Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
gaze képe

jövőkép. ez a legfőbb

jövőkép.
ez a legfőbb momentum.

2
ZsZs képe

Amit Te írsz legalább

Amit Te írsz legalább annyira erdektelen a számomra, mint fordítva, n+1edszer olvastam már, és semmi új elemet nem hozott...

Az új elemet az hozta volna (számomra, lehet elhangzott már), ha válaszoltál volna a kérdésre, hogy éltél-e már közöttük, Tv-hoz hasonló vidéken s az ideológián túl van-e más-is a tarsolyodban... vagy csak az elefántcsonttorony prófétája szólal meg belőled ilyenkor.

Mindegy, azt hiszem egyértelmű...

3
brozer képe

Nem tudom mit számít, de

Nem tudom mit számít, de én nyilvánosan és kategorikusan elhatárolódom ZsZs szövegétől.

Egyébként ez a polémia onnan indult most újra, hogy kimoderálták a http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20090731/biciklist-vert-majd-kardda... vitát?

4
Perillustris képe

Nem moderálta ki senki, én

Nem moderálta ki senki, én töröltem ki az általam nyitott posztot, mert bár elég határozott álláspontom van a felmerült mellékszálról, amit bármikor meg is védek egy esetleges vitában, azt gondolom, hogy a CM oldalai erre nem alkalmasak. Se pro, se kontra. Ennyi. Biciklizünk. Minden hétköznap. Is.

5
brozer képe

Ok. Ezesetben jól tetted.

Ok. Ezesetben jól tetted.

6
Cseya képe

Topiktörlés... Mi jöhet

Topiktörlés... Mi jöhet még, könyvégetés?

7
gaze képe

szövegértés... itt lesz a

szövegértés... itt lesz a kutya elásva.
amit te topictörlésnek mondasz itt, az a saját topic törtlése. nem tudom felfogod-e a kettő közötti különbséget.

bár az off topicban nyugodtan add csak önmagad.
áh. kár minden karakter.

8
mcysh képe

[nemide]

[nemide]

9
mcysh képe

=== hippi a biciklin

===
hippi a biciklin

10
mcysh képe

Na jó, azúton üzenem a

Na jó, azúton üzenem a drupálfejlesztőknek, hogy az oldalakra bonmtás nemcsak használhatatlanul nehézkes, de bugos is.
===
bácsi a biciklin

11
adamekp képe

Folytassátok a

Folytassátok a következőben.