Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy a CM-ből írom a szakdolgozatom a fősulin.
Viszont ha úgy gondoljátok, hogy jó ötlet, akkor szeretnék segítséget kérni.
Sajnos nem találok email címeket, telefonszámokat (a főszervezőkét). Pedig el kéne kezdenem az infogyűjtést.
Kíváncsi vagyok a véleményekre és ötletekre ha van.
Üdv

Szerintem részletesebben le
Szerintem részletesebben le kellene írnod, hogy milyen szakdolgozatra is gondoltál. A CM-re mint civil mozgalomra, a CM-szervezés pénzügyi elemzésére vagy marketingszempontokból történő elemzésére, esetleg a szórólapok grafikájának a elemzésére. Vagy esetleg a webszerver adatait szeretnéd elemezni?
A legtöbb kérdésben valószínűleg nem csak Kükü és Sinya tud válaszolni, hanem sokan mások is. Üdv, és jó munkát a szakdolgozathoz!
Na tehát akkor kifejtem. A
Na tehát akkor kifejtem.
A Kodolányira járok Pestre. Adragógia.
És nem akartamvalami elcsépelt, unalmas témáról írni, szeretek biciklizni, és szeretem a CM-t, ezért adott volt az ötlet, hogy ebből csinálom meg.
Na most a téma, nem korlátozódik egy szűk rétegre.
Az egészről fogok egységesen írni. A kialakulás, kezdetek, anyagiak, nehézségek, elért eredmények, és így tovább. Ezét gondoltam arra, hogy egy főszervezőemberkével csinálnék egy interjút, és kikérdezném mindenről, amit csak elmond. Persze mindenki véleményét szívesen meghallgatom, hogy beleírhassam mennyire jó is a CM és mennyire népszerű.
Nos tehát így röviden ez a téma, és bármilyen segítséget megköszönök.
Köszönőőm.
Hogyan illeszkedik a CM az
Hogyan illeszkedik a CM az andragógia (felnőttképzés) szak témájába? Mi az a konkrét kérdés vagy probléma, ami érdekel? Mire fog választ adni a szakdolgozatod, mit tud meg belőle az, aki elolvassa? (Nem kekecekedni akarok, ezek a legelső kérdések, amelyekre választ kell adnod rögtön a szakdolgozat bevezetőjében.)
phorvath
Kerékpáros KRESZ
Hogyan ne üttessük el magunkat
Azért illik az
Azért illik az andragógiába, mert rendezvényszervezésre szakosodom.(impresszárió és fesztiválszervezés) És mivel maga a CM, mint egy adott téma szerepel a szakdolgozatban, nem pedig egy nagy témakörből kiragadott kérdéskör, így az egészről írok. Konkrétan pedig a háttér munka amibe gondolom bele fogok menni. Kaialakuása, miért, hogyan, megvalósíthatóság, Mo-n, és így tovább.
De ha szerinted rossz ötlet, akkor mondd!
Bár én mindenképpen meg fogom csinálni :) Ahogy tudom
Nem mondtam, hogy rossz
Nem mondtam, hogy rossz ötlet, sőt! Csak nem derült ki eddig pontosan, hogy mi lenne a téma.
Sok sikert és kitartást!
Ha megengeded, hogy
Ha megengeded, hogy beledumáljak, annyit tanácsolnék, hogy ragadj ki egy kis részletet a CM-ből (pl. a szervezés, ha már úgyis rendezvényszervező leszel), és csak arról írj. Mert ha egy pár 10 oldalas szakdogába az egész CM-et bele akarod sűríteni, az egyrészt nagyon felületes lesz, másrészt szerintem a sokat akar a szarka effektus lép fel.
Flicka
Én is javasolnék: a
Én is javasolnék: a téma-kiragadás jó ötlet, nálunk mindig azt magyarázták, hogy legyen egy átfogóbb rész, meg egy részletezőbb, egy kisebb szeletéből a nagy témának. A helyedben összeraknék egy pöpec kérdőívet is mellé, úgy vettem észre, hogy itt lelkesek a kitöltésben az emberkék :) és akkor már konkrét eredmény is lesz a végére, pölö hogy ki hogy viszonyul mihez ebben a társaságban (aktivistáskodás, szervezésben segítés, reklámozás stb)
(én egy agrármérnökis szakdogát írtam eddig, most meg egy mérnöktanárisat, zoopedagógiai oktatócsomagot állítok épp össze :) )
Borcsa- a képregénylány egysebességes hegyi meridával
Köszönöm szépen az
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat és segítséget.
Már meg is van a stratégia. Miután az összes általáno tudnivlót összeszedtem a bevezetőhöz elmegyek konzultál a konzulensemmel éskitaláljuk, hogy mi legyen a központi kérdés, ami köré felépüladolgozatom. És ezek után egy fasza kis kédőívvel és interjúval fordulok majd egy főszervezőhöz, viszont hozzá szeretnék valamiféle elérhetőséget kérni.
Köszönöm szépen az
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat és segítséget.
Már meg is van a stratégia. Miután az összes általáno tudnivlót összeszedtem a bevezetőhöz elmegyek konzultál a konzulensemmel éskitaláljuk, hogy mi legyen a központi kérdés, ami köré felépüladolgozatom. És ezek után egy fasza kis kédőívvel és interjúval fordulok majd egy főszervezőhöz, viszont hozzá szeretnék valamiféle elérhetőséget kérni.