Napközben kánikula ezért gyere este Ursula!
Mármint ha napközben nagy a meleg akkor este kell menni.
Útvonal : Budai Hegyek (solymár...)... :)
Tempó : Semmiképp nem halálos. (Max bevárásos alapon, de mindenkit megvárunk)
Start : Római part, Vasúti összekötő budai oldal péntek 20:00tól Kb lehet picit később.
Érkezés : Bizonytalan :)
Hozz magaddal mindneképpen ERŐSfényű lámpát, mert lehet sötét lesz :) (láthatósági mellény)
Inni ennivalót.
Elérhetőségem az esetleges kérdésekhez 0hat20huszon2ötven5kettő5egy.
Sör nélkül rakjuk meg a hegyet.

Korán indultok, még nagyon
Korán indultok, még nagyon meleg lesz.
Hol mikor csatlakozolnál
Hol mikor csatlakozolnál be? Gyere gyere gyere.
Sör nélkül rakom oszt?
Jó eséllyel melózni
Jó eséllyel melózni fogok, mikor indultok. Továbbá szuicid hajlamok kiélésének garmadával vannak kevésbé tikkasztó módjai XDD
Megjárjátok többször oda vissza, míg egyszer felérek.
felmész te ott, ismerlek
felmész te ott, ismerlek :D
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
Májusban voltam CMTura-val.
Májusban voltam CMTura-val. Pilisszentkereszt buszmegállóban extra hosszú pihenő. Carbohydrate overdose :)) Megfelelő előkészületek után kvázistatikus hegymenet következett 6,8-9,2 km/h-val. Most ez se jött volna össze. Monsieur Montecuccolival mentem dolgozni. Pár éve sikerült kiválasztani a legolcsóbb és egyben legrövidebb monoblokkot, azóta nem kapcsolható a 28-as kis tányér...
A NightRide keretében előadott emlékezetes FastRide-ot teljesítő Menekülő Óriásnak nincs ilyen problémája.
Oké :) --- "Úgy érzem,
Oké :)
---
"Úgy érzem, hogy az áttételek csak 45 felettieknek valók. Hát nem jobb az izmok erejével diadalmaskodni, mint valami mesterséges váltó szerkezet segítségével? Egyre puhányabbak vagyunk... ezért nekem mindig örökhajtós kerékpárt adjatok!"
De utána éjjel a
De utána éjjel a lejtőzéshez meg hideg. Szal aki megy, vigyen 1 + réteg ruhát.
Wad
Lehet hogy én is
Lehet hogy én is bevállalom Esztergom felől. Még nemtom időben végzek-e a festőmunkámmal, meg sötétben egyedül nem merek, havert rá kell dumálnom, mert ha vki kivasal, mire megtalálnak, mumifikálódok.
Wad
Olyan 19:00-19:30kor
Olyan 19:00-19:30kor indulunk kb ha nem találsz hívj nulla6húsz22ötöt2öt1
Sör nélkül rakom oszt?
Végül három derék ember
Végül három derék ember vágott neki ezen éjszaka a mókának.
A táv b 100km lehetett.
Bp - Dobkő - Budai Vár volt az útvnal.
A Dobogókői kerítst frissen festették és madzagot fesztettek ki vigyázzatok ha arra jártok :)
Az éjszaka pompázatos időjárás volt, emberi hőmérséklet 18-19C pont jó volt. Kicsi forgalom, némi csernobili róka üvöltés.
Lightos falu látogatás jellemezte utunkat :)
Petya még kellemes zenét is szolgáltatott a kaptatókon :)
Jómagam pedig a lámpa setuppal próbálkoztam, jelzem nem sikerült a vgére sem (lefele világít).
Cseya pedig mindent dokumentált, de annyira, hogy a várban kiváló kerékpáros fotózási lehetőségek tömkelegét fedeztük fel :)
Köszi, hogy jöttetek s köszi hogy mehettem.
Sör nélkül rakom oszt?
18:33-kor kinéztem az
18:33-kor kinéztem az Örsre, sehol senki. Körbejártam mind a 4 szegletet. HÉV, park, M2, Árkád. 19:10-kor körbesasoltam még egyszer Árkád és HÉV oldalán. Eredmény változatlan. Mindegy, 8-kor végeztem...
