Mivel az oldalon nem találtam meg a módját a regisztráció törlésének, ezért kérem tegyétek azt meg.
Üdv
blackfriar
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Mivel az oldalon nem találtam meg a módját a regisztráció törlésének, ezért kérem tegyétek azt meg.
Üdv
blackfriar
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
felesleges lépésnek
felesleges lépésnek tartom, ha nem használod, akkor olyan mintha törölve lenne. amúgy ha nem titok, mi az oka a döntésednek? nem vagyok képben...
Zsoltee
Olvasd el, milyen
Olvasd el, milyen népszerüek voltak az indított topikjai! Képben leszel.
Ádám
Zsoltee
Meg "a nöknek genetikusan
Meg "a nöknek genetikusan gyenge a térlátása" történet sem tette túl sikeressé.
Ádám
-------------------------------
Énblog
szerintem az a baja ennek a
szerintem az a baja ennek a fasszopónak hogy ezen a rákos véres fórumon kurvára sok a kibaszott trágár szó, és bassza meg az isten igaza van, undorítóak vagytok, de hát te majom black, innen nem menekülsz, rádtekeredett a fórum polip csápja és megszorongatja a gígád. én is élnék ilyen lehetőséggel amugy, mármint reg offolás
"Az út csak egy javaslat...."
Éljél, kapsz is mindjárt
Éljél, kapsz is mindjárt támogatólag egy pluszeggyet:
+1
Téged kisfiam, kérés
Téged kisfiam, kérés nélkül is törölni kellett volna már nagyon rég.
És mosd ki a szádat szentelt vízzel.
###
# A járművek az úttesten haladnak. A kerékpár egy jármű.
###
Soha, soha ne szólíts föl
Soha, soha ne szólíts föl olyan embert arra, hogy mossa ki szenteltvízzel a száját, aki gargarizálás útán jó eséllyel visszaköpi a szenteltvizes medencébe!
Ez a fajta öncélú trágárság már engem is zavar, pedig én sem vagyok piskóta.
Ádám
###
###
na itt a pluszegy! Zsoltee
na itt a pluszegy!
Zsoltee
nem vagyok a kisfiad,
nem vagyok a kisfiad, kispofám. szentelt viz az neked való.
ÜDv Zsoltee teljesen igazad
ÜDv Zsoltee teljesen igazad van ebben is meg "abban" is:) ha érted mire gondolok
Jól meg akar büntetni
Jól meg akar büntetni minket. Hát igen nagyon rettegünk is, hogy mi lesz, ha véletlenül sikerül töröltetnie...
www.gruppetto.hu
Jéé! Törölték a
Jéé! Törölték a regisztrációját. 'Névtelen' a szerző.
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett közúti jelzőtáblák bejelentése: 06 1 210 05 73 (FKF Zrt.)
Kanuni Sultan Suleyman
Az a kár, hogy csb-vel nem
Az a kár, hogy csb-vel nem voltak ilyen kegyesek... pedig igazán szépen kérte :P
Zsoltee
lehet félnek tölem és nem
lehet félnek tölem és nem mernek, vagy nem tudom. én is elsőként magam törölném. ha más lennék akkor is. Ha most sikerül a célom akkor kösz :D
Félnek tőled? Hotyhoty?
Félnek tőled? Hotyhoty? Figyuzzide! Láttad hogyan csinálta blackfriar. Ha végképp nem akarják törölni az egyébként e célból létrehozott fórumon a regedet te is nyiss egy ilyen témájú fórumot. Neki durván két nap múlva törölték ezen a módon. Ha mégsem kellene ehhez új fórumot nyitni (azaz bemondásra is működik), akkor holnap este amúgy is megszabadulsza CM-től.
Fővárosi Zöldszámok (VIK): 06-80-220-220 és 06-80-330-330 (Fővárosi Közterület-felügyelet)
Elveszett közúti jelzőtáblák bejelentése: 06 1 210 05 73 (FKF Zrt.)
