Sziasztok valaki tudna tanácsot adni ?
Felújítotunk egy gyerek biciklit 12"-est minden meg van csak a hátsó kontrafékes agyat nem tudjuk újra összeszerelni! -sehol nem találok egy összeszerelési útmutatót vagy egy képet vagy leírást! aki tud segítsen legyen szíves :-) KONTRAFÉKES HÁTSÓ AGY ÖSSZESZERELÉSE!
Üdv Mindenkinek s elöre is köszi a segítséget!
+képet csatoltam hogy összeszerelve egyben így nézet ki! :)

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
Street racer képe

Én tudok segiteni,igy irni

Én tudok segiteni,igy irni macerás,de ha adsz egy 30-as mobilszámot,felhivlak,és elmondom...Vagy ha pesten vagy,és nem fog esni,lehet felgurulok,és összerakom...

2
Street racer képe

Irtam mailt,amiben kb

Irtam mailt,amiben kb leirtam,amit tudnod kellhet.Ha ügyes vagy,menni fog,ez egy hülye találmány,de csak boldogulsz vele :-)

3
dromi25 képe

Szia Igen meg is kaptam most

Szia Igen meg is kaptam most olvastam , reggel neki is ugrok!!!Régi típusúakat pikk-pak összerakom :) de ez kibabrált velem rendesen :D Köszi szépen a segítségedet!
:D :D :) :) köszi szépen!

4
dromi25 képe

Szia szeretnélek megkérni

Szia szeretnélek megkérni vagy nekem vagy Csák István hozzászólónak tudnál segítséget adni ugyan ebben körben sajnos töröltem az email-t amin írtad a segítséget hogyan kell összerakni a féket !:) Előre is megköszönöm Én és ő nevében is segítségedet :) szép napot !

6
Street racer képe

Szerintem ez nem jó neki.Ez a

Szerintem ez nem jó neki.Ez a régi tipusú,amiben 88-as,és görgők vannak.Azt össze tudná tenni...
A kontrakar rögzitéséből egyértelműen kiderül,ez az új tipusú,vékony kontrás agy..

7
Tam52Kla3 képe

leírnád a kettő közötti

leírnád a kettő közötti különbséget? én ezt a cseh agyat használom, eddig semmi gondom nem volt vele, viszont érdekelne, hogy ez a másik micsoda vagy milyen. köszi.

8
Street racer képe

Az egy kalap szar,A régiben

Az egy kalap szar,A régiben egy 88-asnak nevezett alkatrészben 5 henger-görgő vitte át a hajtást,és működtette a kontrát,ami egy rugóval összekötött 2 félhenger volt,benne a fék-kónusz.Az újban egy nagy menetemelkedésű orsó,ami átadja a hajtást,és a fék pedig 2 db,félkörnél kissebb acéllap,ami nincs összekötve,csak úgy bele kell tenni,és a baloldalon lévő alkatrészen lévő kialakitás pozicionálja.A hajtás,és a fék része közt van egy rugó,és egy lemezből hajtott idom,ami hivatott szabad gurulást csinálni,ha a rugó jó,és jól rakod össze,ami szintén nem egyszerű.Rajzot nem találtam róla a neten,igy szegények,akik először látnak ilyet,bajban vannak..Utálom,mint a sza.rt...Nem igazán birják a csapágyai,a fékkel sincs sok javitási lehetőség,sokszor szorul az agy,amikor gurulnia kéne.Gyerekbringákba még elmegy,erősödik a gyerek lába,de felnőtteknek nem javaslom..sok különböző ilyen létezik,más a menetemelkedés,a fék lemezei,és a balos illeszkedő alkatrész,ami a lemez füleibe kapcsolódik..Szóval egy nagy szar az egész...

9
Tam52Kla3 képe

köszi szépen, akkor messziről

köszi szépen, akkor messziről kerülni fogom az ilyet.
szerencse, hogy ezt a cseh agyat gyakorlatilag fillérekért adják és még jó is.

10
Hotyhogy képe

Nagyon készségesen segítetted

Nagyon készségesen segítetted a kérdezőt, és biztosan jó tudásod van erről a szarról. :-)

De jaj, akkor a gyereknek se lehet, hogy jó, mert bár erősödik tőle a lába, ám akarja ő azt?

Szenved szegény, bele gebed a tekerésbe. Viszont ő még nem tudja az igazi okát. "Ez a bicikli... Ilyen nehéz egy játékszer... Ez egy kínzóeszköz! Dehogy akarok én majd biciklizni amikor felnövök!" :D

11
Street racer képe

Vagy a kissrác/kislány is

Vagy a kissrác/kislány is durván nyomja majd,ha jó gépre ül majd:-) Az edzés az mindig nehéz,de annyira nem rossz ez az agy,hiszen szarják minden occsó biciklibe...És csak veszik,és veszik :-)

12
Hotyhogy képe

:D Ennek a fickónak milyen

:D

Ennek a fickónak milyen szar lehetett a gyerekbiciklije akkor!

http://www.telegraph.co.uk/sport/olympics/9440391/London-2012-Olympics-C...

13
Street racer képe

:-) A fracba,ki leselkedett

:-) A fracba,ki leselkedett az öltözőmben :-)

14
csakis képe

Nekem sem sikerült összerakni

Nekem sem sikerült összerakni ezt a szétesett csúcstechnikát: valami trükk kell hozzá mert nem fér be a korábban ott levő alkatrészek. Az egyik oldala valamivel szűkebb de arról sem megy.... próbáltam ,de hiába. Mit kell jobban tennem adj tippet!
Üdv Csák I.

15
dromi25 képe

Köszi neked is azért :) de

Köszi neked is azért :) de előttem szólónak osztom véleményét !

16
csakis képe

Nekem is van egy szétesett új

Nekem is van egy szétesett új tipusú kontrafékes gyermek bicikliagy,amivel nem boldogulok semmi sem illik a visszarakáskor, mint az előttem levőnél,.Valaki némi ötlettel segítene a technikai fogás megnevezésével!!!
Köszönet előrre is!

Csák István

17
csakis képe

Nekem is van egy szétesett új

Nekem is van egy szétesett új tipusú kontrafékes gyermek bicikliagy,amivel nem boldogulok semmi sem illik a visszarakáskor, mint az előttem levőnél,.Valaki némi ötlettel segítene a technikai fogás megnevezésével!!!
Köszönet előrre is!

Csák István