Sziasztok valaki tudna tanácsot adni ?
Felújítotunk egy gyerek biciklit 12"-est minden meg van csak a hátsó kontrafékes agyat nem tudjuk újra összeszerelni! -sehol nem találok egy összeszerelési útmutatót vagy egy képet vagy leírást! aki tud segítsen legyen szíves :-) KONTRAFÉKES HÁTSÓ AGY ÖSSZESZERELÉSE!
Üdv Mindenkinek s elöre is köszi a segítséget!
+képet csatoltam hogy összeszerelve egyben így nézet ki! :)

Én tudok segiteni,igy irni
Én tudok segiteni,igy irni macerás,de ha adsz egy 30-as mobilszámot,felhivlak,és elmondom...Vagy ha pesten vagy,és nem fog esni,lehet felgurulok,és összerakom...
Irtam mailt,amiben kb
Irtam mailt,amiben kb leirtam,amit tudnod kellhet.Ha ügyes vagy,menni fog,ez egy hülye találmány,de csak boldogulsz vele :-)
Szia Igen meg is kaptam most
Szia Igen meg is kaptam most olvastam , reggel neki is ugrok!!!Régi típusúakat pikk-pak összerakom :) de ez kibabrált velem rendesen :D Köszi szépen a segítségedet!
:D :D :) :) köszi szépen!
Szia szeretnélek megkérni
Szia szeretnélek megkérni vagy nekem vagy Csák István hozzászólónak tudnál segítséget adni ugyan ebben körben sajnos töröltem az email-t amin írtad a segítséget hogyan kell összerakni a féket !:) Előre is megköszönöm Én és ő nevében is segítségedet :) szép napot !
http://www.velosteel.cz/kesta
http://www.velosteel.cz/kestazeni/schema.pdf
Szerintem ez nem jó neki.Ez a
Szerintem ez nem jó neki.Ez a régi tipusú,amiben 88-as,és görgők vannak.Azt össze tudná tenni...
A kontrakar rögzitéséből egyértelműen kiderül,ez az új tipusú,vékony kontrás agy..
leírnád a kettő közötti
leírnád a kettő közötti különbséget? én ezt a cseh agyat használom, eddig semmi gondom nem volt vele, viszont érdekelne, hogy ez a másik micsoda vagy milyen. köszi.
Az egy kalap szar,A régiben
Az egy kalap szar,A régiben egy 88-asnak nevezett alkatrészben 5 henger-görgő vitte át a hajtást,és működtette a kontrát,ami egy rugóval összekötött 2 félhenger volt,benne a fék-kónusz.Az újban egy nagy menetemelkedésű orsó,ami átadja a hajtást,és a fék pedig 2 db,félkörnél kissebb acéllap,ami nincs összekötve,csak úgy bele kell tenni,és a baloldalon lévő alkatrészen lévő kialakitás pozicionálja.A hajtás,és a fék része közt van egy rugó,és egy lemezből hajtott idom,ami hivatott szabad gurulást csinálni,ha a rugó jó,és jól rakod össze,ami szintén nem egyszerű.Rajzot nem találtam róla a neten,igy szegények,akik először látnak ilyet,bajban vannak..Utálom,mint a sza.rt...Nem igazán birják a csapágyai,a fékkel sincs sok javitási lehetőség,sokszor szorul az agy,amikor gurulnia kéne.Gyerekbringákba még elmegy,erősödik a gyerek lába,de felnőtteknek nem javaslom..sok különböző ilyen létezik,más a menetemelkedés,a fék lemezei,és a balos illeszkedő alkatrész,ami a lemez füleibe kapcsolódik..Szóval egy nagy szar az egész...
köszi szépen, akkor messziről
köszi szépen, akkor messziről kerülni fogom az ilyet.
szerencse, hogy ezt a cseh agyat gyakorlatilag fillérekért adják és még jó is.
Nagyon készségesen segítetted
Nagyon készségesen segítetted a kérdezőt, és biztosan jó tudásod van erről a szarról. :-)
De jaj, akkor a gyereknek se lehet, hogy jó, mert bár erősödik tőle a lába, ám akarja ő azt?
Szenved szegény, bele gebed a tekerésbe. Viszont ő még nem tudja az igazi okát. "Ez a bicikli... Ilyen nehéz egy játékszer... Ez egy kínzóeszköz! Dehogy akarok én majd biciklizni amikor felnövök!" :D
Vagy a kissrác/kislány is
Vagy a kissrác/kislány is durván nyomja majd,ha jó gépre ül majd:-) Az edzés az mindig nehéz,de annyira nem rossz ez az agy,hiszen szarják minden occsó biciklibe...És csak veszik,és veszik :-)
:D Ennek a fickónak milyen
:D
Ennek a fickónak milyen szar lehetett a gyerekbiciklije akkor!
http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/9440391/London-2012-Olympics-C...
:-) A fracba,ki leselkedett
:-) A fracba,ki leselkedett az öltözőmben :-)
Nekem sem sikerült összerakni
Nekem sem sikerült összerakni ezt a szétesett csúcstechnikát: valami trükk kell hozzá mert nem fér be a korábban ott levő alkatrészek. Az egyik oldala valamivel szűkebb de arról sem megy.... próbáltam ,de hiába. Mit kell jobban tennem adj tippet!
Üdv Csák I.
Köszi neked is azért :) de
Köszi neked is azért :) de előttem szólónak osztom véleményét !
Nekem is van egy szétesett új
Nekem is van egy szétesett új tipusú kontrafékes gyermek bicikliagy,amivel nem boldogulok semmi sem illik a visszarakáskor, mint az előttem levőnél,.Valaki némi ötlettel segítene a technikai fogás megnevezésével!!!
Köszönet előrre is!
Csák István
Nekem is van egy szétesett új
Nekem is van egy szétesett új tipusú kontrafékes gyermek bicikliagy,amivel nem boldogulok semmi sem illik a visszarakáskor, mint az előttem levőnél,.Valaki némi ötlettel segítene a technikai fogás megnevezésével!!!
Köszönet előrre is!
Csák István