Kanuni Sultan Suleyman
Szerintem ha írsz egy mailt
Szerintem ha írsz egy mailt a ninja kakaoscsiga alleycat pont hu címre az alábbi tartalommal, akkor téged is törölni fognak:
Kedves Ninja!
Úgy érzem érdemtelen vagyok a Criticalmass közösségi szájt tagságára, ezt számos esetben bizonyítottam fórumtársaim előtt. Kérlek töröld regisztrációmat.
Üdvözlettel CSB
ennyi
###
###
viszlát
viszlát névtelen
Énblog
és iyen gyorsan
és iyen gyorsan feladta(d)?
ha nincs sikere(d), még ott a pénz meg a csillogás,
meg a mozivászon:)...kedves barátom.
nem harapunk amúgy,
de hogy más nevesse ki un bloc a női nemet,
azt ugyebár (Cerrano óta?) nem engedné meg az igazságérzetem...
so me so, nem vagyok én sem tökéletes.
Vessetek a töröltetőmasina elé!
Hadd szenvedjek.
alla cool (criticalmass.hu/lakat)
https://ebank.khb.hu/verseny/enkartyacompetition?fun=card&designid=96bc1...
"Aki haraszt, nem rám szavaz!":D
hova lett ez a női témás
hova lett ez a női témás topik?! az is törölve lett?
bonnie
itt a
itt a térlátásos:
http://criticalmass.hu/forum/20080329/noi-soforok
Énblog
nem tudom magam törölni
nem tudom magam törölni smsville.com-ról segítsetek!!!!
Tegye meg valaki, hogy
Tegye meg valaki, hogy törli regisztrációm az oldalról.
Köce.
Ez a törlés ilyen elvi
Ez a törlés ilyen elvi dolog? Máskülönben nem látogatod többet, nem írsz, oszt kész.
........................
Formaharc és sci-fi.
Ezt én sem értem. A nick
Ezt én sem értem. A nick nem jár semmivel. Még spammelni sem szoktunk.
Ellenben az összes bejegyzés marad, csak névtelenre változik, ami pedig értelmetlen.
Marad az, hogy ez ilyen tudjátok meg hogy veletek semmi közösséget nem vállalok. Elegem lett belőletek. De ekkor is felmerül a kiből kérdés, hiszen a közösség több ezer emberből áll, és mindből nem lehet elege senkinek, főnök/elnök meg nincs.
--------------------------------
Kürti Gábor, Újpest
Lépj be a szakszervezetbe
Ez a "végleg távozáskor
Ez a "végleg távozáskor még az ajtó beb@szása, különben észre sem vennék" tipikus esete.
Amellett hogy nagyjából tudom és elismerem amit Ropy tett a közösségért anno.
Vitathatatlanok az érdemei,
Vitathatatlanok az érdemei, az biztos!
Kürti Gábor, Újpest
+1 Az egyik első ember volt
+1 Az egyik első ember volt akit megismertem itt a CMe arcok közül.
Mi történt amúgy ami miatt, ahogy leírta Cseya....
Sör nélkül rakom, oszt?
Ezt én sem értem. Ha nem
Ezt én sem értem. Ha nem számít a közösség többé, akkor minek akarom megmutatni, hogy elmegyek? Vagy mégiscsak számít az itt lévők véleménye? Akkor meg miért megyek el? Áh, zavaros ez nekem.
--------------------------
www.barzongorista.eu
ropy, át e ruháznád rám
ropy, át e ruháznád rám a regisztrácijódat, mert az régebbi, mint az enyém és így hátha lesz tekintéjem, mert úgy hallottam a mikori regisztrálás az itt számít.
.....................................................
Bringával megyek. - No para! Normális tevékenység!
csak gaze
csak gaze fejében.
__
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Ez komoly? :) és ki az a
Ez komoly? :) és ki az a Gaze?! (Lehet nem vagyok itt elég régóta :) ?)