Ne már, ott volt a
Ne már, ott volt a telefonszám, meg kellett volna csörgetni!
Két dolog miatt nem
Két dolog miatt nem vállaltam. A technikait fentebb részleteztem. Másik a lábbeli volt. Túl meleg volt, szandálban kellett volna végig nyomni, amire képtelen vagyok. Sík úton is hamar fájni kezd a talpam, hát még hegyre fel.
Számíthatok rád? Sör
Számíthatok rád?
Sör nélkül rakom oszt?
Bocs, reménytelen.
Bocs, reménytelen. Határidős melóm van, még most is bent vagyok 2 órával "kicsengetés" után... Most úgy néz ki, július 20-ára érek a végére... kisebb kanyarok előtt 1-2 nappal lécci dobjál mail-t, János hegy, 3H belefér késő este :)
Valamikor össze kellene dobatni az egyenirányítót is, ha már erős fényű lámpát említetted.
:( Kár Sör nélkül rakom
:( Kár
Sör nélkül rakom oszt?
Mail ment....
Mail ment....
Nagyon szívesen mentem
Nagyon szívesen mentem volna,ha időben értesülök róla.(Bár nem tudom,hogy az áttételem elég lett volna-e.)Legközelebb,ha pár nappal előbb kiírod,biztos nagyobb lesz a létszám.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$Sárga-piros MALI Ironman,105-ös szettel,
Rajta egy türelmetlen szemüveges negyvenessel.
OK. Sör nélkül rakom
OK.
Sör nélkül rakom oszt?
Kedves mindenki a mostnai
Kedves mindenki a mostnai hétvégén is nagy lesz a kánikula.
Aki szeretne kerékpározni most is annak javaslom péntek estére a fent említ programot.
Sör nélkül rakom oszt?
Akkor Két-Bükkfa -
Akkor Két-Bükkfa - Esztergom jó lesz?
Javítva. Sör nélkül
Javítva.
Sör nélkül rakom oszt?
Mi 19.15-kor indulunk
Mi 19.15-kor indulunk Rákoskeresztúrról, így kalkulálj. De gondolom megint csak hárman leszünk, úgyhogy pippoláj!
what is pippoláj???!!! Sör
what is pippoláj???!!!
Sör nélkül rakom oszt?
Intergalaktikus üdvözlés
Intergalaktikus üdvözlés -> Ötödik elem, magyar szinkronnal.
Aham, akkor üdv
Aham, akkor üdv földlakó
Sör nélkül rakom oszt?
Becsatlakozási pont Árpád
Becsatlakozási pont Árpád híd pesti hídfő kb 20:30kor leszünk ott. Van aki ott csatlakozik, többiek más esetleg?
Sör nélkül rakom oszt?
111 km, izomláz, élmény,
111 km, izomláz, élmény, tapasztalat. Az út mellett látott vaddisznót nem követtük a bozótosba, malacsütés elmaradt :)) Egomi Tescoba nem érdemes éjfél körül betévedni, mert fél 1-kor nyitnak ki a pénztárak :(
Kösz, hogy bevártatok, bár az Esztergom-kertvárosban bejelentett 2 megállást a tervezettnél később megtartottam.
Az első BKV megállóban szerettem volna megpihenni. Pont akkor értetek utol, amikor kiálltam...
Következő pénteken merre megyünk?
Szénhidráttal rakom oszt?
Meglássuk, de a szöveg
Meglássuk, de a szöveg "Szénhidráttal rakom..." nagyon jó :)
Sör nélkül rakom oszt?
Egy-két fotó.
Egy-két fotó.
Ismét Péntek ! Sör
Ismét Péntek !
Sör nélkül rakom oszt?
Nagyon meleg van,
Nagyon meleg van, kihagyom.
De éjjel nem :) most nem
De éjjel nem :) most nem tervezem, mert másnap indulunk Erdélybe, nem tartasz velünk akár egy napra? Bp-Eger az első nap. A tempo nagyon baráti lesz, mondhatni gyök kettő szerintem :) Sokan leszünk.
