Akkor most indítom én, mert bizony láttalak ám! ;)

Előzmények:
1 2 3

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítások mentése” gombbal rögzíthető.
1
pi3c3 képe

Én ma reggel láttam a

Én ma reggel láttam a rakpartra menet egy bazinagy minimum 30 LED-es villogó lámpás hülgyeményt (olyan 8:00 körül) a Csalogány utcában szinte már kint a rakparton... Nem tudom olvasod-é, de láttalak ám. =P
http://pi3c3.extra.hu

2
dezso képe

Most már csak azt nem

Most már csak azt nem értem, hogy a fentiekben szereplő dolgok közül melyik volt a bazinagy. Remélem, nem a hölgyre értetted :)

3
adamekp képe

Mit állítok? Láttam. Ki?

Mit állítok? Láttam. Ki? Én. Mit? Hölgyeményt. Milyen hölgyeményt? Bazinagy, minimum 30. :)

üdv adamekp

4
-ogre- képe

tegnap éjjel úgy negyed

tegnap éjjel úgy negyed és fél2 között oktogon láttam pihenő pozícióban a villamossíneken háromfős squadot, bólintottam, de nem köszöntem hangosan, mer ilyenkor épp elég baj, hogy messze lakik az ember.

5
Zizz71 képe

Láttam ma reggel a

Láttam ma reggel a Jászberényin egy személyt haladni a város felé kb a PLUS logisztikai központ magasságában: kék monti, fehér első villával, hátizsákra húzott láthatósági mellényt, sötét szemüveget és fekete sapit viselt

Zita
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trek 3700 zöld-fehér-virágos-láthatatlan

6
bios képe

tegnap este 5-6 körül

tegnap este 5-6 körül bajcsy-andrássy sarok benji (?) és geret. láttalak ám, csak köszönni nem volt időm, úgy raktad - így utólag háccél! (benjit meg nem ismerem, meg nem is vagyok benne biztos, hogy ő volt) :)

www.myspace.com/loudsociety

7
KoBold72 képe

Ma reggel 8 felé a

Ma reggel 8 felé a Lánchíd budai hídfőnél törött pumpával küszködő kolléga. Naná, hogy elfelejtettem visszatenni a táskámba a múltkor kivett túlélőkészletet. Mire az Infoparknál rájöttem, hogy pár perc alatt megfordulhattam volna a kerekeddel a Fő utcai banzenkútig meg vissza, már késő volt.
Remélem, hamar találtál ép pumpával közlekedő bringást.

- - - - -
December 12. - 2 éves a 6É Futás!
www.6efutas.hu

8
AttentoRedaz képe

Igen, kössz, kettőt is.

Igen, kössz, kettőt is.
Az első pumpája sajna nem nagyon illett a szelepemhez, a második (borostás arc sárga montival) tényleg kihúzott a csávából.
Kösz mindenkinek, aki megállt, segíteni próbált, vagy egyszerűen csak megsajnált engem ott a kies Lánchíd budainál. Láttalak ám titeket!!! :)

Priority for People, rather than automobiles

9
Vegha képe

Pucca 07:20kor a Karthauzin

Pucca 07:20kor a Karthauzin : )

10
bonnie képe

valaki nyisson újat! bonnie

valaki nyisson újat!
bonnie

12
gaze képe