Ropy mi történt?
Sör nélkül rakom, oszt?
Most épp azt csinálod amit
Most épp azt csinálod amit elítélsz. Közöm nem sok, csak azért írom mert amúgy az életben híresen segítőkész vagy, ez a szurkapiszka viszont egy fórumon fertőző. A végén mindenki zsörtölődni fog, végül sorban állni a regisztráció törlése pultnál. :) Egyébként gaze állítja hogy ő nem úgy értette, és amennyire ismerem, tényleg nem olyan.
Kürti Gábor, Újpest
sorban állni a
sorban állni a regisztráció törlése pultnál
és lesz, aki régebben áll majd sorban, mint a többiek, ezen is lehet majd nyammogni :-)
Kedves Kükü! Anno nekem
Kedves Kükü!
Anno nekem írta valaki, hogy régebben regelt ide, mint én, és ezért ő okosabb lakatolásilag, mint én. Nem másokkal példálózok.
Ez nem szurkapiszka, Ropy mester országos barátom és nem szurkapiszkálom, hanem sokkal dulvábban ledobom a padlóla, hogy mivanmávele. Elkótyavetyél öt év okosságát, stb.
Anno nekem írta
Anno nekem írta valaki
Belinkeled?
figyejjé pata. egész
figyejjé pata.
egész családodról megemlékeztem, míg kerestem, egyszer fel is adtam, de bizti vmi célod van vele, nesze.
"Közel három éve regisztráltam itt, bár nem vagyok olyan aktív fórumozó mint sokan mások, de figyelemmel kísérem a beírásokat. Nekem ia a bringa a nagy szerelem, hosszú évek óta, télen-nyáron, esőben-sárban, szóval nem vagyok tapasztalan kezdő, de ha az lennék, sem lenne ok a kioktatásra."
http://criticalmass.hu/node/5846
aztán mosmá haggyá békén, nem hazudok, főleg nem ilyen dolgokban, meg sok sörért.
peace, divatosan, ja, meg láv is.
Ebben hol van az a rész,
Ebben hol van az a rész, hogy régebben regelt ide, mint én, és ezért ő okosabb lakatolásilag? Semmi ilyesmit nem látok.
Nem lehet hogy valamit félreértettél?
de most mit akarsz már
de most mit akarsz már tőlem?
randizni, vagy verekedni, vagy mi?
amit én irtam most, az a történet leírása volt.
a lényege.
indítsak egy új bejegyzést a magyarázkodásnak, vagy hagyjuk?
ha gondolod privátban szóról szóra kifejtem, de ne untassuk már az értő népet kérlek.
A következőket
A következőket állítottad: "írta valaki, hogy régebben regelt ide, mint én, és ezért ő okosabb lakatolásilag, mint én". Ha ez valóban megtörtént, akkor ez bunkó viselkedés, és igen rossz fényben tünteti fel az itt fórumozókat.
Vagy támaszd alá, vagy ismerd el hogy tévedtél. Ha nem tudod alátámasztani, akkor úgyis automatikusan a másodikat fogja mindenki gondolni, csak elegánsabb lenne volna magadtól beismerni - nincs ezzel semmi gond, mindenki félreérthet valamit.
Szerintem ez érdekel pár embert, nem untatjuk vele őket, elfér itt. Ne nyissunk új fórumot neki, itt a helye.
Várom a válaszod.
de pata, ott az egész
de pata, ott az egész bejegyzés, mit akarsz még?
megpróbálom leírni röviden.
arról értekeztünk, hogy a lopott bicit mivel lakatolták. ő jófajta sodronyt írt, jófajta sodrony ugye nincs, nem egy lakattesztet láthattunk, legutóbb a gb levágása pl, nonname ulakat akkus flex alatt 3 mp.
nekem dkrisztával nincs semmi bajom, ezt leszögezem. a beszélgetést ő érvekkel akarta lezárni, egyik érve az volt, hogy közel 3 éve regisztrált. ezt olvashatod, pörgesd végig a topikot, amiben a lakatolásról folyt az eszmecsere.
szerintem én nem értettem félre semmit.
ezt is megéltük hogy a
ezt is megéltük hogy a patással kell egyetértenem: nem állított D.Kriszta az idézett topikban olyat, amit próbálsz itt az ő szájába adni.
