Ma 17 óra után kicsivel, az Árpád-hídon a Buda felé menő oldalon, majdnem a híd végén egymásba koccant két autó. Semmi komoly, légzsákok helyükön, külsérelmi nyom semmi, de ott a középső sávban álltak és gondolom papírmunkáztak.
Max. 15 perce lehettek ott és mire áttekertem Budáról Pestre már minimum a Lehel útig áll a masszív dugó.
Persze a kereszt utcák is dugultak szépen.

No, ha mi holnap 45 ezren nem csinálunk ekkora dugót pár óra alatt mint ezek ketten 15 perc alatt akkor szerintem senkinek nem lehet egy rossz szava sem.
Márpedig nem fogunk dugót csinálni! :-)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Vegha képe

őőő... ezért állt a

őőő... ezért állt a forgalom a Lánchídon Budáról Pestre? és a Clark Ádám téren ? És az Alagútban ? és a Krisztina krt-on ?
kicsi a világ

2
err képe

Forumokon egy idoben buszken

Forumokon egy idoben buszken hirdettek, hogyha valaki fekez egyet a Nyugatinal, annak kihatasa van a Budaorsrol erkezokre, es ezert all be a teljes Nagykorut, a Bartok Bela, stb, vegig kifele.

Mindig kell kifogas, amit paran elhisznek. Errol spec leszoktak, most a rendszam/jogsi vonal van teriteken. Meg az adozas meg elojon sokszor, de egyre kevesebbszer.

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

3
Miló01 képe

Akkor már mindent értek,

Akkor már mindent értek, akkor azért állt a dugó Rákoskeresztúron is, ici pici a világ:D

4
Oleever07 képe

:D :D ---- Fábián Olivér

:D :D
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

5
Oleever07 képe

errorka most feltöltött

errorka most feltöltött videójában is látszik, hogy mi, kerékpárosok csináljuk a dugókat:
http://www.youtube.com/watch?v=WIZ20hkP21c
----
Fábián Olivér az az ember, aki elől szemüveget, tetején fehér-fekete bukót, hátulján meg egy kitűzőkből készített CM feliratú Kappa táskát hord, alatta pedig egy agyonmatricázott ALPHA monti várja, hogy tekerhesse. :-)

6
elfroland képe

Nemtom. Mikor odafelé

Nemtom.
Mikor odafelé mentem még haladtak a hídon.
15 perccel később pedig álltak.
Ott és akkor ezért volt dugó.
Tegnap és holnap másért lesz.
Illetve nem, mert ugyanúgy az autók miatt lesz dugó. :-)

7
3llenség képe

Na jó beismerem, ma azért

Na jó beismerem, ma azért volt dugó a városban, mert én a Pongrácon nem tudtam hova lehúzódni a busz elől, az meg nem tudott megelőzni. Bocsi! :D
-=-=-=-=-
Piros-fekete Caprine Cherokee, piros-fekete bukó, hosszú haj, szemüveg. Fekete csomagtartó-táska, néha fehér 3M.

8
Hotyhogy képe

"No, ha mi holnap 45 ezren

"No, ha mi holnap 45 ezren nem csinálunk ekkora dugót..."

Meg tudja valaki mondani azt, hogy végül is hány ezren vonultak fel, a legjobb becslés szerint?

9
Hotyhogy képe

Fontos lenne megtudni,

Fontos lenne megtudni, kérem, valaki tudja a választ?

10
err képe

Kitűnő volt a hangulat az

Kitűnő volt a hangulat az idei Critical Mass biciklis felvonuláson Budapesten, ahol megközelítőleg tízezren tekertek együtt - http://www.agriasport.hu/index.php?pid=hirfor&id=7833&forid=a10

Ennyit talaltam. Valahol korabban mintha 14k-t irtak volna, de errol nem tudok linket...

----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"

11
Hotyhogy képe

Köszönöm, hogy

Köszönöm, hogy megtaláltad. Én is keresgéltem, de mindenhol csak a "több ezren" laza becslésről olvastam, ami nem volt jó célomhoz.

Az pedig grafikus arány ábrázolás annak szemléltetésére, hogy valójában viszonylag mily kevés is volt a megbüntetettek száma abban a nagy, tízezres tömegben.

Arány.JPG itt:

http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100927/hogyan-keruljuk-el-buntete...

Száztíz a tízezerből, az csupán egy kis piros mező a négyzet sarkában. Ez jó, bíztató jel, és a pozitív oldalt kell nézni optimizmussal, és nem pedig egy katasztrófát látni.

12
nrc képe

Azt azért nagyon halkan

Azt azért nagyon halkan megjegyezném, hogy valószínűleg nem azért állt meg a büntetések száma 110-nél, mert nem találtak több szabálytalan kerékpárost a tízezres tömegben, hanem azért mert a rendőröknek ennyire volt kapacitásuk, vagy esetleg elérték az előre eltervezett büntetés mennyiséget. ;)

13
Hotyhogy képe

Akkor az első esetben nem

Akkor az első esetben nem is lehettek igazán sokan. Mint egy mikro-mini rendőrállam ólomrendőrjei lehettek levéve a játékos polcról és kivéve dobozukból.

A második esetben pedig jóságosan enyhék és elnézők voltak, ahogyan előre meghatározták, hogy tízezerből csupán száztíz kerékpáros megbüntetése legyen a korlát és a cél.

14
Kisember képe

Természetesen másfél

Természetesen másfél millióan!

--------------------------
www.barzongorista.eu

15
pata képe

A gépjárművek tevékenyen

A gépjárművek tevékenyen részt vesznek saját forgalomcsillapításukban.

16
Hotyhogy képe

Ejjó! :D Mellesleg, tudnád

Ejjó! :D

Mellesleg, tudnád véletlenül a feletti kérdésemre a választ?