Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi a decathlonban árult összecsukható kerékpárról?!Érdemes e megvenni, vagy esetleg hol lehetne olcsóbban szert tenni rá, én külföldön néztem de ott is ennyibe kerül sajna:(várom a véleményeteket előre is köszi...

melyik, a hoptown? kicsit
melyik, a hoptown?
kicsit tényleg drága, még úgy is, hogy mostanában lejjebb vitték egy kicsivel az árát.
használati tapasztalatom csak egy fél percnyi van, az alapján tűrhető.
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
foggalmam sincs ott mennyibe
foggalmam sincs ott mennyibe kerül, de nézz meg egy dahont és utánna mond, hogy dárga-e.
Bikemagon vannak tesztek összecsukhatókról, ott tájékozódhatsz hogy mire számits.
Beke Dávid
Én Pepénél vettem
Én Pepénél vettem www.pepedal.com, és nagyon elégedett vagyok vele.
szia hf most láttam csak
szia hf most láttam csak hogy lehet ilyen levelet is írni szóval megtudnám nézni a bringád személyesen?valamikor te mere dolgozol?
kapcsolat fül
kapcsolat fül
Köszönöm a segítségeket
Köszönöm a segítségeket erről az oldalról még nem is halottam:)
Szia hf voltam a pepénél
Szia hf voltam a pepénél de csak rendelésre van ilyen gépe.Esetleg nem lehetne azt kérnem hogy valahol megnézhetném a te bringád?budapesten laksz?mert akor könyeben tudnék dönteni lehet.remélem nem voltam tolakodó.üdv
26os összehajtható
26os összehajtható kerékpárt keresek, viszont noooormális áron 50k környékén. (az se baj ha használt és az sem ha szerelni vagy kiegészíteni kell)
valaki valamit tud?
Sör nélkül rakom, oszt?
Ilyet tudok
Ilyet tudok http://www.foldingbikes.co.uk/dahon/08_cadenza.jpg csak meg kéne háromszoroznod az összeget. :(
Igen ezt én is néztem, sok
Igen ezt én is néztem, sok másik mellett, azért köszönöm.
Ha valaki tud használtat, az érdekelne igazán.
Sör nélkül rakom, oszt?
Esélytelennek tartom, 26"
Esélytelennek tartom, 26" nincs camping kategóriában, meglepődnék ha Magyarországon ilyenekből 10-nél több lenne, kb tízévente számíts egy használtra.
150.000 ért használtat
150.000 ért használtat tudok, jövő héten kerül fel a bikemag apróba.