ó tényleg. mert én azt
ó tényleg.
mert én azt írtam, hogy okosabb, tényleg.
jó, nem írta, hogy okosabb, mert régebben regisztrált.
bocsánat, tényleg nem írt ilyet, hogy okosabb, mert régebbi reges.
elismerem, hibáztam a megfogalmazásban.
de ez akkoris azt sejteti, hogy a regisztráció időpontja számít neki: (oké, nem okosabb lakatolásilag, azt nem írta)
"Közel három éve regisztráltam itt, bár nem vagyok olyan aktív fórumozó mint sokan mások, de figyelemmel kísérem a beírásokat. Nekem ia a bringa a nagy szerelem, hosszú évek óta, télen-nyáron, esőben-sárban, szóval nem vagyok tapasztalan kezdő, de ha az lennék, sem lenne ok a kioktatásra."
én ebből azt szűröm le, hogy kikéri magának, hogy kioktassam mivel lakatoljon, mert régen regisztrált, sokat bringázik, stb.
de igazatok van, nem mondta, hogy jobb, mert régebben regisztrált.
meg se fordult a fejedben,
meg se fordult a fejedben, hogy esetleg a kedvesnek egyáltalán nem nevezhető stílusoddal van problémája?
gondolom nem...
de, igen, sok mindenkinek
de, igen, sok mindenkinek van baja a tahóságommal, próbálok is megváltozni, egyébként már sokat javítottam is magamon, de az egyszerű kocsis paraszt mindig előjön... elnézés az egyszerű kocsis parasztoktól, hogy hozzájuk hasonlítom magam.
de ha meg olyan tapasztalt valaki, ne irjon már le ilyen "jóminőségű sodrony" dolgot.
elnézést kértem már, megteszem mégegyszer, nem akartam zavart okozni.
de akkoris megemlítette az érvek közt a regisztráció idejét, csak nem írta, hogy ezért okosabb, mint én.
nem gondoltál még arra,
nem gondoltál még arra, hogy jobb lenne túltenni magad azon, ami az említett szörnyű júliusi délelőttön történt, immár jóval több mint 2 esztendővel ezelőtt?
de, igen, mély levegő
de, igen, mély levegő hhhhhhhh kifúj huuuuuuuu
túltettem magam rajta.
köszönöm a segítséget.
örülök, hogy
örülök, hogy segíthettem.
Hónapok óta először
Hónapok óta először érek egy csíkvita végére, és akkor tessék, elrontjátok udvariaskodással. Pedig még van is egy centi.
Még újrakezdhetitek.... :)
Kürti Gábor, Újpest
Most m'ért kell
Most m'ért kell beszó'ni?
Hogy tiéd legyen az utolsó szó?
Hát nem!
KitolásbólmostszétíromeztaképernyőthogynetudjálennyireörülniakonklúziónakTessék! :)))))))))
--------Dova--------
elvetemült bűnöző
Ne ítélj elsőre! ... leszek én még büdös paraszt is!
Én úgy értem amit írt
Én úgy értem amit írt hogy a kioktatást kérte számon rajtad, itt említette hogy erre nincs szükség mert ő is régen itt van, de azt is mondta, hogy akkor se kellene őt kioktatni ha ez nem így lenne.
Szóval szerintem totálisan félreérted, azzal volt baja hogy te milyen hangnemben írtál, de még ezután se érvként használta azt hogy ő mióta fórumozik, csak tényállításként. Nem látom hogy hol állította hogy ő okosabb mint te.
