"Hova tűnt Damon Hill?!" Valahogy, így érzem magam is, amióta utoljára ide írtam. Ne haragudj kicsi naplóm, voltál eszemben, de, hobbi vagy és nem állás. Sosem voltam az akaratosság híve, hiszen a legjobb dolgok mindig maguktól jönnek és nem kell értük megküzdeni...

De még mielőtt nagyon Coelho terepre tévednék le is írom mi is a célja a címnek. Nem, nem irodalmi szemszögből, bár tényleg akartam, hogy minél több emberhez érjen el az írásom.

Szóval, itt vagyunk 2015 októberének a közepén. Történt megannyi dolog, amiről most igyekszem jelentést tenni, még a hó beállta előtt.  tovább »

-Megyek Pádisra. -Minek mész te Párizsba?!
Valahogy így kezdődött a beszélgetés, amikor megemlítettem, hogy megyek otthonról, na de ne rohanjunk a dolgok elébe.  tovább »

Hosszú ideje már utolsó jelentkezésemnek, és mentségem sincs… nem is kell, hogy legyen…

Az elmúlt időszakban rengeteg minden történt, első sorban végre meglátogattam a Sziget-hegységet, ám ez egy másik történet.

Amiért e sorokat elkezdtem írni az egy mókás és frusztráló hétvége története. Lesz itt megcsalás és kibékülés, megsértődés és kibékülés.  tovább »

Újabb március, újabb kőfejtő cross. Immár harmadik és még futókkal is megfejelték. Mi voltunk a "lovasok", jövőre akár már egy kis sakktáblát is össze lehet állítani.

Vágjunk is bele a lényegbe, mert inkább a sztori legyen terjengős, részletes, mint sem a bevezető.  tovább »

Biztos mindannyian jártatok már úgy, hogy megvan a kedv és kimennél a világból, de ép nincs min gondolkodj, nem tudnád élvezni a saját társaságod. Persze ilyen nagyon ritkán van, de megesik. Az elmúlt tél egyébként sem volt kegyes, hiszen száraz volt ugyan, de sem gépnek, sem embernek nem volt kedvező ez a nagy halom mínusz...  tovább »

Mindig bennem van a kérdés, hol is kezdjem, hisz minden egyes bejegyzésem legalább annyira pillanat szülötte gondolat sor, mint maga a legutóbbi tekerésem. Aztán persze a válasz az egészre csak annyi, hogy az elején! :D

Így is teszek e néhány sorban :)

Történt egy unott napsütötte vasárnap reggelen, amikor ép a lábfejed süti a nap ami már reggel 6 óta melegíti azt és csiklandozza, ezzel is mintegy motivál, és zargat: KELJ FEL ÉS MENJ! -súgja füledbe csöndesen... Mégis fittyet hányva a noszogatásra csak reggelit készítesz, majd fokozatosan eszmélsz rá:
-Bazd meg egyedül vagyok itthon.
És ebben a tudatban ki-kipillantva az ablakon egyre csak tör előre a hang belülről: -Menj. Menj! MENJ!!!  tovább »

A mai epizódban lesz ármány és intrika, megcsalás és elválás, valamint bimbódzó szerelemből is kaptok egy csipetnyit!

Nos újabb hullám csapott fel a mindennapjaim lassú mosású folyóján :) Nemrégiben a megépített "kis" montim felől elmélkedtem :) Ugye, miután felszabadult egy kis tőke a a PUCH után, gondolkoztam mire lehetne a leghasznosabban felhasználni:
-új telót venni, persze olyat ami fékcsapos
-esetleg új kerékszettet építeni
-vagy akár egy vázcsere  tovább »

Nos olyan régóta tartozok azzal, hogy részletesen beszámoljak, milyen apró lépésekkel halad a puch sztori, de az igazság az, hogy, még, ha a lépések aprók is voltak, de hét mérföldes csizmában lettek megtéve! :D

Szóval ott tartottunk, hogy már magam sem emlékszem, pontosan mikor és miért is nyúltam utoljára kedves kis Puch mistral-hoz. Tény mostoha volt a mi kapcsolatunk. Megismerkedtünk és azt hittem igen, ő lesz az igazi, de már akkor is foglalt volt a szívem, majd mikor Junkermann búcsút intett egy újabb Mistral vette át az "első" helyet a szívemben, miközben kicsi Puch csak szépen, csendben várta, hogy mikor is kezdünk együtt megint valami jóba. Mondhatjuk úgy is, ő volt az akivel, csak azért találkoztunk, hogy használjuk egymást :D  tovább »

Mint minden évben 2010 óta, idén is megrendezésre került a Michelin bringafesztivál, azon belül is szívem csücske a bringarally Nyíregyháza és Tokaj majd ismét Nyíregyháza távon.  tovább »

Ott kezdődik a történetünk, hogy nem olyan rég beszélgettünk haverokkal, szóba jött ugye 04.26.-án Debrecenben Critical Mass és milyen jó lenne menni rá. Miután szó-szót követett és szerda este jött, hogy pénteken Máté megy Tiszaújvárosba. Mire teljesen önzetlenül felkínáltam, hogy elkísérem, ne tekerjen egyedül :) Ekkor a gépezet mozgott tovább és beszerveződött még hozzánk Balu is, így végül hárman vágtunk neki a távnak :)

Nos mostanra joggal kérdezhetitek, hogy jó-jó de mi köze ennek a forma-1-hez, és megnyugtatlak. Ahhoz semmi, itt az volt a cirkusz ami oda és vissza úton történt :D

A terv az volt, hogy pénteken délután 2-3 körül neki lódulunk és miután Máté odaér szíve választottjához, mi Baluval fordulunk is vissza Debrecenbe. De mint tudjuk, ember tervez, Isten végez! :D  tovább »