Sziasztok!

Úgy döntöttem, hogy a CM-ből írom a szakdolgozatom a fősulin.
Viszont ha úgy gondoljátok, hogy jó ötlet, akkor szeretnék segítséget kérni.
Sajnos nem találok email címeket, telefonszámokat (a főszervezőkét). Pedig el kéne kezdenem az infogyűjtést.

Kíváncsi vagyok a véleményekre és ötletekre ha van.
Üdv

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
phorvath képe

Szerintem részletesebben le

Szerintem részletesebben le kellene írnod, hogy milyen szakdolgozatra is gondoltál. A CM-re mint civil mozgalomra, a CM-szervezés pénzügyi elemzésére vagy marketingszempontokból történő elemzésére, esetleg a szórólapok grafikájának a elemzésére. Vagy esetleg a webszerver adatait szeretnéd elemezni?

A legtöbb kérdésben valószínűleg nem csak Kükü és Sinya tud válaszolni, hanem sokan mások is. Üdv, és jó munkát a szakdolgozathoz!

2
Ana képe

Na tehát akkor kifejtem. A

Na tehát akkor kifejtem.
A Kodolányira járok Pestre. Adragógia.
És nem akartamvalami elcsépelt, unalmas témáról írni, szeretek biciklizni, és szeretem a CM-t, ezért adott volt az ötlet, hogy ebből csinálom meg.
Na most a téma, nem korlátozódik egy szűk rétegre.
Az egészről fogok egységesen írni. A kialakulás, kezdetek, anyagiak, nehézségek, elért eredmények, és így tovább. Ezét gondoltam arra, hogy egy főszervezőemberkével csinálnék egy interjút, és kikérdezném mindenről, amit csak elmond. Persze mindenki véleményét szívesen meghallgatom, hogy beleírhassam mennyire jó is a CM és mennyire népszerű.
Nos tehát így röviden ez a téma, és bármilyen segítséget megköszönök.
Köszönőőm.

3
phorvath képe

Hogyan illeszkedik a CM az

Hogyan illeszkedik a CM az andragógia (felnőttképzés) szak témájába? Mi az a konkrét kérdés vagy probléma, ami érdekel? Mire fog választ adni a szakdolgozatod, mit tud meg belőle az, aki elolvassa? (Nem kekecekedni akarok, ezek a legelső kérdések, amelyekre választ kell adnod rögtön a szakdolgozat bevezetőjében.)

phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat

4
Ana képe

Azért illik az

Azért illik az andragógiába, mert rendezvényszervezésre szakosodom.(impresszárió és fesztiválszervezés) És mivel maga a CM, mint egy adott téma szerepel a szakdolgozatban, nem pedig egy nagy témakörből kiragadott kérdéskör, így az egészről írok. Konkrétan pedig a háttér munka amibe gondolom bele fogok menni. Kaialakuása, miért, hogyan, megvalósíthatóság, Mo-n, és így tovább.
De ha szerinted rossz ötlet, akkor mondd!
Bár én mindenképpen meg fogom csinálni :) Ahogy tudom

5
phorvath képe

Nem mondtam, hogy rossz

Nem mondtam, hogy rossz ötlet, sőt! Csak nem derült ki eddig pontosan, hogy mi lenne a téma.
Sok sikert és kitartást!

6
Flicka képe

Ha megengeded, hogy

Ha megengeded, hogy beledumáljak, annyit tanácsolnék, hogy ragadj ki egy kis részletet a CM-ből (pl. a szervezés, ha már úgyis rendezvényszervező leszel), és csak arról írj. Mert ha egy pár 10 oldalas szakdogába az egész CM-et bele akarod sűríteni, az egyrészt nagyon felületes lesz, másrészt szerintem a sokat akar a szarka effektus lép fel.

Flicka

7
jatravartid képe

Én is javasolnék: a

Én is javasolnék: a téma-kiragadás jó ötlet, nálunk mindig azt magyarázták, hogy legyen egy átfogóbb rész, meg egy részletezőbb, egy kisebb szeletéből a nagy témának. A helyedben összeraknék egy pöpec kérdőívet is mellé, úgy vettem észre, hogy itt lelkesek a kitöltésben az emberkék :) és akkor már konkrét eredmény is lesz a végére, pölö hogy ki hogy viszonyul mihez ebben a társaságban (aktivistáskodás, szervezésben segítés, reklámozás stb)
(én egy agrármérnökis szakdogát írtam eddig, most meg egy mérnöktanárisat, zoopedagógiai oktatócsomagot állítok épp össze :) )

Borcsa- a képregénylány egysebességes hegyi meridával

8
Ana képe

Köszönöm szépen az

Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat és segítséget.
Már meg is van a stratégia. Miután az összes általáno tudnivlót összeszedtem a bevezetőhöz elmegyek konzultál a konzulensemmel éskitaláljuk, hogy mi legyen a központi kérdés, ami köré felépüladolgozatom. És ezek után egy fasza kis kédőívvel és interjúval fordulok majd egy főszervezőhöz, viszont hozzá szeretnék valamiféle elérhetőséget kérni.

9
Ana képe

Köszönöm szépen az

Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat és segítséget.
Már meg is van a stratégia. Miután az összes általáno tudnivlót összeszedtem a bevezetőhöz elmegyek konzultál a konzulensemmel éskitaláljuk, hogy mi legyen a központi kérdés, ami köré felépüladolgozatom. És ezek után egy fasza kis kédőívvel és interjúval fordulok majd egy főszervezőhöz, viszont hozzá szeretnék valamiféle elérhetőséget kérni.