Sok ember dolgozik azon, hogy ennek a fórumnak többé-kevésbé barátságos legyen a légköre. Ezért nagyon igazságtalannak érzem azt, hogy az itt fórumozókat azzal vádolod hogy leoltanak embereket azzal, hogy ki regisztrált régebben. Szerintem nem tudtad alátámasztani ezt az állítást, a te példád nem erről szól.
"Sok ember dolgozik azon,
"Sok ember dolgozik azon, hogy ennek a fórumnak többé-kevésbé barátságos legyen a légköre."
Remélem, hogy egyre többen láthatják azt, hogy te is ezen sokak közé tartozol.
És Györgyi tévedése esetekben, vagy vélt vagy annak felfogott barátságtalansága ugyanolyan megbocsátható maradhat mint a tiéid vagy az enyéim.
Most akkor mindenki menjen
Most akkor mindenki menjen oda papucsban a hűtőgépéhez, ölelje meg és gondolja közben azt hogy a másik. :)
Kürti Gábor, Újpest
Én nem értem át :) akkor
Én nem értem át :) akkor ez mit jelent?
Sör nélkül rakom, oszt?
Ezt: http://my.opera.com/Math
Ezt:
http://my.opera.com/Mathilda/albums/showpic.dml?album=49926&picture=1000946
És még azt mondod, hogy te sör nélkül rakod?! ;D
Aztamindenit :) nem semmi.
Aztamindenit :) nem semmi. (most lebuktam)
Sör nélkül rakom, oszt?
Minek ölelgessem, amikor
Minek ölelgessem, amikor már rég kiettem? ;)
--------Dova--------
elvetemült bűnöző
Ne ítélj elsőre! ... leszek én még büdös paraszt is!
Nem érteni kell, hanem
Nem érteni kell, hanem törölni.
Köce.
Vak kérdezi a vonaton: -
Vak kérdezi a vonaton:
- Megmondanák kérem, hogy merre megy ez a vonat?
Sok-sok segítőkész utas:
- Merre szeretne menni?
Vak:
- Csak megmondanák kérem, hogy merre megy ez a vonat? Köszönöm.
:D
Nem törölni kell, hanem
Nem törölni kell, hanem érteni. :)
Kürti Gábor, Újpest
Szeretnék teljhatalmú
Szeretnék teljhatalmú császár lenni és nem csak a csúccsos sisakomba díszelegni itten.
Ezért fölajánlom egy sikeresen pályázó, nálam régebben beregelt személynek, hogy engedje át nekem az ő regisztrácijóját három elefánt fokhagymáér, meg egy eredeti, száz éves, még alig szopogatott és ezért gyakorlatilag szopogatatlan süvegcukorér a Zita hercegnő babaházából.
Kész vagyok további racionális igényeket a csereberére megfontolni még. Ajánlatokat a reggeli regés regelés venyigére kérek a kiadóba.
Drága Hotyhogy! "Ennyi
Drága Hotyhogy!
"Ennyi ideje regisztrált felhasználó
4 év 8 hét"
Ezelőtt csak a Big Bang volt, szóval hacsak ő át nem adja, rajtad marad a süvegcukrod.
__
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam.
Igen, én még hallottam.
Igen, én még hallottam. :)
Kürti Gábor, Újpest
én már csak az első
én már csak az első atomok kialakulására értem ide, most nézem, milyen régóta vagyok itt fent. hogy telik az idő...
--
--
--
"az úton parkolni luxus!" "haladnánk!"
Pfűha! :-) De látom, 5
Pfűha! :-)
De látom, 5 éven felüli matuzsálem felhasználók is vannak itt.
Pont ellentétes kimenetellel a Krisztab.-hoz írt ötletemre, szabad piacra is lehetne dobni a felhasználói regisztrációs dátumokat.
Ezt a gépház bizonyosan tudná kezelni, a dátumok vagy a blogok átcsoportosításával a csereberélők neveihez.