Sör nélkül rakom oszt?
Korszakváltó túra első
Korszakváltó túra első napjáról van szó?
Igen igen, gyere gyere.
Igen igen, gyere gyere. Illetve tervben vannak a "klasszikus" őszi túrák szervezése is. Csóványos, Pilis, Budai .... Hatalmlas ősz lesz az idén is, remélem minnél többen jönnek majd, mivel a tempó baráti és egyben erős is lesz, ahogy tavaly is az erősebbek előre mennek majd bevárják az egyes pontokon a többieket.
Sör nélkül rakom oszt?
Hármas főúton teker a
Hármas főúton teker a csapat? Tetszik :)
Na akkor jer
Na akkor jer velünk!!!!
Sör nélkül rakom oszt?
Meglátom, milyen hangulatom
Meglátom, milyen hangulatom lesz. A várható hőség bitang erős kontra érv. Gyűlölöm ezt a szemét évszakot. A legjobb 1 napos túrákat szeptember közepétől kb. 1 hónapig lehet szervezni, száraz időben. Azért valameddig elcsorgok veletek, nem ártana készülni huszadikára (Bp.-Kisújszállás)
Nem lesz kánikula,
Nem lesz kánikula, sőőőőt!!! Szóval akkor majd keress én is keresni foglak, az arany/barna gepidámmal leszek.
Sör nélkül rakom oszt?
Valami terv
Valami terv 13-ára?
Tudom hogy ez a Country
Tudom hogy ez a Country verzio, de ez az, ami forum, es felugrik felulre, es szem ele kerul. Szal bocsi, feloff kovetkezik :P
A nightride.hu mar nem fog muxeni?
Megszunt az NR, vagy csak nincs kiirva? Ki mit tud? Weboldalra akartam betenni az RSS feedet, aztan latom, hogy nemmuxos a buli...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
"Ok, Mr. Tour de kibaszott France, ki kérte, hogy bicajjal járj?"
Keressük az NR városi
Keressük az NR városi kiadását?? Ki látta ?
Sör nélkül rakom, oszt?
Mivel volt lakatolva? Amugy
Mivel volt lakatolva?
Amugy megoldodott a dolog kozben :)
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Miről beszélsz. Sör
Miről beszélsz.
Sör nélkül rakom, oszt?
Hogy folyamatosan
Hogy folyamatosan osszekevered az irasjeleket :)
Nem mugy semmi mar no, megoldodott. Nem offolok. Hetvegen lehet lesz menet (vasnap), majd mail...
----------------------
errorka | objektív
----------------------
"Bicajjal járok!"
Bár az elmúlt két héten
Bár az elmúlt két héten nem voltam, de augusztusban végig volt nightride. Találkozó minden szombat este a szokott helyen (Szabadság téren a ruszki "emlékmű"-nél)fél kilenckor. Indulás 9-kor, befejezés akkor, amikor végleg elfáradunk. :)
Ha emberközeli időjárás
Ha emberközeli időjárás lesz, most pénteken (IX. 17.) megyünk egyet? Valami közepesen csücsköset?
Hungaroring előtt?
Hungaroring előtt? Részemről felejtős.
Ha az idő engedi, akkor
Ha az idő engedi, akkor feltétlen. (És viszek neked Palóc földi képeket)
Sör nélkül rakom, oszt?
Én még nem voltam soha
Én még nem voltam soha NR-en, de szívesen kipróbálnám. Én ráérek most pénteken! :)
Amúgy nekem nem jön be a nightride.hu és facebookon se találtam semmi aktuálisat. Mi történt?
Negyed kettőkor értem haza
Negyed kettőkor értem haza Börzsöny kerülő túráról. Eredetileg 100 km alatt volt a terv:
http://www.gmap-pedometer.com/?r=4012596
Pedometer-re 1 verzió került fel. Jobb volt Rád felé kezdeni a kört.
Szobon úgy gondoltam, annak az 1600 Ft-nak, amennyiért a MÁV visszahoz a Nyugatiba, találok jobb helyet is. Korábban kellett volna indulni (12:41 személy Vácra XDDD)