A nyolcas folytatása.
Sokan írtátok, hogy későn szereztek tudomást az akciókról és felvonulásokról. Ezentúl bármikor feliratkozhatsz a riadóhiradóra. Így időben értesülhetsz mindenről ami különösen fontos...
Az oldalon fellelhető tartalmakat és a Criticalmass-t a következő emberek készítik.
Az oldalt a ninja fejleszti Drupal-al, a lipilee adminisztrálja, a Solid rajzolja, a Dejahu teszi fel a netre.
jövőkép. ez a legfőbb
jövőkép.
ez a legfőbb momentum.
Amit Te írsz legalább
Amit Te írsz legalább annyira erdektelen a számomra, mint fordítva, n+1edszer olvastam már, és semmi új elemet nem hozott...
Az új elemet az hozta volna (számomra, lehet elhangzott már), ha válaszoltál volna a kérdésre, hogy éltél-e már közöttük, Tv-hoz hasonló vidéken s az ideológián túl van-e más-is a tarsolyodban... vagy csak az elefántcsonttorony prófétája szólal meg belőled ilyenkor.
Mindegy, azt hiszem egyértelmű...
Nem tudom mit számít, de
Nem tudom mit számít, de én nyilvánosan és kategorikusan elhatárolódom ZsZs szövegétől.
Egyébként ez a polémia onnan indult most újra, hogy kimoderálták a http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090731/biciklist-vert-majd-kardda... vitát?
Nem moderálta ki senki, én
Nem moderálta ki senki, én töröltem ki az általam nyitott posztot, mert bár elég határozott álláspontom van a felmerült mellékszálról, amit bármikor meg is védek egy esetleges vitában, azt gondolom, hogy a CM oldalai erre nem alkalmasak. Se pro, se kontra. Ennyi. Biciklizünk. Minden hétköznap. Is.
Ok. Ezesetben jól tetted.
Ok. Ezesetben jól tetted.
Topiktörlés... Mi jöhet
Topiktörlés... Mi jöhet még, könyvégetés?
szövegértés... itt lesz a
szövegértés... itt lesz a kutya elásva.
amit te topictörlésnek mondasz itt, az a saját topic törtlése. nem tudom felfogod-e a kettő közötti különbséget.
bár az off topicban nyugodtan add csak önmagad.
áh. kár minden karakter.
[nemide]
[nemide]
=== hippi a biciklin
===
hippi a biciklin
Na jó, azúton üzenem a
Na jó, azúton üzenem a drupálfejlesztőknek, hogy az oldalakra bonmtás nemcsak használhatatlanul nehézkes, de bugos is.
===
bácsi a biciklin
Folytassátok a
Folytassátok a következőben.