A szervezők jótékonysági célra fordíthatnák a bevételelek egy részét, vagy a szerver fenntartására. A marketing osztály összedughatná a fejét.
Egy tekintély kereső sznob réteg, mintegy újgazdagság, fölkapaszkodott parasztság, bukkanna így föl, de folyna be a pénz.
Nagy múltú felhasználói házakból írhatnának új érkezők, amint e szabad piaci fölhasználói regisztrációkat olyannak nevezhetnénk:
dgfh az Ősi Felhasználói Ház Ura
dfhgh a Nagymúltú Felhasználói Ház Úrnője
bnvh a Koros Felhasználói Ház Ura
hkhoi a Nem Mai Felhasználói Ház Ura
és végül
gihpoü a Modern Felhasználói Ház Úrnője,
állnának a dicső címek mindenkinek a hozzászólásai mellett. Az osztályozás évenként lépne, s minden új évben valami fiatalabbat sugalló tetszőleges új címmel gyarapodna a kisebb rangú házakhoz.
Én személyesen benne lennék, hogy egy kis rangú házból írkáljak, fölajánlva a vevő pénzét a gépháznak, ha az megvalósítaná a leírt piacot.
Nézzük meg az autó rendszámok piacát. Mennyien fizetnének azért, hogy például FA5Z legyen a rendszámuk! :D
Srófolja még följebb
Srófolja még följebb kend!
most mindenki megmutatja
most mindenki megmutatja hány van belőle?
hotyhogy mindig nevet vált csak.
ellenőrizetlenre emlékszem, lehet, nem is volt több?
és tényleg nekiadod?
A lentit, ha kell neki.
A lentit, ha kell neki.
O.K.! Ez kedves tőled. Most
O.K.!
Ez kedves tőled. Most akkor elkezdem a felkészülést, előteremtendő a fölajánlott csereportékákat, hogy nyélbe üthessük a bótot.
Hahó! Hahó, ott odakinn! Kinek van három elefánt fokhagymája és egy szopogatatlan antik süvegcukra az én regisztrációmért cserébe? ;D
én meg fel akartam
én meg fel akartam ajánlani, hogy küldd el azt is nekem és odaadom neki, főleg mert kiváncsi vagyok a dolgok kinézetére, erre kiderül, hogy másképp tervezed a boltot.
Most fény derült a vérmes
Most fény derült a vérmes üzleti csalárdságomra. Az ármányra amivel szerzem és növesztem kapzsin a vagyonomat, az alálicitálás, az áltatás, az átejtés, a nemlétező fizetőerő... :D
http://www.growsonyou.com/shop/product/8110
http://johnmadjackfuller.homestead.com/loaf_of_sugar_op_450x600.jpg
Ezt megkaphatod.
Ezt megkaphatod.
Én odaadhatom végülis,
Én odaadhatom végülis, majd átírom a Hotyhogyot. Cserébe el kell jönnöd igazából egy CM-gyűlésre!
*CMS*
_~o
_-\<,_
(_)/ (_)
Krisztab., Cseya, Igazán
Krisztab., Cseya,
Igazán kedvesek vagytok a felajánlásaitokkal. Ám küzdenem kell a krónikusan eluralkodó nagyzási hóbortom ellen, ami szerencsére, és láthatóan is, most még enyhe tűnetű. Ezért elnézésetekre számítva én visszalépek.
Azonban támadt egy ötletem. Számos esetben fölbukkant már az üres tekintély témája a fölhasználói múlt fölemlegetésével. Ezt a dátumhoz kötött személyes adatot a programozók láthatóvá tették, akár céltudatosan, akár véletlenül, mindenki számára.
Szerintem a gépház kód horgolói fürge ujjaikkal pillanatok alatt rejtetté varázsolhatnák ezt a személyes adatot. Akkor ki lenne iktatva még a legártatlanabb vagy játékos sznobkodás lehetősége is a "tekintélyes" felhasználói múlttal.