GödörBringa
A GödörBringa és a Menedékház alapítvány által működtetett Műhely Klub közös adománybringa építést és gyűjtést szervez 2011 Május 21-én a Gödörben
A Műhely-Klubban egy lelkes kerékpáros szociális munkás irányításával, hajléktalanok foglalkoztatásával lestrapált kerékpárokat pofoznak ki, és adják rászoruló családoknak, gyerekeknek. Gyere te is Május 21-én a
Gödörbe ahol közösen fogunk főként gyerek kerékpárokat felújítani amit a Menedékház juttat majd el magyarországi menekülttáborokban élő gyerekeknek.
muhelyklub.hu
http://www.youtube.com/watch?v=_3zFgCKLiqI
Te is támogasd a kezdeményezést, ajánld fel megunt, kinőtt kerékpárodat, vagy olyan kerékpáralkatrészt, szerszámot, játékot amit már nem tudsz vagy akarsz használni.
Adományokat Május 16-tól, Hétfőtől várunk az Erzsébet téri GödörBringa ponthoz, amiket veletek együtt újítunk fel 21-én Szombaton, délután 2-től este 6-ig.
Minden adományozót, szerelés iránt érdeklődőt szívesen látunk!

Üdv! Ezek milyen
Üdv!
Ezek milyen menekülttáborok? Sajnos nem tölti a tecső.
Szia, Bicske, Debrecen,
Szia,
Bicske, Debrecen, ilyenek. Néhány helyen vannak ugyan kerékpárok pályázati forrásból, de ezeket lehetetlen használni. A pályázat megköveteli a papirmunkát minden beszerzett eszköz használatakor, és a 8 éves afgán kis-srácnak kellene kitöltenie egy papírt hogy hol és hány kilométert tett meg aznap a bicajjal. Így sajnos ezek nincsenek használva. Több menekülttábor és családok átmeneti otthona is jelezte a műhely klub felé hogy szükségük volna használható gyermek kerékpárokra, sporteszközökre.