Sziasztok!

Az éves felmérés a Minimal Masstól: Te jogosítvány birtokában kerékpározol?

Itt válaszolhatsz:
http://www.minimalmass.hu/jogositvany-birtokaban-kerekparozol

Petivicc képe

19.Critical Mass Miskolc

Légy része az immár 19. alkalommal elinduló kritikus tömegnek, hívd fel Te is velünk együtt a figyelmet arra, hogy a városi kerékpározás jó dolog, és feltételeit Miskolcon is javítani szükséges!
Hívd el barátaidat, kollégáidat, gyere el a családoddal! Lassan haladunk, mindenki bírni fogja a tempót és a távot, ezt garantáljuk!

Részletek, menetinfó:
http://kerekparosmiskolc.net/2015/09/19-critical-mass-miskolc-menetinfo/

Facebook esemény:
https://www.facebook.com/events/179896049009388/

Facebook csoport:
https://www.facebook.com/groups/cm.miskolc/

2015. április 19. vasárnap 15h-kor Baján a Tóth Kálmán térről indulva tekerünk egy karikát a városban, népszerűsítve ezzel a bringázást, üdvözöljük az új bringautakat és köszöntve felvonulásunkkal a kerékpározásért létrejött objektumokat (Gemenc Vándorpont, új gyalogos és kerékpáros híd).

Útvonalunk:  tovább »

"A 2015-ig szóló stratégia a fejlesztési irányok meghatározásán, a jövőkép felvázolásán túl nemzetközi és hazai helyzetelemzéssel, szervezet- és kínálatfejlesztéssel, marketing tevékenységgel és monitoring feladatokkal foglalkozik. Végrehajtására intézkedési terv is készült."

A teljes anyag .pdf olvasható.

A stratégiai feladatokat negyedéves ütemezéssel (wow) konkrét intézkedési területekre, tevékenységekre bontották és sok-sok milliárd forintot írtak a rubrikákba (wow2). Táblázat a 101. oldaltól.