Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi a decathlonban árult összecsukható kerékpárról?!Érdemes e megvenni, vagy esetleg hol lehetne olcsóbban szert tenni rá, én külföldön néztem de ott is ennyibe kerül sajna:(várom a véleményeteket előre is köszi...

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
norbijúzer képe

melyik, a hoptown? kicsit

melyik, a hoptown?

kicsit tényleg drága, még úgy is, hogy mostanában lejjebb vitték egy kicsivel az árát.

használati tapasztalatom csak egy fél percnyi van, az alapján tűrhető.

--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"

2
beked képe

foggalmam sincs ott mennyibe

foggalmam sincs ott mennyibe kerül, de nézz meg egy dahont és utánna mond, hogy dárga-e.

Bikemagon vannak tesztek összecsukhatókról, ott tájékozódhatsz hogy mire számits.

Beke Dávid

3
hf képe

Én Pepénél vettem

Én Pepénél vettem www.pepedal.com, és nagyon elégedett vagyok vele.

4
Domán képe

szia hf most láttam csak

szia hf most láttam csak hogy lehet ilyen levelet is írni szóval megtudnám nézni a bringád személyesen?valamikor te mere dolgozol?

5
pata képe

kapcsolat fül

6
Domán képe

Köszönöm a segítségeket

Köszönöm a segítségeket erről az oldalról még nem is halottam:)

7
Domán képe

Szia hf voltam a pepénél

Szia hf voltam a pepénél de csak rendelésre van ilyen gépe.Esetleg nem lehetne azt kérnem hogy valahol megnézhetném a te bringád?budapesten laksz?mert akor könyeben tudnék dönteni lehet.remélem nem voltam tolakodó.üdv

8
PTeker képe

26os összehajtható

26os összehajtható kerékpárt keresek, viszont noooormális áron 50k környékén. (az se baj ha használt és az sem ha szerelni vagy kiegészíteni kell)
valaki valamit tud?

Sör nélkül rakom, oszt?

9
Gesa képe

Ilyet tudok

Ilyet tudok http://www.foldingbikes.co.uk/dahon/08_cadenza.jpg csak meg kéne háromszoroznod az összeget. :(

10
PTeker képe

Igen ezt én is néztem, sok

Igen ezt én is néztem, sok másik mellett, azért köszönöm.
Ha valaki tud használtat, az érdekelne igazán.

Sör nélkül rakom, oszt?

11
pata képe

Esélytelennek tartom, 26"

Esélytelennek tartom, 26" nincs camping kategóriában, meglepődnék ha Magyarországon ilyenekből 10-nél több lenne, kb tízévente számíts egy használtra.

12
Gesa képe

150.000 ért használtat

150.000 ért használtat tudok, jövő héten kerül fel a bikemag apróba.