Sziasztok!

Ajánlottak nekem egy Miles bringát 55 ezerért az alábbi paraméterekkel:

24 sebességes shimano Alivio váltó
Shimano fékváltókarok
Suntour alu hajtómű
Suntour állítható teleszkóp
duplafalu alufelnik,fekete küllőzés
Tektro fékek
Miles nyereg
szép festés
Vázméret:56 cm

A gép használt, de láttam és valóban nagyon szép.

De nekem gyanúsan olcsó.

Mit gondoltok? Van tapasztalat Miles bringával kapcsolatban?

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Miló01 képe

55-ért nem gyanús, ha

55-ért nem gyanús, ha lopott lenne 20 körül adnák, vagy olcsóbban.

2
vakary képe

Ok. Köszi a gyors választ!

Ok. Köszi a gyors választ!

3
Nincsmáritttöbbé képe

Ebből a leírásból az sem

Ebből a leírásból az sem derül ki, hogy monti vagy trekking, elég nehéz bármit is mondani.

Az meg egy tévhitt, hogy olcsóbban adják ha lopott (max. a tolvaj, hogy gyorsabban megszabaduljon tőle), utána már normál ára lesz és "ausztriából lomtalanított".

4
Stanci képe

én csak 1 Milest

5
lazac képe

Robert Miles talán

Robert Miles talán smafu?

http://www.youtube.com/watch?v=-mE3nszrRuc

6
Zsül képe

Tapasztalattal sajnos nem

Tapasztalattal sajnos nem szolgálhatok(igazából most hallom először ezt a nevet),de ha van hozzá kedved/kedvetek,ezt találtam elsőre,lehet nézegetni:

http://www.miles-bikes.at

---Egyedül rakom,oszt?---

7
vakary képe

Fixláda! Jogos! Ez egy

Fixláda!

Jogos! Ez egy cross trekking gép.

Szelep!

Köszi!!! Megnéztem és meg is találtam a honlapon a gépet. Az X-Fun lenne az.

Még egyel kínoználak benneteket:

- Mit választanátok?

Egy Gepida Alboin 200-ast vadi újonnan, garanciálisan, vagy ezt használtan, de ránézésre mondom, tényleg faszán néz ki.

Bocs a gyötrődésért, de egy 10 éves noname montiról szállnék át, nem vagyok anyagilag sem eleresztve, sügér is vagyok hozzá és ha már szánok rá 60 ezer körül, akkor nem akarok hülyeséget csinálni.

A fékváltókar, a Suntour villa, a fékek, a 24 gang a Miles mellett szólnak. Jól gondolom?

8
Frajti képe

Használt bringát itthon is

Használt bringát itthon is vehetsz, és mivel csak annyit tudunk a bringáról, amit emlegetsz, hogy jól néz ki, ezért sokra nem megyünk. A felszereltségéről nem sok info van a miles saját weboldalán. De szerintem 60 ropiból remek használt crosstrekking géphez juthatsz hozzá itthon is. Ha viszont tetszik, ás szerinted tényleg egyben van, kipróbáltad, kényelmes, méreted is, akkor vedd meg. :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

9
Nincsmáritttöbbé képe

A felszereltség a Miles

A felszereltség a Miles mellett szól (még ha a láncot - sort cserélni is kell) de ennyit nem ér, max. 50.

Gepidából melyik évjárat?

Nagyon nem keseregnék ha ez elúszik, ennyiért mindig van ilyen vagy jobb paraméterű használt bicaj.

10
vakary képe

A bringa itt van

A bringa itt van Magyarországon. Egy használt bringákkal foglakozó kereskedő behozta a németektől és most árusítja.

11
vakary képe

A Gepida 2011-es lenne.

A Gepida 2011-es lenne. Köszi a válaszokat, alszom rá még egyet. A használt bringa piacot nem nagyon nézegettem. Ebbe a Milesbe teljesen véletlenül futottam bele. De akkor körülnézek még.

12
Nincsmáritttöbbé képe

Sajnos azon belül is

Sajnos azon belül is sokféle van, kéne pontos link azzal a Gepida felszereltséggel amit néztél. Ha a hátsó agy menetes, a felni szimplafalú vagy a váz acél akkor egyből felejtős.

13
vakary képe

A Gepida linkje a

14
Frajti képe

Na, aluváz, nem acél, ez

Na, aluváz, nem acél, ez jó, duplafalú, ez is jó, és kazettás, szóval ez is oké.
De nézz körbe pl itt is:
apro.bikemag.hu

gondolom van időd még átrágni :)

~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

Solo la AS Roma per sempre!

15
vakary képe

OK! Köszi! Ránézek erre

OK! Köszi! Ránézek erre is!