Újpest felől a metró, meg szokták nézegetni, hogy van-e ott valaki.
----
tegnap utaztam vele. de
tegnap utaztam vele. de általában minden hétvégén azzal utazok, ha kell.
----
Miazametro?
Miazametro?
Föld alatti
Föld alatti járat...
Nagyon nem szeretem a tömegközlekedést.Sajnálom rá a pénzt,szorongok is...és hát van kerékpárom! :)
----------------------------------------------------
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig,de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe.De ha az ember feladja,akkor örökké fog tartani." Lance Armstrong
"Rendes ember nem mén a
"Rendes ember nem mén a föld alá."
Hát sajna a vasparipa beteg
Hát sajna a vasparipa beteg lett...szóval amíg nem lesz pénzem meggyógyítani, vagy egy másikra, addig a metró marad minden nap a suliba és vissza, meg mindenhová... :S Bár ingyen utazom...anyám ellenőr...
így könnyű.
így könnyű. :-)
----
Ma reggel me' tegenap
Ma reggel me' tegenap defektet kaptam :)
Gilran a térképész
Hogy mikor, arra már nem
Hogy mikor, arra már nem emlékszem. Asszem családdal.
--------------------------------------------
Káposztásmegyeri Aszfaltbetyár @ kék Royal fixi